|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
20.8.2007 13:50:31   
lana38
Če ti user posted image ne paše, pač ne user posted image . Mi2 nisva že 5 mesecev, zaradi težav v začetku user posted image . Pa še kakšnih 5 sigurno ne bova.user posted image  A bo že nekako, ni druge...Pa tudi drugače se nisem dobro počutila, če sem na drug način doživela orgazem, tako da sva tudi to opustila. Pač samo user posted image  malo potešiva, pa bo že. Bova potem nadoknadila.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
20.8.2007 18:59:39   
ajtak
user posted image , z nasim user posted image  je tud bolj tako-tako... Men pase okrog 11h ko sem lepo naspana in sita (takrat je moz seveda v sluzbi- tako da kako soboto nama rata), zvecer sem pa ze takoooo crkjena, da zaspim se preden se ulezem, itak pa me vse boli in mi user posted image  se na misel ne pride.

Sva se glih zadnjic z user posted image  menila, da ma sreco, da sva samo 3 mesece porocena, ker bi drugace ze za postarjem gledala k okrog 11h pride user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
20.8.2007 21:34:57   
MojcaG
ojla punce!

raho - dopolnitev za seznam: stara sem 30 let, in imeli bomo še eno punčko. in vajina izbira imena mi je zelo lepa! user posted image  sem pa mnenja, da je izbira imena stvar izključno staršev. jaz se nisem nikoli in se ne nameravam ozirati na okolico. prvič je ime izbral mož, zdaj za fantka tudi on, za punčko pa jaz. če bo po kaki slučajnosti še zrasel lulček, bo Mark, če pa punčka, bo pa Hana  user posted image ..

glede spolnosti v nosečnosti sem pa že napisala.. hormoni čist divjajo user posted image  in posledično tudi midva. se kar ločim, če mi reče, da ga "glava boli"user posted image .

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
21.8.2007 8:29:29   
pikica*
Dobro jutro!

Danes nas je pa prebudil dežek. Meni pašeuser posted image . Moje zdravje je sicer totalno na psu, ker sem tako prehlajena, da se mi zdi, da diham na škrge, ampak se še nekako držim pokonci. Upam, da kmalu mine. Bo pa te dni malce zoprno, ker bom vsak dan na terenu pri strankah, kar pomeni, da bom morala ves čas govorit (saj ne, da imam s tem ponavadi težaveuser posted image , ampak zdaj imam grlo tako vneto, da bo to pravo mučenje). Prestavit pa ne gre. Pa bomo že nekakouser posted image .

Skaana....glede avtosedeža.....mi imamo lupinico, ki služi kot avtosedež. Nismo pa kupovali ločenega avtosedeža. V bistvu sploh nisem pomislila na tistega kombiniranega, ker se mi zdi, da so za user posted image  še čisto neprimerni.  Zdaj v tadrugo bomo ponucali kar lupinico, ki smo jo imeli prvič.

hokejistka, kako je bilo na 4D UZ? Mi bomo ostali kar pri klasičnem UZ. Saj sem v prvi nosečnosti še malo razmišljala o 3D, zdaj pa za to sploh ni časa. Pa ne predstavljam si  kako bi to sploh speljala, ker Zoje nimava kam dat in bi jo morala vzet s sabo. Potem bi pa najbrž vse skupaj izpadlo precej kaotično, ker bi  jo najbrž mož večino časa lovil po ordinacijiuser posted image . Bomo pa našega fantiča videli v vseh -D izdajah, ko se rodiuser posted image .

A katero že matra spomin? Mene že kar precej daje. V prvi nosečnosti se mi je dogajalo enako. Enkrat se mi je celo zgodilo, da sem na bencinski morala plačat pa se nisem spomnila svojega pinauser posted image . Sem dvakrat poskusila pa ni šlo, potem sem šla pa ven na bankomat in mi je požrl karticouser posted image . To še ne bi bilo tako hudo, če ne bi bila to edina kartica, ki sem jo imela, poleg tega pa je mož naslednji dan odšel na Nizozemsko za cel teden. Jaz pa brez denarjauser posted image . Sicer mi je potem dal nekaj denarja in svojo kartico, ampak sem bila tisti teden bolj na low budget variantiuser posted image .

Uživajte!

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
21.8.2007 8:38:02   
loncica
Jutro punce!

Tudi nas je danes prebudil dež. Mali je že navsezgodaj pobrcaval v trebuhu. Verjetno še ves navudšen od včerajšnih daril, saj je dobil voziček, lupino in posteljnino. Saj vem, da je malce zgodaj, ampak popuste je treba izkoristit.user posted image

Mene spomin še ne daje, pikica se mi je pa že prej kdaj naredilo, da sem pozabila pin od kartice. Pa še nisem bla nosečauser posted image .

Lp

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
21.8.2007 8:54:15   
Anonimen
V PRIČAKOVANJU DECEMBRA 
                     2007 

user posted image

SREČKE user posted image  po PDPju (40):

27.11. - Ajtak user posted image  - 24 let, 1. user posted image , CELJE, user posted image
01.12. - Kim80  user posted image  - 27 let, 1. user posted image , SLOVENJ GRADEC, user posted image  
02.12. - Lorch user posted image  -
03.12. - Kajča user posted image  - 29 let, 3. user posted image , KRANJ, user posted image
             Vetrnica  user posted image - 27 let, 1. user posted image , NOVO MESTO
04.12. - MT user posted image   - 1. user posted image , IZOLA
05.12. - copatek  user posted image  -  23 let, 1. user posted image , POSTOJNA/LJUBLJANA
06.12. - lilprincess user posted image
             Skaana  user posted image  - 2. user posted image , CELJE 
             Foxina user posted image
07.12. - Andreja2000 user posted image  - 41 let, 8. user posted image , MARIBOR, user posted image    
             DANVARI user posted image   - 2. user posted image , user posted image
09.12. - MojcaG user posted image  - 30 let, 2. user posted image , SLOVENJ GRADEC,user posted image
10.12. - Anakarin user posted image   - 3. user posted image , POSTOJNA 
             Vrtnica79 user posted image  - 28 let, 2. user posted image , MARIBOR
12.12. - Marakva user posted image   - 2. user posted image
14.12. - SašaL user posted image - 2. user posted image , CELJE
15.12. - Coolbabe user posted image
17.12. - Nana22 user posted image  -  25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA , user posted image
             loncica  user posted image  - 22 let, 1. user posted image , POSTOJNA/ LJUBLJANA, user posted image   

poka 1 - user posted image
18.12. - ElaM user posted image  - 30 let, 3. user posted image , LJUBLJANA
             Ayo user posted image - 32 let, 1. user posted image
             raho user posted image   - 34 let, 3. user posted image , MURSKA SOBOTA, user posted image
19.12. - Matja user posted image  - 3. user posted image , TRBOVLJE
20.12. - Pikica07 user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA/NEMČIJA 
             Magi*user posted image  - 33 let, 2. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA/KRANJ, user posted image
23.12. - hokejistka user posted image  - 25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA 
              pikica*user posted image - 30 let, 2. user posted image , LJUBLJANA, user posted image  
24.12. - skyline user posted image  - 28 LET, 1. user posted image , ŠEMPETER, user posted image  
25.12. - NELY00 user posted image  - 1. user posted image
             NatašaC user posted image  - 27 let, 2. user posted image , LJUBLJANA
26.12. - soncek.djukelica user posted image   user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA
28.12. - t*e*j*k*a* user posted image -  24. let, 1. user posted image , CELJE
            smeško user posted image
             Ulla user posted image
29.12. - lana38 user posted image  - 39 let, 3. user posted image , PTUJ, user posted image
             Katja user posted image - 28 let, 2. user posted image , KRANJ
30.12. - bauka user posted image  - 2. user posted image , user posted image

Z nami so pot začele še:
1. upajoča user posted image
2. Tinkamiška user posted image
3. skorpija user posted image
4. Kodrana user posted image
5. Nanaa user posted image
6. Na5o user posted image
7. Medika 13user posted image

Trenutno stanje: 5 user posted image  : 10 user posted image user posted image

(odgovor članu loncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1881
21.8.2007 9:04:03   
Anonimen
Evo, mi smo pa včeraj pri lupinici spušili. Ob 16.00 več ni bilo nobene na zalogiuser posted image . Midva z mojim pa sva do 16.00 razpravljala, če naj jo kupiva ali neuser posted image . Na voziček bomo čakali še najmanj 8 tednov, tako, da ga bomo očitno kupili tik pred zdajciuser posted image . No, v Bušiju sem na prednostnem seznamu. Edino, kar bom naredila v kratkem, bom čez kikiwelt naročila posteljnino za v zibelko. Je cenovno ful ugodna - 56 € celi komplet. Zibelko pa tako ali tako imamo - še mojo - no, stara je 34 let, ampak ko nova. Se vidi, da s(m)o vsa deca spala s staršiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naše spolno življenje je enako 0 - po navodilu zdravnikauser posted image  in bo takšno najverjetneje do konca nosečnostiuser posted image  (razen, če bi se po kakšnem naključju psoteljica dvignila)user posted image .

Pozabljivost - je dovolj podatek, da sem se danes 3x vračala v stanovanje? No, ampak to je najverjetneje tudi posledica EMŠOja pri meniuser posted image .

Lahko pa pvoem nekaj o nerodnosti - že 3 dni pletem en copatek, ker sem že 2x potegnila namesto igle s katere sem pobrala zanke tisto, na kateri so še bile. user posted image  In ker je zadevica pletena z izjemno tankimi iglami (št. 2), lahko samo vse skupaj sparam ker je zanke skoraj nemogoče pobrati. Samo se mi pa ti copatki sedaj tako vleeečeeejoooo. Še 9 parov in sem zaključilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1882
21.8.2007 9:59:56   
lana38
Punčke prevladujejo vidim. Kar 2 x toliko jih je kot fantkov. To je zanimivo.
Pri nas je pa danes že sonček in prav toplo. Ni tiste hude vročine, tako da je prav prijetno.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
21.8.2007 10:27:21   
ElaM
Da se na brzino javim, sicer nič pretresljivo novega. sem še kar v službi, zdaj imam eno na uvajanju in na mojo nesrečo je šefova žena, tako da internet odpade.user posted image
A je še katera zabuhla v glavo? Sem obupna, enako je bilo prvič in to je pa stvar, ki mi je v nosečnosti najhujša, ko se pogledam v ogledalo, vidim samo eno ogromno glavo.user posted image  December, kmalu pridi.

Jah, nič, lepo se imejte, pa se beremo.

Aja, še to, Raho zanimiv izbor imena, predvsem Iraja, mi je zanimivo.

:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
21.8.2007 10:38:42   
DANVARI
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
user posted image , z nasim user posted image  je tud bolj tako-tako... Men pase okrog 11h ko sem lepo naspana in sita (takrat je moz seveda v sluzbi- tako da kako soboto nama rata), zvecer sem pa ze takoooo crkjena, da zaspim se preden se ulezem, itak pa me vse boli in mi user posted image  se na misel ne pride.

se popolnoma podpišem user posted image user posted image user posted image

A katero že matra spomin? Mene že kar precej daje. V prvi nosečnosti se mi je dogajalo enako.

Lahko pa pvoem nekaj o nerodnosti - že 3 dni pletem en copatek, ker sem že 2x potegnila namesto igle s katere sem pobrala zanke tisto, na kateri so še bile.

tudi tole mi je znano user posted image user posted image user posted image Meni vse iz rok pada, zaletavam se v vrata in vogale, da mi je moj že reku, da sem tolk plava, da bojo mislil da me tepe. Pa še jaz modrico fašem, če se samo naslonim user posted image Pa vse si moram zapisat - kaj čmo, pametni pišejo user posted image user posted image user posted image Vsakemu rečem, da naj me spomni ,če kaj hoče od mene, ampak ne prekmal ker potem spet pozabim....user posted image user posted image user posted image ,

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
21.8.2007 11:23:15   
Anonimen
Živjo punce, kako ste danes? Jaz se sicer zelo redko oglašam, vas pa redno berem user posted image . Zanima me, če ste si že kaj ogledovale pohištvo- previjalne, posteljice. V soboto sem šla malo po trgovinah in se mi zdijo previjalne zelo drage, včasih so bile okoli 30.000-35.000, sedaj pa KAP (250-330 eur)! Glede na to, da nisem iz LJ me zanima, če morda veste za kakšne akcije po LJ (Rutar, Lesnina)ali pa če imajo kje kaj cenejše.

Hvala in lep dan!

LP

(odgovor članu DANVARI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1886
21.8.2007 11:57:36   
ElaM
Mi imamo pohištvo Lip Poljčane (www.lip-poljcane.si), previjalno in posteljico Lana, to bo naš user posted image  podedoval od starejše sestrice, ona bo pa dobila večjo posteljo. Ja, zoprno je, če si drugi.user posted image
Lani so bile cene previjalne nekje 40.000-50.000, postelje pa 30.000. Je pa previjalna super, dovolj velika, ko ne rabiš več previjalne, ograjico odstraniš in ostane fajn komoda.
Letos pa nisem še nič gledala, v nabavo sobe za veliko punco gremo jeseni in bom takrat doživljala šoke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
21.8.2007 13:45:41   
pikica*
Nana22, za kakšne akcije ne bi vedela. Drugače pa obstaja varianta, da v Ikei kupiš samo to zgornjo ploščo, ki jo potem pritrdiš na kakšno komodo, ki jo že imaš (ali pa kakšno drugo omarico). To te pride praktično zastonj. Ali pa nabaviš tisto manjšo previjalno, ki ima spodaj banjico in še kakšno poličko ali dve. Mi smo že prvič imeli to (no, jo še uporabljamouser posted image ) in jo bomo imeli tudi v tadrugo. Cena je bila pa takrat cca. 13.000 SIT, se pravi, da bi bila zdaj ene 55€

Joj, men pa zdaj paše ena veliiiiiiiiiiiiiiiiiika čokolada z lešnikiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
21.8.2007 13:59:13   
Anonimen
Nana22 - kaj pa tole? Za 600 € dobiš na Sončku celo sobico:

http://www.soncek.si/si/otroska-soba-lip-poljcane-lana-set-pohistva-i3835.shtml

(odgovor članu pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1889
21.8.2007 14:26:32   
Ayo
Ojla punce!

Da se se midva danes malo oglasiva.
Pri nas lije ze cel dan in ne samo to, mraz je kot user posted image , jaz pa nobenih bolj toplih nosecniskih hlac user posted image  in sem zdaj tukaj v pisarni cela zadekana kot en eskim user posted image
Sem pa skocila med kosilom v HM in kupila ene hlace + kavbojke user posted image
Groza, samo se shopingiramo, ce ne za user posted image  pa za user posted image . user posted image
Upam, da se bo vreme umirilo, midva imava pred sabo se 1 teden dopusta in ze komaj cakamo user posted image  user posted image

Mi drugace vse stvari kupujemov Italijo in tudi sobico (postelja + previjalna) bo iz tam. Ce katero zanima in bi zelela skociti do Trsta www.pali.it Mi je vsec, ker so komode fajn visoke in siroke, gor bomo dal policko s peno in je. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
21.8.2007 14:29:52   
lana38
Pri nas pa še vedno sonček sije in je prijetno toplo.user posted image

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
21.8.2007 16:11:22   
poka1
da se dodam na seznam....27 let,1user posted image ,koper/izola

26.12.2007 smo dobili Ažbeta 57cm,4710g
23. 3. 2009 smo dobila Ulo 53cm. 3940g

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
21.8.2007 16:39:43   
ElaM
Ayo, kakšne so pa kaj cene teh Pali zadevščin? So pa zelo luštne stvari.
No, Tinkara ima zaenkrat tako sobico (brez omare), kot je Raho prilepila link in smo zadovoljni, v barvi vanilije in bukve. Je kvalitetne izdelave in še masiven les je.
Nisva se pa še odločila, a bova dokupila še dve omari istega proizvajalca, a bova kupila sobo za dva. Pri nas je pomanjkanje prostora in bosta otroka sobo delila. No, za razmišljanje o tem je še čas. Kasneje bomo verjetno zrihtali podstrešje hiše.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
21.8.2007 17:35:23   
Ayo
ElaM,

posteljice: http://www.culladelbimbo.it/products.asp?cat=2&nomeCategoria=Lettini&idmarca=53&nomeMarca=Pali

previjalne + banja  http://www.culladelbimbo.it/products.asp?cat=3&nomeCategoria=Cassettiere%20fasciatoio&idmarca=53&nomeMarca=Pali

komode so vecje in se giblje okrog 400eur

Ni poceni, je pa lepo!

Midva sva izbrala tole  http://www.culladelbimbo.it/dettaglio.asp?art=4683
Vam je vsec?

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
21.8.2007 17:41:30   
ElaM
Hvala.
Super sobico sta izbrala, meni je tudi bila ta najbolj všeč, ko sem odprla njihovo stran.user posted image user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
21.8.2007 22:05:41   
lorch
pozdravljene!

Še dopolnitev mojih podatkov: stara sem 28 let, 1.user posted image , spola ne vemo, rodit pa grem v Slovenj Gradec

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
22.8.2007 10:14:19   
lana38
Danes pa smo vse zaspanke user posted image . Skoraj nam je tema šla na drugo stran. Jaz sem tako spala, da me je komaj user posted image  zbudil po telefonu, ko je klical iz službe. kar ni mogel verjeti, da sem še spala. Saj jaz tudi ne, ko sem pogledala na uro. pa še zdaj sem nekam zaspana. Izgleda, da je že en mali dežek bil zjutraj. zdaj je pa spet sonček, čeprav ga tu in tam prekrije kakšen oblak.
Tudi moj user posted image  je danes bolj zaspan. Ponoči je nekaj migal, ko sem šla na WC. Zdaj pa še nič.
LP 

lana38

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
22.8.2007 10:22:48   
Kim80
Lorch - vidim, da nameravaš rodit v Slovenj Gradcu. Mogoče se bova pa kaj srečali v bolnici, ko imava tako skupaj rok.

Včeraj sva šla z možem malo pokukat v Baby Center. Kupila sicer nisva nič, ker se mi zdi še malo prehitro, čeprav me že prsti srbijo. Imam kar nek slab občutek, če bi že začela kupovat. Po drugi strani pa - saj ne moreš vsega naenkrat.

Kdaj user posted image  začne zaznavati zvoke iz okolja? Včeraj sem namreč bila v kinu in sem gledala neki bolj hrupni film, pa je naša mala zraven brcala kot še nikoli.

No, lep dan želim vsem skupaj.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
22.8.2007 10:46:38   
Ayo
Tud moj user posted image  je zadnje case bolj zaspan. Zadnje case ga cutim samo zvecer, ko se ulezem in dam roko na trebuscek. user posted image  Upam, da ni to kaksen slab znak, ker berem, da sedaj v 6. mesecju brcike prerastejo v prave brce. user posted image  Ne vem no, kako je pri vas, jih cutite tudi med opravili ali samo kadar ste v mirovanju?¨

Sva pa z user posted image  vceraj spet merila obseg trebuscka in smo v 10-ih dneh zrasli za 2cm...

Kim80, mislim da ima user posted image  v 6. mescu ze razvit sluh, tako da verjetno sedaj ze slisi...

Glede nakupov sva tudi midva mislila zacete sele nekje septembra/oktobra, ampak sva potem videla cakalne dobe, pa na dopust gremo, pa user posted image  gre semptembra na sluzbeno pot...no in mormo zato zacet migat ze sedaj. Sem pa tudi jaz bolj vrazeverne vrste in upam da prehitevanje ne pomeni kaj slabega.

Ravno vceraj me je po sluzbi ustavila snazilka in ko je vidla trebuscek je zacela sprasevat in razlagat...in kako je ona 2x rodila pri 8 mesecih in sta oba po 24h umrla. user posted image  user posted image   Ja fajn, da mi je to razlagala, res! user posted image

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
22.8.2007 10:47:19   
Anonimen
Ayo - zadeve so fantastične. Jaz sem si nagledala eno sobico (samo mi jo že imamo) user posted image  - mogoče za tretjegauser posted image . Sem čisto not padla...

Jaz danes bolj kot ne počivam - včeraj sem žurala, ker sem imela rojstni dan in smo šle babe same ven na večerjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , danes pa sem nenaspana v 100user posted image user posted image , ker sem domo prišla šele nekje okoli enih. Sedaj pa bolj kot ne gledam na uro, kdaj bo 12.00, da lahko kidnem domovuser posted image

(odgovor članu Kim80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?