mojčca
|
No, pa sem končno tudi jaz našla čas, da si preberem, kaj ste napisale. Ja, ste bile ful pridne. No, krst je za nami, za Matica je bilo rečeno, da bo pevec (no, ko ga je polival z vodo je normalno ,), Manca pa je cel krst govorila, pa stalno je govorila: Manca tala bonbončke, kdo bo še. Mi je blo kr mal , ampak kako boš dvoletnemu otroku dopovedal, da mora biti tiho. Sploh pa ona, k govori non stop, še ponoči v spanju na vsake toliko časa poslušam njene komentarje . Hariba, ja vi ste pa res bogi, vodene koze. Jaz bi bila po mojem ful panična, če bi zagledala vsega v pikah. Ja, pri taveliki imamo srečo, da je bila bolana šele dvakrat (letos januarja in februarja, pa še to je imela enkrat vročino, pa je bilo takoj dobro, v drugo pa je bila ful prehlajena). Ja, moram potrkalti na les, da ne bo bom čez par dni tukaj gor jamrala, da je pa naša tavelka zbolela. MojcaB, me veseli, da ti je končno uspelo spraviti hišo v red. Je, tudi pri nas je bilo v nedeljo pestro, ampak smo imeli srečo, da je bilo lepo vreme in smo bili zunaj. Ja, na krstu nas je bilo vsega skupaj 27, od tega tudi kar veliko otrok. Ampak so se zunaj zabavali po svoje, no pa še od Matica darilo smo morali seveda postaviti (dobil je tobogan in so se otroci prav veselo zabavali). Sabri, soor: ja naš je imel čisto bel jeziček, sem najprej mislila, da je od mleka. Pa po dlesnih in po nebu je imel bele pikice, no pa tudi po ustnicah. Če ima že dva dni samo dve pikici ni panike. Če pa se mu bodo začele delati še naprej, pa greš lahko v lekarno in kupiš Daktarin gel (to namreč predpiše pediater). Je pa treba takoj mazati, da se ne razširi naprej na splovila, tisto je pa bolj zoprna zadeva. NinaF, kako pa je kaj z vašo alergijo?? No, moram pohvaliti tudi našega Matica glede spanja. Zvečer ga nahranim nekje okoli 9 do 10 in spi približno do 8 zjutraj. Mogoče se proti jutru (recimo od 5 naprej) kdaj pa kdaj prebudi za dudu, drugače je pa priden. Se pa potem pozna čez dan, ker spi zelo malo, no vsaj jaz imam tak občutek. Če pa zaspi, pa zaspi za kratek čas. Tiste, ki dajete otrokom adaptirano mleko. Koliko pa jim dajete za obrok?? Jaz sem mu dajen začela dajati 150, prej pa 120. Ne vem, kakšen dan bi pojedel ful, kakšen dan pa bolj malo. Pa še glede srečanja. Ja, mi bi morali dobiti delavce in so seveda zatajili. Je bil moj jezen kot , pa jaz tudi, ker nisem mogla v Ljubljano. Kdaj imate pa v mislih naslednjega??? Jaz bi ga naslednjega predlagala kakšne Zbilje, je blizu Ljubljane, pa tam je fu luštno. Dosti je prostora za sedeti, pa ob jezeru si. No, dovolj za enkrat.