taška30
|
Hoj, Jagoda3, sem vesela, da ste takole vskočili za operacijo. Super! Držim pesti, da čimbolje uspe. Srečanje, jaz tudi pridem, razen če ne bo deževalo. Če smo se že zmenile, pa dajmo vsaj eno kavco skupaj spit, ker potem so že dopusti in bo še težje, drugič bomo pa drugje, pa nas bo še več. Danes je naša Julija stara točno 2 meseca (je najmlajša aprlka tule ) in včeraj smo imeli pregled pri 2 mesecih, naše mere 5120g in 58cm. Je bila pohvaljena, da lepo raste in se razvija. Žal mi je za vse ki bi rade dojile, pa vam ne gre, sicer tud s flašo ni nič narobe, včasih je še lažje, ker lahko za dlje kam greš pa kdo drug nahrani. Matr, včeraj sem šla v mesto na upravno enoto delat osebno izkaznico za Julijo in je bilo tako dolgo za čakat, da se morala vmes domov (10km v eno smer), da sem jo nahranila. Nisem vedla če bi sploh sprejela flašo, moram 1x probat, da bom vedela, za vsak slučaj. Ampak po drugi strani, sem pa ravno zadnjič razmišljala, zdaj ko malo več okol potujemo, kako simpl je tole dojenje in da si sploh ne predstavljam, da bi s sabo nosila ves pribor (flaško, mleko, vodo...), ampak verjetno se kar hitro navadiš, a ne? Naša Julija je tudi čez dan zelo pridna in zelo malo joka, nositi jo skoraj ni treba, razen če jo zvija al pa je fejst utrujena. Drugače se pa povsem sama zamoti, npr. v ležalniku gleda igračke, obešene na loku, tudi po pol ure in se 'pogovarja' z njimi, sem čist presenečena, ker tastarejša se ni zamotila niti za 3 minute pri tej starosti. Pa spi tudi kar veliko še čez dan. Lp, Taška
|