benika
|
Lana, vsi držimo pesti, da tole pismo kmalu pristane v nabiralniku. Pa zdej smo že me živčne, kaj šele ti. Punce, mul mulc se je očitno odločil, da mu december ne paše in bo na svet privekal januarja. Ampak sem se odločila, da ostanem kr na tem forumu, če me boste še hotle brat Danes sem imela morfologijo in je G ugotovil, da smo se ušteli za cca. 2 tedna, tako da imam rok v začetku januarja. Drugače pa naj bi bil otroček star 18 tednov, težek okoli 250g (k ena ornk žemljica, je rekel G ), je v glavični legi, možgane ima, roke, noge tudi, želodček je lepo viden, tako da lačen ne bo, obseg glavice in trebuščka pa je za to starost tudi OK. Tako imam ponovno morfologijo 3. septembra in takrat upam, da bom izvedela še kaj več in lahko končno v miru uživala v nosečnosti. Trma: mi imamo doma neukročenega trmoglavca in svetovno jokico. Benjamin zatrmjari vsakič, ko mu česa ne dovolimo in temu ponavadi sledi izbruh joka. Sex; tudi pri nas na tem področju nismo ne vem kako aktivni, ampak važna je kvaliteta in ne kvantiteta, a ne punce. Že prej nisva ravno skakala drug po drugem vsak dan, sedaj pa sploh ne. 1x na teden je čisto dovolj....trenutno. Kaj pa še bo, bomo pa videli. Mene je v 1 zagrabilo zadnji mesec in takrat bi lahko vsak dan...večkrat . Me je moj hotu že na zdravljenje poslat . lp
|