Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 9.1.2008 21:06:11
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: taška30 Piškotek, boš dala prosim slikce od danes v album, ko boš imela malo časa? Pod geslo seveda. Pa jaz bi jih imela tudi na svoj mail (ga pošljem na ZS), prosim, prosim,prosim,prosim,prosim,prosim,prosim!!! Ko boš imela čas. Taška, slikce so že, drugače se pa tudi jaz priporočam za slikce s srečanja na moj email. Ti pošljem ZS. Taška, je pa Julija ful dobrovoljček, samo poje pa ful malo, vsaj proti našemu (saj se vidi razlika ). Kako pa Manca, a ti je popoldan kaj nagajala, a je bila pridna??
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 9.1.2008 21:09:29
|
|
|
|
mojčca
|
Piškotek, ja, naš se je prepričal, da vaš nima lasulje. Je rekel, ziher je ziher.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 9.1.2008 21:13:19
|
|
|
|
taška30
|
Ma ja, toliko časa klofam en post, da je vmes že 10 objavljenih, med drugim tud o tem, da so slikce že gor. Mojčca, Manca je bila celo popoldne kot angelček. Je očitno že zjutraj izpolnila normo metanja po tleh in kričanja. OK, ena butasta: jaz se sama sebi na slikah zdim ful suhec?!? Doma pred špeglom pa rit do koroške?!? Piškotek, kaj imaš ti to za en čudežni fotoaparat? Evo, sem določila da imam danes OH dan, torej mi zdajle zvečer pripada čokolada, juhej!
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 9.1.2008 21:17:50
|
|
|
|
mojčca
|
Taška, sem te danes na srečanju že hotela vprašati, kam ti sploh hujšaš, pa bi mi itak rekla, kaj se grem. Od piškotka fotoaparat ni nič čudežni, ampak ti taka si in pika. Edino, če imata vidva z aparatom kakšne veze in ti je kakšno kilo odbil, pa ji namenil meni. Piškotek, dej ti tale aparat mal na servis, Taški kile odbija, meni pa jih dodaja .
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 9.1.2008 21:22:07
|
|
|
|
taška30
|
Mojčca, hvala, hvala, že odpiram riževo čokolado. Ne, resno, saj ne rečem, da imam ful preveč, hočem pač na svojo težo okrog 60 in konc, ker resnično ne morem zapet nobenih svojih hlač ali kikelc, razen teh, ki sem jih imela danes (kupljene 1mesec nazaj), pa še ene raztegljive kavbojke. In sem zato sama sebi tečna!
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 9.1.2008 21:24:44
|
|
|
|
*piškotek*
|
Punci moji Mojčca in Taška30 - pomoje je fotoaparat res čisto zanič, ker meni jih pa potroji (kg namreč) Bom ga dala na servis, pa bomo potem na naslednjem (štajerskem ) srečanju videle ali dela prave slike ali ne.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 9.1.2008 21:26:03
|
|
|
|
*piškotek*
|
Taška30: ta je dobra - ja da imaš oz. si si določila da imaš danes OH dan. Dober tek in naj ti čokolada tekne!
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 9.1.2008 21:39:51
|
|
|
|
zalbi
|
katastrofa - napisala cel roman, pa mi je vse zbrisal... grrr... vglavnem jok prej je bil - sara se je nekako obrnila in pristala z glavo v prečkah, pol pa huronski jok - sej ste danes slišale klk je glasna naša Sara. piškotek - slikce zakon, ti pošljem zs. Drgač pa je blo srečanje danes zakon - kranj je super, pa še gneče ni blo - dbra izbira, pridem spet - se lahko zmenm spet kmal... mojčca - ja frajer matic je res hotu en rund naročit, pa ni blo kelnarce, pomojem ji je hotu plačat pijačo... Nč, zdeja pa bom šla stran od kište, jih imam dovolj, sem že cel večer pred njo, ker sem neki še popravljala diplomo, jutr jo mam namen dat printat, pol pa vezat... pa še ene par pršenj za služb sem napisala... si tipkamo jutr... nočko...
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 9.1.2008 21:43:04
|
|
|
|
ALESSA
|
Pozdravljene punce! Vidim, da ste imele srečanje. Ste mi naredile lušte!!!!!!!!!!! Pri nas, pa se ne moremo rešit viroz. Prvo je Anel driskal, sedaj je hvala bogu OK. Je danes kakal in ima normalno blato. Potem v ponedeljek zvečer je mene zahaklalo, da sem bila tako boga, kot bi me tank povozil, pa včeraj tudi. V ponedeljek zvečer sem 3x bruhala in ful me je zeblo. Na trenutke pa mi je bilo tako vroče, da bi se najraje slekla do nagega. Danes pa sem že skoraj OK. Sem pila Aspirin C+.Potem je včeraj moj možek prišel domov in začel jamrat, da ga ful glava boli in ga matra v želodcu. Danes je reko, da je boljše. Sem pa danes zjutraj Neli oblačla za vrtec in se mi je zdela ful čudna v obraz in očke, pa nekam topla je bila. Pa že včeraj se mi je zdela nekam čudna v očke. Ji zmerim vročino in pokaže 37.5. Sem jo obdržala doma. Čez celi dan je imela in ni imela vročine. Ampak čez 37.5 ji ni prišla. Sem ji pa prej pred spanjem še izmerla pa je imela 36.6. Zaenkrat ji nisem še ničesar dala. Upam, da bo jutri vse OK. 2 dni je bila v vtrcu sedaj pa se je spet začelo. Zanimivo pa, da je bilo decembra mir. Pa po drugi strani saj ni čudno, če pa se je tako otoplilo. Joj, vsega imam že poln kufer. Zunaj je tako lepo sončno vreme mi pa moramo smradit not (včeraj in danes). Upam, da bo jutri boljše. hariba: ej, ko sem to prebrala me je tako razp....., kot , da bi se to meni naredilo. Mislim, da starši preveč ščitijo svoje otroke. Mislim, nekje pa mora bit meja. Na koncu pa še ti izpadeš idiot, kaj sploh govoriš. Ni tak? Ej, ko pa kaj takega čujem pa bi najraje . Kremice: Jaz nobenega za ven ne mažem. Po kopanju pa oba namažem z Niveinim mlekom za dojenčke. Ja, kar se pa srečanja tiče pa sem za Slov. Bistrico ( Spar) ali pa za MB (Europark ali pa Leclerck). Samo datum in uro mi javite. Pa upam, da bomo zdravi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 9.1.2008 21:47:21
|
|
|
|
ALESSA
|
Ej, sem se spomnila, da bi se mogoče lahko dobile v Tepanju (kremšnite) na AC. Za to pa menda vse veste.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 9.1.2008 21:51:04
|
|
|
|
mojčca
|
Taška, če ti zmanjka čokolade se lahko spet zmenimo za srečanja, pa ti prinesem kakšno. Saj veš, boljše, da jo poješ ti, kot pa jaz. Zalbi, mislim, da vaša sploh ni tako glasna. Bodite vesele, da ni naš vklopil stereo, ker dobiš glavobol v parih sekundah. Za rundo pa bi počastil Matic, normalno, saj je moški. Me prav zanima, kaj sta se dogovarjala v svoji dojenščini - ja, sta imela šifre, midve sva pa samo prav čudno gledale. Alessa, pozdravite se. Ja, na žalost je čas viroz in obolenj. Jaz se zadnjih par dni dopoldan počutim super, popoldan pa, kot da bi me povozil tank.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 9.1.2008 21:59:39
|
|
|
|
mojčca
|
Je moj gledal slikice iz srečanja in strokovno ugotovil, da si naš Matic na večini slik grize ustnico (ja, če je pa to pogruntal pred parimi dnevi in mu je všeč).
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 9.1.2008 23:01:56
|
|
|
|
taška30
|
Itak, da sem morala požret CELO riževo čokolado. Ker pri meni opcija danes eno vrstico, jutri drugo...pač ne pride v poštev. Čokolada ne sme ostat odprta, ker se lahko pokvari! V bistvu mi je zdaj malo slabo. Grem zdaj spat. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 9.1.2008 23:29:59
|
|
|
|
mojčca
|
Taška, važno da je bila čokolada dobra (riževa je res zakon). Punce, tudi jaz se počasi poslavljam, jutri čez dan bom odsotna, tako da vas preberem zvečer, če ne boste napisale kakšnih 5 strani (če bom pa slučajno imela čas, bom pri v pisarni na hitro pogledala, kaj ste napisale - ja, to je odvisnost od RR).
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 6:33:18
|
|
|
|
tinkibinki79
|
Dobro jutro punce! Evo, danes pa jaz kuham kavico.Častim vse supre aprilske mamice . Sem malo prebirala kaj ste napisale in ugotovila, da ste se imele super na srečanju. Danes smo bilis pet budni 5.20. Jao,jao, jao... Sem kot zombi. Še nisem spila kavice, ker jo ne upam... Me spet nekaj želodec stiska... Ma bo že. Aljaž ima tule zraven samogovore, takšne zelo glasne. Dragi še spi, no čez pol ure bo itak vstal in bo ves živčen da se mu mudi v službo (15 minut prej pa ne more vstati ker je preveč zaspan ). Danes če ne ob dežja bova spet odpeketala na sprehod. Je včeraj ga zrak tako zdelal, dammi je popoldne spal 1'5 ure. Pa na splošnos e jnimam namena pritoževati, ker mi po novem čez dan kar pančka... Krema - Jaz ga namažem z niveo. Vsakič ko greva na zrak mu dam malce kreme na lička. Šibam, nekaj ropota v predsobi... Verjetno Aljaž... LP
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 7:51:16
|
|
|
|
tinkibinki79
|
Oj A ste danes vse zaspale? Aljaž še vedno ni zaspan... Ej od kje jemlje ta otrok energijo? Upam, da bo kmalu šel spat prvo rundo, ker imam danes namen tudi sama malce zadremat.... Se nam pa že 5 zobek malce kaže... Vsaj mislim da je to zobek.Slinis epa danes itajk spet kot polž. Razmišljam da bi danes kuhala za Aljaža tople kumare in pire krompir. Aljaž to obožuje. Evo spet je zlezel pod računalnik in kabli so najbolj zanimiva stvar...Grem, predno me izklopi.... LP
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 7:51:36
|
|
|
|
thumbelina
|
dobro jutro. Naš je pa hudo lepo začel današnji dan. NOT! Tok je siten. NIč mu ni prav. Samo nazaj se steguje. Rit v luft pa dela dvige medenice, kot da bi bil na kakšni aerobiki. Al so zobje, ali pa bo zbolel. Druge ni, ker on res ni kr tako siten....
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 8:09:32
|
|
|
|
mojčca
|
Jutro. Sem zjutraj pokukala že sem gor, spila hitro kavo, potem pa zrihtala Manco za v Kranj. No, Matic pa se je tudi zbudil, počasi se bova nahranila, potem pa šla v Kranj, v meglo. Pri nas bo pa sonček, je ful lepo. Midva pa cel dan odsotna .
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 8:22:43
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro!! včeraj zvečer sem gledala nek film, in se mi potem več ni ljubilo na rr. pa me moj tako čudno vpraša, če ne grem za računalnik . ker se je njemu čudno zdelo da nisem šla ... ja, sem pa morala danes zjutraj takoj ko sta odpeketala v službo in eva v šolo takoj vklopit in prečekirat, kaj ste načvekale....ja, smo pa res odvisne od tega - pa meni je ful dobro, no... naša noč je bila še kar... ker sem jo kesno popoldan dojila, se mi do 0.30 ponoči, ko se je zbudila ni naredilo veliko mleka, zato sem ji ponudila flaško z navadnim mlekom in je punca spila kar 230 ml . najprej je enkrat potegnila - kao da poiskusi kaj je not - potem pa je tako veselo spila, da se mi kar dopadne. no, in mi je potem kar na rokah zaspala, in še sedaj spi ... ampak je pa nekaj jamrala celo ljubo noč, tako da sem pa jaz danes taka, kot da bi me tank povozil . nisem ne prav spala, niti bedela, nekaj na pol.... slike iz srečanja - sem seveda mogla malo pokukat - in so super slikce - samo kaj, ko pa ne vem, katera je na kateri sliki .... kaj ko bi za nas ostale, ki nismo ble zraven napisale, kaj se dogaja in kera je in kteri dojenček je v bistvu keri.... pllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssssssssss
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 8:27:17
|
|
|
|
hariba
|
Dobro jutro! jao jaz sem tudi kot zombi, naša noč je tudi bila zelo skromna z spanje Skoraj do polnoči ni spala, sem jo dala ven iz spalne vreče in je pol na najini postelji zaspala. Okrog 2h se je zbudila spila malo vode in spala do 5 h. Od atkrat dalje ap nič več. Jaz tudi ne vem od kod jemlje energijo. Če že ni 100 x šla gor in dol po dnevni, vstane ob sedežni in hodi ob njej, nato pa spet na kolena pa do mene, da vidi, če so še vsi kabli namestu pa spet do vrat pa vmes še kdaj ob mizici vstane, da če ni nič pametnega na njej pa vsaj malo potolče. Ima pa zdaj novo finto 2 dni. Če ej atm gor flaška z vodo, se vleže na tla na hrbet in malo popije, ji nekako že kar uspe leže dovolj nagnit, potem pa flašo zabriše na tla in gre dalje. Ne vem kaj naj skuham danes. Imate kako idejo? mojčca lepo se imejta z Maticem, pa le še kaj k nam pokukaj, če boš imela možnost!
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 8:27:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka valika- ti si boš pa že skuhala en dan prej, pa varstvo za tavelko( jo npr. tvoj mož dostavi med pavzo za kosilo) in hopa na srečanje! Tako, navodila so napisana, samo realizacija, in smo uštimane ja, saj tako on tudi dela vsak dan. ker ima kosilo med 12 in 13 uro, eva pa ima šolo do 11.35, potem eva malce počaka v podaljšanem bivanju (ji je itak kul, ker se igrajo in gledajo risanke), potem pa gre ob 12 po njo in oba prideta domov na kosilo. sem samo napisala, da jaz dopoldan ne bi mogla. ker eva pa sama ne bi ostala doma iin mene kao čakala.... mislim, da se lara oglaša.....
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 8:30:04
|
|
|
|
Mojca B
|
hej, hvala za spodbudo za Gaja. Je blo že včeraj kr oki.. ni več peklo k je lulal. Sem pa šele zdajle ugotovila, da sva dobila antibiotično kremo za oči.... crkneš.. no samo, da pomaga. To pa definitivno. Je pa pr Gaju problem, k se z nobeno kremo ne maže. In porabimo 5 min. živcev, energije, potrpežljivosti, da ga 2 x na dan prepričama, da je potrebno s kremo namazat...groza!! pa kaj je tko groznega pr kremi. Čr nam slučajno uspe ga po ličkih namazat s kremo, nade prvo coto in se že drgne, da si izbriše kremo.. tko, da.... mi smo čist natur.. no je pa obratno pr tekočem milu tistega pa na tone... Včeraj sva šla nabavit smuče in sem jih dobila. take k sem hotla...:) ej super slikce... in komaj čakam, da se dobimo naslednjič...Piškotek ap Mojčca - vidve to resno o srečanju v MB? No zdaj tko, če je to res potem greva midve tud... ni da ni.. upam samo, da ne uleti kakšno presenečenje spet...
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 8:43:16
|
|
|
|
Mojca B
|
še tole.. naša je včeraj pojedla Obstgarten skutko in ni dobila pikic... juhuhu.. tud skutke bodo zdaj za malico..:) Me je blo že strah, da je na kravje mleko alergična... no pa zgleda, da ji samo skutke od LM ne pašejo...drugače bi se ji znalo sadje zagabit... ker sam sadje, sadje bi jedla.. kakšno meso je itak fuj, pa zelenjava ti+ud, polente ne mara, riš se ji kar dvigne.. mah izbirčnica mala je.. l.p. Mojca
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 9:04:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mojca B Je pa pr Gaju problem, k se z nobeno kremo ne maže. In porabimo 5 min. živcev, energije, potrpežljivosti, da ga 2 x na dan prepričama, da je potrebno s kremo namazat...groza!! pa kaj je tko groznega pr kremi. Čr nam slučajno uspe ga po ličkih namazat s kremo, nade prvo coto in se že drgne, da si izbriše kremo.. tko, da.... mi smo čist natur pri nas pa je glih kontra - naša eva pa če se samo malo kam udari, potem je že vik in krik maaaaaaaamaaaaa ker kremo naj gor namažem???? ali pa če je samo majhna tini mini praskica, potem morama že kremo mazat in gor tisti otroški flajšter popat... tako da je kar groza, koliko najrazličnejših krem mi ponucamo . za vsako najmanjšo stvarco bi ona samo kremico in kremico in kremico ----- ženske pač
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 10.1.2008 9:05:29
|
|
|
|
zalbi
|
dobro jutro! Naša noč je bila standardna, ene 3x se je zbudila, ampak sam dudo je hotla. zdej se igra, je pa malo tečka. Danes bi mgla imeti cepljenje, pa sistematski, pa s me včeri klicali da odpade, ker je njena zdravnica zbolela - upam, da bo drug teden vse ok, da se bo lahko cepila. midve bova šle tut ven, čeprav je megla in bljak vreme, ampak drugače pa bo ena velika sitnoba doma - tko da se bova pčasi odpravle - grem do ene prjatlce - pa bo minilo dopoldne.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?