|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
10.8.2007 10:30:24   
andreja2000
Lana38  ma to pa res mečkajo,no z tem izvidom sem tudi jaz zraven živčna,morda pa bo jutri!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
10.8.2007 10:49:25   
DANVARI
Hej hej,
no včeraj sem pa tudi jaz končno našla krojaški meter in se mal izmerila in je pokazalč 107cmuser posted image no, 103cm če trebuh fajn not potegnem user posted image .
Pojma nimam kolk sem imela pri taprvi, ker si sploh nisem merila, tud G mi ni na pregledu merila trebuha (mogoce enkrat), no zdejšnja mi ga pa vsakič user posted image Je pa mož rekel, da sem že zdej v trebuh taka kot sem bila pri taprvi na koncu, ampak jaz vem, da ni tako, ker takrat sem si lahko skodelico navrh postavila, tolk je štrlel user posted image

Ayo, sem šla pogledat tisto stran o pletenju in me je skoraj na rit vrglo!! IIIIIIIIII, jaz bi kar vse imela!!!!
Zdej pa gruntam kako it na kakšen šnelkurs pletenja, ker sem leva za to. SEm se pa lotila vezenja na prejšnji porodniški in mamo kar lepe Miklavževe vreče, je tudi ena lepa stran z razloženimi vzorci, oz zankami, ampak jo imam doma med zaznamki, tukaj v službi so bolj službene stvari user posted image

No v glavnem moram kakšno mojo tetko zapalit, da mi kaj splete user posted image Sem nekaj razmišljala o ponču za hladne dni, ker ne morem predvidet kolk bom široka user posted image . Pri taprvi sem imela skejtarsko bundo user posted image

Nekaj v tem stilu:
user posted image

user posted image

user posted image

kako se vam zdi?

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
10.8.2007 10:53:07   
andreja2000
meni je ful dober drugi-rjavi!

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
10.8.2007 11:20:33   
pikica*
Ojla še od meneuser posted image .

Glede kosila.....mi bomo danes bolj na hitri varianti. Kakšne testenine s tunino omako. Bo pa user posted image  kuhal, ker moram jaz počivat. Včeraj mi je že v službi začelo malo zategovat trebuh po desni strani, popoldne pa je bilo tako hudo, da skoraj stat več nisem mogla. Danes je malce boljše, ampak si res sploh ne upam ničesar dvignit. Sem pa ugotovila, da je to skoraj sigurno od dvigovanja Zoje, ker me je spet začelo bolet, ko sem nesla Zojo k varuški. Upam, da se bo vse skupaj umirilo.

lana38, tebe pa res matrajo s temi izvidi.

Kar se hrane tiče....kaj bi dala, da mi ne bi pasala čokoladauser posted image . Čisto na začetku, ko mi ej bilo slabo, je videti nisem mogla, zdaj bi pa samo od čokolade živela, če se ne bi držala nazajuser posted image .  Do nedavnega so mi smrdele tudi ribe, zdaj je pa tudi to minilo. Torej mi paše praktično vse, vidim pa, da mi zelo paše tudi sadje.

Zdaj grem pa naprej delat, da danes čim prej zaključim in grem domov počivat.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
10.8.2007 11:28:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: loncica

A je katera, ki je bila kaj v Toys r'us gledala cene vozičkov in lupin (Quinny, Maxi Cosi), če je kaj ceneje kot pri nas?

Lp

Ti dve firmi sta dražji kot pri nas. Trenutno je maxi cosijeva lupinica najcenejša v Bušiju - 112 €

Lana, tebe pa ful mantrajo s temi izvidi. Zdaj sem pa že jz nervozna, čeprav vem, da je vse OK.

Jaz sem pa včeraj mislila, da me bo pobralo. Ful me je glava bolela. Pritisk sem pa imela 45/90 (ma jaz več ne vem, kaj naj s tem pritiskom - enkrat je na plafonu, drugič je pri tleh). In user posted image  je bila ful nemirna zaradi tega. Šele po 3. lekadolu (zdravnica je rekla, da najprej naj vzamem 2 skupaj, potem pa čez 4 ure še enega, če bolečina ne popusti) je bolečina malo popustila. Potem pa sem ruknila še eno kavo in sem bila ko nova.

(odgovor članu loncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1705
10.8.2007 11:32:28   
Ayo
DANVARI, ja, jaz sem si tocno ta tretji kroj ponca sprintara, samo ne vem ce bom imela dovolj casa, da ga spletem, ker mraz bo 1 2 3 tukaj. Rajsi pletem za user posted image , gre hitreje user posted image . Mi je pa vsec tudi ta drugi, samo bi pa res potrebovala celo vecnost, da ga napletem, je ta tretji bolj enostaven. user posted image

Drugace sem mi je pa ravno ponco zdel super ideja za mraz s trebuhom, ker si tudi slucajno ne mislim kupovat zim. nosec. jakne za 2 mesca... Kako boste pa ve resevale problem mraza?

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
10.8.2007 11:36:57   
pikica*
Jaz sem v prvi nosečnosti nosila kar navadne jakne, samo da sem jih imela odpete. Je pa res, da mi je bilo non stop vroče in ni bilo nobene potrebe po zapenjanju (ali pa sem jo zapela samo zgoraj, trebuh se je pa luftaluser posted image ). Zdaj bom naredila enako. Vsekakor pa ne mislim kupovat kakšnih jaken za nosečnice.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
10.8.2007 11:36:59   
Anonimen
Jaz imam pončo, Ayo. Sem ga kupila v H&M na normalnem oddelku, lani za 15 €. In grem sedaj še v Adesso, ker imajo za 20 € eno tako fletno jaknico , ful široko, ker je krojena na A.

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1708
10.8.2007 11:37:43   
lana38
Ayo, pazi nase in na user posted image . Zoja bo pa morala zdaj malo bolj pri tleh biti.user posted image  Raje je ne dviguj. Jaz si na tvojem mestu res ne bi upala, če si opzila težave.
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
10.8.2007 11:42:26   
DANVARI
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo
Drugace sem mi je pa ravno ponco zdel super ideja za mraz s trebuhom, ker si tudi slucajno ne mislim kupovat zim. nosec. jakne za 2 mesca... Kako boste pa ve resevale problem mraza?

točno to. meni se zamal zdi kupovat en plašč ali pa bundo, ker vem da ne bodo lih poceni, za tista dva meseca.
sem pa tukaj spraševala za tisti nosečniški pas iz blaga, da ti mal križ zakrije in tudi pogreje pozimi, pa zgleda da ga bom tud morala sama narest. Kombinacij je kar nekaj, tako da upam da bomo uspeli rešit problem mraza user posted image

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
10.8.2007 11:45:57   
DANVARI
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Jaz imam pončo, Ayo. Sem ga kupila v H&M na normalnem oddelku, lani za 15 €. In grem sedaj še v Adesso, ker imajo za 20 € eno tako fletno jaknico , ful široko, ker je krojena na A.

ja vidiš to imamo pa srečo letos, da je moden kroj na A. user posted image Se da marsikaj dobit v navadni trgovini s cunjami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
10.8.2007 11:52:49   
Anonimen
Jaz sem bila pred tremi leti noseča v istem času pa nisem nič z bundami komplicirala. Samo zapeti si je nisem mogla.

DANAVARI tisti pas sem si pa jaz dala zašiti. Ful luštno zgledauser posted image

(odgovor članu DANVARI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1712
10.8.2007 13:21:43   
soncek.djukelica
pozdravljene,

jaz sem pa včeraj zvečer začutila premike ene ali obeh bejbic! Sem bila ful vesela, sem kar slabo spala, če verjamete!user posted image  Še danes zjutraj sem bila vsa happy!
Hrana, meni vse paše, mi kislo izredno diši,čeprav mi je že prej! Zdej lahko celo spijem tisti kis,ki ostane od solate! user posted image  Sladkega pa prej itak nisem jedla kaj dosti,zdej ga pa itak sploh ne!
Danes bom jaz na zelenjavni juhici-obari,sem si jo zaželela!
Lana, pa res mečkajo, kot pa si sama rekla, zdej res ne more iti kaj narobe!user posted image
Jutri odhajam na dopust, zato me ne bo nekaj časa! Glede vremena si ne belim glave, na morju ga itak ne bo!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
10.8.2007 13:27:26   
lana38
soncek.djukelica uživaj na user posted image ! A ni lepo, ko se ti user posted image user posted image  oglšata iz notranjosti. Mene moj user posted image  pozdravlja že 3 tedne, samo se tega nisem upala preveč veseliti, ker sem čakala izvid AC. Zdaj pa že tako dolgo čakam ta izvid, da mislim, da je vse v redu in se tudi že veselim.
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
10.8.2007 13:37:42   
ElaM
Ojla, čist na kratko, kar se ponča tiče. Jaz ga imam še iz prve nosečnosti in ga bom tudi sedaj s pridom uporabljala. Je praktična zadeva za hladna jesenska jutra.
Zdaj pa šibam, papa

:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
10.8.2007 15:20:41   
andreja2000
soncek.djukelica user posted image  super za premke in lepo uživajte na dopustu.Tudi jaz že komaj čakam dopusta,drugi teden po morfologiji, upam,da bo vse vredu.

Ja,glede hrane je pa pri meni tako,da mi nič posebno ne diši,le čokolada,ki pa je prej nisem nikoli marala user posted image ,sedaj pa jo jem skoraj vsak dan.
Za zimske dni pa tudi jaz ne bom nič komplicirala,bom pač nosila odprto bundo user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
10.8.2007 15:29:14   
pikica*
lana38, sklepam, da je bil odgovor namenjen meni (glede na to, da omenjaš Zojouser posted image ).
Saj se probam izogibat dvigovanju, ampak vedno pa  žal ne gre. Npr. danes sem jo peljala k varuški in je bilo treba prit v tretje nadstropje. Malo je sicer šla sama, potem se je pa ustavila in prosila mami nesi. kaj čem drugega, če pa ni hotla it naprej. Pa v avto jo je tudi treba dvignit in za ven prav tako. Je še premajhna, da bi šla sama. Je pa res, da zdaj zelo zelo pazim, da je takšnih situacij čim manj. Za danes popoldne imam pa itak v planu mirovanje. S temi zadevami se ni za igrat. V ponedeljek pa imam morfologijo in bom g. omenila težave, da pogleda, če je vse ok.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
10.8.2007 16:25:41   
lana38
Ja pikica* tebi sem odgovorila, ne vem kako se je Ayo zanašla v postu.user posted image Očitno sem imela nekaj drugega v mislih.
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
10.8.2007 22:03:25   
hokejistka
Punce mene pa zanima, kje vas vaši user posted image brcajo. Mene namreč zelo spodaj. Včasih imam občutek, da bo kar ven pogledal, če bo še malo nižje pobrcal. Drugače pa user posted image čutim le občasno. Njegove brce tudi niso tako močne, da bi me prebudile sredi noči kot pravite nekatere.

pikica čeprav se ne moreš povsem izogniti dvigovanju se čimbolj potrudi, da pravilno dviguješ. Jaz delam v vrtcu in imam tudi precej dvigovanja. Se mu poskušam izogibat, samo kaj, ko je tudi veliko prepogibanja. Tudi jaz imam bolečine, ki minejo, ko počivam. Prav dolgo pa tudi ne bom več mogla delat.

Lahko noč!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
11.8.2007 8:44:59   
lana38
Moj user posted image  brca na levi ali na desni strani trebuha. Nikoli pa ni tako močno, da bi me to zbudilo. Mislim, da niti v prvi user posted image  takih močnih brc ni bilo, da bi me prebujale. Je pa to en fajn občutek. Brca pa predvsem zjutraj in zvečer, ko ležim v postelji.
LP

lana38

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
11.8.2007 9:38:49   
Anonimen
hokejistka, moj brca enako, zelo spodaj, in zelo močno. Ampak ponavadi začen ob dveh zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image . Še nisva naša ritma spanja in budnosti, ki bi obema ustrezal.

Lana 38 - si dobila pošto?

Pri nas so se pa začeli moji obupno močni krči v noge. Morma po magnezij. Danes zjutraj sem vse prebudila s krikom.user posted image

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 1721
11.8.2007 12:16:39   
Ayo
Hojla hojla!

Tudi moj user posted image  brca zelo spodaj, sem ravno zadnjic pri g to omenila, je rekel, da je vec kot normalno, ker maternica je tam doli user posted image . In tudi sem vprasala, da ga niti ne cutim vsak dan in se takrat ko ga, vecinoma samo zvecer ali zjutraj. Tudi to naj bi bilo normalno.

Lep vikend!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
11.8.2007 12:49:27   
ajtak
Ojla user posted image .
ta trapast dezeven dan sem izkoristila za pranje in pospravljanje, tako da sem sedaj kar precej utrujena... Kaj boste danes jedli? Jaz bom naredila eno hitro musako jo tresknem v pecico pa lahko grem pocivat...

Kar se pa zimskih jaken tice pa se nisem prav veliko razmisljala... ste me pa s temi poncoti cist "zrajcale"- un ta tretji mi je bozanski...

Nic, grem krompir lupituser posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
11.8.2007 13:05:31   
hokejistka
ayo pri meni je popolnoma enako tole z brcanjem.

Danes bo pri nas na krožniku zelenjavna omleta in skleda solate. Zadnje čase kuham samo tisto, kar si zaželi moj dragi in ne to, kar bi jedla jaz user posted image .

Sem bila v BTC danes in sem si malo ogledovala vozičke in posteljice. Me je kar minilo, kaj vse je potrebno kupiti. Sploh nimam volje, ker je na izbiro čisto preveč vozičkov in vsega drugega. Upam, da me novembra prime kakšen nakupovalni virus, da bo najin user posted image imel vse potrebno. Drugače bova pa verjetno kupila voziček Concord Fusion.

Glede zimskih jaken- glede na to, da imam nenormalno majhen trebuh, se bom po mojem stlačila v svojo staro bundo ali pa bom naokoli hodila odpeta.

Naslednji teden jo mahnem v službo, približuje pa se tudi moj pregled pri G. Moje G ni, zato me je na morfologijio poslala v Lj porodnišnico. Ima katera kakšne izkušnje od tam?

Dober tek!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
11.8.2007 13:44:05   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Punce mene pa zanima, kje vas vaši user posted image brcajo. Mene namreč zelo spodaj.

[/quote

Tudi mene naša user posted image  brca večinoma vspodaj,a zadnje dni čutim velikokrat nekaj nežnega tudi okoli popka.
Brcike pa čutim podnevi in ponoči.Če spim,jih ne čutim,ampak se velikokrat zbudim,ker me boli križ in takrat čutim kako tudi mala telovadi,ja je pa lep občutek,ampak če bo takole kasneje ponoči telovadila bo pa kar veselo!user posted image

Lana38  a je kaj novega?

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?