ElaM
|
Ojla, punce, da se na brzino javim, sem totalno na kratkem s časom, imam pa še internet, niso bili na obisku a je to mojstri. Alice, to je za kezen, ker si jim preveč težila. Joj, si kar predstavljam kako si penasta. Moj razlog ne-pisanja je, da sem imela dva bolnika za padenat, pa sama nisem veliko boljša. No, saj zdaj se stanje počasi sanira, tamala je ok, moj tudi, mene pa krasi še ena velika krasta na čelu. Ta teden sem še na bolniški, potem grem za nekaj časa delat, imam še ene dolge, potem pa upam, da mi bo dala bolniško. Sita sem te službe in komaj čakam, da grem. Še moje mere: 28t, + 9 kil , obseg trebuha 93. Sem pa videla v BC imajo take luškane komplete iz pliša, v večih barvah, tako da zdaj že vem, kaj bo imela naša pikapoka oblečeno iz porodnišnice, samo kupit še moram. Glede pijače bo bolj težka, kar se moje udeležbe tiče. No, bom videla. Punce, lepo a se katera spomni name , ste bile pa zelo pridne kar se pisanja tiče, sem rabila kakšnih 15 min, da sem na brzino preletala. Pohvaljene.
< Sporočilo je popravil ElaM -- 18.9.2007 11:55:58 >