|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
22.8.2007 10:51:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Ravno vceraj me je po sluzbi ustavila snazilka in ko je vidla trebuscek je zacela sprasevat in razlagat...in kako je ona 2x rodila pri 8 mesecih in sta oba po 24h umrla. user posted image  user posted image   Ja fajn, da mi je to razlagala, res! user posted image

Ej, te imam najrajeuser posted image  - ali pa tiste o splavu - potem pa komentar: Ah, saj se to tebi ne more zgoditi, ker si že enkrat splavilauser posted image

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1901
22.8.2007 11:01:34   
DANVARI
Ayo, iiiiiiiiiiii pa kje jih najdeš? Kje pa je ta trgovina v Trstu?
Nisem bila že ene tri leta tam, pa je čas da grem spet malo pogledat.

Punce, punce, nič vraževerje zganjat pa hitr v šoping! user posted image user posted image user posted image

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
22.8.2007 11:14:50   
ElaM
Ojla, souser posted image ,
Ayo, no panik, a je prou?user posted image  Mene pa mali-a brca direkt v mehur ali proti nožnici. Sem G to omenila, pa je rekla, da naj delam veliko Keglovih vaj. Jaz pa, seveda, pozabim.user posted image
Ayo, jaz še tudi nič ne kupujem, pa ne zaradi vraževerja, pač pa še nisem v pravem filingu. Bom vse nadoknadila, zdi se mi tudi, da zdaj na policah še ni zimske robe. Ali pa se motim, šopingatorce popravite me.
Jutri gremo v nabavo jesenskih cunj za taveliko bejbo, upam, da bomo dobili kaj lepega, čeprav naša je tak gavnar, da lepo kmalu postane grdo.user posted image

Jaz sem pa včeraj razmišljala, kako bom delala, če bom do konca, ko pa je še tri mesece, jaz pa že kot slonček jumbo.user posted image
Raho, pridružujem se ti v čakanju 12 ure. Še malo pa bova dočakali.user posted image
Punce, lepo se imejte.

:)

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
22.8.2007 11:27:55   
lana38
raho-vse najboljše za včerajšni rojstni dan.user posted image user posted image
Čeprav je en dan bolj pozno, je pa iz srca.user posted image

Moj user posted image  se je končno zbudil in malo pomigal. Sem ga že pogrešala..

Ayo, tisto čistilkino zgodbo raje kar ignoriraj, saj sploh ni povezana s tabo in tvojo user posted image . Eni pač nič ne razmislijo, preden zinejo.
LP

lana38

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
22.8.2007 11:46:35   
vetrnica
pozdravljene

mam eno vprašanje. A je katera že slišala za "SMEJOČI POROD" ZA SREČNO ROJSTVO IN VESELE STARŠE. Sem na internetu našla eno stran (http://www.ondina-ak.si/index.php?path=26), ker imajo tečaje na to temo. No, v bistvu so kar individualne delavnice (največ trije pari naenkrat). Zanima me, če katera kaj ve o tem, ali pa ima s tem kakšne izkušnje.

ElaM - sem bila v ponedeljek v Baby centru in imajo sedaj 50% znižanje jesenskih/zimskih oblačil lanske sezone, če te zanima

drugač se je pa tud pr men user posted image včeri mal umiril in zdaj ne brca tok močno. No, sej če sem pri miru in umirjena pol malo pomiga. Sem razmišljala, da se je mogoče obrnil pa zato ne čutim tok user posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
22.8.2007 12:02:37   
lana38
Moj user posted image  se kar naprej obrača, ker čutim vedno na drugem mestu miganje. Tudi po mehurju me včasih nahne kar pošteno. To mi res nič ne paše, moram priznati.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
22.8.2007 13:05:40   
andreja2000
Hojla!
Smo se že vrnili iz dopusta,ve pa vidim,da ste bile zelo pridne v pisanju.
No,naša user posted image  tudi fajn brca včasih spodaj ,včasih zgoraj,kakor naneseuser posted image .

Raho tudi od mene čestitke za roj.dan. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
22.8.2007 14:33:22   
loncica
Čav punce!

Raho, najprej vse naj naj za rojstni dan.

Midva sva ravno iz Lj, sva imela na faxu ene opravke. Potem sva pa še v H&M zavila in je user posted image  dobil en bodi na preklop. Vraževerje gor ali dol. Jaz sem počakala do morfologije, potem pa v shoping. Boljš mi je po malem kupovat, da me ne bo potem finančni šok novembra.

Meni se zdi, da pa mali ful brca. Se pa tud obrača, ker me brca iz vseh strani. Tudi v mehur seveda. Čutim pa brce tudi že kar visoko.

V H&M-u sta v zgornjem štuku (vsaj) dve novi trgovini, kjer majo cotke samo za otroke. Ful luštne zadeve, sem mal firbcala.

Lp

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
22.8.2007 15:48:10   
medika 13
Nosečke pozdravljene!

Samo malo na hitro. Žal nisem vsega brala, ampak upam, da ste vse ok in za vse držim pesti da prigurate do decembra. user posted image
Včeraj je minil prvi mesec brez najine male user posted image ...jo močno pogrešava....vendar že tudi razmišljava o drugem user posted image ..

Aja, hotela sem vam povedati tole... v petek sem bila v Zari MB imajo sedaj tudi nosečniški oddelek...imajo kar nekaj lepih stvari...jaz se nisem mogla upret in sem kupila majico na kateri piše I'm not fat, I`m eating for two! za naslednjo user posted image .

Raho....vse naj naj user posted image user posted image user posted image

Andreja hvala za svečko najini punčki!

Pozdravček in user posted image vsem!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
22.8.2007 15:50:51   
Ayo
Raho, tudi z moje straniuser posted image user posted image  user posted image

Andreja2000, dobrodosla nazaj med nami! user posted image

DANVARI, na zalost ne kupujem v Trstu in ti ne znam povedat kje ima Pali prodajna mesta, ti pa svetujem da jih kar direktno vprasas preko info@pali.it kje imajo trgovine, + Gorica npr.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
22.8.2007 15:55:01   
Ayo
Medika13, kako lepo od tebe, da se nam se oglasis. Vem, da je vse prej kot lahko, in ocitno tebi gre dobro od rok, zato vse pohvale in cestitke.
user posted image  user posted image  user posted image
Pa seveda ti zelimo, da bos imela svojo novo majico cimprej v uporabi!! user posted image  user posted image

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
22.8.2007 17:46:46   
Anonimen
Ojla! vsem hvala za lepe željeuser posted image  

Malo virtualne tortice:
user posted image

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1912
22.8.2007 18:23:24   
Skaana
Raho, čeprav z zamudo, a iz srca user posted image , vse najboljše in najlepše za rojstni dan. Za vesolje zdravja in uspehov. Naj ti bo letos najsrečnejši zaključek leta v življenju user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
22.8.2007 19:41:04   
mermaid
Dober večer,

evo  še ena (nova)nosečka se fočkam, čeprav vas spremljam od prvega dne. PDP 3.12., imeli bomo punčko, ki jo bosta doma pričakala bratec in sestrica. En kup otrok, a ne:-).

Vidim, da vas je kar nekaj, ki boste rodile v CE. Jaz sicer nameravam v Lj., ampak kupujemo stanovanje v CE. A se bomo kaj družile in kofetkale?

lp vsem,
mermaid

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
22.8.2007 21:32:22   
Magi*
dober večer!

raho, stara sablja, vse najboljše. pa hvala za torticouser posted image  ti sledim zelo blizu.

ekola, mi smo se včeraj vrnili z morja. itak, da nismo zdržali do konca. čeprav je morje samo fantastično. sonce, zrak, hrana in vodaaaaaa so zelo blagodejno vplivali na moje počutje. zdaj me že spet vse veže in tišči, kot kako staro babnico. ja, kdo je že rekel, da je to najlepše obdobje v življenju ženskeuser posted image

skratka, na morju smo se vsi veselo naužili sončka in predvsem naplavali. Zarja sploh iz vode ni hotela. jaz sem vsak dan bolje plavala. žal pa je bila neizmerna gužva. polno Italjanov, ki so me prav prijetno presenetili. zelo prijazni, komunikativni (no, to sem itak že vedelauser posted image ) in sem se po sili razmer morala naučiti malo po njihovo parlat. oni pač - še vedno - ne govorijo angleško. ajme. res, upam, da se bomo z nekaterimi prihodnje poletje spet srečali, tako dobro smo se zastopili. malo drugače je bilo z Avstrijci, ki so veliko bolj zadržani in zaprti v svoje kroge. tudi prav. je pa tako, da smo letos na Kamenjaku prvič naleteli na tako gnečo, da smo morali zalivček deliti z večimi družinami. potem smo se seveda zvohali tapravi skup in smo en drugemu mal prostora prišparali. pa še otroci so se skupaj igrali. menda je bil tudi moje trebuh kriv zato, da smo z lahkoto navezovali stike. vse bejbe so vzdihovale kako je lep in so imele nostalgične spomine... ja, saj vem, tiščanje, lulanje, slabosti, bolečine človek hitro pozabi. hvala bogu.

danes sem že zelo pogrešala morje in sonce. ma je res lepo na morju. takoj grem tja živet, sam da službo najdemuser posted image

sicer pa naš mali brcolin brca kot nor. trebušček je postal trebuh. in tako lepo rjav je, kot nekakšna velika čokoladna žogauser posted image  edino, kar me resnično hudo matra je moj sindrom nemirnih nog, ki se je vrnil v vsej svoji veličini. prejšnjo noč sem spala vsega skupaj uro in pol. in čez dan tudi nič. čim se mi začne spati, mi noge ne dajo miru. moram migati. za **** (se opravičujem izrazu, ampak ni boljšega). in bolj kot sem neprespana, bolj je stanje izrazito. če preživim še teh nekaj mesecev, sama sebi postavim spomenik...

nisem vsega za nazaj prebirala, sem pa opazila, da je naša lana38 dobre volje in občuduje brcike - se pravi je vse v najlepšem reduuser posted image  

raho, tvojo najnovejšo diagnozo sem tudi porajtala. to sem imela (med drugim) tudi jaz v prvi N. p 28. tednu se mi je posteljica dvignila dovolj visoko, da ni bilo problemov. držim pesti, da bo tudi pri tebi enako. sicer pa lahko vse normalno delaš, samo malo bolj na izi. predvsem pazi pri dvigovanju Črtoja.

upam, da ste ostale v redu.

vas pa razveselim z najnovejšimi modnimi trendi. letošnjo jesen in zimo je IN VOLUMEN. jap, bomo tako modne kot še nikoli do sedaj. volumna zlepa ne bo zmanjkalo. pa tudi kako zimsko jakno si bomo lahko privoščile, ker je vse narejeno za poudarjanje volumnauser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
22.8.2007 22:08:07   
Vrtnica79
Čer!
Raho, vse naj naj še iz moje strani čeprav malo z zamudouser posted image user posted image ! Ja, pa hvala za tortico- njamiiiiiiii.
Sem opazila, da postajam vedno bolj mozolastauser posted image . Pravijo, da je tako če imaš user posted image . No, za prvič bo že držalo zdaj bomo pa še videli. A ima katera ki nosiuser posted image  kaj mozoljev?
user posted image  brca 100 na uro, sem pa danes proti jutru zaznala kolcanje. Le kdo je mislil nanj/jo?
Medika 13, lepo da si se oglasila. Držim pesti zate in da čimprej oblečeš novo majčko!
Aja, sem bila danes pri zobozdravniku. Pa mi je samo plombo menjal, meni pa hudo kouser posted image . Sem vedno govorila, da grem raje rodit kot pa k zobozdravnikuuser posted image . Pa no, saj sem preživela.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
23.8.2007 8:13:58   
pikica*
Raho, še z moje strani vse najboljše!!! AKr se tortice tiče, jo pa jaz kmalu "vrnem".user posted image

Magi*, WB! Vidim, da ste uživali.

Vrtnica79, jaz sem bila v prvo noseča s user posted image  pa nisem imela nič mozoljev. Zdaj pričakujemo user posted image  pa je stanje enako.

Mi sobice za user posted image  ne kupujemo, ampak razmišljava o tem, da bi Zoji nabavila novo. Zdaj sva pa v dilemi kakšno. Flexa ima zanimiv princip, vendar je nesramno draga. Je res tako zelo dobra? Najbrž bova kar v Ikei vzela kakšno sobico, čez nekaj let jo lahko pa še vedno zamenjamo, ker se dobijo res poceni variante.
Včasih pa malo poškilim na oddelek z oblekicami, ampak je za fantke vse skupaj ena sama žalost. Me vedno kar mine želja po nakupih. Najdeš samo modro (svetlo, temno), rjavo, belo, kakšno zeleno, sivo, potem se pa počasi konča. A morajo bit fantki res tako dolgočasno oblečeni? JE rekel mož, da ga bomo kar v punčkaste oblekice dali pa bouser posted image .

Brce....so, vsak dan. Je pa res, da pride kakšen dan, ko so zelo zelo blage. Najbrž je odvisno od tega kako se obrne. Itak je pa za to obdobje to čisto normalno, ker imajo naši user posted image  trenutno v trebuhu še pravo kraljestvo. Naj si kar privoščijo, ker bo tega luksuza kmalu konec.

Trebuh.....moj je začel rast. In to intenzivno. Zdaj smo na 93 cm. Me je včeraj skoraj kap, ko sem izmerila obseg.

Uživajte!

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
23.8.2007 9:10:11   
Anonimen
Pozdravljene!

Jutro je soparno, mene vse nekaj veže in tiščiuser posted image  V glavnem - ojojoj... Pa danes še moram delati do 16.00user posted image , ker imajo v našem hotelu jezikovno testiranje in hočejo, da sem poleguser posted image .

Magi* - kako lepo, da ste se vrnili in da ste uživali.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem te že malo pogrešalauser posted image . Kako je Zaki? Je že izbrala ime za bratca?user posted image

Hvala vsem za lepe željeuser posted image

Pikica - tudi mi smo se odločili, da novo sobo dobi Črtomir, gledala sva sobice od Ikee, in sicer sva mislila, da bova kupila kar tisto tamodro. Potem pa sem v Mercatorjevem katalogu našla sobo Mavrica - je od Novolesa. In ker naš mulc na vsak način hoče posteljo s toboganom, mu bova sedaj pač kupila to sobico. Pa naredila bova tako, da ima spodaj (pod dvignjeno posteljo) tudi ležišče 8dodatno posteljo) za kasneje.

Poglej si sestave: www.novoles.si

To je pa ta postelja:

user posted image

(odgovor članu pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1918
23.8.2007 9:12:03   
Anonimen
user posted image

Te za punčke pa so mi še posebej cartuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1919
23.8.2007 9:34:04   
loncica
Mermaid dobrodošla.

Raho, ful je huda tale sobica za Črtomirja. Tobogan je res fajnuser posted image .

Jaz pa zdajle tipkam nekaj za fax in na vsake toliko časa malce pokukam na forum. Ko tipkam, me mali ves čas brca.user posted image  Je prov fajn, vem da nisem sama.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
23.8.2007 9:41:19   
ElaM
Raho, sem malo pogledala Novolesovo stran, pa me zanima, a sem jaz slepa, a cenika ni? Kakšne so kaj cene, če si se zanimala?
So luštne sestave, pa me zanima?

Lp vsem.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
23.8.2007 9:46:58   
Anonimen
Cenika ni. Naš sestav pa se sestoji iz:
- kotne omare
- 2D omare
- regala
- nočne omarice
- postelje s toboganom (z vso pripadajočo kramo - zavese, stolp...)
- pomožne postelje
- mizice, 4 stolčkov
- polic
- 2 jogijev

Cena pa je nekje okoli 2000 €user posted image

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1922
23.8.2007 9:58:17   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Cenika ni. Naš sestav pa se sestoji iz:
- kotne omare
- 2D omare
- regala
- nočne omarice
- postelje s toboganom (z vso pripadajočo kramo - zavese, stolp...)
- pomožne postelje
- mizice, 4 stolčkov
- polic
- 2 jogijev

Cena pa je nekje okoli 2000 €user posted image

Ja, Novoles ni ravno cenovno v stilu Ikee. Verjetno je draga postelja s toboganom. Mi gledamo sobice za dva, pa je kar kriza, ker so vse s tistimi visokimi pogradi oz. je ena posteljo visoko. Pa se bojim, da bi mala čmoknila dol. Če bosta kaj po meni ne bosta marala višine, tako da ne upam tvegat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
23.8.2007 10:20:13   
Anonimen
Ela, zato pa mi kupujemo srednjo pograd (1,30 m) in pomožno posteljouser posted image

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1924
23.8.2007 10:25:29   
Anonimen
V PRIČAKOVANJU DECEMBRA 
                     2007 

user posted image

SREČKE user posted image  po PDPju (40):

27.11. - Ajtak user posted image  - 24 let, 1. user posted image , CELJE, user posted image
01.12. - Kim80  user posted image  - 27 let, 1. user posted image , SLOVENJ GRADEC, user posted image  
02.12. - Lorch user posted image  - 28 let, 1. user posted image , SLOVENJ GRADEC
03.12. - Kajča user posted image  - 29 let, 3. user posted image , KRANJ, user posted image
           Vetrnica  user posted image - 27 let, 1. user posted image , NOVO MESTO

Mermaid user posted image  - 3. user posted image , LJUBLJANA, user posted image
04.12. - MT user posted image   - 1. user posted image , IZOLA
05.12. - copatek  user posted image  -  23 let, 1. user posted image , POSTOJNA/LJUBLJANA
06.12. - lilprincess user posted image
           Skaana  user posted image  - 2. user posted image , CELJE 
           Foxina user posted image
07.12. - Andreja2000 user posted image  - 41 let, 8. user posted image , MARIBOR, user posted image    
           DANVARI user posted image   - 2. user posted image , user posted image
09.12. - MojcaG user posted image  - 30 let, 2. user posted image , SLOVENJ GRADEC,user posted image
10.12. - Anakarin user posted image   - 3. user posted image , POSTOJNA 
           Vrtnica79 user posted image  - 28 let, 2. user posted image , MARIBOR
12.12. - Marakva user posted image   - 2. user posted image
14.12. - SašaL user posted image - 2. user posted image , CELJE
15.12. - Coolbabe user posted image
17.12. - Nana22 user posted image  -  25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA , user posted image
           loncica  user posted image  - 22 let, 1. user posted image , POSTOJNA/ LJUBLJANA, user posted image   

poka 1 - user posted image   -  27 let, 1. user posted image , KOPER/IZOLA
18.12. - ElaM user posted image  - 30 let, 3. user posted image , LJUBLJANA
           Ayo user posted image - 32 let, 1. user posted image
           raho user posted image   - 34 let, 3. user posted image , MURSKA SOBOTA, user posted image
19.12. - Matja user posted image  - 3. user posted image , TRBOVLJE
20.12. - Pikica07 user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA/NEMČIJA 
           Magi*user posted image  - 33 let, 2. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA/KRANJ, user posted image
23.12. - hokejistka user posted image  - 25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA 
            pikica*user posted image - 30 let, 2. user posted image , LJUBLJANA, user posted image  
24.12. - skyline user posted image  - 28 LET, 1. user posted image , ŠEMPETER, user posted image  
25.12. - NELY00 user posted image  - 1. user posted image
           NatašaC user posted image  - 27 let, 2. user posted image , LJUBLJANA
26.12. - soncek.djukelica user posted image   user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA
28.12. - t*e*j*k*a* user posted image -  24. let, 1. user posted image , CELJE
          smeško user posted image
           Ulla user posted image
29.12. - lana38 user posted image  - 39 let, 3. user posted image , PTUJ, user posted image
           Katja user posted image - 28 let, 2. user posted image , KRANJ
30.12. - bauka user posted image  - 2. user posted image , user posted image

Z nami so pot začele še:
1. upajoča user posted image
2. Tinkamiška user posted image
3. skorpija user posted image
4. Kodrana user posted image
5. Nanaa user posted image
6. Na5o user posted image
7. Medika 13user posted image

Trenutno stanje: 5 user posted image  : 11 user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?