|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
9.1.2008 8:16:34   
hariba
Dobro jutro! Lepo se imejte danes na srečanju!
malica Zoja je jedla že lumpi banin jogurt, pa jogurt napitek od aktive. Sem ji pa že jaz sama v dukatov navadni jogurt primešala sadje. Včeraj je pa pojdla za malico celo borovničevo skutko topfen danone za popoldan sem ji pa zmiksala banano in kivi. To ima zelo rada. Hruško ji bom zdaj ko bo bolje z aftami spet na olupljeno na krehlje narezala in dala. Dokler ni zbolela sem ji za malico dala tudi že pol žemlje ali košček črnega kruha pa navadni jogurt, 2 krat sem dala riževe vaflje in poleg frutek sok. Pa tu pa tam dam tuid kak piškot pa frutek sok zraven.
To noč ga je kot ponavadi spet do pol enih sračkala no pol pa je spala do 6:15.
Zdaj grem pa sesat, da ne bom pol, ko bo Zoja spala.

(odgovor članu tinkibinki79)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
9.1.2008 8:36:28   
tejkag
Dobro jutro!
MI smo pa spet zgodaj vstali user posted image .Ob pol šestih je naša že zajtrkovala, zdaj je na srečo zaspala.
ŠTAJERKE, PRLEČKE, KOROŠICE- ja res bi se lahko kaj zmenle, zdaj na srečo otročki niso bolani. Samo jaz lahko pridem šele popoldne al pa čez vikend, ker moj dela med tednom do dveh, pa nimam svojega avta. Lokacija pa Maribor a ne?

golaž- Jaz sem ji dala od makaronflajša omako pa pire pa ko sem delala špagete pa polivko sem ji tud dala za jest z mletim mesom vred in ji je blo ful dobro.

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
9.1.2008 8:51:06   
*piškotek*
Dobro jutro aprilčice! user posted image

Hvala za kavico. user posted image
Naša noč je miminla mirno. Začuda - kakor je že kazalo (2 x bujenje do 21.45 že) samo potem je bil pa mir do 6.25, je pojedel flaško mleka in trenutno še spi. Sicer pomoje ne bo več dolgo, ampak je bilo super ponoči.

MojcaB: res škoda da ne moreš pridt no! Upam pa da bo s sinkotom vse OK in čimprej boljše. Samo res no, od česa pa to pride????

Mojčca: ti si pa privošči še kar kako kavo, da nam ne boš za mizo zaspala user posted image

Tinkibinki79: moj je od sadja jedel še kaki in hruško (kivija še ni user posted image ) ampak pri nas je sadje na koncu seznama dobrih jedi - ga ne obožuje - še banane ne user posted image user posted image user posted image  Sploh pa surovega sadja ne - to je še bolj na koncu spiska user posted image
Glede spanja - pri nas se je to zgodilo že večkrat - da je tako zajokal v spanju. Ne vem, mogoče se mu kaj zasanja, mogoče ga zobki malo matrajo (pri nas je spet to na pohodu - ker mu ven rineta zgornji enkici - ampak zelooooo počasi)
Drugače sem mu pa tudi jaz zmešala sadje in recimo malo jogurta ali pa 2 žlički navadne skutke. Je pa tudi tisto sadno skutko in 1x je jedel sadni jogurt.

Tako, zdaj pa šibam malo "pripravit" popotnice za s seboj, da ne bo user posted image  kje lačen user posted image user posted image user posted image , pa da se "pripravim" na srečanje. user posted image user posted image user posted image  Joj, res komaj čakam danes ko nas bo toliko user posted image user posted image user posted image

Se beremo, poročamo itak, slike pa tudi sledijo... user posted image

Lep dan želim vsem. user posted image user posted image user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
9.1.2008 8:52:36   
hariba
tinkibinki danes se bo pedagoginja pogovorila z tistim, ki je vrgel in tudi iz ostalimi otroki, ki so to videli. S tisto mamo se da ap bolj malo zmenit, ker ga preveč zagovarja, mi je tako tudi njegova razredničarka rekla. Bom videla kako bo in od tega bo tudi odvisno moje nadaljne ukrepanje. Se mi pa ne da s tisto mamo kregat.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
9.1.2008 8:53:43   
hariba
Aja mojcab želim, da bo Gaju čimprej bolje.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
9.1.2008 8:59:27   
sabri
Me se tudi počasi odpravljamo, je imela včeraj drisko, sem mislila, da spet ne bom prišla. pa je danes normalno kakala, tako da evo nas počasi na pot.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
9.1.2008 9:07:02   
zalbi
e se tut spravljava in počasi prideva...noč ok - sam je neki mojga user posted image zvijal, tk da je on okol hodu ponoč... se vdimo...

mojcab - naj bo Gaju čim prej bolje...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
9.1.2008 9:19:33   
taška30
Pakiram. Pijem kavo in hladim živce od tavelike, ki je imela danes zjutraj spet histerični napad, ker sem ji jaz dol potegnila plenico, ne mož. Pač si je tko zamislila.user posted image
Se vidimo kmalu.user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
9.1.2008 9:46:32   
Mojca B
vnet lulček: baje se to fantkom kar dogaja. Za kožico se nabira pač vsesorte. In ker moraš fantkom kožico drglajsat gor in dol in dokler glavica ne pogleda cela ven se za kožico kaj nabere in potem se vname...al pa od kakšnega mila, al pa kaj podobnega.. Nič kritičnega, samo boli ga ko gre na WC....:(

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
9.1.2008 10:44:06   
lilka
Dobro jutro!

Mi smo imeli delovno, mož je šel ob desetih v službo in sva prej še novoletno jelko in vso okrasje pospravljala, zdej sem še posesala in pomila, pa je mimo to praznično vzdušje.....
Popoldne sva pa s Tinko sami, zdej cel teden.

Včeraj smo bli v laboratoriju, mi je uspelo urin v vrečko ulovit, pa ko so ji kri vzeli tudi sploh opazila ni, je imela laborantka toliko igrač.....zdej samo upam, da bodo še izvidi vredu pa bo.
Popoldne sva pa šli malo nakupovat, sem ji mogla kupit hlače in mikico, da ima kaj novega, ker vse dobiva od njene sestrične, samo za k zdravniku in za kam na lepše je pa že treba met novouser posted image .

Srečanje Kranj: uživajte in čvekajte še za nas, želim vam user posted image dan......

Knjige: jaz pišem v knjigo:Moj otrok(jo je dobila ob rojstvu od sorodnice) in pridno sproti izpoljnjujem, pa škatlo spominov imam in spravljam vanjo prvo dudo, copatke in take finte....

Mojčca: se ti absolutno pridružujem v tvojem:....... Za časi, ki jih nikoli več ne bo nazaj, za časi zlate svobode, brezskrbnosti, mladosti, norosti...user posted image , no na koncu sem jokala že zato, ker sem ugotovila, da imam tako rada moji dve punčki, da se ti srce para, ampak vseeno...vse na svetu bi dala, da bi se še enkrat vrnila za en dan v tista nora leta, srednješolska al pa fakultetna, ko misliš, da je cel svet tvoj, ko je vse še pred tabo, ko te zvija po trebuhu od same evforije, zaljubljenosti, norosti...eh, že zdaj mi gre na jok!user posted image  ............. tudi meni se to pogosto zgodi, sej ni čudno ko smo pa tako obremenjene....

Jajca; jaz še ne dajem, bom še počakala.....

Tinka danes še ni remla od sedmih naprej, ful je zaspana in noče zaspat, ko sem jo pa ravno že pripravila, je pa tast prišeluser posted image (nenapovedan kot vedno) in pol ni blo nič iz spanja, zdej bo pa tečna in nebo hotla jest, pa oči si mane, da je že čisto redeča......

Taška30: sem si že zapela Neno, pa kje si to staro potegnila.....user posted image

Gaja*:bravo za dneve brez čokoladeuser posted image user posted image user posted image , pa ti si pa faca, ti še kruh pečeš......

NinaF: uf sta bla lepa.....bom še jaz nekaj svojih poročnih nalimala, že tako dolgo jih nihče ni pogledal, zdej še samo Tinkine gledajo.....

Komaj sem vse prebrala, en dan me ni pa komaj dohajam, zdej pa še nekaj poročnih fotk naložim:geslo: maj in vam želim lep dan......

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
9.1.2008 11:50:21   
Anonimen
tako punce, pa smo ostale same.... nič zato, se bodo že vrnile, in potem bodo imele vsaj kaj za prebratuser posted image
ne vem kaj mi je bilo pponoči - jaz mislim, da vsesplošna utrujenost - ker ko sem v naspolsnu slišala laro pogovarjat, se nisem in nisem mogla vstat. sma se dojili sicer ob 0.30, potem pa ob 5.30 je dobila flašo mleka - ja, prav ste prebrale  MLEKOuser posted image . počasi, a vztrajno napredujemo z mlekom. tako počasi, pa bo!
meni sicer ta sezam in napitek čist nič ne pomaga. sicer mi ni pomaghalo ne čaj za dojenje, ne pivo, ne koruzni kosmiče, ne polenta..... tako da počasi obupujem.... eh, saj smo se zadosti dolgo dojile, pa kako dolgo pač še bo, naj bo...drugače pa se ne mislim več sekirati....

lilka - upam, da bo z všo tinko vse ok. oprosti da vprašam, ampak kaj ji je pa bilo, da si morala vodo nest? saj verjetno si že napiosala pa sem pozabila...

aischa - a so pikice v redu? potem nisi šla k P? a ti hodiš v Ljutomer k P?

mojcaB - tudi vašemu Gaju želim, da bo hitro vse OK. dobro da imam same punčke, ker ne vem, kakko bi to s temi lulčki????

moram iti kuhat, pa še pozneje kaj napišem

(odgovor članu lilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3986
9.1.2008 11:59:48   
aischa
pikice so odšleuser posted image user posted image user posted image

imamo čisto normalno kožo tako kot je imela prej. nisem hodila k p ker je bilo že v nedeljo zvečer veliko bolje.

p imam na ptuju. sem bolj tja navajena hodit, ker je moj od tam in sem se nekek navezala na ptuj. tudi v trgovino gremo večinomakrat tja razen če kaj nujno rabim grem v ljutomer. imam pa enako km do ptuja kot do ljutomera mogoče je kak km razlike.

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
9.1.2008 12:00:55   
Mojca B
valika: saj tegale lulčka ima pr nas tud ati čez...mami je samo psihični support zadaj!!! Ma včasih mi kažeta kako se pici kao smeji - ko gleda glavca ven - pa mi je tko grizno.. ne vem zakaj, ampak zdi se mi da ga tko svinjsko boli, da ni za nikamor..pa ga ne..ampak mami je tko plašna za tele stvari..

včeraj bi me mogle vidit, k je Gaj začel aua boli, peče... in sevedam pridirkam v kopalnico, vidim da ima mali modrega lulčka, mene je skor kap. Dober, da je Igor bl umirjene sorte. Malega je prepričal, da sta šla v bano in smo ugotovili, da se mu je na luleka nalimale bavcke od gatk.. itak iz lulčka mu je gnojček tekel in seveda se je to vse spacalo.. adijo...

ej čveke kje ste... men je tolk žal.. ups kolk je urca... šibam po malega.. dober, da je blizu...:)

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
9.1.2008 12:08:48   
aischa
saj res zdaj sem se spomnila da vas mislim že cel meseces nekaj vprašati.

imam kronična vnetja jajčnikov, ali pa ginekologinjo za k.....
nonstop imam vnetja tudi prej pred nosečnostjo sem jih imela, med nosečnostjo, sem morala nonstop uporabljati ali canesten ali klimicin ali pa nekakšne kroglice za vstavljanje.

sedaj pa spet. za znoret od izcedka do srbečice.

kaj naj naredim, sprobala sem tudi že kislo smetano ki mi za določen čas pozdravi potem pa je spet isto.

ali mislite da je za to lahko tudi krivo
-spodnje perilo
-bosa hoja po ploščicah, sem nonstop bosa že od otroštva
-prehrana
ali imam g za nekam poslat da mi ne najde pravega zdravila

zdravila me je z
-canestenom
-klimicin
- nožnične granulce

aja pa še to vedno ko mi bris vzamejo, če mi ga seveda sploh lahko zaradi vnetij, je nekaj narobe. tako da imam kontrole na 3-6 mesecev.

kaj naj zamenjam g.

saj drugače je v redu ampak se mi je v nosečnosti že zamerila, je v javnem zavodu, in dela ultrazvoke samo 3 x v  celi nosečnosti pa še full si ne vzame časa zate.

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
9.1.2008 12:10:12   
aischa
uau sem se razpisala

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
9.1.2008 12:28:11   
laaara
Pozdravljene aprilčice!

No kot ste nekatere opazile vas kar pogosto prebiram, saj sem tudi jaz aprilčica.
Občasno smo klepetale, ko smo bile še nosečke, sedaj pa kar nekako ni časa za pisanje.

Nosečnost sem preživela zelo dobro saj sem se v bistvu ves čas odlično počutila, le na koncu so mi otekale noge in sem imela povišan krvni tlak. Zaradi tega so me sprejeli tudi v porodnišnico dan po roku 12.4. in mi želeli sprožit porod z gelom, pa po 3 poizkusih ni bilo nobenih sprememb, očiotno princeska še ni bila pripravljena. 16. 4 . pa sem bila na viziti 3 cm odprta tako, da so me pospremili v porodno, predrli mehur, dodali umetne popadke in glej jo smolo zopet je pritisk poskočil v višave, tako da sem prejela še neka zdravila in magnezij. Zadeve so se umirile in po vsega skupaj 4,5 urah sem v naročju stiskala zakladek.

Naša user posted image je Iris, pri 8,5 mesecih 70cm velika in 9,350g težka navihaka s šestimi zobki, ki se veselo plazi in raziskuje  ter kjer je le možno vstane in  prestopa.

Moram potrkati, da do sedaj nisva imeli posebnih zdravstvenih težav, razen enega prehlada in viroze, tako da na srečo zdravil še nisva potrebovali. Po vsakem cepljenju sva imeli težave s spanjem, kakšnih 14 dni se je zbujala zelo pogosto in v joku, pa sem prvič  pripisala to krčom, drugič zobkom, tretjič pa sem ugotovila, da ni nič od tega in je očitno neke vrste reakcija na cepljenje. Želim si, da v prihodnje ne bo več temu tako.

Kar se hrane tiče, že kar pridno je sadje, zelenjavo, mlečne kašice , žita za enkrat še brez glutena in  malo mesa.
Mlečne izdelke sem že tudi poizkusila, pa je dobila izpuščaje in suho kožo, zato sem s tem prekinila.

No šment pa je nastal kar mali spis.

aha, se je zbudila, šibam, pa se še slišimo...

laaara

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
9.1.2008 12:36:43   
thumbelina
Aischa - probaj namesto kisle smetane lca jogurt, ker mora obvezno imet probiotično kulturo notr in mislim da kisla smetana ni zadost. jaz sem večkrat rešila zadevo z LCA jogurtom namočenim v tampon, pa sem pustila kar čez noč notr...

DRugače pa bi bilo mogoče premislit, če so glivice, da je kriva prehrana (preveč kvasa, sladkorja, ...), lahko je tudi spodnje perilo: Ene so bolj občutljive in tudi čeje bombaž, mora bit prano na višjih temperaturah. Dane simamo vse neke barvaste gate, ki jih potem težkokuhaš, ali pereš na višjih temperatura in potem je preslabooprano in se glivice spet množijo. razmisli tudi o kakšnem pilatesu, ali vajah za čakre. Jaz vem da sem po spontanem splavu poskusila vse in našla tudi vaje za spolno čakro, ker naj bi bila ta dobro odprta, če ne želiš imet težav z rodili. Jaz sem imela pogosta vnetj amehurja, odkar delam 1x dnevno te vaje, nimam z mehurjem nobenih težav. prej sem pa 1x letno zagotovo fasala antibiotike. Samo v premislek, tud jaz nisem verjela dokler mi ni pomagalo...

(odgovor članu laaara)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
9.1.2008 12:51:46   
hariba
Zoja pa spi, čeprav to az njo ni navada ob tej uri. Ko se zbudi bo dobila piščančjo obaro.
knjigice Jaz za Zojo tudi izpolnjujem Moj otrok, saj to otroci zelo radi prebirajo, ko so večji in primerjajo podatke med seboj.  Za Denisa pa nisem imela vsega in je bil kar malo užaljen, sem potem po spominu nekaj dopolnila.Tudi meni je zanimivo in večkrat zdaj kaj pogledam za tastrejše, saj me že malo skleroza daje in primerjam z Zojo.
previjanje Kako se vaši obnašajo med previjanjem? In kje jih previjate? Zoja je zadnjih 14 dni obupna, se obrača na trebuh, poskuša vstat, brca pa zraven 300 na uro, jo moram kar malo na trdo prijet, da mi jo uspe. še najlažje jo na kavču stoje, seveda, če ni pokakana.
laaara ti se še kr oglasi kaj. A si celjanka'

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
9.1.2008 13:00:14   
tejkag
Ojla  user posted image naša  bejba spet spiuser posted image . Sva bli na sprehodu, sem jo mogla nosit, ker gospodična ni hotla bit v vozičku, so mi skoraj roke odpadle, ker ma tak težko rit user posted image . Za kosilo pa je danes papcala juhico, not pa sem zakuhala take krogce iz jajc in korenja in ji je blo ful dobro. Za nas pa grem počasi panirat šampinjone
laaara- user posted image se nam lahko večkrat pridružiš pri čveku.
O.k. uživajte  user posted image

pa bomo imeli še enega :-)

Neposredna povezava do sporočila: 3994
9.1.2008 13:05:02   
tinkibinki79
Živjo!

Ravnokar sva prišla iz sprehoda, pa še to samo na kosilo. Potem pa zopet na sprehod za kakšno urco. Se je pokazal sonček tako da bova izkoristila.

Kar se malic tiče - tudi danes borbe, borbe, borbe... Jedu ej tut že kaki in vanili kaki, ap hruško, pa borovnice, maline itd... Bom pa res še poskusila z jogurti. Sicer sem razmišljala da možno da ga dajejo zobki in da zato noče jesti, ker spije mi pa ogromno čaja. Imamo že 4 zobke , enki spodaj in levo enko ter levo dvojko zgoraj... Sedaj pa rinejo še desni enka in dvojka zgoraj... Revček. Verjetno res zaradi zobkov noče jesti. Ker prej se je upiral le redko...Bomo videli kako bo pri kosilu.

Se strinjam s thumbelino glede lca jogurta. Ta je boljši in baje bolj pomaga.

previjanje - Aljaža še vedno previjam na previjalni mizi (imamo tako veliko komodo in previjalno zgoraj). Ampak razmišljam, da bi ga začela kje drugje. pri nas je previjanje postalo obupno. Plenico si sam trga dol, kar naprej se zvija, tuli... Taka faza je pri nas že kakšna 2 meseca. oblačim ga itak že sede, a sedaj bi gospod rad videl da ga še previjam sede - ampak to pač ne gre... Na plavanju sva prav smešna... Joj da ne omenim kakšne pesmice vse pojem zraven ko ga previjam, kaj vse mu dam v roke da je pri miru vsaj ko nastavljam pleničko....

MojcaB -  Revček gal... No pri nas ima lulčka in te zadeve pri Aljažu tudi Borut čez. Men se zdi da ga to tako boli...Sicer se pa on tako ali tako bolj spozna. te pa čist štekam da te je panika - mene bi tut. Sem bolj panične sorte...

Evo, počasi bova jedla kosilo in odpeketala na sprehod... samo sonček se je ravnokar skriluser posted image , ampak se ne vdava...

LP

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
9.1.2008 13:08:39   
zoom zoom
Živjo,

tudi  nasa noč je minila kar mirno, je tam od 1h do 4h nekaj stokala v spanju, potem pa ob 4h jok, je morala dobit flašo in zaspala nazaj do 7h.

Sva pa prbl. eno uro nazaj prišle od razvojnega pediatra, kjer je ugotovil, da je tamala kar fejst zategnjena, pa rahlo zaostaja v gibalnem razvoju, ampak da naj bi s telovadbo to porihtalo. Pokazal mi je par vaj, sem itak že vse pozabila, naslednja kontrola pa je šele konec februarja. Mi bo pa napisal papir za podaljšanje porodniškeuser posted image user posted image user posted image in močno upam, da bodo odobrili. Baje iz našega CSD pošljejo papirje v Koper, kjer prej odobrijo kot v LJ. Bomo videli. Aja pa še to. Baje je treba pipirje oddat najkasnej en mesec pred zaključkom porodniške, ker traja ene 3 tedne, da odgovorijo.

Thumbelina ali mojčca: če boste kdaj imele kaj časa se priporočam, da mi opišeta vaje ali pa priletim k eni ali drugi da v živo vidim. Aja pa thumbeina prosila bi te, če mi lahko poveš, kam hodita na privat fizioterapijo. Bi šla še tja malo počekirat.

Aischa: na tvojem mestu bi se šla pokazat in pogovorit še s kakšnim drugim ginekologom (drugo mnenje), drugače pa baje pomaga v probiotični jogurt namočen tampon, pa večkrat dnevno zamenjaš. Sem pa tudi jaz imela dostikrat izcedke, pa sem nato vse sp. perilo zamenjala za bombažno in zdej ko nas je več tudi belo perilo perem na 95* pa zaenkrat nimam več problemov.

laaara: dobrodošla. Pa še kaj se oglasi.

Lulček: naš je šel pri starosti malo več kot 2 leto k pediatru, da mu je kožico potegnil do konca dol. Sicer smo samo tudi poskušali in je šla lepo dol, samo ne do konca. Ko mu jo je potegnil dol je ful zajokal, ampak takoj nehal do prvega lulanja, ko ga je ful peklo. Še dobro da je bil tako majhen (pa brez plenic), da je pač lulal in jokal, ker ni mogel zadržat, če bi mu zdej to naredili ne bi hotel n ič pit, lulat pa tudi ne. Peklo ga je pa prvih 24 ur ful, potem pa zmeraj manj in tretji dan ga ni nič več bolelo. Mu pa mi vsak dan potegenemo kožico dol in umijemo, pa zaenkrat  ni imel nobenih problemov.

Tamali tudi zvečer umijem med usnicama z vatko in vodo, čez dan pa samo po potrebi, če je slučajno pokakana, samo si pa ne predstavljam, kako se pri punčak umiva potem ko že stojijo ali recimo pri starosti od 2. leta dalje. A mi lahko poveste?

Sicer pa apričice, ki ste se dobile na srečanju poročajte kako je bilo.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 3996
9.1.2008 13:19:57   
smotka lonib
hojla!

srečanje v Kranju:
jest sem že doma. je blo fajn v Kranju, kjer sem poleg Piškotka in Mojčce, spoznala še Sabri, Zalbi, Taško30 in NinoF.user posted image user posted image user posted image jest sem bla tam samo 20 minut, pol sem pa mogla it, ker je Zala bla že mal tečka, pa še po Vanjo sem morala v šolo. zdej sem že zakurila in kosilo dala kuhat. PUNCE PROV FANJ STE. bi pa rabile 3 dni, da bi vse med sabo počvekale. ŽENSKE, SMO TOK ČVEKALE, DA BO KONC TEDNA DEŽ.

laara!
dobrodšla spet med nami.user posted image

Zala je huda!!

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
9.1.2008 13:38:35   
thumbelina
 zoom zoom - hodim k Tatjani Breznik in sem strašansko zadovoljna. če rabiš tel. št. ti jo pošljem na ZS, Za vaje pa se lahko 1x čez kakšen teden upam zmenimo pa se v lj dobimo pa bom pokazala.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
9.1.2008 13:41:42   
thumbelina
Umivanje punčk, mi smo jo navadili, da si kar sama umije luliko med tuširanjem. Samo to je bolj tako tako. Tako da smo se navadili da vedno potem v njeni sobi preverimo, kako je opravila zadevo. Potem pa če ni dobro očiščeno, vzamem kar uno vatno blazinico za makeup čistit, jo malo zmočim z vodo in obrišem, tisto kar je še ostalo gor umazanije.... Naša kar pusti no, ni nič akleh glede tega. 

Neposredna povezava do sporočila: 3999
9.1.2008 13:46:12   
thumbelina
Še en moj samogovor.

Naš matevž je že po parih dozah ALlernove v redu.Lička nima več hrapava, tudi en flek, ki je bil včerajintenzivno rdeče barve, počasi bledi. Joj se mi tok fajn zdi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?