Kaštrun
|
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina Še en moj samogovor. Naš matevž je že po parih dozah ALlernove v redu.Lička nima več hrapava, tudi en flek, ki je bil včerajintenzivno rdeče barve, počasi bledi. Joj se mi tok fajn zdi... no thumbelina, to me pa res veseli. naj ti pa povem, da sem jaz najprej Lučki tudi dala samo mleko zapit, pa ga ni hotela. dvakrat je potegnila, potem pa ni hotela več. nakar je moj rekel, da naj neham komplicirat (saj veš, brez dodatnega sladkorja, pa nič hrane solit, pa blabla...) in ji je notri dal žličko sladkorja. no, popila je takrat vse. potem sva ji pa sladkor (v roku enega tedna) postopno zmanjševala zdaj pije pač brez sladkorja. mislim, da pri tej Allernovi ni enega otroka, ki bi mu bi bilo to mleko na začetku brez sladkorja všeč bljak srečanje: ja, res je bilo super. je prav fino poklepetat in mal primerjat otročke. ker jaz sem na začetku za Lučko mislila, da je res "boga, pa suhcana, pa oh in sploh", zdaj pa vidim, da vas je že čisto ujela sicer je pa Lučko tako utrudilo tole plazenje in klepetanje, da zdaj že od 14ih spi. ugotovitve srečanja (malo za šalo, malo zares): - najbolj drobcena je taškina julija (ampak plazi se pa tako kot kakšen specialc - fantje pazte se ) - najboljšo pank frizuro ima zabrina sara (res je carica ) - najbol hiter je piškotkin nejc (se res ne preda, ko ga Lučka hoče prehitet ) - najbolj laže mojčca (pravi da njen nič ne spi, pa je zaspal v vozičku in to skoraj za pol ure) - najbolj cortiš copatke pa je imela sabrina taja (take kulske, ki jih lahko naročite - ker vem da so ene že spraševale - tukaj: http://www.mojskratek.si/ShooShoos.htm ali http://www.star-child.co.uk/howtoorder.asp) - najbolj željna tuje dude pa je bila lonibina zala (ampak ji je Matic ni hotel dat - ti ti matic) hrana: eeeej, sem kupila sojine jogurte in je Lučka - predno je zaspala - že enega pojedla (s sadjem in žiti). nič se ni kremžla, tako da očitno bo. da le ne bo kakšna alergija zdaj na sojo. poj se mi pa odtrga zdaj grem pa kosilo narest predno se "škripalnik" zbudi, pa predno mož pride domov. bo reku "sej si bla cel dan doma, pa nis mela časa skuhat" DDDDDDD