Raho
|
tejka - samo naslov se pošlje na ZS, pa je. mprodajam jih pa ne, ker bi bili predragi - moja urna postavka je izjemno visoka. Prej sem pozabila napisati - obseg trebuha - 117 cm Naša dama je 2 dni že izjemno mirna. Amapk je prav za videti, dajo zdeluje vreme. Danes sem že mičkeno zapaničarila, ker se je tako nežno premikala 2 dni (sem od Črtoja navajena, da je cel trebuh skakal gor in dol) in sem jo čutila samo občasno. Sedaj pa lepo po vrsti odgovorim na vse, kar ste uspele napisati v teh dneh. Torej - mi imamo to previjalno mizico: in smo zelo zadovoljni. Pravzaprav imamo celo sobo iz te linije. Kasneje se vzame previjalni del dol in ostane samo komoda. Je pa velika in prav je tako. Glede previjalne mizice, ki si jo nalepila, Ayo - ne boš je dolgo mogla uporabljati, ker malčki postanejo kasneje izjemno živahni in je lahko kaj hitro na tleh. Mi smo imeli takšno previjalno mizico le zato, ker je odspodaj imela banjico za klopati. hemeroidi - pomagajo kopeli v čaju iz hrastovega lubja in ful vredu je eno milo, ki se ga kupi v DMju - ansso (ali nekaj tekega), pa od Leka robčki za nego hemeroido in potem še ognjičevo mazilo od Favna. poskusi najprej z nemedikamentoznimi zadevami. Modoleks že sodi v to drugo skupino. MOja kolegica, ki je farmacevtka mi ga je odsvetovala. Z vsem tem, kar sem naštela in res redno nego se jim lahko izogneš. Pa ne bo treba na operacijo. verjemi, zato, ker sem jaz že skoraj končala na operaciji. kitajska karta - v prvo je bila OK. Sedaj pa je do oploditve prišlo ravno konec marca ali na začetku aprila - za marec je deček, za april je deklica. Mi bomo imeli deklico (najverjetneje se 4 G niso zmotili glede spola) Andreja2000 - izjemno lepo ime. S.d. - ja, voziček je predvsem velik . Ampak tako je, če sta 2, ne? Skaana - dobra si, da prenešeš delavce. Hiška je izjemno lepa. KOmbinezone imam jaz 3 - 62 in 68. Sedaj pa sem 2 še dobila . Danes mi je kolegica prinesla 2 škatli (ogromni) stvari za , predvčerajšnjim pa prijateljica, aktere deklici sem botra še 3 - 5 velikih škatel plus nekaj mojih - vse številke 56-68. Mislim, da bo naša gospodičnma vse oblekla natanko 1x. O lulanju pa ne bi - mislim, da je WC moj najboljši prijatelj. VSako noč moram iti vsaj 3x. In začelo se je tisto grozljvo obdobje. Ponoči me zbudi volčja lahkota (enako je bilo pri Črtoju, kile pa so šle gor). No, ampak 33 kg se več ne morem zrediti. Ja, pa še moja sobotna pustolovščina ali kako smo se spet abonirali v porodnišnici. Boljše, da me niste videle. Zatekla mi je cela leva stran. Zjutraj, ko sem se zbudila, me je skoraj kap. Moj je samo rekel - takoj greš v bolnico. pridem v P. in tam dežurna ena G., s katero sem se skregala že v 1. , ker je rekla, da pretirano žerem, meni pa se je v telesu nabirala vopda. Zažene paniko - brez UZ ali CTg naroči takoj v operacijsko rodit, ker je to definitivno preeklampsija. Pa sva se spet sprli, ekr sem zahtevala mojo G., ki je seveda vsa panična priletela v službo. Me je najprej dala na UZ in kaj so ugotovili - naša punčara mi je tako stisnila levo ledvico, da mi ni delala, zato sem pa zatekla samo po eni strani. Še sreča, da imam tak gobec kot ga imam, ker bi drugače bila že v operacijski. Potem pa je skomentirala, da sem VIP, ker je moja G., ki je rpedstojnica oddelka, takoj priletela v bolnišnico, ko so jo poklicali in ji povedali, da gre zame. Da ne komentiram njenih zajedljivih pripomb, ko sem rekla, da dokler ne dobim drugega mnenja, ne grem v operacijsko. Češ, če sem končala medicino ipd. Glede poroda. Moj gre z mano na CR, ker bodo mi ga delali s spinalno anastezijo. Anasteziolog bo moj kolega,CR mi bo delala moja G. (zato je dovolila, da bo poleg v operacijski), babica bo enaka kot je bila pri Črtomiru, VMS pa moja učenka. - Ekipa iz snova, ni kja. Bi me lahko kar doma zoperirali.
< Sporočilo je popravil Alice in WL -- 19.9.2007 19:22:42 >
|