|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
23.8.2007 10:34:37   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Ela, zato pa mi kupujemo srednjo pograd (1,30 m) in pomožno posteljouser posted image

Upam, da ostale ne bodo hude, ker nisva na forumu Gradnja.user posted image
O tem sem že tudi jaz razmišljala, samo ne vem kako bi bil eden zadovoljen na pomožni postelji, ker pri nas bosta sobo delila, vsaj nekaj časa. Čeprav se mi zdi praktična rešite. Zase lahko rečem, da bi 100x raje spala na pomožnem ležišču, kot pa na zgornjem pogradu.user posted image

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
23.8.2007 11:01:07   
Anonimen
Saj je pomožna posteja praktično okvir za posteljo, le da je za 8 cm krajšiuser posted image  - mislim, da meri 1,94 cm in ne 2,02

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1927
23.8.2007 11:11:59   
lana38
Magi*, dobrodošla nazaj!
Ste pa dosti napisale, da sem komaj vse prebrala. Eno popoldne me ni na RR, pa ste tako aktivne. Ko je meni dolgčas, pa nobene nikjer.user posted image

medika 13, lepo, da si sem nam oglasila. Zelo pa me veseli tudi, da sta z user posted image  že v razmišljanju in načrtovanju user posted image . Samo pozitivna bodita, pa bo vse OK.

Jaz imam pa jutri spet pregled pri G. Verjetno mi bo kar morfologijo naredil, ker je zdaj čas za to. To mi je všeč, da se ne rabim drugam naročevati in hoditi, da lahko kar vse pri njem opravim. Zdaj že komaj čakam, da spet vidim user posted image  in kako je napredoval. Končno sem se sprostila in me ni več strah vsakega pregleda, tako kot na začetku user posted image  in pred AC. Pa tudi user posted image  veselo miga, tako da vem, da je OK.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
23.8.2007 14:42:34   
ajtak
Raho, vse najboljse se od mene user posted image user posted image user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
23.8.2007 15:02:48   
Ayo
Dan punce!

Magi* dobrodosla spet nazaj med nami! user posted image  user posted image  Res fino, ker nas Januarcice pocasi prehitevajo user posted image  user posted image

No, jz bi pa dons mal pojamrala, ce smem.
Z user posted image  sva se vceraj zvecer skregala  user posted image  user posted image   diskusija se je vlekla pozno v noc, jaz sem potem seveda celo noc jokala in nisem spala in danes sem lepo ostala kar doma. Sem potem zjutra, ko je user posted image  sel v sluzbo, zadremala za 2 urce. Drugace se je pa user posted image  celo noc premikal, kot da bi cutil. Sedaj me pa skrbi, kolk sm mu jz s tem krganjem in mojim razpolozenjem skodovala, boscek moj!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
23.8.2007 17:05:32   
loncica
Ayo, pomiri se nič mu nisi škodovala. Tudi Pušenjak je večkrat napisal, da tak stres ne škodjuje, če se to ne ponavlja v nedogled.

Dons je en čudn dan, tud z mojim sva se kregala. Čist v brezveze. Jaz pa itak takoj v jok, ampak jaz jokam za vsako stvar.

Bo že, saj bo kmal sonček posijaluser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
23.8.2007 17:17:34   
Anonimen
Brez panike - malo stresa otroku ne škodi.user posted image

Kaj pa je v zraku, da se kregate?user posted image

(odgovor članu loncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1932
23.8.2007 17:22:32   
lana38
Jaz se pa sploh nočem vznemirjat, če res ni treba, tako da raje malo potrpim. Moram pa priznati, da tudi drugi okrog mene zdaj, ko sem user posted image , bolj gledajo, da me ne vznemirjajo. Saj bo kmalu bolje, tako da se ne sekirajte preveč.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
23.8.2007 18:15:33   
Anonimen
Punce, pri nas pa je včeraj zvečer padla pomembna odločitev. Že nekaj čaa imam poln kufer moje službe, ker vedno moram nekje biti. Pa sva se z mojim dogovorila, da naslednje leto ne kandidiram, ampak grem lepo nazaj v šolo poučevat. Tako ali tako jim manjka en slovenist. In od naslednjega leta bom predvsem MAMAuser posted image

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 1934
23.8.2007 18:21:25   
lana38
Za kaj si pa kandidirala, če ni skrivnost? Naslednje leto boš tako na porodniški.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
23.8.2007 18:57:35   
Anonimen
Jaz sem že 5 let direktorica na ljudki univerzi. Ostalo mi je še eno leto madnata, ki ga bom speljala, septembra pa grem na šolo. Zadeva pa je taka, da niti pri Črtomiru niti sedaj nisem mogla koristiti 100% porodniške, zato sva si z mojim delila porodniško 4 ure on, 4 ure jaz. Enostavno ni šlo drugače, ker nihče ni sprejel, da bi bil eno leto vd.

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 1936
23.8.2007 20:45:31   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Jaz sem že 5 let direktorica na ljudki univerzi.
[/quo
Wau......... No  tvojo odločitev čisto podpiram, saj otroci še prehitro zrastejo. Boš že še potem izkoristila čas za svojo kariero. Mame pa  ne bo mogel nadomestiti nihče !
Ja, pa hudi je ta tvoj novi "čeveljček"user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
23.8.2007 22:00:31   
Magi*
juhuuu punce!

danes bili v Ikei. ne moremo brez zapravljanja. user posted image  pa saj smo bili kar pridni, nismo preveč zapravili. jaz sem se počutila odlično, kljub temu, da sva oba cel dan dirjala za Zarjo. odkar smo bili na morju je še bolj divja in polna energije. nič je ne ustavi. popoldansko spanje - kaj je že to?

ayo, glede enega krega se ne sekiraj. tudi midva sva se že pošteno sporekla. samo pri nama je to kot orkan. si izmenjava par krepkih v povišanih frekvencah, s kakšnimi vrati zaloputnem (jazuser posted image , še dobro, da imamo samo dvoje vrat user posted image ) in potem je mir. kaj čmo, jaz sem bolj temperamentne sorte in se ne morem dolgo nazaj držat. pa tudi hitro pozabim, se ne mulim. skratka, nič sekirat. kot pravi moja zdravnica: "enkrat ni nobenkrat".

raho, jaz te občudujem pri tvoji odločitvi. tudi sama si bom vzela nekaj časa za premislek kako in kaj naprej. sploh po vsem tem, kar se je dogajalo in se dogaja pri nas. nihče mi ne bo doprsnega kipa postavil, edino otroci bodo občutili odsotnost mame, a ne?

no, pa lahko noč. sinoči sem uspela cele 4 ure skupaj spravit. dobro mi gre. dobro mi gre. dobro mi gre... user posted image user posted image user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
24.8.2007 8:37:27   
kajča
ojla punce,

jaz sem imela včeraj pregled pri G. Od prejšnjega pregleda, se pravi 1 mesec nazaj, sem se zredila za 4 kguser posted image user posted image . Rekla sem ji, da mi ful noge zatekajo, ko sem v službi, ker najmanj 8 ur sedim, pa potem še 2 uri v avtu. Pa je rekla, da to je pa res kmalu in da imam ful velik trebuh. Moj G mi je pa potem rekel, da je vse ok.

Res tole zatekanje v službi je res nadležno, me prou čevlje začnejo žuljit, čez vikend je pa ok. Danes ponoči me je pa še ful krč v meča zagrabil, da danes komaj hodim user posted image .  Pa pijem magnezijeve šumečke, res pa je, da zadnja dva tedna skoz neki okrog letamo, pa za ploščice za kopalnico, pa za kuhinjo.

Sem bila v sredo v Harvey Normanu in so mi izrisali kuhinjo od Veneta Cucine Oyster, pa je 5,7m prišlo 11.400 EURuser posted image user posted image , to je pa preveč samo za lesene dele. Bova dala zdej točno tako naredit mizarju, pa bo sigurno ful cenejša. Ja, s takimi stvarmi se sedaj ubadamo, za user posted image  sem pa uspela kupit celo 2 bodija.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
24.8.2007 9:17:09   
lana38
kajča, morala boš malo izpreči.user posted image  Proti krčem v mečih pa pomaga kalcij in ne magnezij. Magnezij je proti krčem maternice. Tudi mene včasih ponoči zgrabi krč v mečih. Ne vem, če takrat tako čudno ležim, ali kaj.
Še malo pa grem do G. Imam šele ob10.30 pregled, tako da imam še čas pogledat, kaj je na RR.
LP

lana38

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
24.8.2007 9:23:09   
loncica
Jutro punce!

No ena dolga noč je za mano, danes sem pa res dobro spala. Po včerajšnem čudnem dnevu, ko je bil moj user posted image  ves tečen, upam da bo danes bolje.

Kajča, to je pa res nekam visoka vsota. Moj oče je mizar in je meni naredil kuhinjo in smo računali, da samega lesenega materiala ni bilo več kot 1.000 €, tako da bo pri mizarju sigurno cenejša.

Magi, jaz si tudi želim, da bi bila pri prepirih taka. Bi zaloputnila vrata in ga nekam poslala, tako pa vedno v jok. Ah, eni smo pač mevže.

Tko čist mimo grede, vsi govorijo o nekih srečanjih, a ste kaj razmišljale če se bomo tudi me kdaj dobile na kakšni pijački?

Lana, lepo morfologijo ti želim.

Lp

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
24.8.2007 9:31:39   
t*e*j*k*a
Tudi mi smo že dali skozi morfologijo in sicer v sredo.
Z user posted image je vse v najlepšem redu, ful živahen otrok je rekla da je ker se ji je non stop izmikal. Včasih je kako stvar sam za sekundo ujela in je šla potem posnetek gledat da je tudi nama lahko pokazala.

V zadnjem mesecu sem se zredila za  2kg in sicer vse je šlo gor na morju, ko sva z mojim imela polpenzion in jaz sem se trudla da sem vse pojedlauser posted image . No tukaj so rezultati. Sicer pa je G rekla da je z kilogrami vse ok, jaz pa upam da ne bodo več tako hitro rasli.

Uživajte čao

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
24.8.2007 9:36:15   
lana38
Kaj, ko smo pa zdaj v času user posted image , ko kg najhitreje rastejo?user posted image
LP

lana38

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
24.8.2007 10:38:53   
Kim80
Ja, kilogrami. Pravijo, da gre najhitreje gor v zadnjem tromesečju. Me zanima, tiste, ki ste že bile prej noseče, kako je to potekalo pri vas.
Kmalu bom dopolnila 6 mesec in sem se do sedaj zredila 4 kg. Če je normalno, da se zrediš do 14 kg, a pol lahk pričakujem porast kg za 10user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
24.8.2007 11:42:17   
Ayo
Ojla!

Da se samo na hitro javim, da sva z user posted image  ze ok in se spet ful stiskamo! user posted image  user posted image  user posted image  

Me je pa dons zjutrej mal zelodec zagrabu, ne vem od cesa, mogoce od stresa user posted image  in upam, da bo hitr dobr, ker v nedeljo gre user posted image  na triatlon ful dalec in seveda grem z njim, da bova z user posted image  navijala za ocija! user posted image

Moji kg zadnje case tud kar mirujejo +5/6 kg in sem se tud ze sprasevala, da kaj a se bom v naslednjih 3,5 mesecih zredila za 10 al kako? user posted image

loncica, jaz sem ZA pijacko.
Samo mam en majcken problemcek, glede na to, da nisem v SLO. Bom v LJ 27.28.29. oktober, tko da pridejo zame v postev samo tile dnevi. Bi pa res z veseljem!!!! user posted image

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
24.8.2007 12:21:44   
lana38
Evo, sem že doma od G. user posted image  in njegovi organi so OK. Ima že 448 g. Lepo napreduje, kar me zelo veseli. Edino jaz sem slabokrvna in sem dobila železo. zredila sem se v tem mesecu za 2 kg, tako da sem od začetka user posted image  pridelala +10 kg. Zdaj sem malo čez polovico, torej bom do konca dobila +20 kg, če bo šlo tako naprej.
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
24.8.2007 12:50:17   
andreja2000
Hojla user posted image !

Joj,kako ste pridne v pisanju,da vam že komaj sledim user posted image .

Meni pa so noči postale prava mora.user posted image  Začne se takoj,ko se vležem v posteljo neki čuden nemir v nogah in pomaga le,če migam z nogami ali hodim.Mislim,da imam torej tudi jaz ta sindrom nemirnih noguser posted image ,kot je že ena pisala.No,to običajno traja kar precej dolgo,tudi po tri ure,nato izgine,potem pa me vse nekaj špana v trebuhu in ne najdem položaja,potem pa me začne običajno še boleti hbtenica ali kolki,tako,da res bolj malo spim.user posted image Je pa zanjimivo da zjutraj okrog 6 vse to lepo popusti in potem lepo spim.še sreča,da sem doma.user posted image

Vse vas lepo pozdravljam in vam želim lep vikend!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
24.8.2007 13:35:57   
lana38
andreja2000, morda pa so te nemirne noge tudi odraz pomanjkanja kalcija.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
24.8.2007 14:55:29   
Magi*
andreja, jaz sem tista "srečnica" z nemirnimi nogami. enkrat sem se na forumu nosečnost in porod o tem že na dolgo in široko o tem. gre za nevrološko motnjo, ki se pogosto pojavi ravno v nosečnosti. no, jaz sem to imela že pred prvo nosečnostjo, vendar ne tako izrazito. zakaj točno nastopi to stanje še ni povsem jasno. gre pa za nekakšno neravnovesje. pogosto je povezano s pomanjkanjem železa, ker pa na živčevje delujejo tudi vitamin B, folna kislina, kalij, kalcij in magnezij, pa tudi hormoni, je precej zapleteno vse skupaj in znanstvenikom še ni uspelo pogruntati kaj ali kakšna kombinacija točno sproži stanje. ne skrbi, po porodu se bo počasi umirilo. je pa res, da se ti s tem do poroda lahko skoraj zmeša.

pomembno je:

- da imaš ustaljeno rutino pred spanjem (npr tuš, masaža),
- popolno umirjenje pred spanjem,
- greš spati takoj, ko začutiš, da ti se spi; ne čakati ali dremati pred TVjem,
- zvečer ne ješ veliko,
- se vsak dan fino razmigaš,
- naj ti mož zvečer zmasira noge (preden se ti spi, sicer ti bo to največja muka).

jaz vse to delam, pijem elevit vsebuje Mg, K, Ca, Fe... in še vedno po nekaj ur na noč premigam. ni druge. je pa groznooooo. jaz zaspim in se okoli enih zbudim, potem pa migam... proti jutru me zopet zmanjka. ne vem pa kako bo, ko bom šla nazaj v službo (z dopusta). bomo videli.

želim ti čim manj nemirne noge in čim več spanca.

pa nekaj linkov:

http://www.rls.org/NETCOMMUNITY/Page.aspx?&pid=471&srcid=-2

http://www.emedicine.com/neuro/topic509.htm

http://www.kclj.si/ikn/Dejavnosti/FAGA/2004/Faganel_0921_program_slo.pdf (ta link dam običajno tistim, ki mi ne verjamejo, da je zadeva resna. v prvi N sem se pošteno skregala z dr Pušenjakom. no, kasneje je tudi on začel pisati o RLSju (restless leg syndrome-u).

PS: glede druženja sem jaz vedno ZA user posted image  sam rečte kje in kdaj.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
24.8.2007 15:40:53   
Anonimen
Punce, samo mimogrede: Danes sem se izpisala iz RRja, ker mi je ena začela slediti. Spremljala vas bom še vedno, le pisala več ne bom. Od MAgi* pa tako ali tako imam telefonsko, tako, da boste zvedele, kdaj in kaj sem rodila.

NIzpisala sem se pa zto, ker ne želim, da komurkoli od mojih škoduje
LP
Rahela

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?