lilka
|
Helu aprilčke! D3: jaz bom v soboto poskusila z njimi, ko je mož doma čez vikend, če bo huda reakcija. se mi pa prav škoda zdi ji zdaj kaj dajat, ko so se krčki končno malo umirili, sej ne vem kaj naj, pa hudič da morejo te kapljice take krčke povzročat, a ne morejo kakšnih boljših naredit, sej naši sončki že tako dovolj trpijo zaradi krčkov. A pol pediatrinji rečete da jih dajete, al poveste po pravici? Vrtec: mene je panika zagrabila, ker je prijateljica, svojo, ki je rojena marca že vpisala v jasli oz. rezervirala mesto, ker je baje gužva. Jaz o tem sploh nisem razmišljala pa moram 22.3. v službo in nimam koga, da bi jo čuval. Bom danes poklicala v naš vrtec in se pozanimala kako je s tem, baje so povsod jasli ful polne in zelo težko prideš noter med letom Bom videla kaj bodo rekli, pa vam povem, za tiste, ki vas to zanima. Morje:me veseli, da imate dobre izkušnje s tako majnimi otročki na morju, je fajn slišat, ker me res malo skrbi, po drugi strani si pa spet mislim, sej ni nič drugače kot doma, ampak sej veste, ko je nekaj prvič, te pač malo skrbi. Kakanje:no fajn, mene je začelo malo skrbet, ko je tako pogosto začela kakat, potem pa vaše berem in vidim, da je to čisto o.k., pol sem pa še brala, kako so nekateri po prilagojeni hrani, sploh tisti za krčke zelo zaprti, sem bla pa še bolj vesela, da ima naša pikica dobro prebavo. Spanje:mi bomo zgleda zdej ostali na nekem ritmu 21.00-4.00ali5.00 in potem samo do 6.00ali največ 6.30, potem se pa mi že vstanemo, ker Tinka nikakor ne želi več spat in se moremo vsi vsat......rana ura, zlata ura.....sem se že navadila na tak ritem ker je že en mesec skor tako in zdej mi ni več problem, sem zelo vesela, da mi ponoči tako spi. drugače bo pa zgleda jutranji tip človeka, kot mami in ati, midva sva že prej hitro hodila spat, zjutraj nama pa nikol ni bil problem vstajat. Tako, za enkrat sem dovolj naložila, se še pozneje kaj javim, če mi bo uspelo. Želim vam krasen dan s svojimi sončki!