|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
9.1.2008 13:46:56   
zoom zoom
Thumbelina: bi te prosila za tel. št., pa še kje se nahaja, je parking, koliko časa traja,... 

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
9.1.2008 14:51:17   
zoom zoom
A ste se za danes že tako načvekale, da ne morete nič več pisatuser posted image

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
9.1.2008 15:01:01   
zoom zoom
Pa še moj samogovor.

Zanima me, če kaj svoje user posted image mažete s kremami, ko greste ven?
Jaz moram priznat nisem nobenega nikoli, ampak sem danes dobila od Afrodite kremo za obraz in roke, pa sem premišljevala, da bi jo začela mazat al rajši ne?.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 4003
9.1.2008 15:05:10   
zoom zoom
Naša dva čmrlja pa lahko tudi pogledate na afroditini strani, sta pod št. 71 in 72.

Neposredna povezava do sporočila: 4004
9.1.2008 15:10:35   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

Še en moj samogovor.

Naš matevž je že po parih dozah ALlernove v redu.Lička nima več hrapava, tudi en flek, ki je bil včerajintenzivno rdeče barve, počasi bledi. Joj se mi tok fajn zdi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no thumbelina, to me pa res veseli. naj ti pa povem, da sem jaz najprej Lučki tudi dala samo mleko zapit, pa ga ni hotela. dvakrat je potegnila, potem pa ni hotela več. nakar je moj user posted image  rekel, da naj neham komplicirat (saj veš, brez dodatnega sladkorja, pa nič hrane solit, pa blabla...) in ji je notri dal žličko sladkorja. no, popila je takrat vse. potem sva ji pa sladkor (v roku enega tedna) postopno zmanjševala zdaj pije pač brez sladkorja. mislim, da pri tej Allernovi ni enega otroka, ki bi mu bi bilo to mleko na začetku brez sladkorja všeč user posted image  bljak user posted image

srečanje: ja, res je bilo super. je prav fino poklepetat in mal primerjat otročke. ker jaz sem na začetku za Lučko mislila, da je res "boga, pa suhcana, pa oh in sploh", zdaj pa vidim, da vas je že čisto ujela user posted image  sicer je pa Lučko tako utrudilo tole plazenje in klepetanje, da zdaj že od 14ih spi. user posted image

ugotovitve srečanja (malo za šalo, malo zares):
- najbolj drobcena je taškina julija (ampak plazi se pa tako kot kakšen specialc - fantje pazte se user posted image )
- najboljšo pank frizuro ima zabrina sara (res je carica user posted image )
- najbol hiter je piškotkin nejc (se res ne preda, ko ga Lučka hoče prehitet user posted image )
- najbolj laže mojčca (pravi da njen nič ne spi, pa je zaspal v vozičku in to skoraj za pol ure) user posted image  user posted image
- najbolj cortiš copatke pa je imela sabrina taja (take kulske, ki jih lahko naročite - ker vem da so ene že spraševale - tukaj: http://www.mojskratek.si/ShooShoos.htm ali http://www.star-child.co.uk/howtoorder.asp)
- najbolj željna tuje dude pa je bila lonibina zala (ampak ji je Matic ni hotel dat user posted image  - ti ti matic)

hrana: eeeej, sem kupila sojine jogurte in je Lučka - predno je zaspala - že enega pojedla (s sadjem in žiti). nič se ni kremžla, tako da očitno bo. da le ne bo kakšna alergija zdaj na sojo. poj se mi pa odtrga user posted image

zdaj grem pa kosilo narest predno se "škripalnik" zbudi, pa predno mož pride domov. bo reku "sej si bla cel dan doma, pa nis mela časa skuhat" user posted image  DDDDDDD

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 4005
9.1.2008 15:13:44   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: zoom zoom

Pa še moj samogovor.

Zanima me, če kaj svoje user posted image mažete s kremami, ko greste ven?
Jaz moram priznat nisem nobenega nikoli, ampak sem danes dobila od Afrodite kremo za obraz in roke, pa sem premišljevala, da bi jo začela mazat al rajši ne?.

Lp

ja, jaz jo vedno namažem po obrazku, pa sploh čez ustnice, pa okoli noska in sicer s tole kremo http://www.mustela.com/index.htm (je sicer draga 8€) ampak je pa SUPER. je v stiku (tako kot npr. labelo se odpre), da mi Lučke ni potrebno dodatno neki matrat z "razmazavanjem" (o fak kakšna beseda user posted image ). aja, pa še božansko mi diši. 

Neposredna povezava do sporočila: 4006
9.1.2008 15:54:54   
smotka lonib
NinaF!
dobro si naštudirala naše malčke, sam naša Zala ni hotla Maticove duude ampak tisti obesek za dudo, ker naša dude ne mara oziroma jo samo grize.

sd
pet je tečka.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
9.1.2008 16:03:12   
Anonimen
pozdravljene!!
smo bili na enem kratkem sprehodu, pa je tak turoben dan. nič sončka, tak da nam ga ljubljančanke danes kaj pošljite - al ste to danes zakuhale dež na srečanjuuser posted image

aischa - jaz sem en čas peglala spodnje perilo. sem imela en čas tudi probleme, potem pa sem še pri moji ta starejši opazila izcedekuser posted image  in je tudi pravila da jo rahlo srbi.... itak imam vso spodnje perilo belo in ga perem na 90, ampak očitno to za glivice ni dovolj - sem še vedno prepeglala tisti vmesni del - saj veš kjeuser posted image

laaara - super, da si se enkrat oglasilauser posted image user posted image  dobrodošla user posted image je pa kar težka tvoja irisuser posted image , ima pa enako zobkov kot moja - moja ima 2 spodaj in 4 zgoraj

tejkag - mmmmmm pohani šampinjoni - to si mi dala idejo za kako kosilo....

thinkibinki - uživajta na sprehodu in nam pošljite kaj sončka v ta konec slovenijeuser posted image ...

previjanje - ena katastrofa... imam v kopalnici eno mizico, kjer imam gor previjalno podlogo, saj drugje imam itek premalo prostora.... pa še voda je pri rokiuser posted image . se pa obrača na vse možne strani, pa na trebuh, tako da jo še komaj lovim. ji tudi dajam vse možno in nemožno v roke, samo da je tisto minutko pri miruuser posted image

(odgovor članu laaara)
  Neposredna povezava do sporočila: 4008
9.1.2008 16:13:52   
juniorka
Super poročilo Ninaf!

krema- meni je pediatrinja rekla, da pozimi kr moram mazat lička, preden greva ven- z negovalno kremo..se mi zdi, da so še najboljše čisto navadne solea ali nivea, drugo ima polno nekih dodatkov- sem na mleku za telo za dojenčke med sestavinami našla tri parabene( končnica, ki pomeni zdravju škodljiv dodatek, pri moških celo nepodnost povzroča!!!) Katastrofa, na kaj vse moraš bit pozoren!
vnetja- jaz sem tudi med nesrečnicami... Če sem malo bosa-katastrofa in to odkar sem pri 11ih dobila menstro..ali pa milo, tudi intimnega ne smem... Sperma pa itak spet vse poruši..user posted image
Naše mere: točno 11kg in 78 cm! Sem mislila, da je težjiuser posted image !

Svinjskega mesa jaz ne bom dala pred 1 letom, za malico pa imava sadje, in sicer večinoma kaki vanilija s kuhanim jabolkom ali hruško, pa malo banane not.. včasih še hipp borovnice malo vmes zmešam, ampak mi skor vedno pol malo bruhne, mu zgleda ne paše kaj not, bom morala zamrznjene probat!

Srečanje Štajerska: lahko se tudi na Ptuju zmenimo, je še katjapv tam, pa jaz imam malo bližje kot MB... predlog!

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
9.1.2008 16:17:52   
juniorka
a ja, previjanje..
Večinoma ni problemov, imava na previjalni eno želvico, ki jo ima samo med previjanjem, včasih so tudi noge dobreuser posted image , si pa vzame paket robčkov za ritko in mi jih podajauser posted image , pa poskusi tudi, ampak niso preveč užitni- bi morala za videosmešnice izraz posnet!user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
9.1.2008 16:24:33   
tejkag
juniorka-jaz mam že do maribora 30 km, do Ptuja še več. Kolko mate pa do Mb druge? Men je Ptuj res malo daleč no.

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
9.1.2008 16:25:52   
Anonimen
thumbelina - super, da se ti zdi, da bo z matevžem bolje, in da je sprejel mlekouser posted image . mi počasi prehajamo na navadno mleko. ji ga uturam zgodaj zjutraj, ko je res fejst lačna - prej sem ji dajala ob takih urah vedno čežano... sedaj pa počasi uvajam mlekouser posted image user posted image  in booooooouser posted image

zoom- zoom - ne vem točno več, od katerega leta dalje smo začeli našo starejšo zvečer samo še tuširat, in potem samo čez vikend kopat??? mislim pa da od takrat ko je začela malo bolj samostojno hodit in stat... no, še sedaj pri 6 letih jo še vedno jaz tuširam ali pa očka. in ji pač kar z roko malo umijem in pozneje s tušom splaknem
kje pa na afroditini strani? a v kaki reviji? ali na netu??

ninaF - a se ta krema (mustela) da kje tako kupiti ali jo je treba naročit prek neta? ker jaz moje tudi ne mažem ko grema ven, ampak sem zadnjič opazila, da je imela malo suhcano kožico na ličkih. no sedaj par dni, ko je bilo tako mrzlo res nismo veliko bili zunaj, in se je kožica na ličkih popravila, ampak bi pa vseeno mogoče poiskusila s kako kremo....

juniorka - ja vaš nelson pa je res pravi velikanuser posted image user posted image  - a bomo na koncu janurja, ko bomo imele skoraj vse mere naredila spet en seznam? al bi ga kar sproti delale?

Neposredna povezava do sporočila: 4012
9.1.2008 16:41:14   
Anonimen
sem prej pozabla
srečanje štajerska - do ptuja imam cca.40 km, do MB pa cca.60km. ampak pri meni je še problem, da dopoldan potem itak ne morem, ker prideta ob 12 moj user posted image  iz službe na kosilo, pa eva takrat tudi pride iz šole.
pa še potem moram obe s sabo vlačiti. in vem, kako je moja eva tečna. po poll ure se naveliča in začne sitnariti, da ji je dolgčas..... vem, ko grema kam na obisk (kakega dojenčka gledat) - groza, ker ji je potem res dolgčas zraven....

tak da zmenite se, potem pa bom vidla, če bom uspela kako zorganiziratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4013
9.1.2008 17:14:15   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: valika

ninaF - a se ta krema (mustela) da kje tako kupiti ali jo je treba naročit prek neta? ker jaz moje tudi ne mažem ko grema ven, ampak sem zadnjič opazila, da je imela malo suhcano kožico na ličkih. no sedaj par dni, ko je bilo tako mrzlo res nismo veliko bili zunaj, in se je kožica na ličkih popravila, ampak bi pa vseeno mogoče poiskusila s kako kremo....

mislim, da se Mustela lahko kupi le v lekarni. je pa krema fina, ker je z medom, pa full lepo, mehko kožo naredi. Lučko npr. dopoldne namažem, pa je še zvečer koža mehka pa kar sveti se, vendar ni mastno!

no, zdej grem pa Lučko skopat, ker grem potem v Lj. se dobim s sošolkam. sem mojmu rekla, če bi jo on, da je ne bom tko zgodi, ker bo potem zihr zaspala, pa je neki momljal da nej jo kar zrihtam. user posted image  user posted image  oh ja, DESCI! sem mu rekla tudi, da mu ni treba glave umit, nej jo samo v čebriček "namoč", pa ga nisem uspela političn prepričat.

grem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
9.1.2008 17:27:54   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: NinaF

ugotovitve srečanja (malo za šalo, malo zares):
- najbolj laže mojčca (pravi da njen nič ne spi, pa je zaspal v vozičku in to skoraj za pol ure) user posted image  user posted image

Nina, Nina, spet si se zmotila. Mogla bi napisati: Mojca sploh ne laže (pravi da njen ne spi prav veliko, pa je zaspal v vozičku in to skoraj za pol ure). Otrok je čisto dokazal mojo trditev.

Evo, Matic je danes na srečanju puncal dokazal, da se spi po pol ure in nič več. No, domov sva prišla malo po drugi uri. Sva bila pri tašči in je rekla, kaj počnem z njim, ker je revež tako zaspan. Ja, da bi zaspal v avtu, ko sva šla domov, to pa ne. Do štirih je bil tečko, potem pa sem ga dala spat, pa se je ful jokal, jaz sem obupala, ga dala v taveliko posteljo, se ulegla zraven in sva skupaj spala. No, jaz sem mu pred petimi minutami pobegnila, Matic pa še vedno spi user posted image .

Na srečanju je bilo super, bila sta samo dva fanta in 5 punc. No, so vsaj enkrat ženske prevladovale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Čakamo slikice. Kdaj ponovimo srečanje???????????????

Sedaj grem pa preverit, kaj je z Maticem, saj že nekam dolgo spi. Očitno smo ga ženske danes tako izmučile, da sploh ne pride k sebi.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
9.1.2008 17:28:41   
smotka lonib
hojla!

Naši Zali še kr teče iz nosa, da je joj. sem dopoldne, preden smo se srečale v Mercatorju, šla v C 6 A spet malo zapravljat (Mojčca, nisem vsega izropalauser posted image ), tokrat za mojega. sem mu kupila eno majico (je bla sam 4,5 eur velikost XXL) in en komplet majica+srajca (za 22,9 EUR velikost XL). ta prvo proba komplet in pravi, da je premajhen, da bi mogla vzet XXL (ga niso imel, pa sem mislila, da mu bo prov), pol pa še uno majco proba, ga pa pri rokavih stiska. je pizdu, kva sem mu take stvari kupila, dfa ga vse stiska. sem mu rekla, da je una majca XXL (kot ponavadi nosi tako številko), da pa jest nisem kriva, ker ni on narejen po JUSU. sem mu rekla, da bo treba malo trebušnjake delat, če ne bo šel v kratkem na ultrazvok user posted image .

Sabri!
Sem te prej pozabila vprašat, katera generacija kadetov je tvoj dragi?

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
9.1.2008 17:30:31   
mojčca
Sem čisto pozabila izreči dobrodošlico.

Laaara user posted image

Joj, ne samo da lažem, še nekulturna sem, ane user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
9.1.2008 17:33:18   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: NinaF

no, zdej grem pa Lučko skopat, ker grem potem v Lj. se dobim s sošolkam. sem mojmu rekla, če bi jo on, da je ne bom tko zgodi, ker bo potem zihr zaspala, pa je neki momljal da nej jo kar zrihtam. user posted image  user posted image  oh ja, DESCI! sem mu rekla tudi, da mu ni treba glave umit, nej jo samo v čebriček "namoč", pa ga nisem uspela političn prepričat.

grem

Nina je pa danes leteča. Kar se tvojega moža tiče, pa ga pač moraš razumeti, če ga noče namakati v čebričku, ga pač noče user posted image  (otroka, da ne bo kakšne pomote slučajno).

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
9.1.2008 17:34:11   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Na srečanju je bilo super, bila sta samo dva fanta in 5 punc. No, so vsaj enkrat ženske prevladovale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Čakamo slikice. Kdaj ponovimo srečanje???????????????

Sedaj grem pa preverit, kaj je z Maticem, saj že nekam dolgo spi. Očitno smo ga ženske danes tako izmučile, da sploh ne pride k sebi.

sem ugotovila, da je bil Zali Matic všeč predvsem zato, ker je vidla, da ima igrače. tud za rokco ga je prijela in on tud njo tko, da je zgledal kot da gre za  ljubezen na prvi pogleduser posted image .

NE MOREŠ VERJET.KADAR SEM NA RAČUNALNIKU IN JEST PIŠEM, SE ZALA POKAKAuser posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
9.1.2008 17:35:27   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

Sem mu rekla, da bo treba malo trebušnjake delat, če ne bo šel v kratkem na ultrazvok user posted image .

Lonib, mogoče boste pa imel slončka. Poglej, če rilček že ven gleda user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4020
9.1.2008 17:37:43   
mojčca
Thumbelina, kako sta kaj opravila na terapiji?????????

Sedaj grem pa jaz zbuditi Matica. Kdo bo pa ponoči spal?????????? Ja Manca in ati, kakšno trapasto vprašanje.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
9.1.2008 17:46:39   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

IZVIRNO SPOROČILO: lonib

Sem mu rekla, da bo treba malo trebušnjake delat, če ne bo šel v kratkem na ultrazvok user posted image .

Lonib, mogoče boste pa imel slončka. Poglej, če rilček že ven gleda user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image EDEN MU PA RES. MOGOČE IMA PA NOTR ŠE MAL PODALJŠKA ZA REZERVO.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
9.1.2008 18:07:35   
*piškotek*
Samo na hitro se malo javim, je mali prava tečka.
Spal je pol ure ko sva se peljala iz srečanja (sem ga pustila v lupinci - pa se je po 5 minutah zbudil) in potem je še ob 16.30 zaspal za pol ure. To ti je utrujenost ja. user posted image

Srečanje: jaz sem se imela res superrrrrrrrrrrrrrrrr in res komaj čakam da ponovimo. NinaF je naredila odličen povzetek, tako da kaj več itak ne bom razpredala.

Slike s srečanja: bodo danes v večernih urah, ko bom imela čas. Zdele sva z user posted image  sama in res ne morem, ker tako sitnari. Prej pa nisem imela časa, ker so prišli ob 14 montirat vrata, da nagajivec ne bo mogu po stopnicah dol. Bodod takoj ko bom lahko in ko bo mali zaspal.

Previjanje: na previjalni - katastrofa - nobena igrača ne pomaga - se obrača, sedi, vstaja, cvili,... ni da ni

Zdaj pa ne morem več, smo teeeeeeeeeeeeeečnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiii

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 4023
9.1.2008 18:08:28   
mojčca
Piškotek, Zalbi, Taška, Sabri, kje ste pa ve????? A vas je srečanje tako izmučilo, da počivate???????? Hm, mogoče pa ste ga šle še kam naprej žurat?? Saj prav, lahko bi naju z Nino povabile zraven.

Neposredna povezava do sporočila: 4024
9.1.2008 19:15:04   
sabri
OJ, evo še mene, sem  potem še počakala bivšo sošolko, je prišla tudi tja s 4 tedne staro punčko, joj punce, kaj je to majhna, sem v parih mesecih pozabila, kak je naša zgledala, noro.
Srečanje uspešno, no jaz sem bila dvakrat, ko smo bile samo tri, tako da danes nas je bilo veliko in ste je bilo prav luštn videt in nove in stareuser posted image , v glavnem smo obe uživale. Je pa moja potem zaspala in spala skoraj dve ure, tako da sem bila dolgo v KR. Danes je pa že dvakrat padla in se udarila v glavo, enkrat ob rob mize in potem ob rob na tleh, ko je stopnička za v kopalnico, joj joj, obakrat sem bila zdraven pa je prehitro padla. Jok pa takuser posted image , da se mi še zdaj smili, pa vem da bo še dostikrat. Jo grem kopat, se beremo kasneje.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?