Skaana
|
Jaz tudi nisem na branju - čeprav je prava praznina daaalllleeeeeččččč tukaj okoli nas. Je prav smešno, čisto vsi berejo. No, zdaj sem se pa spomnila kje bi lahko bila Alice. Ja ziher berejo, če imata pa toliko trsov. Me pa pričakujemo, da za računalnikom . Naša dva sta pa šla na konjske dirke. In so mi ravno sporočili, da je Atenin striček zmagal . Andreja2000, zelo lepo ime ste izbrali . Če bi sama izbirala, bi bila Atena Ema, kar je dosti podobno, kajne? Glede življenja na podeželju in v mestu. Vse ima svoje pluse in minuse. Mi bomo nekje na sredini , mah ne, na podeželju, sam trgovino pa imam čisto blizu in tenis ter košarkaško igrišče, šolo bosta pa micena imela 2km stran, tako da bo žal treba na avtobus. Jaz sem celo življenje govorila, da bom obvezno v mestu ko odrastem, ker mi je šlo blazno na živce, ker nisem mogla hodit na tečaje risanja in v glasbeno šolo. Me enostavno nihče ni hotel vozit 30km daleč . Ampak zdaj pa ni govora, da bi bila v mestu. Nujno rabim gozd na dosegu in nujno moram met živali doma. Otroka bom pa pač vozila na dejavnosti, čeprav jih je tudi v Podčetrku že kar nekaj. Lana38, jaz sem še manjša od tebe pa z lahkoto vozim avto . Sicer je malce čudna poza, a čisto gre. Mene najbolj moti pas, ker se mi zažira v trebuh... Jaz sem tud mrtva brez avta. Sem ravno gin vprašala, kako je z vožnjo, pa mi je rekla, le najnujnejše . Pa še ceste so tu pri nas katastrofalne. S-D, men je tud MB zelooo všeč. Imam tete skoraj v vseh večjih slovenskih mestih, pa mi je MB vedno bil najbolj všeč. Tak nekak zelen in čist se zdi. Magi* kapo dol za mojstrico za vse . Jaz pa zdaj še laminata ne bom mogla položit... Pa sem resno nameravala. Tejka, ja, pluta je zakon, če imaš dinarčke, jo jaz tudi priporočam, sploh zdaj, ko bomo imeli , ki se bodo plazili po tleh. Mi imamo talno po celi hiši, tako da ne bo panike. Je pa za kuhinjo mogoče res preobčutljiva, nimam pa izkušenj. Opeka se baje odlično obnese in je veliko toplejša in prijetnejša od ploščic, saj je narejena iz gline - če daš staro, celo ročno zgnetene. Glede pomaganja sosedom in frendom in... te pa jaz tudi popolnoma razumem. Jaz tud piham. A ni pomoči. Najbolj žalostno pa je, da tisti, ki jim hodi najbolj pomagat, niso prišli k nama na hišo niti enkrat . No, zdaj naju bodo pri njih tudi bolj malo videvali. Sicer pa bomo itak zamenjali sosede kmalu. Tako ostanejo "le" še prijatelji . Ker večkrat je dobro požret besedo, kadar se tiče sosedov. Pač je tako, da jih najbolj potrebuješ, če pride do težav. Žal. Upam, da bodo ostale zvečer poročale, kako je bilo .