Anonimen
|
Evo mene! Danes je bil naporen dan, saj sem od jutra skakala po zdravnikih. Najprej sem šla h G. na pregled, ki me je potem naročila za v petek na morfologijo (še enkrat v MS ) in me poslala v laboratorij (zato, ker nisem prebolela toxe), potem sem šla k zobaru, da mi je ščistil kanale , ker sedaj imam zob odprt in moram vsak dan na čiščenje. Potem sem šla domov po malega in z njim k pediatru, ker so se mu na jeziku naredeile neke raze - diagnoza: lingua geographica - nič nevarnega, dermatološka napaka, ki ne boli, samo z očesom je vidna. Ne vejo, kaj jo povzroča, nimajo zdravila. Super, ne? In sedaj sem se končno pricotala domov. V bolnišnici je namreč bila taka gužva, ker delata samo 2 G in so imeli 3 porode, tako, da je zdravnica nonstop laufala porodna soba, pregeldi . Sedaj sem se končno zredila za 800 gramov (no, tehtala sem se s čevlji ) in sem malce pomirjena. Sedaj moram čakati do petka, da vidim, kaj bo - če bo končno ta naš lump pokazal, kaj se skriva med nogami ali ne. Glede vozička - Concorda - mi2 sva ga gledala in bila nad njim navdušena, dokler nisva ugotovila, da je z njim izjemno težko rokovati - za to, da ga sestaviš in razstaviš potrebuješ 3 ali več minut, moti me, da je naslon za regulirati na špago, moti naju, da ga ne moreva dati v Kalosu v prtljažnik, ampak samo v Laguno, sprednja kolesa (manjša) so se zatikala že po trgovini, ko so rotirala za 360. Pa še drag je. 400 € osnova, 160 € lupinica, 200 € košara, potem pa še vse ostalo moraš dokupiti zraven (zimsko prevleko, zaščito za dež, zaščito pred komarji, torbo, ...). Prav zaradi tega sva se mi2 odločila za bugabooja cameleona - cena celega kompleta (nič ni treba dokupovati) je 790 € + maxi cosi lupinica je v Bušiju 112 €. Je dosti manjši,ko se zloži, lahko ga voziš po stopnicah, je izjemno vodljiv... Andreja, uživaj na morju!
|