|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
19.9.2007 19:18:07   
ElaM
Alice, kapo dol, resnično. Jaz v tem življenju ne bi spacala česa podobnega skupaj. Res lepo.user posted image  Pa WB. Upam, da živci niso preveč trpeli.

Glede previjalne, meni je res super, imam pa jaz obraten problem, ker sem bolj med majhnimi (163cm) mi je ta previjalna skoraj malo visoka. Imajo pa kar široko barvno paleto.
Še link: http://www.lip-poljcane.si/index.php?lang=si&page=proizvod&categorie=3
Cena je okrog 200E, mi je pa super, da se ograja in podaljšek lahko odstrani in tako ostane otroku fajn predalnik, ko po previjalni ni več potrebe.

Loncica, super, hvala, da se lahko peljem s tabo, če mi bo zneslo. Se mi zdi, da je meni postal twingo kar pretesen in že fejst težko vozim.

Še to, da povem, danes sem šla malo gobarit in sem zdaj popolnoma polomljena. Sem hodila samo po gozdni poti, nič v hrib, pa me kljub temu noro bolijo noge. Očitno je gobarska sezona zame za letos, končana.user posted image
Ne vem, kako bom rodila, ko sem pa popolnoma brez kondicije.user posted image

Lepo se imejte.

:)

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
19.9.2007 19:21:26   
Raho
tejka - samo naslov se pošlje na ZS, pa je. mprodajam jih pa ne, ker bi bili predragiuser posted image user posted image  - moja urna postavka je izjemno visoka.

Prej sem pozabila napisati - obseg trebuha - 117 cmuser posted image

Naša dama je 2 dni že izjemno mirna. Amapk je prav za videti, dajo zdeluje vreme. Danes sem že mičkeno zapaničarila, ker se je tako nežno premikala 2 dni (sem od Črtoja navajena, da je cel trebuh skakal gor in dol) in sem jo čutila samo občasno.

Sedaj pa lepo po vrsti odgovorim na vse, kar ste uspele napisati v teh dneh.
Torej - mi imamo to previjalno mizico: 

user posted image
in smo zelo zadovoljni. Pravzaprav imamo celo sobo iz te linije. Kasneje se vzame previjalni del dol in ostane samo komoda. Je pa velika in prav je tako.
Glede previjalne mizice, ki si jo nalepila, Ayo - ne boš je dolgo mogla uporabljati, ker malčki postanejo kasneje izjemno živahni in je lahko kaj hitro na tleh. Mi smo imeli takšno previjalno mizico le zato, ker je odspodaj imela banjico za klopati.

hemeroidi - pomagajo kopeli v čaju iz hrastovega lubja in ful vredu je eno milo, ki se ga kupi v DMju - ansso (ali nekaj tekega), pa od Leka robčki za nego hemeroido in potem še ognjičevo mazilo od Favna. poskusi najprej z nemedikamentoznimi zadevami. Modoleks že sodi v to drugo skupino. MOja kolegica, ki je farmacevtka mi ga je odsvetovala. Z vsem tem, kar sem naštela in res redno nego se jim lahko izogneš. Pa ne bo treba na operacijo. verjemi, zato, ker sem jaz že skoraj končala na operaciji.

kitajska karta - v prvo je bila OK. Sedaj pa je do oploditve prišlo ravno konec marca ali na začetku aprila - za marec je deček, za april je deklica. Mi bomo imeli deklico  (najverjetneje se 4 G niso zmotili glede spola)
Andreja2000 - izjemno lepo ime.

S.d. - ja, voziček je predvsem velikuser posted image user posted image . Ampak tako je, če sta 2, ne?

Skaana - dobra si, da prenešeš delavce. Hiška je izjemno lepa.

KOmbinezone imam jaz 3 - 62 in 68. Sedaj pa sem 2 še dobilauser posted image . Danes mi je kolegica prinesla 2 škatli (ogromni) stvari za user posted image , predvčerajšnjim pa prijateljica, aktere deklici sem botra še 3 - 5 velikih škatel plus nekaj mojih - vse številke 56-68. Mislim, da bo naša gospodičnma vse oblekla natanko 1x.

O lulanju pa ne bi - mislim, da je WC moj najboljši prijatelj. VSako noč moram iti vsaj 3x. In začelo se je tisto grozljvo obdobje. Ponoči me zbudi volčja lahkota (enako je bilo pri Črtoju, kile pa so šle gor). No, ampak 33 kg se več ne morem zrediti.

Ja, pa še moja sobotna pustolovščina ali kako smo se spet abonirali v porodnišnici. Boljše, da me niste videle. Zatekla mi je cela leva stran. Zjutraj, ko sem se zbudila, me je skoraj kap. Moj je samo rekel - takoj greš v bolnico. pridem v P. in tam dežurna ena G., s katero sem se skregala že v 1. user posted image , ker je rekla, da pretirano žerem, meni pa se je v telesu nabirala vopda. Zažene paniko - brez UZ ali CTg naroči takoj v operacijsko rodit, ker je to definitivno preeklampsija. Pa sva se spet sprli, ekr sem zahtevala mojo G., ki je seveda vsa panična priletela v službo. Me je najprej dala na UZ in kaj so ugotovili - naša punčara mi je tako stisnila levo ledvico, da mi ni delala, zato sem pa zatekla samo po eni strani. Še sreča, da imam tak gobec kot ga imam, ker bi drugače bila že v operacijski. Potem pa je skomentirala, da sem VIP, ker je moja G., ki je rpedstojnica oddelka, takoj priletela v bolnišnico, ko so jo poklicali in ji povedali, da gre zame. Da ne komentiram njenih zajedljivih pripomb, ko sem rekla, da dokler ne dobim drugega mnenja, ne grem v operacijsko. Češ, če sem končala medicino ipd.

Glede poroda. Moj gre z mano na CR, ker bodo mi ga delali s spinalno anastezijo. Anasteziolog bo moj kolega,CR mi bo delala moja G. (zato je dovolila, da bo poleg v operacijski), babica bo enaka kot je bila pri Črtomiru, VMS pa moja učenka. - Ekipa iz snova, ni kja. Bi me lahko kar doma zoperirali.user posted image

< Sporočilo je popravil Alice in WL -- 19.9.2007 19:22:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 2452
19.9.2007 19:48:00   
Magi*
jao Alice, pa ti nisi normalna! aja, sam to že veš user posted image  kolk tistih malih cort kompletkov si naštrikala!!!! vsa čast!

meni se je pa danes začel 7. mesec in se mi že pozna. trebuh mi otrdeva 100/h, tamala me zeza v mozeg in se mi potem reži. prav vidim jo, da me heca. moža itak ni doma. še dobro, da imam sestri, ki prideta vsakih tolko mi mal družbo delat oziroma Zaki zabavat.

moram šibat v kopalnico, ker očitno tudi tetica ni kos naši punčari user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
19.9.2007 21:19:53   
Ayo
Najprej - Alice - dobrodosla spet nazaj user posted image  user posted image  in vse pohvale za tvoje res izjemno rocno delo!! Meni ne vem, ce mi bo do poroda uspelo naredit 2 kompletka. Dekco smo ze naredili, samo jo je treba skup spravt s kvackanjem, kar pa jaz ne znam in sem se lepo vpisala na tecaj kvackanja. user posted image
Pa hvala za nasvet glede "likalne mize", res je verjetno ne bom vzela, itak mi ni vsec, pa zdej vsaj vem,  da bi blo rizicno za user posted image , da strbunkne dol!
Drugac pa ima Lip Poljcane res ful luskane stvari in se mi tud ne zdijo pretitano drage. Previjalna komoda je super!!!! user posted image  Se posebej ker vidim, da bi bila dovolj visoka zame user posted image  samo kaj ko sedaj smo ze narocili druge stvari. user posted image
Mah nekaj bomo ze scopral skupaj.

Drugace pa sem bila prejle prvic na materinski soli - no, nic posebnega se mi ni zdelo. Mogoce bo naslednjic bolje.

No, pa lepo nocko, pa-pa!!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
19.9.2007 22:21:04   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Alice, kompletki so ful luštni! Bravo!user posted image

LP

(odgovor članu Raho)
  Neposredna povezava do sporočila: 2455
20.9.2007 8:29:55   
lana38
Dobro jutro!
Vidim, da sem spet najbolj zgodnja. Kaj čem, če treba Blaža buditi in v šoli poslati. potem pa se mi dan tako vleče. Mi je kar predolg, zdaj ko vstajam skoraj 2 uri prej. Pa še zaspana sem potem cel dan in lena. Včasih sploh ne vem, kam bi se dala.user posted image  Mi zmanjka idej, kaj bi še brala na RR in drugje na netu.
Pri nas ni nič novega. V ponedeljek me čaka pregled pri G in že komaj čakam, da vidim, kako je moj user posted image  napredoval.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
20.9.2007 8:45:55   
Magi*
hojla lana! nič bat, eni vstajamo ob 6.00 in smo že zdavnaj v službiuser posted image  še en teden, potem pa začne ura zvoniti ob 5.30user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
20.9.2007 9:15:11   
t*e*j*k*a
Hoj!!

Men so tud najbolj všeč mizice od lip poljčane, pa še ful blizu je to tko da bom probala dobit kej po tovarniški ceni (jaz bi spet neki pršparalauser posted image ).

ALice ta previjalna ki jo imaš ti mi je tud ful vredi!!!
Vidim da kr neki dobivate za user posted image cotke. Če ma ktera preveč se priporočamuser posted image . Alice ti pa res ne vem kam boš s cotami a jih nisi že sama ful kupla?? No pa sej je fajn boš mela vsak dan lepo drugače oblečeno.
Jaz že ful dolgo čakam da mi bivša sodelavka prinese zimske cotke. Jih je posodla eni kolegici zdej pa se ji ne oglaša več na telefon ko bi jih rada nazaj dobila. Upam da jo bo našla kje da ji zatežiuser posted image v mojem imenu. Drugače pa sem dozdaj dobila večinoma tanke bodije in nobene konkretne jakne. Pa sej bo jaz se preveč sekiram kr bi vse mela že doma najraje. V bistvu je pa še ful cajta-še 3mesece.(joj kk bojo hitro minili!!!)
Meni tud vsak dan vsaj enkrat trebuh otrdi.
Lana38 najdi si kakšno zanimivo delo-tko kot Alice da ti ne bo dolgčas.

Jaz grem pa zdej se k diplomi spravit, mam že tri dni knjige doma pa jih še pogledala nisem. Nimam volja za to mi je bolše tle gor čvekat!!user posted image

papa

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
20.9.2007 9:19:11   
DANVARI
IZVIRNO SPOROČILO: Mat3ja22

Mislim, da sta široko povijanje ohranile samo dve porodnišnici v Slo. in še to je ena na Ptuju, druga pa vsaj mislim, da v Murski Soboti. Jaz bom sicer rodila na Ptuju, pa čeprav vem, da otroka ni treba več široko povijat, ga bom prvih nekaj mesecev vseeno, škodit mu ne more.

Jaz sem rodila v postojni v 2006  in tam imaš široko povijanje, no vsaj lani je bilo in sicer odvisno od otrokovih kolkov kolk dolgo, naša je imela 3 mesece. me ni pa nič motilo, je bilo vsaj kaj za prijet user posted image potem ko je imela samo navadno pampersko je imela takooooo majhno ritko, da nisi vedel kje prijet user posted image user posted image user posted image

DANVARI -  Upam, da ste se imeli lepo, kjerkoli ste bili!

smo bilo kar veselo doma ker smo uvajali v vrtec in parkrat skočili do morja za popoldan in je bilo prav super user posted image

ElaM jaz sem tud dva bolnika štimala zadnje dneve: tamala je seveda iz vrtca prinesla smrkav nos in vročino ter posledično vneto uho (cel žur), oči je fasal pa nekaj na želodec in je šlo vse ven (žur na kvadrat). Da ne govorim da mene krči grabijo po nogah da ne vem več katero šumečko naj pogoltnem user posted image

Alice, iiiiiiiii. Bo lih prav pršlo ker smo zimske user posted image

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
20.9.2007 10:08:55   
Raho
No, evo še mene. Ravnokar sem na bolho dala oglase za prodajo stvari (svojih), ki bodo naslednje leto že definitivno iz mode - to pa bo čas, ko jih bom jaz lahko spet končno obleklauser posted image  in je moj čisto vesel, ker em naredila nekaj prosotra v omari. Sedaj pa moram prodati še od mojega gospoda motoristični kombinezon, ker smo ga do sedaj šparali (čeprav ga ni oblekel že 4 leta - takrat sva namreč prodala motor), moj smučarski kombinezon, ker št. 38 že 3 leta ne spravim nase in kar nekaj mojih nosečniških cunj. Kavbojke, eno luštkano kavbojsko oblekco (je več ne spravim čez trebuh), eno svečano obleko (šivano, iz čiste svile) s plaščkom, oblečeno samo 1x... Samo kdo bo to kupil, me zanimauser posted image
Sem se pa zaklela, da stvari, za katere sem plačala več kot 100€ po kosu ne podarim. Pri oni svečani obleki sem samo za material plačala 130€, 80 pa še šivanje. Ja, vem... Pa kaj naj, če sem šla na poroko in nisem imela nič za obleči.
Nosečniške kavbojke 38 in 40 pa tudi laho prodam, ker si jih več ne potegnem čez trebuh - tako je tudi z nekaj klasičnimi hlačami. Me prav zanima, kaj bom nosila zadnji mesec.user posted image user posted image  Šotorska krila, kaj pa. Sedaj samo vržem še na oglase, tudi tukaj na RR, da prodajam goro nosečniških oblačiluser posted image user posted image , ker jih tako ali tako več ne bom potrebovala - rodit bom šla pa v svojih najljubših kavbojkah. Rihtat se mi pa tudi ni treba doma. Sem lahko kar v trenerki. Grem sedaj dalje sortirat stvari. ŠE 3 plaščev od Mure se moram znebiti - ja, vem, se vidi, da je industrijska prodajlana blizuuser posted image

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
20.9.2007 10:11:59   
loncica
Alice, fuuuuul lepo. Noro dobr si to naredila. Jaz si tudi želim, da bi to znala.

Midva z user posted image  greva pa zdajle po posteljico za user posted image . Je pri stari mami in jo morava it iskat, sestavit in pogledat v kakšnem stanju je. Popoldne imam obljubljen sprehod, mami pa bom pomagala vlagat. Letos se ji je čisto zmešalo in skoz vlaga, dela sokove in podobno. Mi pa uživamo v domačih pridelkih.

Ok, zdaj ste mi razjasnile pojme glede povijalne plenice. A to moram tud spakirat za v P?

Lp

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
20.9.2007 10:17:29   
Kim80
Lp!

Jaz bom tudi na začetku še široko povijala, prav tako vem, da imajo široko povijanje v bolnišnici Slovenj Gradec, kjer nameravam roditi. Menim, da je to dobro za kolke in glede na to, da sem sama imela ob rojstvu izpah kolkov in pol kar nekaj operacij zaradi tega, rajši ne bom tvegala. Pa to s kolki je baje lahko tudi dedno, tako da me je kar malo strah za mojo user posted image . Upam, da se ji to ne zgodi. Malo me tudi skrbi zaradi poroda vse skupaj, kako bo potekalo, saj nimam glih normalno gibljivih kolkov. Sem vprašala že več zdravnikov, pa mi noben kaj pametnega ne pove. Rečejo: "Bojo že pol vidli, ko se bo vse skupaj začelo." Ampak takih odgovorov je mene strah.
tejka - veliko užitkov ob pisanju diplomeuser posted image  Vem, kako težko se je zraven spravit. Jaz se tud moram zdaj iti učit za strokovni izpit.
Uživajte!

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
20.9.2007 10:21:45   
loncica
nick                          tedni      pridobljeni kg  obseg trebuščka:)

Foxina                     28t4d        +6,5kg                    97cm
Lončica                    27t            +9kg                     102cm
Soncek.djukelica    25t5d        +10kg                   104cm
Skaana                    28t5d        +12kg                   108cm
Kajča                       29t             +10kg                    90cm
Mat3ja                     28t 6/7     +10,5 kg               102cm
Hokejistka               26t1d         +7 kg                     88cm
Magi*                       26 5/7       +9kg                    100cm
Tejka                        25t3d         +6kg                      92cm

Vrtnica 79                 28t             +10kg                   98cm
Ayo                           27t              +8kg                     94cm
Lana38                    25t3d          +12kg                  103cm
Kim80                       29t3d           +6kg                    98 cm
Andreja 2000          28t                +8kg                   106cm
ElaM                         28t                +9kg                      93cm
Nana22                    27t1d           +12kg                 106cm
Lorch                        29t2d           +7kg                   103cm
Pikica07                   26 t5d            +8 kg                  98 cm
Alice in Wl                27t1d             +4,5kg                118cm

Neposredna povezava do sporočila: 2463
20.9.2007 10:26:29   
lana38
Jaz imam pa eno znanko v Izoli, ki je rodila letos junija, pa je tudi morala še široko povijati. Tako da ne vem, od kod informacija, da tega več ni.user posted image  Blaž je imel res probleme s temi kolki in sem ga kar celih 6 mesecev široko povijala, pa še poletje je bilo. Si res ne bi upala tvegati, da potem ne bi bilo kaj v redu. Kolki nosijo skoraj celo telo. No, odvisno je tudi od težav in stanja. pri Blažu ni bilo razvito neko jedro glavice, zato sem ga tako dolgo morala široko povijati. Pa tudi UZ sva imela večkrat, da so opazovali, kako se vse to razvija. Seveda če ti rečejo, da je vse OK in ni treba, potem se nima smisla s tem mučiti.
Še malo pa bom šla na sprehod, da se razmigam. Sonček sicer sije, ampak ima zobe.brrr
LP

lana38

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
20.9.2007 11:38:13   
andreja2000
Alice ma joj,kako luškane stvarce si spletla,res lepo in vredna si vse pohvaleuser posted image user posted image user posted image .

Meni pa dnevi kar hitro minejo,saj se skozi nekaj dogaja.Po bloku so še vedno delavci in ropot opominja da delajouser posted image .
Še vedno smo zaskrbljeni za svaka,ki je še vedno v bolnici,kjer pa še nič ne vejo kaj mu je.user posted image Te dni mu bodo vzeli kostni mozek,sumijo,da bi naj šlo za neko bolezen v zvezi z krvjo.

Previjalne mize pa mi ne bomo kupovali.Mi je sestra dala kar tisto previjalno blazinico,pa imamo tak element z predali in bom dala tisto blazinico gor na ta element in stvar bo rešena.user posted image

Bova pa tudi midva šla še pred porodom na center za SD,da moj podpiše očetovstvo,saj nisva poročena.Super,da se da to porihtat že pred porodom.user posted image

Lep dan!user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
20.9.2007 11:52:40   
loncica
Andreja, upam da bo s svakom ok. Jaz sem imela podobno situacijo, tudi punkcijo kostnega mozga, pa je bilo na koncu vse ok. So mi tudi sumili vse od levkemije, do razno raznih avtoimunih bolezni. Da ne povem, da so mi v tistih dveh mesecih čakanja na različne rezultate vzeli par let življenja.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
20.9.2007 12:00:30   
t*e*j*k*a
Hoj!
Kim 80 hvala za spodbudo tudi jaz ti želim veliko uspeha pri učenju!!!
ALice ti se boš pa ja cele omare znebila.

Mene pa zanima neki tudi midva namreč nisva poročena in Andreja2000povej mi prostim kako bosta to uredila na centru za SD da bo že prej podpisal očetovstvo??

PA še neki midva sva doma ful daleč narazen 60km(se verjetno sprašujete kako sva se najdlauser posted image ), no in jaz sem še vedno prijavljena doma živim pa pri njemu. In zdej bo otrok itak tuki pri njemu mel stalno prebivališče, jaz bi pa tudi najraje vse tuki urejala ( na primer dvig paketa, pa tisto pomoč novorojenemu otroku,..). Zdej pa je problem kr men ni stalnega naslova za menjat ker se bova mogoče poročila ko bomouser posted image dali k krstu. In če jaz zdej spremenim naslov pa se poročim čez pol leta bom imela dvojne stroške z menjavanjem osebnih dokumentov (najprej sam naslov, potem pa še priimek). No in zdej me zanima če je še katera v takem položaju da sta oba iz druge občine in me zanima še ali bi mi kaj pomagalo če bi si dala zaenkrat tuki pisat začasni naslov??

UF sem zakomplicirala. Pa verjetno je polno napak kr sem ful hitela pisat, tko da upam da bote znale kej prebrat.

Andreja2000 upam, da bo s svakom vse ok!!!

Alice vidim da vodiš pri centimetrih in kilogramih - enkrat od spredi, enkrat pa od zadiuser posted image
ČAo

Neposredna povezava do sporočila: 2467
20.9.2007 12:09:52   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Alice vidim da vodiš pri centimetrih in kilogramih - enkrat od spredi, enkrat pa od zadiuser posted image

Ej, pa resuser posted image  - najverjetneje vam je sedaj jasno, zakaj se moam znebiti polovice omare nosečniških cunj.user posted image user posted image  Ker jih več ne spravim nase.
Hvala za pohvale, punce. Če boste še malo strpne,vam spelteemvsaki spletem še en topli kompletek - ampak potem bom zadevice pošiljala malo kasneje. Ravnokar pletem puloverčka za parček od SD.

No, kar napišite, katera bo imela samo ta komplet in katera se priporoča še za toplegauser posted image . Ti so namreč vsi iz garna, sedaj pa delam še take iz volne. (za na sneguser posted image user posted image ). Grem dalje kidat omaro, ker me je kontaktirala ena gospa, ki ima second hand shop za nosečnice.

Andreja2000 - držim pesti, da bo s svakom vse OK.

Neposredna povezava do sporočila: 2468
20.9.2007 12:51:48   
lana38
Mislim,da mora biti user posted image  prijavljen tam kot mama. Vsaj pred 10 leti je bilo tako. Na tvojem mestu bi se jaz čim hitreje prijavila pri tvojem user posted image . Nikoli ne veš, kaj življenje prinese in če kaj skupaj delata in ti vlagaš, se ti lahko zgodi, da ostaneš brez vsega. Moj svak je 6 let živel pri svoji partnerki in se mu tudi ni dalo uradno preseliti. Ko sta pa šla narazen, pa je ostal brez vsega, ker on tam ni imel nobene pravice, ker ni bil nikoli tam prijavljen. Jaz že ne bi reskirala, saj kot pravim nikoli ne veš kaj se zgodi. Ljudje so poročeni tudi 20-30 let, pa lahko kaj pride vmes.

andreja2000, zakaj pa na CSD podpisat očetovstvo?user posted image  A je to kakšna novost? Mi2 sva pri Blažu kar na matičnem uradu to uredila, ko sva dvignila rojstni list. Malo me informiraj. Torej bom imela še več poti.
LP

lana38

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
20.9.2007 13:23:38   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

andreja2000, zakaj pa na CSD podpisat očetovstvo?user posted image  A je to kakšna novost? Mi2 sva pri Blažu kar na matičnem uradu to uredila, ko sva dvignila rojstni list. Malo me informiraj. Torej bom imela še več poti.
LP
Nisem Andreja, ampak vseeno odgovarjam.user posted image  Očetovstvo lahko oče podpiše na CSD-ju že pred rojstvom, to potrdilo potem oddaš ali samo pokažeš (sem že pozabila), matičarki v porodnišnici in ti pošljejo rojstni list otroka z že vpisanim imenom očeta in ni potrebno po porodu hodit na mat. urad, pa še oče na prvem roj. listu ni neznan.user posted image  Se mi zdi super stvar in to se lahko uredi istočasno, kot oddaja papirjev za porodniško. Vsaj midva sva takrat vse zrihtala.

Zdaj pa šibam nazaj kuhat. Lepo bodite.

:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
20.9.2007 13:54:31   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: loncica

Andreja, upam da bo s svakom ok. Jaz sem imela podobno situacijo, tudi punkcijo kostnega mozga, pa je bilo na koncu vse ok. So mi tudi sumili vse od levkemije, do razno raznih avtoimunih bolezni. Da ne povem, da so mi v tistih dveh mesecih čakanja na različne rezultate vzeli par let življenja.

lončica mojega svaka so že prejšnji teden punktirali,saj so mislili,da gre za meninigitis.Potem so mislili,da ima malarijo,pa raka,pa.......groza no.Sedaj mu morajo vzet kostni mozek,pa preiskavo želodca ima......no,saj samaveš kako mučno je to,če si tudi sama šla skozi to.In če nisem preveč vsilečna,kaj so ti pa potem odkrili??

t*e*j*k*a jaz sem za ta podpis pred porodom zvedela,ko sem brala novemberke.Baje,da moraš od G imeti neko potrdilo z napisanim predvidenim rokom poroda in s tem greš na CSD in tam tvoj podpiše očetovstvo.Meni se to zdi super,ker ko sem rodila Laro še tega ni bilo.

Lana38 je bila ElaM  tako pridna in ti vse lepo odgovorila glede podpisa.

punce,pa hvala vam za lepe želje glede svaka!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
20.9.2007 15:08:08   
ajtak
Naj zacnem z naso previjalno, ki ze stoji na svojem mestu user posted image

user posted image

Alice kompletki so zakon!! A se loh zmisljujem in ta prvega rezerviram user posted image .

Drugace pa vidim, da ste naredile seznam... Saj ne vem ce se upam dodat user posted image  
Ajtak     30t     13kg     121cm

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 2472
20.9.2007 15:36:59   
DANVARI
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

IZVIRNO SPOROČILO: lana38

LP
Nisem Andreja, ampak vseeno odgovarjam.user posted image  Očetovstvo lahko oče podpiše na CSD-ju že pred rojstvom, to potrdilo potem oddaš ali samo pokažeš (sem že pozabila), matičarki v porodnišnici in ti pošljejo rojstni list otroka z že vpisanim imenom očeta in ni potrebno po porodu hodit na mat. urad, pa še oče na prvem roj. listu ni neznan.user posted image  Se mi zdi super stvar in to se lahko uredi istočasno, kot oddaja papirjev za porodniško. Vsaj midva sva takrat vse zrihtala.

Zdaj pa šibam nazaj kuhat. Lepo bodite.

je dobro uredit kar na CSDju kot je rekla ElaM, ker recimo če hoče oče uredit očetovski dopust mora oddat papirje par dni pred nastopom dopusta in seveda mora imeti dokazilo da je oče, če nista poročena. Zdej si pa ti predstavljaj: rodiš, moraš na matični skupaj z očetom da podpišeta da je on oče in potem lahko on ureja očetovski dopust.
Če pa urediš to prej na CSDju (majo oni obrazec, nekaj v smislu da izjavljaš da je on oče otroka s PDP tegaintega) potem ti mirno rodiš in oči vse uredi brez tebe pa še na rojstnem listu takoj piše da je otrok čist očiju podoben user posted image user posted image user posted image

Sva pa z mojim orala ledino na našem CSDju lani in so naju mal čudno gledal kaj bi rada o njih tako da sem jih jaz morala poučit kaj mi morajo dat

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
20.9.2007 15:39:53   
DANVARI
Drugace pa vidim, da ste naredile seznam... Saj ne vem ce se upam dodat
Ajtak 30t 13kg 121cm

Ajtak đizus dobra si user posted image user posted image user posted image okol trebuha mislim user posted image user posted image user posted image pa se že jaz težko kobalim okoli user posted image user posted image user posted image

Sicer imam pa jaz jutri pregled in danes malo pazim na prehrano, da bo vaga eno normalno cifro pokazala user posted image user posted image user posted image pol pa spet njami user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil DANVARI -- 20.9.2007 15:42:19 >

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
20.9.2007 15:46:28   
ajtak
Tkole pa to izgleda ...

user posted image

...pa imam se 10t, kaj sele bo??

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?