Primoza
|
IZVIRNO SPOROČILO: tosja 4) Primoža sem že zasledila tvoje razmišljanje, da po tridesetem tiktaka ura... pa ne mešaj hrušk in jabolk! Team RR je tokrat popušil....popolnoma! Če pa mogoče mislite moje spodnje sporočilo pa sploh ne vem kaj naj si mislim: primoza titleAndStar(3059,0,0,false,"","") Objave: 3059 Član od: 14.12.2003 Kraj: Kamnik Status: prisoten Bojevita je napisal/a: Sem gledala po iskalniku, pa ni hotelo nicesar primernega naji, zato se obracam na vas . In sicer je tako, da je minilo eno leto, odkar se z trudiva zanositi. Vedno je receno, treba je pocakati ano leto, ampak kako sedaj naprej ? Drug teden imam termin pri zdravnici, pa niti ne vem kaj naj vprasam in kako. Naj se povem, da delam in zivim v tujini (Nemciji), tako da sem se bolj zmedena, ker tu verjetno kaj drugace poteka kot pri nas. Strah me je, da zdr. ne bo rekla, da je treba se cakati, itd., ker jaz bi namrec rada opravila preiskave, ki so potrebne, da vidimo ce je kaj narobe. Kakor tudi moj . In to je problem, ker ne veva kaj sploh sedaj sledi. H kateremu zdr. pa more on? Jaz sem ze oz. se vedno dnevno pijem eno tableto folne kisline, ker je ena znanka po dveh mesecih zanosila. A katera ve kako se Klomifen imenuje v nemskem jeziku? A ste ve zdr. na to nagovorile, ali to oni sami predpisejo? Za kakrsenkoli odgovor bom hvalezna Pri osebnem ginekologu dobodite napotnico za semle: ZZZS št. 3193543 REŠ PRIMOŽ, dr. med., spec. gin. ULICA BRATOV BABNIK 10 1000 LJUBLJANA (01) 510 68 00 ORDINACIJSKI ČAS &nb sp; brez odmora za malico ponedeljek 12:00 &nb sp; - 19:00 torek 6:30 &nb sp; - 13:00 sreda 6:30 &n bsp;- 13:00 četrtek 12:00 - 19:00 petek 6:30 &n bsp;- 13:00 Ne delam neke reklame, vendar imam zelo dobre sveže informacije o njegovi strokovnosti. Ker ti postopki so že tako ali tako zelo neprijetni tako, da se izplača poiskati strokovnjaka. In ne odlašati, pač ura tiktaka. Tudi "futranje" s klomifemom na slepo, kot ga radi predpišejo nekateri ginekologi ne pomaga, če je vzrok kje drugje.
< Sporočilo je popravil primoza -- 2.4.2007 6:09:18 >
|