Anonimen
|
Še RR teamu eno vprašanje. Kje so zdaj vaše grožnje, da ob anonimnosti, ki ima slabe namene, ki provocira, ki žali, ki.... bo anonimnost izdana. Kje so zdaj te vaše grožnje, pa ne me narobe razumet, ampak takrat so res zvenele kot grožnje. Kaj človek mora napisat, naredit, da boste vzeli resno in izpolnili svoje obljube????' Izbrisali ste žaljive besede, stavke. Ampak očitno tudi vi ne veste, kaj je povzročil ta post, samo poglejte, da niti enega posta ni, ki bi podprl anonimne, še tiste punce, ki nimajo težav z neplodnostjo se pritožujejo in žalujejo z nami. Cel post, cela tema je žaljiva in tisto brisanje parih besed, ne morejo popraviti občutka žalovanja. Kaj res ne dojamete????? Zase vem, da nisem toliko občutljiva kot nekatere punce, z leti sem že dobila mal trde kože, pa me je vseeno kar iz tira vrglo. Zakaj smo tiho, zakaj ne govorimo o svojih občutkih, svojih težavah, vsi nam neki solite pameti, kako naj govorimo in spregovorimu svetu o svojih problemih. Kako hudiča, če potem dobiš tak nož v hrbet, ki je že itak brazgotinast, nož v srce, ki že itak krvavi. Končno najdemo kotiček zase, kjer lahko spregovorimo, kjer lahko mirne duše klepetamo, se sprostimo, govorimo o svojih težavah, potem pa tak post. Katastrofa, predvsem za RR team, ko tega ne vidi, koliko gorja je prineslo tole pisanje na forum, kjer smo bile končno princese, kjer smo lahko živele v svoji pravljici in čakale na naše male prince. Briga me kdo je napisal ta post, briga me za osebo, ampak naj bo šola za naprej, dosti smo pretrpeli in še bomo, zakaj moramo potem še ob takih postih trpeti. Punce jokajo, je to normalno????? menite, da ni žaljivo????? HVALA RR teamu, sem že brez besed no zdaj pa lahko tud mene zbrišete, če se vam zdi, da sem bila žaljiva do vas. pa še to, zdaj smo me tiste P , ki na olepšan post(vaše delo) tako grozljivo in žaljivo reagiramo, spet smo me krive, ni kaj. Nič hudega, saj smo baje že vsega hudega navajene
< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 1.4.2007 10:16:53 >
|