|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
13.8.2007 10:35:45   
smotka lonib
Lana38!

Bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Lana38, zdej pa uživaj do konca nosečnosti. Zaslužila si si tak izvid.

lep pozdrav!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
13.8.2007 10:53:24   
benika
lana38user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in iskrene čestitke za zdravega fantka. Sedaj pa uživaj 100/h. Res si zaslužiš!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
13.8.2007 11:10:29   
pikica*
lana38, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tale poba vas je pa res namučiluser posted image . Zdaj pa uživat!!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
13.8.2007 11:44:18   
pikica36
iiiiiiii   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  barvo lana 38!!!

čestitke user posted image   zdaj pa zajemaj s polno žlico prečudovite trenutkeuser posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
13.8.2007 13:56:44   
andreja2000
Lana38user posted image user posted image user posted image ,končno si lahko oddahneš,super in čestitke za vašegauser posted image .user posted image
Jutri,ko končam v bolnici pregled,te pokličem,verjetno bom imela zraven tudi Laro,mojega dragega seveda tudi.Se že veselim,da se vidimo in upam,da bo tudi na pregledu vse vredu z našo pupo,mi živčki spet malo delajo.

Ayo to kar se ti dogaja je normalno,meni se je to tudi zgodilo v 2 user posted image .

Raho ah,ti se mi pa res smiliš,pa kako te vse to najde.user posted image Res upam,da ti bolečina kmalu popusti! zate user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
13.8.2007 14:01:06   
medika 13
user posted image user posted image user posted image Lana38 čestitke  tvoje čakanje se je izplačalo. Res sem vesela zate in tvojega zdravega user posted image . Sedaj pa uživajta oba in pustita se razvajati!user posted image user posted image user posted image

Pozdravčki vsem decemberkam! user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
13.8.2007 14:40:22   
loncica
Lana, čestitke tudi iz moje strani.

Lep dan vsem

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
13.8.2007 14:46:52   
Skaana
Lana38, tudi jaz se nadvse veselim z vami user posted image user posted image user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
13.8.2007 15:20:10   
DANVARI
No koncno Lana38 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitke za fantina!¨user posted image user posted image user posted image

Ayo, to kar  ti je šlo oljnato ven je verjetno mlezivo, tisto prvo mleko (je bolj rumenkaste barve in zelo mastno/ oljnato). Meni se je to dogajalo zadnji mesec pred porodom.

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
13.8.2007 15:24:32   
DANVARI
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13

user posted image user posted image user posted image Lana38 čestitke  tvoje čakanje se je izplačalo. Res sem vesela zate in tvojega zdravega user posted image . Sedaj pa uživajta oba in pustita se razvajati!user posted image user posted image user posted image

Pozdravčki vsem decemberkam! user posted image

Pozdravljena Medika13! user posted image Kako si? Smo te punce pogrešale in se spraševale kako je kaj s tabo. Upam da ni prehudo, ti pošiljam en veelik user posted image Piši kaj!

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd

Neposredna povezava do sporočila: 1760
13.8.2007 15:46:30   
medika 13
IZVIRNO SPOROČILO: DANVARI

Pozdravljena Medika13! user posted image Kako si? Smo te punce pogrešale in se spraševale kako je kaj s tabo. Upam da ni prehudo, ti pošiljam en veelik user posted image Piši kaj!

Sem pa res vesla, da me še niste pozabile. Jaz sem ok. So dnevi, ko je vse vredu, imam pa tudi take, ko sem čisto na tleh. So pa v teh težkih trenutkih punce na Upanje po splavu zelo v podporo, pa seveda moj user posted image , ki mi vedno stoji ob strani. Počasi bo. Sedaj čakam na prvo user posted image , da se bom lahko kopala in potem začnem planirat user posted image . Potem bom pa odštevala dneve do novega leta, ko gremo v nove boje. 

Božajte bušije!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
13.8.2007 15:56:55   
Anonimen
Mdika13, kako lepo, da si se oglasila. Pogosto sem v teh dneh mislila nate. Upam, da bo novo leto tudi za vaju Novo Leto. Zaslužita si!

Jaz sem bila pri mojem zlatem zobozdravniku. Odprl mi je zob, diagnoza ni nič kaj ljubka - zobna gangrena. Iz čistega mira. Z zobom nikoli nič narobe. Sedaj je vsaj bolečina popustila. Ponoči sem namreč mislila, da me bo vzel user posted image . Na 4 ure sem jemala lekadol, da sem preživela do jutra. In celo noč nisem niti zatisnila oči. Sedaj imam zob odprt (vsaj en teden, da se izcedi iz njega ves gnoj), če pa bi karkoli bilo narobe, pa tako ali tako moram nazaj. Me je pa pošteno skregal, ker bi ga naj bila včeraj poklicala pa bi bili prišli domov, ker ve, da me je moralo svinjsko boleti. Pa res nimam sreče v tej user posted image  z zdravjem. Grem sedaj dalje spat, da pridem k sebi.

Potem pa napišem vse ostalo. O Concortu Fusion (tudi midva sva ga imela v opciji za nakup), izcedkih iz prsi, bodijih...

Neposredna povezava do sporočila: 1762
13.8.2007 16:37:46   
hokejistka
lana38 končno SI (smo) dočaka(li) user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE.

raho nestrpno čakam na novice o Fusion-u, ker se moj dragi totalno zatrapal v ta voziček. Drugače pa lepo počivaj in si pozdravi zob.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
13.8.2007 18:11:17   
Anonimen
lana38,čestitke tudi z moje strani!

medika,drži se!

LP

(odgovor članu hokejistka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1764
13.8.2007 18:55:30   
lana38
Hvala vsem za čestitke!
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
13.8.2007 19:10:15   
lana38
andreja2000, pusti zdaj živčke, saj bo vse OK. Veš, da so napake na organih značilne, kadar gre za kakšno kromosomsko napako. To je pa zdaj pri tvoji user posted image  izključeno.  
Tudi Blaž je rekel, da gre z mano. user posted image  je pa v službi. Upam, da bo sonček, da ne bomo z dežniki letali. Zadnjič na mega žuru je bilo prav zoprno.
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
13.8.2007 19:19:48   
Vrtnica79
Lana38, čestitke tudi iz moje strani zdaj pa uživaj user posted image !
Ja, Raho ti pa res nimaš sreče z zdravjem. Zato bo pa tvoj user posted image  bolj odporen.
Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
14.8.2007 7:46:08   
kajča
lana38 user posted image user posted image user posted image čestitke za zdravega fantka!

Mene ful bolijo medenične kosti, da komaj hodim. Sploh ne vem kaj naj naredim, sem spet začela jest Mg šumečke, če bo kaj pomagalo. Bom pa pojamrala moremu G naslednji teden.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
14.8.2007 7:59:56   
pikica*
Dobro jutro punce!

Medika13, tudi jaz se velikokrat spomnim nate. Upam, da ti bo dopust pomagal, da daš malo misli na pašo. Novo leto bo pa itak kmalu tu. Takrat pa v nove boje. Verjamem, da bosta drugo leto dočakal enega lepega in zdravega user posted image .

Mi pa smo včeraj imeli morfologijo. Naše user posted image  ni nič sramežljivo in je lepo dalo nogice narazen, tako da ni bilo dvoma o tem, da bomo dobili user posted image  (raho, da boš vedela glede barveuser posted image ).  Možu se je pa potem še celo popoldne smejalouser posted image . Tudi punčke bi bil zelo vesel, ampak je rekel, da bi bilo lepo, če bi imeli parček. No, pa ga imamouser posted image . Kar se mene tiče, mi je bilo čisto vseeno kaj je, samo, daje dete zdravo. Bo pa očitno treba precej nove garderobe nabavit, ker imamo zdaj večino stvari bolj punčkastihuser posted image . Še največja težava pa bo izbira imena. Čisto brez idej sva. No, časa je še dovolj, upam, da nama kaj dobrega pade na pamet.

Čau

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
14.8.2007 8:15:35   
pikica*
Še glede vozičkov......a je mogoče katera že videla v živo voziček Hartan VIP? Meni je všeč pa menda je dokaj lahek, ampak nimam pojma kako se zloži. Pa kje bi ga sploh lahko videla? Ma sej verjetno bom na koncu spet ugotovil, da mi Buzz najbolj ustreza in bomo kupili enega rabljenegauser posted image .

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
14.8.2007 8:51:02   
Ayo
Dobro jutro!

No pri nas smo imeli pa vceraj zvecer prav gimnasticne vaje! Ko sem se ulegla in zacela brat knjigo pred spanjem, sploh ni slo, tako smo brcali, da sem mislila, da bo user posted image  kar iz trebuha pogledal user posted image  user posted image
Potem pa se ob 4h me je spet zbudil...in zjutraj za v sluzbo je bilouser posted image  user posted image

pikica* cestitke za user posted image , tu pri nas imamo problem z imeni za user posted image , ceprav bomo izvedeli sele na koncu kaj bo.

Ja raho ti pa res nimas srece z zdravjem user posted image  Upam da je danasnja noc minila bolje in ti zelim cimprejsnje okrevanje!

Hvala vsem tudi za pojasnila o izcedkih iz bradavick, saj niti me ne skrbi, samo nisem si mislila, da ze tako kmalu to zacne curljati user posted image

Lana38, si praznovala? user posted image

Glede vozickov - jz sm pa najdla tega, k mi je ful hud!!!!!!! user posted image  Samo prakticen pa verjetno ni, pa se stane ful!!
Men je fuuuuuuuul vsec, kaj pravte? user posted image

user posted image

Lep dan!!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
14.8.2007 9:30:04   
ElaM
Ojla, punce,
čestitke pikici* za fanta.user posted image
Ayo, tudi meni že nekaj teče iz dojk, no mlezivo. Vem, da mi je prvič šele zadnji mesec, tokrat pa že kar zdaj.
Glede vozička, to je Inglesina, a ne? Meni sicer ni všeč in zdi se mi zelo nepraktičen, lahko pa da se motim. Zdi se mi tak, kot so ga imela gospe tam leta 1900, ko so se šetale s senčniki, prav v živo vidim sliko pred sabo.  A se da zložiti v športni vozek, ker dojenčki tam pri 5-6 mesecih nočejo več ležat in jih je treba dvignit, da lahko firbcajo okrog.user posted image
Meni je pri vozku poglavitno, da je lahek, športen, da je vodljiv tudi po gozdnih poteh, posledično mora imeti velika kolesa. Mi smo z Jane zadovoljni in, če bi še enkrat kupovala bi verjetno izbrala isto. Je pa res, da so predragi. No, pa saj to so itak vsi. Pri nas imamo takega, samo barve so druge.
user posted image
Raho, upam, da je zob že ok.
Kajča, mene je medenica zelo bolela zadnji mesec, tako da ti nimam kaj pametnega za svetovat. Je pa neprijetno, ker še normalno hodit ne moreš, to pa vem.
Mene pa danes malo stiska pri srčku, imam morfologijo, saj si dopovedujem, da je vse ok, ampak čisto sproščena pa kljub vsemu nisem. Upam, da danes izvemo, a dobimo Manco ali Jerneja.user posted image
Danvari, čau, vidim, da si tukaj.user posted image
Lepo bodite, pozdravlja vas tudi razgrajač v bušiju.user posted image

:)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
14.8.2007 9:34:57   
DANVARI
Voziček je res kjut! Ampak res nepraktičen user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kajča

Mene ful bolijo medenične kosti, da komaj hodim. Sploh ne vem kaj naj naredim, sem spet začela jest Mg šumečke, če bo kaj pomagalo. Bom pa pojamrala moremu G naslednji teden.

kajča, pejt v babycenter in si kupi medenični pas - ful pomaga, jaz kakšen dan sploh ne morem brez. Je stal pa pred dobrim letom okoli 4.000 SIT od La Vie.

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
14.8.2007 9:36:49   
DANVARI
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Danvari, čau, vidim, da si tukaj.user posted image
Lepo bodite, pozdravlja vas tudi razgrajač v bušiju.user posted image

evo si me lih prehitela v komentarju na voziček user posted image user posted image user posted image

mi mamo pa takega, samo druge barve:
user posted image

< Sporočilo je popravil DANVARI -- 14.8.2007 9:40:22 >

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
14.8.2007 10:56:02   
ElaM
Punce, kam ste danes vse mrknile?user posted image
Rabim eno info in sicer, a na morfologiji vedno merijo tudi dolžino MV?

:)

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?