Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 14.1.2008 12:03:33
|
|
|
|
gaja*
|
O punce, na drugo stran smo padle... Kje ste vse? Verjetno zunaj, ker tak lepo sije. Pri nas je ful lepo. Ampak Gaja trenutno spi. Že od 11. Jaz sem malo pospravila in posesala, v kuhinji imam še cel halo, ampak jo bom zbudila, če bom tam ropotala. Tak da me bo počakalo. Morem se vam pohvalit . Dnevi brez čokolade so se mi obrestovali . Presegla sem magično mejo in zdaj mi že 3 dni tehtnica kaže 59.3 /4 kg . Sem ful vesela. Tak, rešla sem nas druge strani. LP
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 14.1.2008 12:38:08
|
|
|
|
taška30
|
Vprašanje: ali je vam tud šla porodniška gor? Danes sem dobila izpisek iz CSD. Men je, za skoraj 20€. Pa ne vem ali je to v zvezi z usklajevanjem z inflacijo al s čim sem si jaz to zaslužila? Ker mi je čudno, da je zaradi usklajevanja šlo zdej gor, a ni izplačilo za mesec nazaj, torej za december-bi moralo biti še po starem?
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 14.1.2008 12:40:22
|
|
|
|
taška30
|
IZVIRNO SPOROČILO: gaja* Morem se vam pohvalit . Dnevi brez čokolade so se mi obrestovali . Presegla sem magično mejo in zdaj mi že 3 dni tehtnica kaže 59.3 /4 kg Joj, kolk si pridna , jaz sem pa včeraj tolk grešila, za cel teden nazaj. Sicer je šlo dol 2,5kg, samo tole je najlažje - začetek. Zdej bo muka od muke spravit še kak gramček dol.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 14.1.2008 12:40:44
|
|
|
|
gaja*
|
Meni porodniška ni šla nič gor. Isto kot ponavadi
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 14.1.2008 12:42:57
|
|
|
|
zoom zoom
|
Kdaj bo pa nakazana? Danes ali jutri?
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 14.1.2008 12:44:13
|
|
|
|
gaja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: taška30 Joj, kolk si pridna , jaz sem pa včeraj tolk grešila, za cel teden nazaj. Sicer je šlo dol 2,5kg, samo tole je najlažje - začetek. Zdej bo muka od muke spravit še kak gramček dol. Sej vem, tud pr meni je tak. Do to je šlo na izi, naprej pa ne bo šlo Ti se držiš po 90PD?
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 14.1.2008 12:53:57
|
|
|
|
thumbelina
|
Zoom zoom, meni piše na izpisku, da bo jutri nakazilo. Joj puncem jaz tud vsak večer posebej sklenem, da se ne bom nažirala, pol pa kdoprivleče domov kakšno čokolado in ne morem mimo nje... Ali pa mož začne rezat kakšno slanino ali buržolo in spet ne morem da se mu ne bi pridružila...
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 14.1.2008 12:55:16
|
|
|
|
taška30
|
Gaja, si ziher, glede porodniške? Zakaj je pa pol meni šla gor?!? Zoom zoom, nakazilo bo 15-tega, otroški dodatki pa 14-tega. Gaja: jaz imam tako prirejeno ločevalno, ne držim redosled dnevov, ampak tako malo mešano, ampak ločujem, včasih če je kriza samo po obrokih, ne po dnevih. Pa za sadni dan tud še nisem zbrala volje. Mleko: naša ne mara pit mleka po flaši pa konc. Z umetnim sem itak že obupala, zdajle sem ji dala navadnega 3,5%, pa je skor živčen zlom fasala zraven, tolk se je zvijala, pa vpila, da si je skor vrat zlomila. Očitno bo treba več mlečnih kašic in jogurtov, da bomo not prinesli, ker baje rabijo takile vsaj pol litra mleka na dan. Mojega je komaj dost za zjutraj in zvečer, pa še to se mi zdi, da je bolj za hec, kot zares.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 14.1.2008 12:56:08
|
|
|
|
thumbelina
|
Tamali je dane sboljše volje, tudi vročine nima več, je gospodič zadovoljen, če se igra na tleh (hvala bogu, je moja hrbtenica hudo hvaležna).... Ob dveh greva v NM v razvojno, me je že zdaj groza, ker se bo spet drl kot jesihar, pa še parkirplaca ne bom dobila kot vedno in pol ga moram čez pol mesta vlačit. NO danes bom kr tečna in naj ga kr še pediatribnja pogleda in napiše tisti papir, d apol zamenjam in grem kam v ljubljano v razvojno. Tukaj jepodn od podna, pa saj sem že pisala...
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 14.1.2008 13:03:41
|
|
|
|
juniorka
|
IZVIRNO SPOROČILO: taška30 Vprašanje: ali je vam tud šla porodniška gor? Danes sem dobila izpisek iz CSD. Men je, za skoraj 20€. Pa ne vem ali je to v zvezi z usklajevanjem z inflacijo al s čim sem si jaz to zaslužila? Ker mi je čudno, da je zaradi usklajevanja šlo zdej gor, a ni izplačilo za mesec nazaj, torej za december-bi moralo biti še po starem? Pol maš pa lepo porodniško , meni je šla samo za 8€ gor! Se pa januarja usklajuje- mi je že na csd-ju povedala, ko sem dala vlogo!
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 14.1.2008 13:05:17
|
|
|
|
juniorka
|
Srečanje- jutri imava NFT ob 10.30, tako da ne bo nič s srečanjem, pa še moj mora pridet dans al jutri, za 3 dni, tako da... jaz sem za petek!
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 14.1.2008 13:15:08
|
|
|
|
gaja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gaja* Meni porodniška ni šla nič gor. Isto kot ponavadi Ni res, za 7€ je šla gor. Za
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 14.1.2008 13:16:43
|
|
|
|
juniorka
|
Al pa kdaj drugič pridem, upam, da se še kaj zmenimo pred službo? Ostale se pa lepo imejte, če se dobite. Jaz sem tudi zapravljala v Hoferju, zdaj pa me čaka posoda, cunje....kave še nisem pila...., ponoči katastrofa-cepljenje, al zobki Sem računala, da je v 8m od rojstva malega moj bil točno polovico odsoten- 4m... Nič, dost jamranja, grem delat in upat na kakšen dooooolg dopust
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 14.1.2008 13:18:09
|
|
|
|
gaja*
|
Za vsaka nakazila piše vedno na tej strani, kdaj bodo http://www.csd-lj-siska.si/splosno/index.asp Dan izplačila otroškega dodatka, dodatka za nego otroka in dodatka za veliko družino je ponedeljek, 14.01.2008. Dan izplačila starševskega nadomestila in delnega izplačila za izgubljeni dohodek je torek, 15.01.2008.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 14.1.2008 13:30:08
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: gaja* IZVIRNO SPOROČILO: gaja* Meni porodniška ni šla nič gor. Isto kot ponavadi Ni res, za 7€ je šla gor. Za Men pa za slaba dva eura . Že tako imam namesto porodniške bolj štipendijo, potem pa mi jo še kao zvišajo. Napišem kaj več pozneje, sva prišla z Maticem domov pred slabe pol ure in moram pospraviti hrano, ki sva jo kupila. Matic pa spi, jeeeeeeeeeee.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 14.1.2008 13:34:56
|
|
|
|
thumbelina
|
Ste me tok zrajšale s tole "povišico" da sem šla še jaz pogledat. Dvignili so mi natanko 11 evrčkov. Vau, gremo takoj v šoping, je treba nov sesalc kupit, pa likalnik,
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 14.1.2008 13:39:21
|
|
|
|
taška30
|
U pišuka, pol imam pa jaz res fajn porodniško. Samo ne vem, če je tole premosorazmerno. Saj ne morem imet 10x večjo od Mojčce.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 14.1.2008 13:40:20
|
|
|
|
tejkag
|
Naša tud spi jaz pa čakam da pride moj iz službe, da greva v Hoferja po bodije in hlače za bejbo, če že niso vsega razgrabli. Pa adaptirano mleko morm it kupit, bom šla v Mullerja po hipp-ovo. srečanje-ne vem še če bom prišla, vam javim če pridema. Drugače pa mislim da bo Lana kmalu dobila že drugi zobek, se že fajn vidi tak belo in ma napete dlesni. Kaj naj še napišem? Ja če me ne bo na srečanje se fajn mejte, načvekajte se, pa upam da se vam bom pač naslednjič lahko pridružla z našo .
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 14.1.2008 13:42:34
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: taška30 U pišuka, pol imam pa jaz res fajn porodniško. Samo ne vem, če je tole premosorazmerno. Saj ne morem imet 10x večjo od Mojčce. Mogoče pa imaš 10x večjo porodniško kot jaz . Jaz imam itak samo srednjo šolo (so bile takrat žurke bolj pomembne kot šola), pa upravne enote imajo plačo itak za en , ne plače, štipendije.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 14.1.2008 13:43:35
|
|
|
|
mojčca
|
Gaja, sem ti že prej pozabila napisati. Pri nas ni nobenega sončka, ampak je vreme ravno za spati, oblačno, še megla se spusti, pa bo.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 14.1.2008 13:49:24
|
|
|
|
tejkag
|
Joj ženske kje pa ste vi doma? . Mi tud mamo sonček zunaj. Preselite se na Štajersko al pa na Koroško pa se boste lahko že sončile .
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 14.1.2008 13:54:07
|
|
|
|
mojčca
|
Tejkag, gorenjke smo imele sonček prejšnji teden, potem pa tako dobre kot smo, smo ga poslale v vaš konec .
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 14.1.2008 14:00:30
|
|
|
|
taška30
|
Sonce??????? Khm.....kaj je že to? Tista svetla, topla stvar na nebu?
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 14.1.2008 14:02:07
|
|
|
|
tejkag
|
mojčca-hvala vam, samo mi ga vam pa ne damo nazaj
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 14.1.2008 14:46:41
|
|
|
|
*piškotek*
|
Evo še mene, sem kratek čas doma, potem pa spet šibam! Z imava spet borbe, ali bomo malo spali ali ne, bomo videli kdo bo zmagovalec Vreme: sonce - kaj je že to???? No vsaj dežuje ne, pa megle nimamo, tako da sva bila sedajle dobre pol ure zunaj. Srečanje: no, Mojčca, na štajerskem koncu so baje do sedaj tri zmenjene (če sem prav štela), meni je moj že obljubil, da mi za jutri posodi svoj avto, ker ima več prostora,če ga bom potrebovala, čeprav še ne ve sploh zakaj mi ga posoja Porodniška: mislim da sem jaz podrla vse rekorde v zvišanju porodniške: 2,12 eura - mislim da nadaljni komentar ni potreben!!!! Pomoje imava z Mojčco enako
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Generacija Beta je prispelaLeto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?