ElaM
|
Uuuuu, Hokejistka, še ena, ki ima sramežljivega otroka v bušiju. Je govorila včerej G, no daj pokaži, kaj skrivaš med nogami, ker te ati gleda, pa ni pomagalo. Potem je pa rekla mojemu, sicer ste pa vi delal, bi moral vedet, kaj ste naredili. Tako, da vprašajte očke, a so bili s škornji ali brez. Sem se pa včerej na morfologiji prav zabavala, je bila druga G, ker je moja na dopustu in je ženska očitno bolj za hece. Moja je sicer super G, je pa bolj resna, ta je bila pa res pojavna. No, saj Kranjčanje jo mogoče poznate, dr. Rant-Hafner. Ja, bodiji se dobijo tudi na preklop, ampak meni so veliko ljubši kar navadni, je pa verjetno odvisno, kako novorojenček prenaša vlačenje bodija čez glavo. Z našo kar se tega tiče ni bilo težav, ker pri mako majčki, sem v porodnišnici vsa sveža in zelena, najprej skoraj diplomirala, katera špaga kam paše. Loncica, za inštrukcije, sem vedno na voljo, čeprav ugotavljam, da sem v dobrem letu že pol stvari pozabila. Ampak, moram priznati, da se mi še vednio ne sanja, katera bi bila ti. Loncica se to sem hotela napisat, pojdi kdaj v Šk. Loki v Bibolino, meni imajo tam tako cort cunje. Tinkari sem tam kupila kompletek, v katerem je šla iz porodnišnice, in je res luškan. Sem pa tudi jaz spravila te oblekce, da jih bo imela za spomin. In tudi drugi bo šel domov v njihovem kompletku. Raho, sem prebrala na drugem forumu, da se pridružuješ, nam, ki še delamo. WB. Aja, pa še to sem hotela napisat, da sem bila včerej na pregledu kregana, ker sem se zredila že 5 kil. Je rekla, da moram pazit. Samo kolikor poznam sebe, bo težka ta. Zdaj pa naj neham nakladat, lepo bodite.