Anonimen
|
Draga anonimna prosim ne kopaj dreka tam, kot ti ni nič jasno in ko ne veš kaj je dejansko na stvari. Takih žensk o katerih ti govoriš je zelo malo, minimalno in zaradi tega, kar bi ti naredila, ne bi rešila nič, niti tolarja prihranila. vEČINA ŽENSK JE KAR DO 35 LETA (ups črke), jaz sem pod 30 pa se že 5 let trudim, pa lahko se zgodi, da se še bom 10 let in ne bom odnehala in mi ena kura, ki si ne upa niti predstaviti ne bo solila pameti, naj se sprijaznim, da ne bo otrok. Ker dobro vem, če bi bila ti na tem mestu, tega ne bi govorila. Lahko te je sram, drugo nimam kaj povedati. zakaj potem res zdravimo ljudi z aidom, z rakom, če pa itak vemo, da jih bo večina umrla. Zakaj jaz ne smem imeti sreče in se postarati z otroci, dobiti vnuke...???? Malo si poglej dejansko sliko in šele nato napadi, VEČINA NAS JE MLADIH!!!!!!!! Zdaj pa če se najde ene par starejših, ap se tudi ne bo podrl svet in ti ne boš nič bolj siromašna. Pa kaj če so čakale in se posvetile karieri, te stane kaj, si siromašna, kako hudiča lahko nekomu želiš slabo???? Pa tudi izmed teh starejših se najdejo take, ki niso karieristke, ampak so bile bolane, brez keša, menjava partnerja, in še milijon vzrokov je. Jaz čakam v vrsti, meni bi lahko šle take na živce, ker mi kratijo čas, in ker ne morem takoj priti na vrsto, jaz bi lahko bila vesel,da da bi imela več postopkov plačanih, če takih 40 letnic ne bi bilo, ampak ti povem, da niti enkrat nisem bila tol egoistična in sebična, da bi sploh pomislila na kaj takega, kaj šele da bi stegnila jezik, kot ti. Denar država še bolj potratno vstran meče, avioni, srečanja, tanki, orožje....... Teh nekaj postopkov tisti peščici žensk pri 40 letih, halo je kaplja v morje, nasproti političnim kiksom in lapsusom. ah bolje da neham, kdor ne okusi na svoji koži, lahk blebeta vedno, še bolj pa tak, ki si ne upa niti predstavit
|