|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
18.9.2007 20:29:52   
Vrtnica79
Čer!

Moj je bil pri 1 porodu zraven, pa nisma rabila nič plačat(Mb). Pogoj je bila edino materinska šola, pa to pol sploh niso preverjali. Zdaj pa mu nekako ne diši več, da bi bil zraven. Pa saj niti ne vem kam bi pol dala malo, če bi mogla iti rodit sredi nočiuser posted image . No, upam da bo vseeno šel zraven, je tako dosti lažje ko imaš ob sebi nekoga ki mu zaupaš!

Kaj pravita Kim80 in  tejka na kako pijačko v Mb? Bi se lahko zmenile če sta za to!

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
19.9.2007 8:01:26   
lana38
Moj user posted image  pri prvem porodu ni bil zraven. Pa mislim, da sva se kar dobro odločila, da on ne gre, ker je res pravi paničar in tega vsega okrog bolnic ne prenese. Že ko zavoha po zdravilih, se cel trese. Bi imeli z nijm res več dela in se ne bi mogli meni posvetiti.user posted image  Pa tudi zdaj je bolje, da ostane doma. Ko se mi je pojavil izcedek v 5T, se je ves tresel in bil čisto iz sebe. Tako da porod definitivno ni za njega. Naj raje doma čaka in si grize nohte.user posted image
Včeraj sem bila v šoli na sestanku in trajal je več kot 2 uri. Sem imela že vsega dovolj in sem bila prav utrujena od samega sedenja na lesenem stolu. Če bi vedela, da tako dolgo ne bo konec, bi pa res user posted image  poslala. On bi šele jamral.
Kako pa je kaj s poplavami pri vas? Upam, da nobena ni kaj hujšega doživela.
LP

lana38

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
19.9.2007 8:36:11   
t*e*j*k*a
Dobro jutro!!

Vrtnica79 jz sem za pjačo tko da se zmenmo, pa upam da se bo še kaka najdla da nas bo čimveč!

Jaz sem dans mislila it domov (zdej živim pri fantu) pa so mi vse ceste zaprli. Včeraj je blo res kruto. Je tk lilo da dol padeš. Mi smo na srečo na takem kraju doma k ni vode blizu, kakega hriba pa tudi ne da bi plaz potegnu, tko da smo vsi živi in zdravi.
Jz tud upam da ni katera kaj hujšega doživela.

Moj je šel zjutri v službo in je čist po eni kontra cesti šel da je sploh prišel kr je vse zalito, no zdej pa pucajo delavnice kr je vse v blatu in vodi. Upam da pride  čimprej domov kr dans delali itak ne bojo nič na strojih- se more to vredi posušit.

Me veseli ko slišim da ni sam mojuser posted image taka revica ko pride do zdravnikov.user posted image
Sej so bogi!!user posted image

Čao

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
19.9.2007 9:06:24   
kajča
sem tolk jezna, sem ravnokar ful napisala, pa se je vse zbrisal in moram še enkrat.

skratka, ura 15.00 za srečanje mi odgovarja, zamudila bom samo par minut, ker do 15.00 delam. Imam pa čas do 17.00, ker imam potem predavanje.

skaana jaz sem merila obseg trebuha zjutraj brez hlač okoli popka in je bil 90 cm, zvečer pa se razlezem na 92 cm obsega. K sreči grem ponoči spet malo skupaj user posted image user posted image user posted image

user posted image dones ponoči me je spet prijel krč v dimlje, sem komaj dihala tako je bolelo, moram spet MG šumečke začet jest.

Previjalno je pa tudi pri nas naredil user posted image  in je ful dobra, široka, velika, s tremi globokimi predali in visokimi stranicami, da otrok ne pade dol, še sedaj pri 1,5 letu, ko je ful živ. Ampak bomo sedaj rabili še eno, no samo predalnik brez blazine na vrhu.

A ja še nekaj vas moram vprašat: A za priznanje očetovstva na CSD rabiš potrdilo o predvidenem PDP. Bi šla to dons zrihtat, pa še nimam potrdila, ga dobim v petek, pa sem čisto pozabila, če to sploh rabim

lp,

kajča

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
19.9.2007 9:08:31   
Mat3ja22
jaz sedaj tudi živim s fantom v okolici Ptuja na domačiji mojega atija, drugače pa sem iz Železnikov, tam kjer je poplava včeraj prizadejala največ škode. moji pravijo da česa takega v življenju še niso videli. hvala bogu, da živijo v bloku v najvišjem nadstropju in da so malo stran od vode. smo problem pa so sedaj plazovi, za blokom je je velki hrib. no bomo videli kako bo.

jaz pa sedaj šibam v MB, na izpit iz didaktike glasbe in če bo vse po sreči je to moj zadnji izpit, potem pa bi rada vsaj večino diplome spisala do decembra.

LP,

Neposredna povezava do sporočila: 2430
19.9.2007 9:35:50   
loncica
Čav punce!

Jaz sem ravno iz jutranjega sprehoda, kakšen lep sonček je zunaj. Včeraj pa tako neurje. Midva z user posted image , butasta kot sva, sva šla pa včeraj v Kranj v shoping. Saj sva komaj domov prišla, ceste so bile obupne. No kaj hujšega pri nas sicer ni bilo.

Nana22, midve se bova res še srečale. Jaz sem tud cincarla med Lj in Po, ampak sem se odločila za Lj.

Magi, hvala za nasvet. Definitivno bo vse spakirano že prej. Ker nenazadnje bi šla tudi jaz v snegu v copatih v avtouser posted image .

S.D.: Jaz tudi ves čas govorim o naravnem porodu. Pol me je pa zadnjič prešinilo, kaj pa če bo CR? In sem mojmu že bičala, da mora ukazat, da mi dajo spinalno, ker jaz ne grem v narkozo. Ni šans!

Mat3ja22: potem si ti tudi bolj iz naših koncev. Sem bila včeraj v Šk. Loki in je bila Sora na Spodnjem trgu že skoraj na cesti.

Še eno vprašanje: kakšna je povijalna plenica? Predivdevam, da to ni tetra plenica, ali pač?

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2431
19.9.2007 9:38:53   
Kim80
Pozdravljene!

Vrtnica 79 in t e j k a - jaz sem še vedno za pijačo v Mb. Res pa je, da bi bilo lepo, če bi se nam še katera pridružila. Jih je pa ja več blizu tega konca ali pač neuser posted image  Kaj pa tiste, ki hodite tu na faks?

Mat3ja22 - upam, da bo vse v redu s tvojimi glede poplav in plazov, no, pa nasplošno z vsemi, da ne bo kaj hujšega.

Glede poroda: jaz si prav tako želim mojega zraven, pa nekam ni preveč navdušen. Pravi, da ne bi rad videl krvi. Je rekel, da bi bil z mano skoraj do konca, potem bi pa šel ven. Ne vem, ali so take variante sploh možne in a ne potem vse skupaj malo smešno izgleda, če te zapusti v ključnem momentu. Bomo vidli še, kako bo.

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
19.9.2007 10:32:21   
lana38
Kim80, bolje da greuser posted image ven, kot da skupaj pade tam in potem njega negujejo, ti pa moraš roditi.user posted image  Če bi mu bilo slabo, bi tudi šel ven.
Pri meni je pa bila zdaj svakinja na obisku in mi bo "zrihtala" previjalno mizo in zibelko.user posted image  Torej bomo potem prešli na posteljico, ko bo user posted image  večji. Pri Blažu smo tudi tako imeli, samo nisem vedela, da ta zibelka še kroži, ker je stara že 20 let.user posted image  Zdaj samo treba še skombinirat, kako bomo pohištvo malo prestavili in kote popucali.
LP

lana38

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
19.9.2007 11:43:49   
soncek.djukelica
dan,

lončica, previjalna planica je tista,ki gre čez tetra planico! Ima 4 štrikce, na vsakem kotu po enega!
Upam,da nama rata naraven porod!user posted image
Jaz sem pa včeraj glih svoji mami razlagala, ko sem gledela vse te poplave,kaj pa, če morš iti rodit,pa je cesta poplavljena in ti ne uspe do porodnišnice pridet! Sorry, sem zatežila!

Glede previjalne; smo jo mislili kupit, pol sem se pa jaz spomnila,da imamo eno takšno omaro z dvema predaloma, v kateri se sam ropotija nabira in sedaj bomo kupili le blazino,ker banjico sem pa od sosede dobila! Le stojalo rabim za banjico,katero jo bo moj naredil! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
19.9.2007 12:05:42   
lana38
To je pa res user posted image , če moraš it rodit, pa takole voda gre na vse strani in cesta neprevozna. Samo ko bo december, se zna zgoditi, da bo prej snega do riti in ne vode.user posted image  Jaz imam srečo, ker je porodnišnica čez cesto in me bodo nekako že spravili do tja. Magari me moj na hrbtu odnese.user posted image  To bi še zdržal.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2435
19.9.2007 12:19:43   
andreja2000
soncek .djukelica  no tudi moj dragi je takega kova kot od t*e*j*k*e. To  stvar sva razčistila že pred leti in tako tudi ostaja,silila ga pa ne bom.Zraven mene pa bo ob porodu predvidoma moja sestra.

lep dan! user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 2436
19.9.2007 12:53:09   
Ayo
Dober dan!

Nisem vedela za neurja, ki so vceraj divjala pri nas!! Groza, kar nisem mogla verjet, da gledam posnetke dogajanj pri nas, obicajno vidis kaj takega v ZDA, Aziji... user posted image  In celo 5 mrtvih!!!! user posted image  Ful mi je hudo za vse te ljudi, ki jih je prizadelo!user posted image  user posted image

Magi* super predlog za varstvo, tako se nam ElaM pridruzi na user posted image !! user posted image  user posted image  
Kako pa je kaj s tvojim zobom?

Vidim, da imate vse nekaj ful moznosti, da naredite doma previjalno, jaz bi tud!!!!!! Sam ni variante! user posted image  Ce grem pa do mizarja me bo pa ita 3x drazji prslo.
Tole sem nasla, ki je se najbolj primerne velikosti, ampak mi je kot likalna deska user posted image  Kaj pravte? Pa se user posted image  ni vsec!

user posted image

Sm pa mela vceraj vecerjo s sodelavci in sem se tolk najedla, da mi je se sedaj slabo!!! user posted image  user posted image
Moj user posted image  sedajle odhaja na sluzbeno pot in bom 10 dni sama!! user posted image  user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
19.9.2007 13:30:25   
soncek.djukelica
Andreja, če sta tako zmenjena, pa itak štima! Hvala bogu,da smo si različni! Da so lahko očetje prisotni pri porodu ni dolgo omogočeno! A je že 20 let, morda celo manj? Ko sem se jaz rodila, so še telegrami lavfal, user posted image  
Sestra je napisala: Obe sta zdravi; pa je mislil, da je dvojčke dobu!user posted image user posted image user posted image

Lana, imaš prav,nas bo sneg pričakal! Jaz bom itak v LJ rodila, ni hudič,da pridem pravočasno do porodnišnice,magari bo rešilec reallly vozil! user posted image

Ayo, pri tej previjalni manjkajo predali! Bi bilo bolj praktično! Moje mnenje!
Ti se kar razvajaj z hrano! Upam,da ti teh 10 dni mine hitro!

< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 19.9.2007 13:31:27 >

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
19.9.2007 14:13:36   
ElaM
Ojla, punce,
si bom poskusila zrihtat varstvo, Magi*, če še našo pripeljem k vaši varuški, bo zihr dala odpoved.user posted image  Naša ni niti sekunde pri miru, tako šiba sem in tja, da je že vsa premočena, ampak ona kar ne odneha, samo da se dogaja je njen moto.user posted image  Živc, mali.
Loncica, ce bo vse pod kontrolo, a lahko računam, da bova šli skupaj?
Ayo, to pa verjamem, da ti je fejst hudo, ko boš sama. No, saj 10 dni hitro mine. opažam, da imamo vse nekam hudo zaposlene možičke.
kajča, od prvič sem že malo pozabila, kako je z urejanjem očetovstva, ampak mislim, da moraš imeti s sabo list o predvidenem PDP-ju. Ker na potrdilu piše, po spominu, da je ta pa ta oče otroku, ki se bo rodil predvideoma tega in tega.user posted image  A sem zakomplicirala, a nisem?

Ayo, če ti plac dopušča, jaz predlagam previjalno na ta način. Se mi jo ni dalo iskat na netu, pa sem šla kar našo slikat.user posted image  V zgornjem predalu so plenice, v srednjem cunje, ki so trenutno aktualne, v spodnjem, pa tetra plenice in posteljnina. Prostora, kolikor hočeš.
user posted image

Papa

:)

Neposredna povezava do sporočila: 2439
19.9.2007 14:44:17   
loncica
ElaM, lahko računaš name.

Lp

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
19.9.2007 15:05:37   
hokejistka
Jaz pa sploh ne bom imela previjalne mize. Nikakršne. Ker nimava prostora user posted image . Bom dala blazino na pralni stroj, ki je v kopalnici in malega gor previjala. Pa kupila bom stojalo za banjico in ga prvih 6 mesecev umivala v banjici, potem pa v kopalni kadi.

Zdaj grem pa kosilce kuhat. Bo kar rižota in ena velika skleda mešane solatke.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
19.9.2007 15:10:12   
Ayo
Imate prav glede predalov in potrebnega prostora, hvala, na to tudi sama nisem pozabila! user posted image  Hotla sem na tak nacin kot ElaM (ful mi je vsec!), samo nisem najdla dovolj visoke omarce, ker sem bolj med velikimi. Zato smo kupili tole, s 4 predali, ki pa je prevec ozka, da bi nanj postavila previjalno. No in zato mi sedaj manka se to. 

user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
19.9.2007 16:56:36   
lorch
tudi moja bo doma narejena. Se pa definitivno strinjam, da so predali zakon.
V vrtcu sem imela priložnost uporabljat različne previjalne mize in  moram rečt, da so meni tiste s predali bolj praktične od tistih z vratci oz. s policami. vse je bolj pregledno.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
19.9.2007 17:36:45   
t*e*j*k*a
Ampak res vsem bojo kr doma nardili mizo po meri. Tud jaz na žalost nimam take možnosti.
Ayo prva previjalna miza mi je grozna sem že gledala tako stvar v bebi centru in je user posted image .

REs je tko kot ena likalna miza, je pa po eni strani praktično če nimaš velik prostora ker jo lahko kr zložiš in postaviš ob steno.
Drugače pa tudi jaz rabim nujno eno s predali, ker bom v predala dala cotke od bebice, kr v omari je polno mojihuser posted image in ni več prostora.
Mi je ful všeč ta od EleM.
Midva že kr neki časa iščeva popolno mizico za naju ampak je še nisva našla-vsaki neki manjka.

Eh bo že.
Aja zdej sem pa pozabla katero dragi zapušča za 10 dni. V glavnem boga - moj je enkrat bil na službenem potovanju v tujini cel mesec. Too Much!!!!

Zdej grem pa kostanje pečene jest. Sm bla pridna pa sm jih sama nabrala user posted image , sam spekli jih bojo drugi!!!

PAPA

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
19.9.2007 18:26:50   
lana38
t*e*j*k*a, a ti še lahko kostanje pobiraš? Jaz jih že nekaj časa ne bi več mogla, tudi če bi bili prej zreli. Jaz sem jih v nedeljo narezala in jedla. Pobiral in pekel pa jih je user posted image . Sem se jih pa preveč najedla.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2445
19.9.2007 18:33:36   
Raho
No, pozdravljene. Končno so me nazaj priklopiliuser posted image user posted image user posted image . Je pa bila huda - imeti pod strho 2 delavca v stilu a je to... Pa vsi so ju hvalili - ja, pa jauser posted image

Pa da ne boste mislile, da sem teh nekaj dni sedela križem rok. Evo, to sem končno uspela dokončati, finiširati...
Upam, da so vam všeč. Če vam niso, pa raje molčiteuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, sedaj me pa malo pohvaliteuser posted image user posted image . Še 4 imam za dokončati. Enkrat sredi naslednjega tedna pa jih bom razposlala. Tako, da jih boste še pravočasno dobile.

Aja, moje mere  - 27/1, višina 168, pridobila sem 4,5 kg

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
19.9.2007 18:42:13   
Kim80
Kako čudovite stvari si spletla, Alice! Čisto sem navdušena. user posted image  Škoda, da jaz tega ne znam.

Glede previjalnih pa: tudi jaz je še nimam in mi jo bo verjetno nekdo naredil. Bo pa definitivno s predali, da bom shranila notri pleničke in oblekice za user posted image . Bi imela kaj v stilu EleM, sam v drugi barvi.

Zdaj se mi pa lušta kostanjev. Sploh nisem vedela, da so že. user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
19.9.2007 18:42:38   
lana38
Alice, smo te pa res pogrešale. Še dobro, da so te uspeli nazaj priklopiti. Bila si pa res pridna in kompletki so super.user posted image  Kako se pa počutiš? A počivaš? Glej, da ne boš pretiravala z delom.
LP

lana38

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
19.9.2007 18:48:37   
soncek.djukelica
alice,

pa ti si super! kako lepi kompletki! zaslužiš si vso hvalo!user posted image
Pa lepo,da si spet med nami!user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
19.9.2007 18:58:54   
t*e*j*k*a
Kostanji so že pri nas- tisti ta zgodnji sam jih  je bol malo, čez kak teden jih bo pa že več.
JA jaz jih še lahko pobiram, dam noge narazn  pa se sklonimuser posted image in me buši skor nič ne ovira.
Alice ful lepi kompletki?? Kaj pa morm nardit da dobim enga??? Kr so mi ful cartl. A to prodajaš al kaj??

PAPA

Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?