ElaM
|
Ojla, punce, čestitke pikici* za fanta. Ayo, tudi meni že nekaj teče iz dojk, no mlezivo. Vem, da mi je prvič šele zadnji mesec, tokrat pa že kar zdaj. Glede vozička, to je Inglesina, a ne? Meni sicer ni všeč in zdi se mi zelo nepraktičen, lahko pa da se motim. Zdi se mi tak, kot so ga imela gospe tam leta 1900, ko so se šetale s senčniki, prav v živo vidim sliko pred sabo. A se da zložiti v športni vozek, ker dojenčki tam pri 5-6 mesecih nočejo več ležat in jih je treba dvignit, da lahko firbcajo okrog. Meni je pri vozku poglavitno, da je lahek, športen, da je vodljiv tudi po gozdnih poteh, posledično mora imeti velika kolesa. Mi smo z Jane zadovoljni in, če bi še enkrat kupovala bi verjetno izbrala isto. Je pa res, da so predragi. No, pa saj to so itak vsi. Pri nas imamo takega, samo barve so druge. Raho, upam, da je zob že ok. Kajča, mene je medenica zelo bolela zadnji mesec, tako da ti nimam kaj pametnega za svetovat. Je pa neprijetno, ker še normalno hodit ne moreš, to pa vem. Mene pa danes malo stiska pri srčku, imam morfologijo, saj si dopovedujem, da je vse ok, ampak čisto sproščena pa kljub vsemu nisem. Upam, da danes izvemo, a dobimo Manco ali Jerneja. Danvari, čau, vidim, da si tukaj. Lepo bodite, pozdravlja vas tudi razgrajač v bušiju.