|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
19.8.2007 21:24:47   
hokejistka
4D UZ je ena novejših različic ultrazvokov. V bistvu je 3D, samo meni se zdi, da eni štejejo za tretjo dimenzijo še čas- zato lahko snemaš 3D filmčke. Tak UZ imajo v Dravljah.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
19.8.2007 22:24:44   
Vrtnica79
Lep pozdrav vsem! Našuser posted image  je iz dneva v dan bolj živuser posted image . Tudi mene je začel boleti hrbet, spim pa tako in tako z enim velikim pojštrom pred sabo!
Hokejistka kolko pa pride tak 4D UZ?
No, tudi meni na čase otrdeva trebuh. Kaki dan bolj drugič ničuser posted image  So me vsaj krči v nogi nehali mučituser posted image . Me pa zanima če piješ donat Mg, pol ne rabim šumečih Mg pit? Sicer imata oba user posted image  okus ampak bi raje donat pila če pomaga proti otrdevanjuuser posted image
Božajte svoje bušije ...........

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
20.8.2007 7:52:45   
pikica*
Raho, pri meni pa lahko dodaš user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
20.8.2007 8:40:53   
Anonimen
PRIČAKOVANJU DECEMBRA 
                     2007 

user posted image

SREČKE user posted image  po PDPju (39):

27.11. - Ajtak user posted image  - 24 let, 1. user posted image , CELJE, user posted image
01.12. - Kim80  user posted image  - 1. user posted image
02.12. - Lorch user posted image  -
03.12. - Kajča user posted image  - 29 let, 3. user posted image , KRANJ, user posted image
          Vetrnica  user posted image - 27 let, 1. user posted image , NOVO MESTO
04.12. - MT user posted image   - 1. user posted image , IZOLA
05.12. - copatek  user posted image  -  23 let, 1. user posted image , POSTOJNA/LJUBLJANA
06.12. - lilprincess user posted image
           Skaana  user posted image  - 2. user posted image , CELJE
           Foxina user posted image
07.12. - Andreja2000 user posted image  - 41 let, 8. user posted image , MARIBOR, user posted image  
           DANVARI user posted image   - 2. user posted image , user posted image
09.12. - MojcaG user posted image  - 2. user posted image , SLOVENJ GRADEC
10.12. - Anakarin user posted image   - 3. user posted image , POSTOJNA
           Vrtnica79 user posted image  - 28 let, 2. user posted image , MARIBOR
12.12. - Marakva user posted image   - 2. user posted image
14.12. - SašaL user posted image - 2. user posted image , CELJE
15.12. - Coolbabe user posted image
17.12. - Nana22 user posted image  -  25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA , user posted image
           loncica  user posted image  - 22 let, 1. user posted image , POSTOJNA/ LJUBLJANA, user posted image  
18.12. - ElaM user posted image  - 30 let, 3. user posted image , LJUBLJANA
           Ayo user posted image - 32 let, 1. user posted image
           raho user posted image   - 34 let, 3. user posted image , MURSKA SOBOTA, user posted image
19.12. - Matja user posted image  - 3. user posted image , TRBOVLJE
20.12. - Pikica07 user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA/NEMČIJA
           Magi*user posted image  - 33 let, 2. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA/KRANJ, user posted image
23.12. - hokejistka user posted image  - 25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA 
           pikica*user posted image - 30 let, 2. user posted image , LJUBLJANA, user posted image  
24.12. - skyline user posted image  - 28 LET, 1. user posted image , ŠEMPETER, user posted image  
25.12. - NELY00 user posted image  - 1. user posted image
           NatašaC user posted image  - 27 let, 2. user posted image , LJUBLJANA
26.12. - soncek.djukelica user posted image   user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA
28.12. - t*e*j*k*a* user posted image -  24. let, 1. user posted image , CELJE
          smeško user posted image
          Ulla user posted image
29.12. - lana38 user posted image  - 39 let, 3. user posted image , PTUJ, user posted image
           Katja user posted image - 28 let, 2. user posted image , KRANJ
30.12. - bauka user posted image  - 2. user posted image , user posted image

Z nami so pot začele še:
1. upajoča user posted image
2. Tinkamiška user posted image
3. skorpija user posted image
4. Kodrana user posted image
5. Nanaa user posted image
6. Na5o user posted image
7. Medika 13user posted image

(odgovor članu pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1854
20.8.2007 8:43:00   
Anonimen
Ekola! Seznam je dopolnjenuser posted image

Mi trije pa smo včerja določili, kaj bo naši prineski ime. In sicer smo upoštevali mnenje atija in Črtoja. Tako bo naša deklica Iraja Živa - ata je določil ime Iraja, Črtomir pa Živa.
Iraja je ime hindujskega izvora, pomeni pa hči vetra.
No, da slišim komentarje še tukajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1855
20.8.2007 9:09:57   
pikica*
Raho, zanimiv izbor. Samo paziti bo treba, da ne bo na koncu kakšna Ira, ali pa Irenauser posted image . Mi smo imeli na zalogi malce bolj "domača" imena (Iza, Ula, Zara), zdaj smo pa spet na začetku, ker moramo najti ime za fantkauser posted image . Kakšen predlog, glede na to, da ste pri vas polni idej?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
20.8.2007 9:24:24   
Ayo
Dobro jutro!

Kako ste kaj prezivele w/e?

Midva sva bila soboto bolj leteca po trgovinah, izbrala sva vozicek, tist hud starinski model od Inglesine odpade, ostajava vseeno pri Inglesini, zelo podoben model - Victoria. Ga ima tudi ena moja kolegica in sva videla, da ne zavzame tako grozno veliko prosotra v avtu in je dovolj enostaven za raztavljanje in montiranje.
Meddtem, ko za posteljico bova se malo pogledala, ker je kompletek z omarco/previjalno, ki sva imela izbranega preko kataloga, v trgovini izgledal precej manjsi.
Bova pa tudi midva nekaj te vse opreme za user posted image  dobila kot darilo od babic in dedkov.user posted image

Sva potem v soboto zvecer sla tudi na vecerjo in sva cel cas razparvljala o imenih za user posted image  - groza, ne gre in ne gre! user posted image  Tako da ostaja se vse zelo odprto.

Raho, Iraja mi je ful vsec!! user posted image  user posted image  Kje pa najdeta taksna imena, malo povej, tudi sama iscem imena v vsej svetovni paleti, pa se nic.
Aha, glede mojega mankajocega podatka - ti ves kje bo dojencek prijokal na svet, ampak ne bi zelela dajati to v javnost.

4D UZ pa zanima tudi mene, hokejistka povej prosim malo vec podrobnosti? A se da to izvest tudi kasneje, npr. v 8 mesecu nosecnosti?

Lep dan in zacetek novega tedna!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
20.8.2007 9:47:48   
DANVARI
No, da slišim komentarje še tukaj

so te ženske že kar obdelale na drugi temi user posted image user posted image Meni osebno je ime čisto všeč. Sem se že navadila na nenavadna imena, ki so zadnje čase kar pogosta. Midva se drživa bolj "basic" imen ampak ga ne izdava do poroda, isto kot pri prvi. Enostavno sva rekla, da ga ne dajeva v debato. Ko pa enkrat froc pride, mu pa itak paše kar mu daš.

Čeprav zadnjič sem slišala, da je en fantek Tigran po enem albanskem šahistu user posted image Da moraš pa to razlagat vsakič ko te čudno pogledajo kakšno ime je to.... ne vem no.

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
20.8.2007 9:49:37   
loncica
Čav punce!

Mi smo se tudi imeli super ta vikend. V soboto sva bila malce po trgovinah, včeraj pa sva šla na pohod v dolino Vrat. Ja zrak na 1100 je bil krasen zame, nobene sopare in tudi mulc je veselo brcal v trebuščku.

Danes sva v BC naročila lupinico Maxi Cosi, ker je precej znižana, v pikapolonici pa sva dobila še zadnji lanski model Jane Slalom. Tako, da se oprema za malega počasi nabira.

Raho, ime Iraja mi je ful všeč ime, tudi v kombinaciji z Živo je zelo lepa.

Midva pa se spogledujeva z imenom Timotej. Kaj bo pa do decembra, bomo pa še vidli.

Vrtnica, če piješ Dontat ti ni potrebno še Magnesola, saj dobiš dovolj magnezija.

Lp

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
20.8.2007 10:07:33   
Anonimen
Ayo, nekaj imen je na tej strani

http://www.hiren.info/indian-baby-names/Girl/I

Mi smo pa drugače imeli Irajo v familiji.

Zakaj ime dati v razpravo? Zato, da vidim, kako bodo drugi gledali na ime. Sicer je user posted image  res samo naš, vendar pa ne bi želela, da bo zaradi svojega imena nesrečen. In ker je Iraja res tako eksotično, bo imela poleg še Živa. Naj se sama odloči, ko bo dovolj stara, katero ime bo obdržala.user posted image

(odgovor članu loncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1860
20.8.2007 10:13:21   
Anonimen
V PRIČAKOVANJU DECEMBRA 
                     2007 

user posted image

SREČKE user posted image  po PDPju (40):

27.11. - Ajtak user posted image  - 24 let, 1. user posted image , CELJE, user posted image
01.12. - Kim80  user posted image  - 1. user posted image
02.12. - Lorch user posted image  -
03.12. - Kajča user posted image  - 29 let, 3. user posted image , KRANJ, user posted image
         Vetrnica  user posted image - 27 let, 1. user posted image , NOVO MESTO
04.12. - MT user posted image   - 1. user posted image , IZOLA
05.12. - copatek  user posted image  -  23 let, 1. user posted image , POSTOJNA/LJUBLJANA
06.12. - lilprincess user posted image
          Skaana  user posted image  - 2. user posted image , CELJE
          Foxina user posted image
07.12. - Andreja2000 user posted image  - 41 let, 8. user posted image , MARIBOR, user posted image  
          DANVARI user posted image   - 2. user posted image , user posted image
09.12. - MojcaG user posted image  - 2. user posted image , SLOVENJ GRADEC
10.12. - Anakarin user posted image   - 3. user posted image , POSTOJNA
          Vrtnica79 user posted image  - 28 let, 2. user posted image , MARIBOR
12.12. - Marakva user posted image   - 2. user posted image
14.12. - SašaL user posted image - 2. user posted image , CELJE
15.12. - Coolbabe user posted image
17.12. - Nana22 user posted image  -  25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA , user posted image
          loncica  user posted image  - 22 let, 1. user posted image , POSTOJNA/ LJUBLJANA, user posted image   

poka 1 - user posted image
18.12. - ElaM user posted image  - 30 let, 3. user posted image , LJUBLJANA
          Ayo user posted image - 32 let, 1. user posted image
          raho user posted image   - 34 let, 3. user posted image , MURSKA SOBOTA, user posted image
19.12. - Matja user posted image  - 3. user posted image , TRBOVLJE
20.12. - Pikica07 user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA/NEMČIJA
          Magi*user posted image  - 33 let, 2. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA/KRANJ, user posted image
23.12. - hokejistka user posted image  - 25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA 
          pikica*user posted image - 30 let, 2. user posted image , LJUBLJANA, user posted image  
24.12. - skyline user posted image  - 28 LET, 1. user posted image , ŠEMPETER, user posted image  
25.12. - NELY00 user posted image  - 1. user posted image
          NatašaC user posted image  - 27 let, 2. user posted image , LJUBLJANA
26.12. - soncek.djukelica user posted image   user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA
28.12. - t*e*j*k*a* user posted image -  24. let, 1. user posted image , CELJE
         smeško user posted image
         Ulla user posted image
29.12. - lana38 user posted image  - 39 let, 3. user posted image , PTUJ, user posted image
          Katja user posted image - 28 let, 2. user posted image , KRANJ
30.12. - bauka user posted image  - 2. user posted image , user posted image

Z nami so pot začele še:
1. upajoča user posted image
2. Tinkamiška user posted image
3. skorpija user posted image
4. Kodrana user posted image
5. Nanaa user posted image
6. Na5o user posted image
7. Medika 13user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1861
20.8.2007 10:20:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Meddtem, ko za posteljico bova se malo pogledala, ker je kompletek z omarco/previjalno, ki sva imela izbranega preko kataloga, v trgovini izgledal precej manjsi.

Mi smo kupili (že pri Črtoju) otroško sobico Syvija. Ni ravno najbolj poceni, je pa poplnoma lesena. Ima veliko previjalno, posteljico 140x70, prostorno omaro. No, mi smo s to sobico zadovoljni. Sedaj pa bo tako ali tako Črto dobil novo sobico.user posted image

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1862
20.8.2007 10:29:43   
lana38
Meni se pa sama imena za punčke motajo po glavi-Lana, Ana, Mia, Daša, Maša. Imeli pa bomo fantka. Blaž je predlagal ime Tim. Mojemu user posted image  sploh ni všeč. Meni pa je. No, saj še je kar nekaj časa. Rada pa bi čim krajše ime, največ 5 črk, ker bo imel dolg priimek (8 črk). Če je pa še ime dolgo, potem pa so težave pri kakšnih obrazcih. Moja tašča zelo težko spravi ime in priimek v obrazce, ko ima še v imenu 7 črk. Pa tudi otrok se ga težje nauči, če je predolgo.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
20.8.2007 11:12:25   
Anonimen
Eno vprašanje: Kakšne barve pa je danes lupinica, ki je v BC v akciji? A je zelena?

Jaz sem imela za fante vedno anrejen naslednji izbor imen:
a) Črtomir
b) Gal
c) Svit
č) Ožbej
d) Irenej

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 1864
20.8.2007 11:16:01   
loncica
Raho, zelene je zmanjkalo. Zdaj je penguin:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
20.8.2007 11:43:29   
ajtak
Dobro jutro, danes sem malo pozna, pa da ne boste mislile, da sem zaradi dezja polezavala... Kje pa ob 8h sem se ze grebla za potiskane plenice v Hoferju user posted image .

Drugace Raho lahko pri nas dodas se ime... Nas user posted image  bo Tjaš. Sva sedaj to ze uradno povedala domacim, tako da ni vec skrivnost...

Vsem zelim en lep dan in naj vas vreme ne unici!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
20.8.2007 11:49:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Kje pa ob 8h sem se ze grebla za potiskane plenice v Hoferju user posted image .

Kaj pa sem spet zamudilauser posted image

(odgovor članu ajtak)
  Neposredna povezava do sporočila: 1867
20.8.2007 11:57:31   
lana38
Pri nas je bila pa zjutraj ena poštena ploha. Potem je pa sonček posijal in sem se odločila za sprehod. Samo do takrat, ko sem se jaz oblekla in uredila, je bilo že spet oblačno. No, dež me ni podil. Malo sem se razmigala in imam za danes kar dovolj. Nič ni toplo.user posted image
Še danes in jutri sem brez Blaža. Moram priznati, da mi je pošteno dolgčas. Ko je doma, se vedno nekaj dogaja.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
20.8.2007 12:43:33   
vetrnica
Pozdravljene souser posted image

Vidim, da imate nekatere že izbrana imena. Midva sicer že primerjava in izbirava imena, a še ni prišlo do konkretne odločitve. Problem je še v tem, da sem prej vedno mislila in še sedaj se mi zdi boljše da ime nima šumnikov (č,š,ž), ampak so mi zadnje čase vedno bolj všeč imena s šumniki kot so Živa, Ažbe, Andraž, ... (spol nameravama izvedeti šele decembra je potrebno izbrati dve imeni). Mojemu pa niso všeč kratka imena, tako da 3črkovne variante odpadejo (je rekel, da morata biti vsaj 2 zloga).
Raho, Iraja je tudi meni ful všeč.

Drugače se pa sedaj ubadava z vozički in lupinicami. Katero firmo, kateri model, nov ali rabljen,... Lupinico bova že kupila novo zaradi varnosti in udobja (če greva k mojim na obisk se voziva 2 uri), za voziček pa bomo še videli.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
20.8.2007 12:48:04   
hokejistka
Jaz sem se tudi grebla v Hoferju za potiskane plenice user posted image .

Pa v Baby centru sem kupila blazino za dojenje- je zdaj v akciji za člane kluba. Sem jo takoj sprobala. Danes bom odlično spala user posted image .

Danes grem v Dravlje, tako da vam popoldan povem kaj več o 4D UZ.

Midva pa imena za user posted image pridno skrivava. Sva se odločila, da jih zadrživa zase do poroda. Za vsakega imava izbrana 3 imena in se bova odločila, ko bo user posted image pokukal na svet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
20.8.2007 12:51:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vetrnica

Drugače se pa sedaj ubadava z vozički in lupinicami. Katero firmo, kateri model, nov ali rabljen,... Lupinico bova že kupila novo zaradi varnosti in udobja (če greva k mojim na obisk se voziva 2 uri), za voziček pa bomo še videli.

Tukaj vama dam popolnoma prav. Meni je inštruktor vožnje z AMZS rekel, da naj tovrstne zadeve (lušinice, avtosedeži) iz druge roke kupujemo samo v skrajnem primeru in še to od ljudi, ki jih poznamo, ker nam tisti, ki prodajajo mnogokrat zamolčijo, da je lupinica ali pa avtosedež bila udeležena v kakršnikoli prometni nesreči. Bojda pa je zelo nevarno, če kupimo lupinico ali AS, ki je bila v avtu v času prometne nesreče, ker se cela razštela.

Tudi jaz sem bila v Hoferju in sem kupila te potiskane plenice in Črtomiru še 2 trenirki in2 čevlje pa plastelin...

(odgovor članu vetrnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1871
20.8.2007 12:55:47   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Tudi jaz sem bila v Hoferju in sem kupila te potiskane plenice in Črtomiru še 2 trenirki in2 čevlje pa plastelin...

user posted image  A ni fajn, da sem te spomnila user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
20.8.2007 13:14:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

IZVIRNO SPOROČILO: raho

user posted image  A ni fajn, da sem te spomnila user posted image

Najlepše hvala!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa sam po plenice sem šla - pa so me stale 70€user posted image

(odgovor članu ajtak)
  Neposredna povezava do sporočila: 1873
20.8.2007 13:39:58   
Kim80
Raho - za dopolnitev seznama: porodnišnica Slovenj Gradec in imeli bomo user posted image . Ko bom rodila, bom stara 27. let.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
20.8.2007 13:45:53   
Kim80
Pa še eno vprašanje imam za vse: Kako kaj vaše spolno življenje sedaj v nosečnosti?
Jaz imam včasih probleme. Pogosto so namreč spolni odnosi boleči (ne vem, če bi lahko bilo to povezano s položajem user posted image , ker se mi zdi da mi na mehur pritiska), tako da mi bolj ni do njih, kot pa je. Ali ima katera podoben problem?

Pa s prebavo imam tudi kar probleme - zaprtost, saj pijem Donat in malo boljše je, vendar imam vseeno težave.
Uživajte!

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?