mojčca
|
Lonib, od špara ne rabim več, hvala. Za čajčke pa le poglej Sem sedajle dala Maticu za malico bebi piškot, pa more še pogruntati, da je to za jesti in ne za igrati. No, v roki drži piškot, z njim ploska, paca po mizi, skratka obup. Je bil pa prejle ful posrečen. Se je iz ležečega položaja postavil na vse štiri, gujsal se je sem ter tja, potem pa se mu je skoraj uspelo usesti. No, skoraj, uspelo mu ni. Mu je pa uspelo prevrniti cel zaboj kock, ki jih ima Manca na tleh. Revček, pa ves je rdeč po obrazu, se je po mojem kar parkrat udaril. No, jokal ni nič. Ne vem, katera je spraševala, če imam Matica veliko na tleh. Na terapiji mi je rekla, da naj bo čim več na tleh, tudi stolček je bolj kot ne odsvetovala, sploh pa hojico in stajco. Ja, saj potem poleg tal prav veliko stvari ne ostane. No, ostane naročje od mamice in pa postelja (otroška).Tudi pri nas je na tleh bolj hladno (pod našo dnevno je garaža, pa dnevna soba ima tri zunanje stene + balkon, tako da o kakšni vročini težko govorim, razen poleti)., ga pač bolj oblečem. Stanje, ko je Matic pojedel piškot: pol piškota je na mizi, druga polovica pa ali na tleh ali pa spacana v roki. Letim, mi je začel z umazanimi rokami pacati po steni