|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
8.8.2007 14:08:53   
kajča
Jaz sem bila večarj že drugič na morfologiji, tokrat v Dravljah pri Pušenjaku. vse je ok, pa res bomo imeli user posted image  (je že tretji, ki je to potrdil, tako da že mora biti nekaj na tem).

Obseg trebuha na najširšem delu pa imam cca. 83 cm, samo sem bolj majhna, ampak zredila sem se pa podobno kot pikica*. Do 23t imam +7 kg, kar je približno toliko kot v 1. user posted image , samo da sem sedaj začela z 1,5 kg več. No pa sem kljub temu na koncu imela +12-13 kg.

Včeraj smo šli malo gledat za vozičke za dvojčke oz. dva otroka. Imeli bomo razliko 20 mesecev in za enkrat se mali še ful rad v vozičku vozi in mu ga nočem vzet, na kiddy boardu pa se ziher ne bo držal. Gledala sva Jane Twin two, ker imam že sedaj od janeja voziček, košaro in lupico in bi se potem lahko fino vozila, dojenček v košari, mali pa normalno v sedežu. Pa še v na netu sem na eni italijanski strani našla ful dobro ceno za ta voziček. Ma sej ne vem, po drugi strani pa se do decembra lahko še vse spremeni.

Kaj boste pa druge, ki imate tud nekatere tako majhne razlike naredile?

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
8.8.2007 14:43:55   
soncek.djukelica
Jaz sem šla cca za 10 kg gor! Pa nisem glih zadovoljna sama z seboj!user posted image user posted image user posted image
Ne bi si rada preveč zredila, že zaradi poroda, pa mi drugo leto ne bo preveč treba dol dajat!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
8.8.2007 14:50:31   
pikica*
kajča, mi bomo imeli razliko 23m. Pa ne razmišljamo o vozičku za dvojčke. V bistvu upava, da bova Zojo do konca leta že nekako spravila iz vozička, drugače pa bomo zanjo še naprej uporabljali Zappa. Bomo imeli pač dva vozička, če bo sila. Problem bi bil edino, če bi hotla it jaz sama kam z otrokoma, ampak mislim, da na kakšne večje ture to itak ni izvedljivo, če skočim pa do trgovine, bo šla pa Zoja že peš.

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
8.8.2007 14:53:30   
ajtak
Pikica jaz govorim o obsegu pod prsmi, ta se pa ne spreminja ne vem kako... Hotla sem ti dat sam za primerjavo, da vidis, da me je povsod dosti user posted image .

soncek.djukelica te cist razumem, tudi mene je malo strah kaj sele bo, saj naj bi se pravo nabiranje kil sele zacelo... Ah klinc, sem si tok tega user posted image  zelela,da se res ne mislim zdaj sekirat, ko bo pa porod mimo pa upam, da bo slo nekaj kar samo dol, nekaj bom pa zgubila ko bom za malim letala. Sploh ce bo se naprej tako zivahen se ni za bat user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
8.8.2007 14:58:22   
Ayo
Meni doma tehtnica kaze +6kg pri 22t, imam pa jutri pregled pri g pa bomo se tam videli koliko smo pridelali.
Okrog prsi - me pa ze 14-letnice prehitevajo! user posted image  user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
8.8.2007 15:31:31   
soncek.djukelica
Meni je ena prijateljica rekla,da se največ zrediš v prvih mesecih, pol pa ne več toliko! Če je temu tako, pa bomo itak videle!user posted image
ajtak, jaz sem svoji dve user posted image user posted image  čakala tudi zelo dolgo, da sem za njih pripravljena marsikaj potrpet! Gledam tvoj PDP,lahko se zgodi da bove isti čas šle v Rim! Jaz lahko pričakujem od 36 tedna naprej, čeprav si tako želim za Miklavža darilo!user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
8.8.2007 18:24:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

Meni je ena prijateljica rekla,da se največ zrediš v prvih mesecih, pol pa ne več toliko! Če je temu tako, pa bomo itak videle!user posted image

V moji 1. user posted image  pri meni ni bilo tako. Skupaj sem jih nabrala 33, so pa konstantno šle gor od 1. dneva. Zadnji teden sem jih pridelala 7user posted image user posted image user posted image .

Zato pa me sedaj tako skrbi, ker nisem pridelala še niti enega poštenega kilogramauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1657
8.8.2007 18:59:28   
Anonimen
Še malo foto albumauser posted image user posted image user posted image user posted image

Prejšnjič, ko je bila pri nas Magi*, smo na strehi naše hiše odkrili tole:
user posted image

Sedaj pa me še malce pohvalite, kako pridna sem bila - vse to sem spletela. Sam zdaj pa moram še zašitiuser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1658
8.8.2007 20:00:23   
lana38
raho, si bila pa res pridna, ko si toliko napletla sama.user posted image
Jaz sem se zredila že skoraj 10 kg. Zdaj sem na polovici, torej bo 20 kg sigurno šlo gor. Okrog pasu pa se še nisem izmerila, ker nimam doma metra. moram mami rečt, da mi ga prinese.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
8.8.2007 20:23:45   
Vrtnica79
Čer! Da se vam malo javim po dolgem času!
Sem bila danes pri G. na morfologiji. Je vseuser posted image  pa tudiuser posted image  raste normalno. Do zdaj sem se zredila 6 kg in opažam da mi trebuh vedno bolj raste! V 1 user posted image  se mi v tem času skoraj nič videlo. Počutim se čisto OK, samo vedno bolj  lena postajam. Tako da Raho tebi se kar čudim kako se ti da? Si pa ful lepo naredilauser posted image .
Aja, še eno vprašanje imam: kdaj se moram najavit za EA ( V Mb )user posted image  Vem da je to dr. Zabavnik, več pa nimam pojma?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
8.8.2007 20:44:21   
benika
Čao punce!

Vidim, da pridno nabirate kilogramčkeuser posted image  Jaz sem se v 1user posted image  zredila 4kg, do sedaj pa sem na -0,6 kg. Ja, ne hecam se, no. Res jih imam manj kot pred nosečnostjo. Za razliko od tebe Raho, ko te je G kr mal okregal, je mene moj pohvalil. Že v 1. posvetovalnici me je opozoril, da se ne smem preveč zredit, ker se mi bo preveč povesil trebuh po porodu. Ga pridno ubogam, če ne bom kmalu na 100 kg.

Jutri imam morfologijo in upam, da bo vse OK. Za spol ne bomo vprašali ampak se bomo, tako kot prvič, tudi tokrat pustili presenetiti.

Raho, jaz se tud priporočam za copatke, ampak v nevtralni barvi.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
8.8.2007 20:48:08   
Anonimen
A si mi naslov že posala, katja? Jih imam nekje izpisane, pa se mi sedaj ne da iskati.user posted image

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1662
8.8.2007 20:57:45   
ElaM
Čer,...
Še moje kile +4, nekako isto, kot prvič v teh tednih, samo s to razliko, da sem prvič štartala iz 49 kil, drugič 52. V 1. nosečnosti sem pridelala +16 kil, na koncu so mi noro pasale sladkarije, upam, da bom tokrat bolj pridna. Obseg trebuha imam pa 87 cm, prvič sem šla rodit s 105 cm.
Raho, pohvale, res si bila zelo, zelo pridna. A naslove še zbiraš? Če ja, ti ga sporočim po morfologiji.user posted image
Kajč, pri nas bo razlika zgolj 18 mesecev, pa ne razmišljava o nakupi vozička za 2. Za taveliko bomo uporabljali kar marelo, kolikor jo pač bomo. Odkar hodi se iak vedno krega, ko jo dam v voziček. Koliko stane Jane vozek za 2? Najbrž ni prav poceni, glede na to, da je že za enega user posted image  drag.
Lahko noč.

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
8.8.2007 21:01:53   
Anonimen
Seveda, da zbiram naslove. Pošlješ na ZS.user posted image

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1664
8.8.2007 21:14:10   
hokejistka
Po dolgem času spet en lep pozdrav vsem decemberčicam user posted image

Še malo moje statistike: 20t 3/7 sem pridelala slabih 6 kg. Začela sem s 50 kg. Obseg trebuha (merjen čez popek zvečer) je 80 cm. Sem ga merila z navadnim metrom, ker nimam šiviljskega user posted image .
Moj trebušček je še zelo nizko. Tudi user posted image me brca malo nad sramno kostjo. Na morju so mi vsi rekli, kako imam majhen trebuh in me je že pošteno zaskrbelo. Komaj čakam na morfologijo naslednji teden, da vidim, kaj bo rekla G.

Pobožajte svoje bušije!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
8.8.2007 22:14:50   
Skaana
user posted image  
Eeej, kolk ste pridne in pišete user posted image user posted image user posted image .

Še moji podatki: 21t 6/7, pridelala sem 10kguser posted image , ampak manj kot v 1. nosečnosti.

Raho, čudovito si tole nardila user posted image . Jaz bi tudi zdaj lahko, ker moram ležat, pa ne znam plesti user posted image . Se pa ravno spravljam urejat Atenin album. Bom sigurno malce jokcala zraven, ko bom spet gledala to malo piko user posted image .

Kajča in Vrtnica79 se veselim z vama za super morfologijo, Katja zate pa jutri pestke, prav user posted image

No, jaz v glavnem ležim... In to mi že močno preseda. Pa bo jutri komaj en tedenuser posted image  odkar so mi naredili cirklažo: http://www.americanpregnancy.org/pregnancycomplications/cervicalcerclage.html

Res ne vem, kaj naj si mislim... Prvo nosečnost sem preživela kot ptička na veji. Delala sem do 14dni pred porodom, brez težav sem nosila še težko torbo vsak dan v službo... Zdaj pa krvavi izcedki v prvem tromesečju, cirklaža v drugem... Joj, res upam, da bo vse ok. Pa saj bo, se je ravno začela pikica premikat, no v bistvu butat v boke user posted image .

Aja, ker sprašujete za vozičke. Vsak otrok je drugačen, naša je pri letu in pol čisto prenehala uporabljati voziček, zelo zelo rada hodi. Zeloooo počasi mora vitet in obtipat vsako travno bilkouser posted image . Tako da čisto odvisno. In meni je padel v vodo načrt, da bi kupila nov voziček za user posted image , ker je naš Quinny še v super ohranjenem stanju. Bom pa kupovala zimsko vrečo, tako da če katera mogoče ve, da jo kdo prodaja, se priporočam. Če ne pa upam, da bo v BC še v prodaji.

Ja, opremljanje za novorojenčka je pa res nekaj najlepšega. Mi smo se mislili še pred decembrom preseliti v novo hišo, zdaj pa se verjetno še ne bomo mogli. In tam sem že vse preračunala, kdo bo kje user posted image . No, pa saj mogoče je pa tako še boljše in bomo vse v miru porihtali, da bomo na pomlad lahko zaživeli s polno paro na svojem.

Poljubčke na bušijeuser posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
9.8.2007 8:08:15   
MojcaG
pozdravljene decembrke!

še nekaj od mene... sem v 23 tednu, do zdaj sem se zredila 4 kg. v primerjavi s prejšnjo nosečnostjo to ni nič. za nami je tudi morfologija, ki pravi da dobimo še eno punčko user posted image . pri nas bo razlike 26 mesecev, ampak prva hči ne uporablja vozička že od nekje prvega leta.

lep dan vsem!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
9.8.2007 8:15:55   
loncica
Jutro punce!

Jaz samo na hitro malce statistike: 21t3d, pridelala sem si 4 kg, obseg trebuha imam 92 cm. Zdi se mi pa, da je trebuh vsak dan večji.

Raho ful lepo si to nardila. Jaz sem ti že v zs napisala, da naj bi bil fantek, zdaj po morfologiji je pa jasno, da bo mulc.user posted image

Lep dan vsem

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
9.8.2007 8:26:23   
kajča
Ja vidim da nobena ne razmišlja o vozičku za 2, sej mi ga zdej tudi ne uporabljamo veliko, samo gremo na izlet in zaspi v avtu, kar je kar pogosto, ga pa moram dat v voziček. Če gremo na sprehod gremo pa tudi z vozičkom ali pa s triciklom, ker drugače gremo nazaj, ne naprej, pa še to bi en polurni sprehod trajal verjetno cel dan. Če greva pa v mesto, pa itak prideva do prve izložbe user posted image user posted image , potem pa nikamor. No sej do decembra se lahko še veliko spremeni, zato bomo pa še počakali, ker voziček stane 400 eur in ne bi rada ta denar kar stran vrgla.

Skaana berem, da se vi tudi selite v novo hiško, mi tudi, pa nam tudi verjetno ne bo zneslo do decembra, ampak se bomo v miru spomladi, do takrat se bomo pa še malo stiskaliuser posted image user posted image .

Raho, ti si bila pa ZEEEELO ZEEELO pridna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
9.8.2007 8:27:30   
ajtak
No, danes ste pa vse bolj zgodnje....
Po nava di vas jaz budim user posted image .

Raho user posted image , to tooook lepo zgleda ze zdej, kok bo sele cute ko bo fertik...

Drugace pa pri nas nic novega. Nas razgrajac trenutno se spi, drugace pa je aktiven, da joj user posted image .
Vam moram pa sporocit eno manj prijetno zadevo, namrec z mojim dopustom letos ne bo nic! Sva z mozem malo preracunala stroske prenove spalnice in vsega kar je se potrebno kupit, pa placat morva se njegovo vpisnino na faks, tako da sva/bova povsem broke. In dopust absolutno odpade user posted image . Zal mi je, ker sem se res veselila zadnjega dopusta v dvoje, razvajanja in razkazovanja trebuha... Pa ne bo nic iz tega.
Ah pa drugo leto v troje user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
9.8.2007 8:38:55   
pikica*
Raho, svaka ti častuser posted image . Je pa moralo bit enega štrikanja.
No, mi spola še ne vemo, ker še čakamo morfologijo. Imam jo v ponedeljek.

Se pa zdaj vse bolj vrti okrog hčerke, ker je prišla v fazo izsiljevanja. Živ obup. Včeraj sem bila resnično na koncu z živci, ko mi je uprizarjala sceno, ker ji nisem pustila, da stoji na dežju (po službi sem jo pobrala pri varuški in punči ni hotla it v avto, ker bi raje stala na dežju). Problem je pa še v tem, ker začne mahat in opletat, da je tudi dvignit skoraj ne morem, predvsem me je pa strah, da me bo udarila v trebuh. Potem je bilo dretje (ja, dretje, ne jok) celo pot do doma in potem skoz do stanovanja. Dobra preizkušnja, ni kaj. No, ampak bom raje tiho, da se ne boste ustrašile tiste, ki pričakujete prvegauser posted image user posted image .  Saj ni tako hudo.....samo včasih pridejo trenutki, ko so živčki res na hudi preizkušnji.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
9.8.2007 9:53:44   
DANVARI
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*
Se pa zdaj vse bolj vrti okrog hčerke, ker je prišla v fazo izsiljevanja. Živ obup. Včeraj sem bila resnično na koncu z živci, ko mi je uprizarjala sceno, ker ji nisem pustila, da stoji na dežju (po službi sem jo pobrala pri varuški in punči ni hotla it v avto, ker bi raje stala na dežju). Problem je pa še v tem, ker začne mahat in opletat, da je tudi dvignit skoraj ne morem, predvsem me je pa strah, da me bo udarila v trebuh. Potem je bilo dretje (ja, dretje, ne jok) celo pot do doma in potem skoz do stanovanja. Dobra preizkušnja, ni kaj. No, ampak bom raje tiho, da se ne boste ustrašile tiste, ki pričakujete prvegauser posted image user posted image .  Saj ni tako hudo.....samo včasih pridejo trenutki, ko so živčki res na hudi preizkušnji.

joj tole mi je pa znanouser posted image jaz nikdar ne vem kako bo ko jo bom dala v avto. Enkrat gre čisto brez problema, drugič se pa tako zvija da ni variante da jo dobiš noter. Zadnjič mi je pa tulila tolk v avtu, da sva se ustavili, ker sem bila prepričana da jo kaj tišči ali pa da sem jo nerodno v stolček dala. No in jo vzamem ven in kot bi odrezal, začne okol gledat in ko sem samo nakazala da bi šla nazaj not - dretje. Ne vprašte kakšna sem domov pršla user posted image sem šla samo še ležat.
Ali pa zdaj ko hodi, noče več včasih roke držat, pa ni še čisto stabilna, potem jo pa loviš in ko jo hočeš odvrnit z njene smeri, se vrže na tla in zganja ihto. user posted image

Ma sej so bogi, takole nebogljeni in odvisni pa že "vohajo"kako je bit neodvisen in pride do frustracije. Apam kakšen dan pa tud men prebije.

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
9.8.2007 9:56:07   
DANVARI
samo s to razliko, da sem prvič štartala iz 49 kil, drugič 52.

u ElaM tukaj sva pa čist kontra user posted image pri meni lahko pomnožiš skoraj z 2.

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
9.8.2007 10:26:08   
soncek.djukelica
ojla,

Jaz bom ziher rabila voziček za dva!user posted image  Bom kar rabljenega kupila, vendar bo nakupovanje prišlo na vrsto v septembru in oktobru!

pikica,danvari meni je lepo brati zgodbe o vajinih otrocih! Moj user posted image  ima 5-letnega sina,ki tudi izsiljuje,sploh v trgovini je živ obup! Moj ga noče jemati v trgovino,če pa gre z nama,se ponavadi zmeniva,da mu kupim eno stvar in pri tem vztrajam! Ali pa ga prefrigamo,ga damo v voziček sedet! user posted image user posted image user posted image

Izvedela sem,da moja Občina daje 250€ za vsakega novorojenca! Ker bosta dva, dobim 500€! Bo vse prav prišlo! user posted image

Raho, tudi jaz te moram pohvalit! Super punca si!user posted image

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
9.8.2007 10:43:53   
pikica*
soncek.djukelica, pri 5-letnikih se da vsaj kaj dopovedati. Pri naši 18-mesečnici pa je to malce težjeuser posted image . Zaenkrat v trgovini še nimamo težav, sva pa pripravljena, da pride tudi do tegauser posted image . No, upajmo, da nama jo rata ukrotit, ko bo enkrat dojela, da se izsiljevanje ne obrestuje.
Saj drugače so pa tile naši škratki prav lušniuser posted image  in meni je prav veselje gledat tole našo mamo cicko kako odkriva življenje.

Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?