|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
15.8.2007 20:49:57   
ElaM
Uuuuu, Hokejistka, še ena, ki ima sramežljivega otroka v bušiju. user posted image user posted image  Je govorila včerej G, no daj pokaži, kaj skrivaš med nogami, ker te ati gleda, pa ni pomagalo. Potem je pa rekla mojemu, sicer ste pa vi delal, bi moral vedet, kaj ste naredili.user posted image user posted image user posted image  Tako, da vprašajte očke, a so bili s škornji ali brez.user posted image  Sem se pa včerej na morfologiji prav zabavala, je bila druga G, ker je moja na dopustu in je ženska očitno bolj za hece. Moja je sicer super G, je pa bolj resna, ta je bila pa res pojavna. No, saj Kranjčanje jo mogoče poznate, dr. Rant-Hafner.
Ja, bodiji se dobijo tudi na preklop, ampak meni so veliko ljubši kar navadni, je pa verjetno odvisno, kako novorojenček prenaša vlačenje bodija čez glavo. Z našo kar se tega tiče ni bilo težav, ker pri mako majčki, sem v porodnišnici vsa sveža in zelena, najprej skoraj diplomirala, katera špaga kam paše.user posted image
Loncica, za inštrukcije, sem vedno na voljo, čeprav ugotavljam, da sem v dobrem letu že pol stvari pozabila.user posted image  Ampak, moram priznati, da se mi še vednio ne sanja, katera bi bila ti.user posted image
Loncica se to sem hotela napisat, pojdi kdaj v Šk. Loki v Bibolino, meni imajo tam tako cort cunje. Tinkari sem tam kupila kompletek, v katerem je šla iz porodnišnice, in je res luškan. Sem pa tudi jaz spravila te oblekce, da jih bo imela za spomin. In tudi drugi bo šel domov v njihovem kompletku.
Raho, sem prebrala na drugem forumu, da se pridružuješ, nam, ki še delamo. WB.user posted image
Aja, pa še to sem hotela napisat, da sem bila včerej na pregledu kregana, ker sem se zredila že 5 kil. Je rekla, da moram pazit. Samo kolikor poznam sebe, bo težka ta.user posted image
Zdaj pa naj neham nakladat, lepo bodite.user posted image

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
16.8.2007 8:36:55   
loncica
Jutro punce!

Joj kakšna noč je za mano. Sem spala na kavču in me vse boli. Ves čas sem se premetvala iz enega boka na drugi, saj se nisem mogla odločit kateri me bolj boli. Zdaj me boli cela medenica.

ElaM, jaz sem bila pa pri G pohvaljena, ker sem se zredila (samo)user posted image  za 5 kg. Kje v Šk. Loki pa je una trgovina, a je na zgornjem trgu?

Najin mulc že celo jutro razgraja v mojem bušijo. Danes sva z prav videla ko je brcnil, se mi je kar trebuh zamajal. Ni kaj, športnik po atiju bouser posted image .

Lp

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
16.8.2007 9:44:58   
Ayo
Dobro jutro!

No, upam da ste lepo prezivele vcerajsnji praznicni dan.
Pri nam smo ga pokvarili zvecer, sva sla malo prepozno na pizzo in se zanic je bila, tako da celo noc nismo spali, se mi je po trebuhu premetavala pizza namesto user posted imageuser posted image  user posted image
Lana38, upam, da ste si vi imeli bolje! user posted image

Lep dan!

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
16.8.2007 10:21:31   
pikica*
loncica, za lažji spanec ti priporočam en debel povšter med noge (ali pa kakšno drugo blazino). Bo sigurno pomagalo, da kolki ne bodo tako boleli. Jaz sem tako spala pol prve nosečnosti. Zdaj v tadrugo je zaenkrat še ok (najbrž posledica razštelanosti od prvega porodauser posted image ).  

Glede mako majčk....ne priporočam. totalno nepraktične so. Si sploh ne znam prestavljat kako dete zdrži to mrcvarjenje, predno so vsi ti štrikci zavezani. Mi smo uporabljali samo klasične bodije (ne na preklop) in bomo tudi v tadrugo ponovili vajo.

Vozički....gledam samo na to, da bo čim bolj kompakten in lahek. Ogromna kolesa ipd. odpadejo. Pa težke zadeve tudi. Punce, ne pozabite, da smo v glavnem mamice tiste, ki prekladamo vozičke iz avta, v avto, jih nesemo po kakšnih stopnicah itd. Zato je treba gledat na to, da jih lahko me komot dvignemo, sestavimo, razstavimo, ne pa naši možekiuser posted image . Vrtnica79, sploh si ne predstavljam kako boš potem trogala voziček, ki ima skoraj 18kguser posted image . Mene zvije samo, ko pomislim na kaj takega. Ayo, da o tvojem predlogu sploh ne govorimouser posted image . Si te kar predstavljam na kakšnih stopnicah, ali pa v trgovini, ko ne gre mimo blagajneuser posted image . Saj izgleda lepo, ampak kar se praktičnosti tiče.....hm....

kreme.....jaz sem se prvič mazala z enim čist navadnim mandljevim oljem, ki sem ga kupila v DM-u. DObila nisem nobene strije. Zdaj se še nič ne mažem, bo pa počasi treba začet in najbrž bom spet kupila to isto olje. Je pa po moje največ odvisno od prožnosti kože.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
16.8.2007 10:35:59   
lana38
Ayo, naša pizza je bila odlična in nam je prav pasala.user posted image Morda sem se edino jaz malo preveč najedla. Vzeli smo namreč družinsko in sem jaz največ pojedla.user posted image Potem sem bila pa vso noč žejna. Pa še nekako vroče mi je bilo nocoj. No, saj se tudi zdaj vročina prav pozna.
Tudi mi sploh nismo uporabljali mako majčk, samo bodyje. Nisem pa jih kupila, ampak so bile v paketu od CSD.
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
16.8.2007 11:45:25   
DANVARI
IZVIRNO SPOROČILO: loncica
Joj kakšna noč je za mano. Sem spala na kavču in me vse boli. Ves čas sem se premetvala iz enega boka na drugi, saj se nisem mogla odločit kateri me bolj boli. Zdaj me boli cela medenica.

se pridružujem. Prvo nisem mogla spat, ker se nisem mogla naštimat, da me nebi trebuh motil. Potem se je tamala zbudila in ni bilo variante, da je ne vzamem k sebi, in potem nisem mogla zaspat, ker mi je flaško sesljala direkt na uho, no potem sem pa že ob 5:30 imela budilko user posted image

kreme.....jaz sem se prvič mazala z enim čist navadnim mandljevim oljem, ki sem ga kupila v DM-u. DObila nisem nobene strije. Zdaj se še nič ne mažem, bo pa počasi treba začet in najbrž bom spet kupila to isto olje. Je pa po moje največ odvisno od prožnosti kože.

jaz sem imela lep trebuh do poroda in ga nisem z ničemer mazala (no razen mleko po tuširanju, ampak to je tolk mal, da ne šteje) no, po porodu pa šok! user posted image od popka dol črte! se mi je med porodom tamala tko hitr dol zasankala, da koža ni dojela kaj se dogaja user posted image user posted image

Raho ful lep kompletek, ampak a ne bo mal premrzlo za svilo? Mislim za plašček... Jaz mam ogledane tiste kombinezončke oz imam enga od nečaka doma k je fuuul luštkan. No, za spodaj še ne vem kaj bi skombinirala, verjetno kakšen kompletek že, ampak še nisem šla pogledat kaj imajo...

ElaM in Raho, a vi to shranjujete? No sej so res luštkane cotke user posted image V naši familiji to tolk kroži, da imam že zabukirano vnaprej, komu dat. Name mal niso računal, da bom tolk zgodnja user posted image pa so me moral vrinit vmes v verigo user posted image user posted image Je pa super, ker mi ni bilo treba nakupovat ničesar do sedaj, razen za mojo dušo ene par kompletov pa dvoje čevlje, vse ostalo imam mesečno dostavo in odvoz user posted image user posted image user posted image Tolk hitro prerastejo vse, da je kot novo... No zdej se je dostava zmanjšala, ker kobacajčki in brskači po peskovnikih hitreje vse uničijo in moram počasi začet gruntat kaj rabi. Pa še vrtec začnemo  user posted image

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
16.8.2007 12:03:47   
copatek
Hej!

Nenehno vas spremljam, samo malokrat se odločim pisati. Tokrat sem se odločila zato, ker nekatere pišete, da boste kupile Maxi cosi lupinico - no, tudi midva jo nameravava. Imam pa en namig za vse vas - v ponedeljek, 20.08.07, bo na spletni strani Baby centra (samo tu in samo ta dan) lupinica Maxi cosi Cabriofix znižana za 30%, tako da, se splača.user posted image Midva jo bova gotovo naročila, tako da pustite še katero za naju.user posted image

Drugače je pa tudi za nama že morfologija, po besedah ginekologinje uspešno opravljena.user posted image Odločila sva se, da greva drug teden še na 3D, da vidiva najinega otročička še malo drugače. Kaj pa ve - gre katera?
Drugače sem včeraj dopolnila 24 teden, počutim se odlično, trebušček raste, brcike so na trenutke že precej močne - komaj že čakam december, ko se rodi.

Ste drugače ve že odločene - boste rodile naravno, epiduralno ali kako drugače?

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
16.8.2007 14:08:26   
pikica*
Copatek, samo pri tej dnevni ponudbi ne pozabi, da imajo ponavadi na voljo samo eno barvo. Če bo ravno tista, ki jo imata ogledano, super!

Kar se poroda tiče......že v prvo sem rodila naravno, z nekaj dodanimi umetnimi popadki. Tudi drugič bom naredila enako. Pa kar bo bo.

(odgovor članu copatek)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
16.8.2007 14:14:20   
loncica
Pikica, hvala za nasvet. Bom probala danes z blazino, ker bolečine so bile res neprijetne.

Glede Maxi Cosi, midva bova tudi verjetno kar zdaj naročila lupino, je le 30% ceneje. Bomo pa imeli zeleno, mene ne moti.

Glede krem, jaz si (kadar se spomnim) mažem trebuh z oljem od dm-a. Bomo videli kako bo.

Lp

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
16.8.2007 15:40:00   
DANVARI
Ste drugače ve že odločene - boste rodile naravno, epiduralno ali kako drugače?

Tako kot pikica* - glede na to, da je šlo prvič gladko z malo dodanimi umetnimi popadki na koncu, bom verjetno tudi drugič tako.

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd

(odgovor članu copatek)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
16.8.2007 17:00:33   
lana38
Upam, da bom kar po naravni poti rodila, če bo šlo seveda.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
16.8.2007 18:54:05   
hokejistka
Danes že celo popopoldan objemam školjko. Sem izgleda staknila en trebušni virus v službi od tamalih user posted image . A lahko to kaj škodi user posted image ? A moram k zdravniku? Če ima katera kakšen nasvet, je zelo dobrodošel.
Hvala

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
16.8.2007 20:10:13   
poka1
ojla!

Pa se ena decemberka:) Sem prvic noseca in mi marsikaj ni jasno...
prvo ta birokracija ki me caka..kdaj morem it na CSD rihtat papirje za porodnisko?? PDP imam 17.12.2007 . Kdaj pa ti gin da potrdilo o PDP-ju?Kaj ga morem imet s seboj ko grem na CSD?

Drugo, ki se bo marsikatera smejala...sem že vse možne forume pregledala pa se še ne zman odločit za voziček oz. kolko bi mi prišu v upoštel jajček (avtosedež že imam). Nekatere mamice ga zelo hvalijo ,ko ga uporabljajo za sprehajat njihove sončke nekatere pa ga zelo kritizirajo!!???

Sem se razpisala upam da ni preveč vprašanj in da niso brezvezna...ma sem prvič mamica in ne vem kaj je prav in kaj neuser posted image

26.12.2007 smo dobili Ažbeta 57cm,4710g
23. 3. 2009 smo dobila Ulo 53cm. 3940g

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
16.8.2007 20:23:15   
benika
poka1; papirje na CSD-ju začneš urejat cca. 60 dni pred PDP-jem. Najlažje ti je, da si že prej z interneta sprintaš papirje, ki jih potrebuješ in že izpolnjene prineseš na CSD. Drugače pa jih dobiš tudi tam, samo potem imaš dvojno pot.
G ti takrat da tudi potrdilo o PDP.

Jajček; kaj pa vem. Glede na to, da že imaš avtosedež, potem ti lupinica ne bo preveč prišla prav, še posebej, če boš imela voziček z globoko košaro za novorojenčka.  

lp in dobrodošla med nami

(odgovor članu poka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
17.8.2007 8:03:01   
pikica*
Dobro jutro punce!

poka1, kar se tiče papirjev...čim kasneje, oziroma poglej kako se ti najbolje izide glede višine porodniške. Jaz sem v prvi nosečnosti urejala papirje za porodniško 21.12., s porodniško pa sem začela 24.12. Toliko za občutek. Tako dolgo pa sem čakala zato, da sem dobila nakazano še božičnico, da je bila potem osnova malenkost višja. Na CSD so mi namreč upoštevali 12 zadnjih nakazil. Pa glede na to, da so mi v službi potem, ko sem povedala, da sem noseča, malce dvignili plačo, da bo porodniška višja, se je to kar splačalouser posted image .

Glede vozičkov oz. lupinice. Mi smo našo punči vozili prve mesece okrog v lupinici. Mnenja glede tega so itak zelo deljena, tako da je težko biti pameten. Naredi tako, kot se ti zdi najbolj prav. Mi tudi sedaj ne bomo kupili košare, viziček pa bo najbrž Buzz, ki ni primeren za vožnjo od rojstva. Mogoče lahko počakaš z nakupom košare do prihoda user posted image , ker boš šele takrat videla kako bo vaš čmrlj (ali čebelauser posted image ) prenašal vodoraven položaj. Naša je čisto ponorela, če je morala biti med sprehodom v ležečem položaju. Zato je bila lupinica najboljša varianta. Imaš pa otroke, ki so do 6. meseca v košari in v njej uživajo. Nisem pa čisto razumela kaj si mislila s tem, ko si rekla, da avtosedež že imaš, lupinice pa neuser posted image .

hokejistka, upam, da je počutje že boljše. Me pa nekaj zanima (glede na to, da delaš v vrtcu). A delaš v LJ ali kje drugje (nisem bila pozorna na to od kod prihajaš)? Sprašujem namreč zato, ker smo dali vlogo za enega od vrtcev pa bi rada dobila še kakšno mnenje od koga, ki malce bolj pozna zadeveuser posted image . Lahko mi pišeš tudi na ZS, da ne smetimo tele naše teme.

Uf, sem se razpisalauser posted image .

(odgovor članu poka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
17.8.2007 8:53:07   
DANVARI
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*
Nisem pa čisto razumela kaj si mislila s tem, ko si rekla, da avtosedež že imaš, lupinice pa neuser posted image .

ok sem pripeljala prvega otroka skozi prvo leto in sem še vedno prepričana lupinica=jajček=prvi avtosedež user posted image user posted image user posted image oz to je to:
user posted image

Poka 1
, evo malo v pomoč:
obrazci

Informativni izračun neto višine porodniškega nadomestila

Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
17.8.2007 9:24:33   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: DANVARI

ok sem pripeljala prvega otroka skozi prvo leto in sem še vedno prepričana lupinica=jajček=prvi avtosedež user posted image user posted image user posted image oz to je to:
user posted image  

Ja, DANVARI, točno tako. Mene je tudi ravno zato zmedlo....

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
17.8.2007 10:41:56   
lana38
Meni pa bo bolje, da čimprej odnesem te obrazce na CSD, ker potem mi gre not več lanskih plač, ki so bile še cele, ko nisem bila na bolniški. Danes sem dobila plačo, ko jo v celoti krije ZZZS in je za 100 eur višja kot tista od delodajalca, samo še vedno je 200 eur manj, kot če bi delala. Pa dobro, bo že nakako, samo da bo z user posted image  vse OK.
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
17.8.2007 11:26:22   
Skyline
živjo punceuser posted image

v torek sm imela kontrolo, vendar pri drugem G, tokrat moškem, ki je zelo super....naredil mi je tudi morfologijo in je vse OK, imeli bomo user posted image , ki pa glede na brcike, bo precej živahna, heheuser posted image

edino kar ni preveč spodbudno je to, da imam placento previo marginalis, tako da sm včeraj malo brala po forumu glede tega in me je prav panika zagrabla, kaj vse se lahko zašuštra...sedaj imam še naprej skoz bolniško in verjetno bo tako do konca...G je rekel, naj se seveda pazim in naj ne pretiravam, zato da se bo počasi le dvignila, kar srčno upam, da se bo...

...ko smo šli s pregleda, pa smo na hitro morali zabremzati, ker nam je nekdo izsilil prednost, še dobro, da mamo ABS....pole drug dan pa nas je nekdo prisilil, da smo zapeljali preko roba cestišča in je kr fajn luknjo povozilo, drugače bi se kr zaleteli vanj....a mislite, da je to kaj škodilo?

nč, božajte bušije in lepo se imejte....js se kr bojim karkoli gledt in kupovat za pikico user posted image , da ne bi blo pol kaj narobe...user posted image

papa, sabina

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
17.8.2007 11:41:29   
lana38
Meni je še vse ostalo od Blaža, tako da ne bom dosti kupovala. Pa tudi če ne bi nič imela, verjetno ne bi kaj dosti naprej kupovala. Prvič sem edino paket od CSD in voziček imela prej. Vse ostalo smo sproti nabavili. Pri nas vsi pravijo, da to ni dobro, če prej nabavlja za user posted image . Pa nočem vas strašiti, vsaka se pač po svoje odloči. Imam pač slabo izkušnjo iz 2. user posted image , pa me je sedaj še bolj strah. To je verjetno kar normalno. Pa tudi v tej user posted image  sem imela sploh v začetku težave in me je strah.

Skyline, če se ti od torka do danes ni nobena težava pojavila, potem to zaviranje in luknje na cesti, niso kaj dosti škodile tvoji user posted image . Bi se pa jaz na tvojem mestu raje izogibala vožnjam, saj nikoli ne veš, kaj se na cesti zgodi. Čuvaj sebe in user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
17.8.2007 15:46:50   
Anonimen
No, tudi jaz sem iz morgfologije. Vse je OK, tehtamo 550 gramov. Imeli bomo user posted image . Vse lepo in prav, vendar si s Skyline lahko podave roke - tudi jaz imam placento previo marginalis.user posted image  V tej user posted image  sem res ko živi hipohonder. Za 4 ure bom morala še 3 tedne hodit v službo, ker moram speljati POM. Sicer pa je moja služba tako ali tako mirujočauser posted image  - v pisarni večino čassa sedim. Sem pa dobila Spazmex in mirovanje. Upam, da se bo ta user posted image  od posteljice dvignil in bom imela mir. Ker jaz res ne vem, kako bom lahko še 4 mesece v mirovanjuuser posted image

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 1821
17.8.2007 16:16:42   
Skaana
Najprej čestitke vsem, ki ste imele morfologijo user posted image user posted image user posted image . Izgleda, da bomo kar pestra družba - eni user posted image , drugi user posted image , tretji pa user posted image  user posted image  Raho in Skyline, upam na dvig posteljice, da ne bomo na istem glede ležanja...

IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Meni pa bo bolje, da čimprej odnesem te obrazce na CSD, ker potem mi gre not več lanskih plač, ki so bile še cele, ko nisem bila na bolniški. Danes sem dobila plačo, ko jo v celoti krije ZZZS in je za 100 eur višja kot tista od delodajalca, samo še vedno je 200 eur manj, kot če bi delala. Pa dobro, bo že nakako, samo da bo z user posted image  vse OK.
LP

Joj, jaz sem pa naivno mislila, da je bolniška pri user posted image  100% user posted image . Potem pa moram tud jaz pohitet s papirji user posted image . Lana, a ti si jih že oddala?

Pikica*, verjetno ste kupili takšen avtosedež 0+ Baje se dobijo, čeprav jih ravno ne priporočajo čisto od rojstva: http://images.baby-center.si/05/0002/0007/imgBigArticle_171404.jpg
Tako, da jaz bi lupinico vseeno kupila.

Jaz sem pa včeraj prvič opazila, da imam zatečene noge. Jah, pa zgaga me je začela dajat. Počasi se približujemo zadnjemu tromesečju user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
17.8.2007 17:15:29   
hokejistka
Kako pa ugotovijo placento previo marginalis?

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
17.8.2007 17:20:10   
ElaM
Punce, živjo.
Saj dosti nimam za pisat, danes sem imela dopust, tako da sem malo gospodinjila in s Tinkaro igrala, pa je šel čas hitro  okrog.
Sicer e pa moje počutje bolj nikakvo, me spet daje pritisk. Sploh nimam nobene ideje, kako naj user posted image  dvignem, G mi je rekla, da naj veliko pijem, vendar to že počnem, črnemu vinu se zaradi user posted image  izogibam oz. ga spijem samo kdaj pa kdaj kakšen deci, svetovala mi je naj si povečam dozo kave, samo po njej me peče zgaga. Tako, da sem v začaranem krogu. Če ima katera kakšen fajn recept, se priporočam. Pa ne napisat, naj me moj user posted image   ujezi, ker to se je danes že zgodilo, pa ni učinka.user posted image

Glede papirjev za porodniško, mislim, da jih lahko najprej oddaš 60 dni pred PDP-jem. Meni se pa gre, da bi jih oddala čimkasneje, da mi gre čimveč plač notri, ker sem imela tako mizerno porodniško.

Lupinico si bomo mi kar sposodili, v trgovini, kjer mesec obrabnine računajo, vsaj bilo je 800 SIT in se nam ne izplača jo kupovati, ker jo rabimo samo za v avto.Tako smo naredili pri Tinkari in tako bo tudi drugič. Sicer imam Jane matrix, za na voziček, ki ima čisto ravno dno, v avto jo pa nikoli nismo fiksirali, ker je dobila slabe ocene na testu.

Še nekaj Raho, si pisala na drugi temi, da imaš cel ZOO v urinu, a si dobila kakšna zdravila? Meni je predpisala Canesten tablete v kombinaciji s kremo, to smo že dali čez in je izcedka občutno manj, za vzpostavitev normalne favne in flore pa še Vagisan svečke, katero si vstavim zvečer. Upam, da bo pomagalo.
Tiste, ki morate počivat, to delajte temeljito user posted image , ostale pa aktivno uživajte,..
Lep vikend vsem, se pa verjetno še kaj javim, ker tudi čez vikend ne morem brez vas.user posted image

:)

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
17.8.2007 18:07:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Kako pa ugotovijo placento previo marginalis?

Z UZ pregledom

Ela - še nisem dobila nič. Danes sem morala ponovno dati vodo in v ponedeljke moram poklicati in potem mi bodo povedali, kaj naj naredim. user posted image  Če moram nazaj ali pa je OK.

(odgovor članu hokejistka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?