lilka
|
Dobro jutro! Mi smo imeli delovno, mož je šel ob desetih v službo in sva prej še novoletno jelko in vso okrasje pospravljala, zdej sem še posesala in pomila, pa je mimo to praznično vzdušje..... Popoldne sva pa s Tinko sami, zdej cel teden. Včeraj smo bli v laboratoriju, mi je uspelo urin v vrečko ulovit, pa ko so ji kri vzeli tudi sploh opazila ni, je imela laborantka toliko igrač.....zdej samo upam, da bodo še izvidi vredu pa bo. Popoldne sva pa šli malo nakupovat, sem ji mogla kupit hlače in mikico, da ima kaj novega, ker vse dobiva od njene sestrične, samo za k zdravniku in za kam na lepše je pa že treba met novo . Srečanje Kranj: uživajte in čvekajte še za nas, želim vam dan...... Knjige: jaz pišem v knjigo:Moj otrok(jo je dobila ob rojstvu od sorodnice) in pridno sproti izpoljnjujem, pa škatlo spominov imam in spravljam vanjo prvo dudo, copatke in take finte.... Mojčca: se ti absolutno pridružujem v tvojem:....... Za časi, ki jih nikoli več ne bo nazaj, za časi zlate svobode, brezskrbnosti, mladosti, norosti... , no na koncu sem jokala že zato, ker sem ugotovila, da imam tako rada moji dve punčki, da se ti srce para, ampak vseeno...vse na svetu bi dala, da bi se še enkrat vrnila za en dan v tista nora leta, srednješolska al pa fakultetna, ko misliš, da je cel svet tvoj, ko je vse še pred tabo, ko te zvija po trebuhu od same evforije, zaljubljenosti, norosti...eh, že zdaj mi gre na jok! ............. tudi meni se to pogosto zgodi, sej ni čudno ko smo pa tako obremenjene.... Jajca; jaz še ne dajem, bom še počakala..... Tinka danes še ni remla od sedmih naprej, ful je zaspana in noče zaspat, ko sem jo pa ravno že pripravila, je pa tast prišel (nenapovedan kot vedno) in pol ni blo nič iz spanja, zdej bo pa tečna in nebo hotla jest, pa oči si mane, da je že čisto redeča...... Taška30: sem si že zapela Neno, pa kje si to staro potegnila..... Gaja*:bravo za dneve brez čokolade , pa ti si pa faca, ti še kruh pečeš...... NinaF: uf sta bla lepa.....bom še jaz nekaj svojih poročnih nalimala, že tako dolgo jih nihče ni pogledal, zdej še samo Tinkine gledajo..... Komaj sem vse prebrala, en dan me ni pa komaj dohajam, zdej pa še nekaj poročnih fotk naložim:geslo: maj in vam želim lep dan......