|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
18.9.2007 11:58:09   
loncica
nick                          tedni      pridobljeni kg  obseg trebuščka:)

Foxina                     28t4d        +6,5kg                    97cm
Lončica                    27t            +9kg                     102cm
Soncek.djukelica    25t5d        +10kg                   104cm
Skaana                    28t5d        +12kg                   108cm
Kajča                       29t             +10kg                    90cm
Mat3ja                     28t 6/7     +10,5 kg               102cm
Hokejistka               26t1d         +7 kg                     88cm
Magi*                       26 5/7       +9kg                    100cm
Tejka                        25t3d         +6kg                      92cm

Vrtnica 79                 28t             +10kg                   98cm
Ayo                           27t              +8kg                     94cm
Lana38                    25t3d          +12kg                  103cm
Kim80                       29t3d           +6kg                    98 cm
Andreja 2000          28t                +8kg                   106cm
ElaM                         28t                +9kg                      93cm

ElaM, če ti je za pijačko slučajno problem prevoz, lahko greš z mano.

Lp

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
18.9.2007 12:18:16   
t*e*j*k*a
Hoj!!
Dans pa dežek pada. Jutr bo pa spet baje sonček.

Jaz sem tud za pijačo v MB!!! Vsekakor bolše Mb kot pa LJ!!!

Moj user posted image se je že najavu da ga pred temo ne ob nazaj iz službe. Zjutri je pa tud že ob 4-ih šel.

Veste kaj je včeri izjavu??? Je reku še sreča da maš decembra rok, kr če bi ga mela zdej sploh nebi mel cajta na obisk prit!user posted image
Mi je kr dekl dvignalo, mu je blo takoj žal da je sploh kej reku. Da se mu lahk zdi kej bol važno kot njegov otrok????

No pa sej se ne sekiram kr če bi mela res zdej rok bi 2krat na dan bil pr meni v bolnici drgač se nebi lepo gledala. user posted image

No uživajte pa tiste k ste za pjačo v MB dejmo se zmenit!!
Lana38 sej te lahk en pripelje za pol urce tjauser posted image !!

UŽivajte

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
18.9.2007 12:30:00   
Kim80
Veš kaj, Tejka, moški so pač taki, da ne premislijo, preden spregovorijo. Moj ima tudi včasih take izjave, da bi ga kar nekam poslala najrajši, ampak saj vem, da pogosto ne misli tako, kot se sliši.user posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
18.9.2007 13:04:07   
Anonimen
Evo, da se še jaz javim.

nick  
              tedni            
obseg
Nana22        27t 1d          106cm

Za kg pa ne vem, bom vidla v četrtek na pregledu, bo pa verjetno okoli 12 kg user posted image

Lp

(odgovor članu Kim80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2404
18.9.2007 13:15:44   
Foxina
glede pijače 27.10. bi ful šla, vendar imam ob 17h še ena predavanja...če bo kakšna bolj zgodnja ura, pridem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
18.9.2007 13:37:59   
soncek.djukelica
dan,

lana, lepo da si prišla spet naokoli! Sem se tudi jaz včeraj spomnila nate,pa se mi je zdelo čudno,da te ni nič naokoli!user posted image user posted image user posted image

Koliko od vas bo imelo partnerja pri porodu? Moj bo poleg in tega sem vesela! Potrdilo velja 5 let, če že imate ali boste še imele otroke! Jaz bom ostala le pri teh dveh!user posted image

Lana, glede širokega povijanja, ni več v uporabi! Menda so v Lj. porodnišnici bili med zadnjimi ali zadnji,ki so ga opustili! Če pa je potreben, ti pa itak povejo že tam!

Ayo, upam,da si kej bolš! Je pa tvoj naredil lepo presenečenje!Meni gredo gobe tudi v slast!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
18.9.2007 13:49:17   
Magi*
S.D, moj bo zraven, tako kot prvič. je bilo fino.

tejka, ne sekiraj se, moški res včasih zinejo preden pomislijo.

ko sem jaz rodila, je moj tudi imel (no ja, kot vedno) v službi gužvo. glih tolk, da mu je uspelo prit na porod, potem pa še mal žurk zraven, pa je itak je bil prenovoletni čas... ko je prišel po naju v porodnišnico, mi je pozabil prinesti čevlje, pa za tamalo ni imel bodija. smo šli domov ko kaki raztrgani hipiji. jaz sredi decembra v šlapah, tamalo sem zavila v dve tetra plenici, jopico in dekico. tako sem bila jezna nanj... ma tega nikdar ne pozabim. tokrat bom imela vse spakirano že 2 mesca prej (prvič me je presenetilo 18 dni pred rokom in še nisem imela spakirano, ampak vse pripravljeno v omari).

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
18.9.2007 13:53:27   
Mat3ja22
LP
Mislim, da sta široko povijanje ohranile samo dve porodnišnici v Slo. in še to je ena na Ptuju, druga pa vsaj mislim, da v Murski Soboti. Jaz bom sicer rodila na Ptuju, pa čeprav vem, da otroka ni treba več široko povijat, ga bom prvih nekaj mesecev vseeno, škodit mu ne more.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
18.9.2007 14:13:40   
lorch
Pozdravljene!
No, naj še jaz dodam svoje podatke: Lorch, 29t 2d, +7kg, 103cm

Ampak, ko ležim na hrbtu je trebuh dosti manjši, ker mi je trebušna stena popustila v taki meri, da mi je "vse vn padlo" (kot se je izrazila  g).user posted image

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
18.9.2007 15:05:09   
PIKICA07
Še moji podatki,

26 t 5 d, +8 kg, 98 cm

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
18.9.2007 15:35:01   
loncica
Čav punce!

Jaz sem ravno po kosilu. Smo jedli blitvine polpete in krompir v kosih, ter peso. Večino domačih proizvodov, mmm.

Danes me čaka, še da zrišem previjalno mizo. Jo bosta mož in moj oče naredila. Komaj čakam. Mi je obljubljeno, da če narišem danes bo ta teden že narejeno.

Magi, jaz sem tudi mojmu rekla, da morava v roku enega meseca že pripravit potovalko za v P. Pa je rekel, saj je lahko zloženo v omari. Sem mu odgovorila, da me prav zanima koliko bo on sposoben trezno razmišljat in pakirat, če bo meni voda odtekla.

Lp

(odgovor članu PIKICA07)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
18.9.2007 15:38:46   
loncica
nick                          tedni      pridobljeni kg  obseg trebuščka:)

Foxina                     28t4d        +6,5kg                    97cm
Lončica                    27t            +9kg                     102cm
Soncek.djukelica    25t5d        +10kg                   104cm
Skaana                    28t5d        +12kg                   108cm
Kajča                       29t             +10kg                    90cm
Mat3ja                     28t 6/7     +10,5 kg               102cm
Hokejistka               26t1d         +7 kg                     88cm
Magi*                       26 5/7       +9kg                    100cm
Tejka                        25t3d         +6kg                      92cm

Vrtnica 79                 28t             +10kg                   98cm
Ayo                           27t              +8kg                     94cm
Lana38                    25t3d          +12kg                  103cm
Kim80                       29t3d           +6kg                    98 cm
Andreja 2000          28t                +8kg                   106cm
ElaM                         28t                +9kg                      93cm

Nana22                    27t1d           +12kg                 106cm
Lorch                        29t2d           +7kg                   103cm
Pikica07                   26 t5d            +8 kg                  98 cm

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
18.9.2007 16:20:18   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: loncica

Danes me čaka, še da zrišem previjalno mizo. Jo bosta mož in moj oče naredila. Komaj čakam. Mi je obljubljeno, da če narišem danes bo ta teden že narejeno.

Wauuu, superca. Imaš srečo. Mi smo jo tudi provizoriš nardili iz enega kotnega spalničnega elementa, ki je nižji (sem majhna) in potem še dva postavili na vsako stran. In je svetovno. Nobena kupljena previjalna se ne more primerjati z njo user posted image . Še zdaj zlahka previjem gor mojo dve in polletnico, ker je zadosti globoka user posted image .

Ker vidim, da vodim glede obsega trebuha - hm. Kako si ga pa merite? Jaz sem ga stoje, preko popija, zvečer, pa hlače sem mela gor user posted image . Če je to opravičilo user posted image .

Sonček danes, ko ne sije zunaj...

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
18.9.2007 16:23:47   
t*e*j*k*a
Zdravo!!!

SD jaz bi dala vse da bi bil moj zraven mene pri porodu. Ampak njemu ful ni. Je ful občutljiv ko pride do takih stvari kjer je kri zraven. Že če se mal ureže mu slabo rata. In bi verjetno porod bol bolel njega kot mene pa še več dela bi meli z njim.user posted image No sej jaz bom še vstrajala da more it z mano sam ne vem če je glih vredi da ga pod prisilo vlečem zravenuser posted image .

lorch res smola da so ti mišice popustile oz trebušna stena, upam da se bo po porodu to stabiliziralo.

Loncica njamsi kosilo, še nism jedla blitvinih polpetov, grem kr na kulinariko po recept da vidim kk se to nardi. Drgač mam pa ful rada take "zelene" stvari-sploh zdej ko sem noseča (pred nosečnostjo nism solate niti povohala, zdej pa vem da je zdrava in da je dobra za mojo pikico in jo jem, pa sploh ni tok slabauser posted image )

Ste opazle da ko mamo kake sezname se nam ful nosečk pridruži ko jih drugače ni za slišat!! Tko da se mormo še kazga spomnit za naprej!!user posted image

Papa

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
18.9.2007 16:34:09   
loncica
Skaana, ja mam srečo ker imamo mizarstvo doma. Vsega je dovolj, materialov, barve  le časa je premalo.

Tejka, se strinjam s tabo, da za silit ga ni. Ampak jaz sem mojemu že takoj jasno dala vedet, da sva v tej nosečnosti skupaj in to od začetka do konca. On se itak veseli, da bo z mano, če pa po pravici povem, bi bilo meni ful grozno brez njega. Ker sem nanj noro navezana in navajena, da moje strahove prebrodiva skupaj, ne vem, če bi zmogla iti rodit brez njega. Sem pač taka, kot se je ena izrazila "ene babe so take, da si še čevlja ne morejo zavezat, brez deca"user posted image .

Tejka, je pa recept za blitvine polpete iz kulinarike. Ful dober in hitro je narjeno.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2415
18.9.2007 16:38:07   
Anonimen
loncica, midve bove zihr kje skup pristale v porodnišnici, ko imave isti PDP user posted image

(odgovor članu loncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2416
18.9.2007 16:46:01   
loncica
Nana22, bi blo prav fajn. Kje boš pa rodila? Jaz se nagibam za Lj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
18.9.2007 16:46:31   
ElaM
Ojla,
tamala miška spi,. jaz sem ravno iz deževnega sprehoda in pijem čaj s cimetom, pa sem vas prišla malo pozdravit.

IZVIRNO SPOROČILO: loncica

ElaM, če ti je za pijačko slučajno problem prevoz, lahko greš z mano.

Lp

Loncica, večji problem pri meni je varstvo tavelike pupe, kot prevoz. Moj dela po cele dneve, običajno tudi sobote, če bom pa slučajno imela varstvo, se pa priporočam, da se ti prištulim.user posted image  

Tejka, ni fajn, da svojega siliš, da gre zraven, če se boji krvi. Čeprav jaz sem enkrat mojega spraševala, koliko je krvi in, če kaj grozno zgleda, pa je rekel, da krrvi tudi opazil ni, da sem se mu samo jaz smilila. Da je bila neponovljiva izkušnja in, da če bom 10x rodila, bo 10x zraven. user posted image  Mi je bil pa v veliko oporo in bi mi bilo brez njega mnogo težje, mi je podajal masko, močil vrat in čelo, dajal za piti. Skratka, fino je, če je partner zraven, samo če mu ni, ga pa pomoje ni za silit. Da nimajo na koncu babice več dela z atiji, kot s porodnicami.user posted image

Lepo se imejte kljub dežku.user posted image

:)

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
18.9.2007 17:01:32   
Anonimen
loncica, jaz sem se odločala med PO in LJ. Končna odločitev je že padla in grem v LJ, ker je malenkost bližje.

So ti še kaj prestavljali rok? Meni je moja G od začetka postavila rok 17.12., potem na NS mi je rekla 21.12, pa je moja G trdila da se je zihr zmotla, saj mi je potem tamalo še 3x izmerila in se je velikost ujemala s 17.12. No, zadnjič sem bla pa na 3D, pa mi je rekel da je malo večja in se je datum ustavil na 15.12.

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2419
18.9.2007 17:09:37   
Ayo
 user posted image Trenutna udelezba (27.10. pop. Lj): hokejistka, loncica, magi*, s.d., kajca, DANVARI, Ayo
Vam ustreza ob 15h? Tako se nam lahko pridruzi se Foxina.
ElaM - sploh se ne bomo pogovarjali o tem, da ne bi prisla na dejt! user posted image  Bomo zrihtal varstvo!

DANVARI - seveda smo te pogresali, ampak smo vedeli da si na dopustu, ker si nam javila, da bos odsotna! user posted image  Upam, da ste se imeli lepo, kjerkoli ste bili!
Jaz se vedno zaspana kot user posted image !!!!
Glede poroda - moj bo zraven, to je ze 100%, hoce bit! Ceprav si ga predstavljam kako bo ves zelen in iz sebe!! user posted image

Ja previjalna pa nam tudi se fali. Namrec to kar sem videla naokrog je vse nekaj prenizko za mojih 175cm, tako da se studiram kako in kaj!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
18.9.2007 17:27:26   
soncek.djukelica
tejka, te čisto zastopim! Moj ima od prej otroke, pa ni bila poleg! Ko sva se na začetku user posted image  pogovarjala o tem, pa sem mu rekla, da bi si želela,da je zraven, pa je preprosto rekel,da bo on raje čakal zunaj! user posted image  Ko pa sem začela hodit v materinsko šolo, sem mu omenila,da gre lahko tudi on, da bo videl; kaj vse je v paketih dobi... pa kako mi naj pomaga pri negi otroka,... pa da je lahko zraven pri porodu.. je pa rekel,da bo šel in opravil tečaj za očete!
Sicer pa lahko mu rečeš,da gre lahko vsak moment ven, menda tudi katera od mamic svojega "nažene" ven, ko so popadki in bolečina prehude! Pa tudi res je, da tisti moment,ko pride resnično do iztisa, je on zadaj, ti ne gleda direktno not, ne vidi glih nekega velikega dogajanja tam spodaj! No, praksa v Lj. je takšna,da ga ne spustijo glih v center dogajanja, menda pa mu dajo možnost,da tudi oče prereže popkovino! Moj je rekel,da bi on tudi rezal, zdej pa jaz kompliciram user posted image  in da raje ne,ker spodaj ne bo glih lepo! Sicer pa imamo še čas da se še odločimo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
18.9.2007 17:33:17   
Ayo
Tudi pri nas bo moj prerezal popkovino!!! user posted image  Men je to ful lepo! user posted image
s.d. jo pa po prerezu popravijo in postimajo, tako da nima nic veze kako jo ocka prestrize, to je samo bolj simbolicno! user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
18.9.2007 17:37:57   
Magi*
tejka, silit ga ne. če se bo sam odločil, naj gre. mojmu je bilo ravno ali gre ali ne. je šel bolj zaradi mene, čeprav mu nisem sploh nič težila. ko pa je bilo enkrat za nama, je bil zelo vesel, da je to doživel in se sedaj tega že veseliuser posted image user posted image  je pa tudi popkovnico prerezal, kot da ni nič. brrrrr. sploh nisem vedla, da mam takega desca. no ja, saj je kasneje s prihodom po naju to samo potrdil user posted image user posted image user posted image

loncica: evo, jaz sem zdaj taka, da si brez desca ne morem niti šnirncov zavezatuser posted image user posted image user posted image
drugač pa imej kar spakirani 2 potovalki: v eni tvoje stvari za v P in v drugi stvari za dojenčka, v katerih bo šel domov. ko je meni voda odtekla, je bil on čisto zares tako preč, da ni vedel ne kaj naj naredi, ne kaj si naj obleče, ne kako mu je imeuser posted image

ElaM: imam predlog: tamalo pripelji zraven v LJ in jo pusti pri nas. če bo moj pazil našo, lahko še vašo user posted image

lorch: tebi so pa najbrž šle vzdolžne trebušne mišice narazen, kot meni. jaz zdaj neke vaje delam, da ne bi bilo še huje.

glede previjalne: sem imela 2 improvizirani. eno v kopalnici - ta je ostala, drugo v sobi, narejeno iz starega Ikeinega predalnika. sem samo zadaj dodala dilo in sešraufala skupaj. no, to naj bi naredil moj dragi, sam -kot sem že enkrat pisala- se še bolj uči šraufencigr v rokah držatuser posted image

malo prej sem ju spakirala k tašči in se mi zdaj samo smeji. grem kuhno pospravit, da mi ne bodo same neumnosti po glavi hodile.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
18.9.2007 17:43:43   
t*e*j*k*a

Loncica recept sem najdla bomo enkrat probali nardit 100%.

Sej men je tud glih zato tok do tega da je moj zraven, kr mi bo ziher lažje, kot pa če bom sama tam. Jz bi ga ful mela zraven. Pa tud verjetno ga ne pustijo kr tko gledat kaj se spodi dogaja (mislim da moj niti nebi silil  v touser posted image ). Popkovine pa tud ne rabi prerezat če noče, to pač dajo na voljo da oči loči dojenčeka od mamice.

Pa vsi atiji ki so bli zraven pravjo da je to enkratna izkušnja in da bi jim blo žal če bi zamudili!

V glavnem jz bom še naprej silila v njega da more zraven pa kar bo bo! Če mu bo pa slabo bo pa vn šel!!

Baje v CE niti ne komplicirajo s potrdilom iz materinske. Tko da atije kr po vrstnem redu not spuščajo. Sam morjo neki plačat. A je to vsepovsod v navadi da plačajo??

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
18.9.2007 18:23:30   
soncek.djukelica
ayo, hvala za info! Sam da je poštimana! user posted image  Pa pokrijejo jo tudi,a ne?
Tejka,koker mi je znano je povsod treba plačat!
Meni se že sedaj fino zdi,da bo zraven! Pa čeprav mi bo sam čelo brisal!
Se moram čudit in smejat sama sebi user posted image ,skozi govorim le o naravnem porodu,da CR pri meni sploh ne pride v poštev!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?