taška30
|
Živjo punce, me z Julijo sva pa danes zjutraj dooolgo spali - do pol enajstih, he, he. Ob osmih sem jo še kar v postelji podojila in sem mislila, da bova vstali, pa je kar nazaj mrknila, jaz pa tud. Luksuz! AD3 kapljic jaz še ne dajem, pa ne ker bi jo zvijalo, ampak non stop pozabljam , pa se tolažim, da jo vsak dan malo sonček v vozeku obsije po nogicah. Ampak moram začet. Lilka, ležalnik jaz uporabljam že od prvega tedna. Ima pa 3 naklone in zaenkrat je v skoraj povsem ležečem, meni se ne zdi prekmalu, saj ni noter ne vem kako dolgo (večinoma jo imam na kavču), pa tudi se mi zdi bolj naraven položaj kot v lupinici, kjer se mi zdi bolj zvita. Na plaži - tastarejšo smo mi pri treh mesecih imeli na plaži kar v vozičku v senci. Saj če strehico čisto odpreš, ni nevemkako bolj vroče kot zunaj. No, mal je tud odvisno od plaže in temperature. Drugače pa ja, kakšno podlogo (armafleks), pa brisačo ali dve gor, pa še eno tetra pleničko mogoče. Mojca B, te kontracepcijske injekcije pa ne poznam. Lahko mal več napišeš, za koliko časa je, je zanesljiva, kam ti jo pa dajo, je na recept...? A Mireno poznaš? To je maternični vložek s hormonom, zdaj po novem je celo zastonj - na zavarovalnico, drži pa 5 let. Se mi zdi boljše kot tabletke jest, poznam kar nekaj uporabnic in vse so super zadovoljne, nič stranskih učinkov, celo menstruacij nimaš več oz. skoraj nič - same pohvale, tudi moja G je navdušena.
|