|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
17.8.2007 18:41:50   
lana38
Skaana, nisem še oddala papirjev, ker jih še ne morem. Drugače pa bi jih že, ja. Papirje lahko oddaš največ 60 dni pred PDP.

raho, pa kaj je to, da ti kar naprej nekaj odkrivajo?user posted image  Zdaj bi pa res že bil čas, da se ti zdravje poštima. Če moraš počivati, potem raje počivaj, da ne bo kaj narobe. Služba bo pač morala brez tebe.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
18.8.2007 9:04:48   
lana38
Dobro jutro!
A še vse spite? Ali pa ste spet kam šle čez vikend? Moj sin je pa šel z babico v Rijeko k moji teti za 4 dni. Kako se mi bo spet vleklo. On je pa komaj čakal, da gre. Se veseli morja in vožnje z mestnim avtobusom.user posted image  Pri nas je vreme bolj hladno, ampak na morju pa bo te dni lepo, tako da se bosta lahko kopala.
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
18.8.2007 9:26:27   
loncica
Lana, jaz sem že pokonciuser posted image .

Danes sem po dolgih časih spala kot top. Čaka me ogromno gospodinjskih opravil, ampak bo že. Vse me bo počakalo.

V album sem dodala še eno slikco mojega bušija, ki je vsak dan večji, mali pa je tudi vedno bolj živahen.

Tudi pri nas je zdajle bolj žalostno vreme, ampak upam, da bo popoldne kaj boljše, da bova z user posted image  šla malce v naravo.

Lp

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
18.8.2007 10:18:53   
ajtak
user posted image user posted image user posted image

Naj se spet malo javim...
Mi se mamo prav fino user posted image  je strasno zivahen, tako da me ze sedaj zbuja vsake 3 ure... Verjetno se pripravlja user posted image

Drugace pa danes dobimo obiske, pridejo moji starsi, sestra in babica user posted image , se ze full veselim. Bomo mal pekl in pogledal porocni DVD, mogoce gremo celo do Mozirskega gaja, ce se bo le kaj zjasnilo....

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
18.8.2007 10:25:00   
Anonimen
PRIČAKOVANJU DECEMBRA 
                     2007 

user posted image

SREČKE user posted image  po PDPju (39):

27.11. - Ajtak user posted image  - 24 let, 1. user posted image , CELJE, user posted image
01.12. - Kim80  user posted image  - 1. user posted image
02.12. - Lorch user posted image  -
03.12. - Kajča user posted image  - 29 let, 3. user posted image , KRANJ, user posted image
            Vetrnica  user posted image
04.12. - MT user posted image   - 1. user posted image , IZOLA
05.12. - copatek  user posted image  - 1. user posted image , POSTOJNA/LJUBLJANA
06.12. - lilprincess user posted image
             Skaana  user posted image  - 2. user posted image , CELJE
             Foxina user posted image
07.12. - Andreja2000 user posted image  - 41 let, 8. user posted image , MARIBOR, user posted image  
             DANVARI user posted image   - 2. user posted image , user posted image
09.12. - MojcaG user posted image  - 2. user posted image , SLOVENJ GRADEC
10.12. - Anakarin user posted image   - 3. user posted image , POSTOJNA
             Vrtnica79 user posted image  - 28 let, 2. user posted image , MARIBOR
12.12. - Marakva user posted image   - 2. user posted image
14.12. - SašaL user posted image - 2. user posted image , CELJE
15.12. - Coolbabe user posted image
17.12. - Nana22 user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA/TRBOVLJE
             loncica  user posted image  - 22 let, 1. user posted image , POSTOJNA/ LJUBLJANA, user posted image  
18.12. - ElaM user posted image  - 30 let, 3. user posted image , LJUBLJANA
             Ayo user posted image - 32 let, 1. user posted image
             raho user posted image   - 34 let, 3. user posted image , MURSKA SOBOTA, user posted image
19.12. - Matja user posted image  - 3. user posted image , TRBOVLJE
20.12. - Pikica07 user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA/NEMČIJA
             Magi*user posted image  - 33 let, 2. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA/KRANJ, user posted image
23.12. - hokejistka user posted image  - 25 let
             pikica*user posted image - 30 let, 2. user posted image , LJUBLJANA
24.12. - skyline user posted image  - 1. user posted image , ŠEMPETER
25.12. - NELY00 user posted image  - 1. user posted image
             NatašaC user posted image  - 27 let, 2. user posted image , LJUBLJANA
26.12. - soncek.djukelica user posted image   user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA
28.12. - t*e*j*k*a* user posted image - 1. user posted image
            smeško user posted image
            Ulla user posted image
29.12. - lana38 user posted image  - 39 let, 3. user posted image , PTUJ, user posted image
             Katja user posted image
30.12. - bauka user posted image  - 2. user posted image , user posted image

Z nami so pot začele še:
1. upajoča user posted image
2. Tinkamiška user posted image
3. skorpija user posted image
4. Kodrana user posted image
5. Nanaa user posted image
6. Na5o user posted image
7. Medika 13user posted image

To je trenutna statistika. Lepo prosim tiste, pri katerih je nepopolna, naj mi to javijo in dopolnijo podatke, da jih vnesem.user posted image

< Sporočilo je popravil raho -- 18.8.2007 10:32:36 >

(odgovor članu loncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1830
18.8.2007 10:31:45   
loncica
Raho, pri meni lahko napišeš še starost 22 let,  da bo user posted image ,  pri porodnišnici pa Ljubljana/Postojna. Dobro, da imam še par mesecev, da se odločim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
18.8.2007 10:35:09   
Anonimen
Urejeno loncicauser posted image

(odgovor članu loncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1832
18.8.2007 10:44:51   
ajtak
Punce, čudeži se dogajajo!
http://24ur.com/naslovnica/servisi/vizita/20070817_3103855.php

user posted image  mami!!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
18.8.2007 12:30:44   
benika
Raho, pri meni lahko dopišeš, da je to 2. user posted image , stara sem 28 let  in bom rodila v Kranju.

lp

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
18.8.2007 12:59:35   
vetrnica
Še moji podatki:
27 let, 1. user posted image , Novo mesto

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
18.8.2007 15:04:12   
Skyline
raho, pri meni lahko dodaš 28 let ter user posted image

lana38, Spazmex, za kaj so te tablete? Meni ni G ničesar predpisal, zgolj ne pretiravanja in nič slončkanjauser posted image , vodo pa imam skoz slabo, pa sm Urinigram že dala, pa Sanford preiskave, bris nožnice, pa so vsi izvidi OK, je reku G, da naj še več pijem....zej spijem več kot 1,5 litra na dan, pa komaj da spijem, pol pa skoz hodim lulat, ne vem več, če bom lahk spravla v sebe še več tekočineuser posted image

bodite v cvetjuuser posted image

papa, sabina

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
18.8.2007 16:19:38   
lana38
Spazmex mislim, da se uporablja proti krčem in proti bolečinam. V vsakem primeru pa sigurno niso proti težavam z vodo.
LP

lana38

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
18.8.2007 16:59:12   
Anonimen
PRIČAKOVANJU DECEMBRA 
                     2007 

user posted image

SREČKE user posted image  po PDPju (39):

27.11. - Ajtak user posted image  - 24 let, 1. user posted image , CELJE, user posted image
01.12. - Kim80  user posted image  - 1. user posted image
02.12. - Lorch user posted image  -
03.12. - Kajča user posted image  - 29 let, 3. user posted image , KRANJ, user posted image
           Vetrnica  user posted image - 27 let, 1. user posted image , NOVO MESTO
04.12. - MT user posted image   - 1. user posted image , IZOLA
05.12. - copatek  user posted image  - 1. user posted image , POSTOJNA/LJUBLJANA
06.12. - lilprincess user posted image
            Skaana  user posted image  - 2. user posted image , CELJE
            Foxina user posted image
07.12. - Andreja2000 user posted image  - 41 let, 8. user posted image , MARIBOR, user posted image  
            DANVARI user posted image   - 2. user posted image , user posted image
09.12. - MojcaG user posted image  - 2. user posted image , SLOVENJ GRADEC
10.12. - Anakarin user posted image   - 3. user posted image , POSTOJNA
            Vrtnica79 user posted image  - 28 let, 2. user posted image , MARIBOR
12.12. - Marakva user posted image   - 2. user posted image
14.12. - SašaL user posted image - 2. user posted image , CELJE
15.12. - Coolbabe user posted image
17.12. - Nana22 user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA/TRBOVLJE
            loncica  user posted image  - 22 let, 1. user posted image , POSTOJNA/ LJUBLJANA, user posted image  
18.12. - ElaM user posted image  - 30 let, 3. user posted image , LJUBLJANA
            Ayo user posted image - 32 let, 1. user posted image
            raho user posted image   - 34 let, 3. user posted image , MURSKA SOBOTA, user posted image
19.12. - Matja user posted image  - 3. user posted image , TRBOVLJE
20.12. - Pikica07 user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA/NEMČIJA
            Magi*user posted image  - 33 let, 2. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA/KRANJ, user posted image
23.12. - hokejistka user posted image  - 25 let
            pikica*user posted image - 30 let, 2. user posted image , LJUBLJANA
24.12. - skyline user posted image  - 28 LET, 1. user posted image , ŠEMPETER, user posted image  
25.12. - NELY00 user posted image  - 1. user posted image
            NatašaC user posted image  - 27 let, 2. user posted image , LJUBLJANA
26.12. - soncek.djukelica user posted image   user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA
28.12. - t*e*j*k*a* user posted image - 1. user posted image
           smeško user posted image
           Ulla user posted image
29.12. - lana38 user posted image  - 39 let, 3. user posted image , PTUJ, user posted image
            Katja user posted image - 28 let, 2. user posted image , KRANJ
30.12. - bauka user posted image  - 2. user posted image , user posted image

Z nami so pot začele še:
1. upajoča user posted image
2. Tinkamiška user posted image
3. skorpija user posted image
4. Kodrana user posted image
5. Nanaa user posted image
6. Na5o user posted image
7. Medika 13user posted image

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 1838
18.8.2007 16:59:45   
benika
Raho, da se ne boš več sekirala, kako velik trebušček imaš...moj namreč meri okol popka gromozanskih, neverjetnih 120 cm!!!Tako da te kr močno prekašam, suhica tiuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
18.8.2007 17:19:20   
Anonimen
Za kaj sem dobila spazmex, pojma nimam. Moja prijateljica, ki je farmacevtka, je rekla, da štopa otrdevanje trebuha (lažne popadke), da se slučajno ne bi začela odpirati, ker je to nevarno zaradi placente previe, v 1. user posted image  pa sem 1,5 meseca hodila naokoli za 2 cm odprta. Samo jaz G. sploh nisem rekla, da me mučijo kakršnikoli krčiuser posted image . No, Prijateljica je rekla, naj jih raje jemljem, ker user posted image  ne škodijo.

Jaz sem tudi dobila popolno prepoved user posted image user posted image user posted image . Moj pa je komentiral: A sedaj pa bo naslednjih 5 mesecev še redkeje kot je bilo do sedaj?user posted image user posted image user posted image user posted image  
In pa seveda čim več počivanja ter NIČ dvigovanja. Kaj bom sedaj s Črtojem še pojma nimam, ima namreč 17 kg.user posted image  - no, 2 dni smo že preživeli brez dvigovanjauser posted image . Se bo že navadil.

Ja, moj trebuh pa je sedaj, Katja, začel malo štopati, tako, da imam že 1 teden obseg 108 cm. Mi je kar malo lažje pri srcuuser posted image

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1840
18.8.2007 18:49:49   
t*e*j*k*a
Zdravo!!

Da se vam spet malo javim po dolgem času. Sicer vas redno berem ampak pišem bolj poredko.

Tudi jaz imam naslednji teden v  sredo pregled pri G in upam, da bo vse ok in da se bo vidu spol. Da se lahko malo pripravimo na to kaj bomo dobili.

Vidim da se skoraj vse že ful ukvarjate z lupinicami, vozički, cotkami,..celo že veste kaj bo imeluser posted image oblečeno za domov iz porodnišnice.
Jaz se s tem še ne ukvarjam tako intenzivno pa tudi vozičkov in lupinic ne bom verjetno kupovala. Lupinico dobim 100%od sosede, za voziček pa še ni čist ziher. Poleg tega sem že dobila nekaj cotkic za male user posted image , sam mam večinoma za punčke. Upam, da se bo še kaj nabralo.

No buši vstrajno raste, kilogrami tudi (sem bila zdej na morju 1 teden in sem se za 2kg zredilauser posted image ) tko da imam zdej okoli +6kg.

No na seznamu lahko dodate 24 let in CELJE.

Uživajte in pridne bodite!!!!!ČAO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
19.8.2007 9:02:28   
lana38
user posted image raho, mi2 že 5 mesecev  nisva nič user posted image , ker sem imela težave na začetku user posted image , tako da sva se že kar navadila, čeprav še verjetno tudi 5 mesecev ne bova in user posted image  tu in tam komentira, da to je pa res dolgo. A kaj čemo, bova že nadoknadila... Glede Črtomirja pa se lahko tudi drugače pocartata in ga ne dviguješ. Lahko zleze nate, ko sediš na primer, pa se pobucata. V kakšnih primerih pa ga sploh dviguješ? Malo sem radovedna.
LP

lana38

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
19.8.2007 11:00:41   
hokejistka
Dobro jutro!

Ali katera razmišlja, da bo šla na 4D UZ? Naju malo mika, po drugi strani se mi zdi pa kar precej drago. Sva bila v Dravljah na NS in sva bila zelo zadovoljna, sedaj pa razmišljava še o 4D UZ.

Ta teden se je pri meni začelo otrdevanje trebuha. No, vsaj mislim, da je to. Je neboleče, samo občutek je tako čuden. Pa bolečine v hrbtenici so se začele. Mi pa zelo pomaga, če me kdo zmasira. Čakam, da se user posted image malo premakne, da bodo tele bolečine minile.

Jutri grem v Baby center po blazino za dojenje, da si malo olajšam spanje.

raho da dopolnim podatke: hokejistka, 25 let, 1. user posted image , LJubljana/Postojna. Spol ostaja uganka, ker je naš user posted image sramežljiv

pikica imaš ZS

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
19.8.2007 11:12:20   
lana38
hokejistka, magnezij pomaga pri otrdevanju trebuha. Meni je šel ta občutek zelo na živce, ker je precej neprijeten. Pila sem Magnesol. Potem sem dobila neko alergijo in zdaj spijem vsak dan 2 dcl Donata Mg. Dosti bolje se počutim.
Pa saj o tem je že bilo veliko govora.
LP

lana38

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
19.8.2007 11:54:17   
hokejistka
Jaz pijem Magnesol že od 12. tedna vsak dan 1 tableto zvečer. Izgleda samo, da bom morala povečato dozo na 2-3 tablete na dan.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
19.8.2007 12:03:40   
lana38
Jaz sem po AC pila 3 tablete na dan-450 mg Mg. Potem sem mislila pa 2, kar je 300 mg Mg na dan. Zdaj pa spijem 2 dcl Donata Mg, kar pa je nekaj čez 200 mg Mg. Če me kak dan zvija, pa popijem še kakšen dcl več.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1846
19.8.2007 14:09:38   
copatek
Še moja dopolnitev na seznamu:
starost: 23 let
spol: še ne veva

Lep dan vsem!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
19.8.2007 14:48:37   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Dobro jutro!

Ali katera razmišlja, da bo šla na 4D UZ? Naju malo mika, po drugi strani se mi zdi pa kar precej drago. Sva bila v Dravljah na NS in sva bila zelo zadovoljna, sedaj pa razmišljava še o 4D UZ.

4D user posted image , Jaz sem bila na 3D v Domzalah in mi ni zal niti centa!! Sem bila full zadovoljna, ceprav se je nas user posted image  stalno skrival... Ampak, za 4D pa se nisem cula, a to je se zvok zraven al v cem je fora???

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 1848
19.8.2007 15:53:15   
Skaana
Raho, jaz sem tudi najprej pomislila na Ateno, ko so mi predpisali strogo nedvigovanje. Pa gre k sreči popolnoma gladko user posted image . Najbolj pali, če ji rečem, da kako velika je že in kako dober plezalec user posted image . Pa povsod imamo pručke in stolčke. Jaz jo še previjam na previjalni, pa ji uspe sami zlezti gor in dol. Prav tako sama spleza v avtosedež in ven. Res je pridna. Edini problem je večerno kopanje, ker imamo samo bano, ne tuša. Tako da to sta pa v celoti prevzela user posted image  in moja mami.

Ne vem, katera je spraševala, s čim se še da zvišat pritisk. Jaz imam tudi izredno nizkega. Zjutraj spijem blago kavo, pomaga pa mi zelo slana hrana.

Glede 3D pa je meni najbližje - čeprav še vedno 55km Dobrna. A je katera bila tam? Za 4D pa jaz tudi še nisem slišala.

Lana38, midva morava tudi biti zelo vzdržna že nekaj časa user posted image . Hvala bogu, da je še alternativa, čeprav to ni to... Ah, bomo že. Samo da bojo sončki zravi.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
19.8.2007 19:07:03   
Anonimen
tudi moja dopolnitev k seznamu:
-starost 25 let
-1.user posted image
-po vsej verjetnosti bo user posted image (tako je izgledalo na morfologiji)
- porodnišnica LJ ali PO

lp

(odgovor članu Skaana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?