Skaana
|
Eeej, kolk ste pridne in pišete . Še moji podatki: 21t 6/7, pridelala sem 10kg , ampak manj kot v 1. nosečnosti. Raho, čudovito si tole nardila . Jaz bi tudi zdaj lahko, ker moram ležat, pa ne znam plesti . Se pa ravno spravljam urejat Atenin album. Bom sigurno malce jokcala zraven, ko bom spet gledala to malo piko . Kajča in Vrtnica79 se veselim z vama za super morfologijo, Katja zate pa jutri pestke, prav No, jaz v glavnem ležim... In to mi že močno preseda. Pa bo jutri komaj en teden odkar so mi naredili cirklažo: http://www.americanpregnancy.org/pregnancycomplications/cervicalcerclage.html Res ne vem, kaj naj si mislim... Prvo nosečnost sem preživela kot ptička na veji. Delala sem do 14dni pred porodom, brez težav sem nosila še težko torbo vsak dan v službo... Zdaj pa krvavi izcedki v prvem tromesečju, cirklaža v drugem... Joj, res upam, da bo vse ok. Pa saj bo, se je ravno začela pikica premikat, no v bistvu butat v boke . Aja, ker sprašujete za vozičke. Vsak otrok je drugačen, naša je pri letu in pol čisto prenehala uporabljati voziček, zelo zelo rada hodi. Zeloooo počasi mora vitet in obtipat vsako travno bilko . Tako da čisto odvisno. In meni je padel v vodo načrt, da bi kupila nov voziček za , ker je naš Quinny še v super ohranjenem stanju. Bom pa kupovala zimsko vrečo, tako da če katera mogoče ve, da jo kdo prodaja, se priporočam. Če ne pa upam, da bo v BC še v prodaji. Ja, opremljanje za novorojenčka je pa res nekaj najlepšega. Mi smo se mislili še pred decembrom preseliti v novo hišo, zdaj pa se verjetno še ne bomo mogli. In tam sem že vse preračunala, kdo bo kje . No, pa saj mogoče je pa tako še boljše in bomo vse v miru porihtali, da bomo na pomlad lahko zaživeli s polno paro na svojem. Poljubčke na bušije .