|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
9.8.2007 10:59:30   
ElaM
Jah, Danvari vse ne more biti enako, bi bilo že kar skeri.user posted image
Še ena se javlja, ki ima trmastega otroka. Pri nas je največji problem, če jo ne pustim, da gre kamor se je namenila. Zadnjič je po vsej sili hotela biti v pesjakuuser posted image  in, ko ji nisem pustila je bila tak jok in vpitje, da ni za povedat. Pa, če kaj šlata okrog vtičnic in ji malo bolj na ostro rečem, da ne sme in je spet jok in užaljenost. Se mi zdi, da samo da spremenim barvo glasu pa je že preveč za našo občutljivko.
naša ima zdaj fazo, ko je vse ne. če ji rečem, da naj mi da lubčka, da naj gre k meni, je vedno odgovor ne, ne in zraven tako nagajivo gleda. Res so fletni tile naši čmrlji.

:)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
9.8.2007 11:13:20   
pikica*
Ja, včasih se jim res nasmejimouser posted image . Nekaj dni nazaj smo imeli mi en tak hecen dogodek. Naša cici ima zdaj eno tako fazo, ko je grozno glasna. Res. Tudi, ko govori, zraven kar kriči. In ji mož z malce utišanim glasom in čisto prijazno reče, da naj govori malce tiše. Mala ga pa pogleda in od užaljenosti pade v totalen jokuser posted image .

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
9.8.2007 11:26:05   
soncek.djukelica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  prav imata, res nas nasmejijo tile naši otročki!
mi smo se eno soboto odpravili na piknik ob jezeru, fajn placi za pečt, res luštn kraj!
pol sva pa midva ostala sama, ker je moj odšel na pijačo z enimi in pravi tamal,da bi šel v vodo, in greva midva skupaj...ampak,tamal si je fajn zračunu,da bo on meni v naročju bil,tako da nisva nič plavala!prideva ven iz vode,pa ne ve kaj bi....a greš v vodo,ne..a greva k atiju na sladoled,ne..se se boš igral,ne..in pol glasno,vendar nerazumljivo začne neki jamrat in ko je vse skupaj zrecitiral,sem jaz in dve punci zraven krepavale od smeha!
pol sva vseeno šla k atiju!user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
9.8.2007 11:34:20   
Ayo
Hojla klepetulje!

Najprej pohvale za raho user posted image , si me cist nakurla za strikanje, samo da jaz nisem taka strokovnjakinja, sem pa v teh dneh sedaj ful v filingu za iskanje krojev, vzorckov inp...ena punca na forumu mi je dala super internet stran www.garnstudio.com, toliko ce bi rada malo firbec popasla. user posted image  Aja, pa sedaj ti grem takoj naslov poslat! user posted image
Drugace se mi pa ful dopadeta tiste 2 storklje na vasi hisi!!! user posted image  user posted image  user posted image

No, sem pa jaz nazaj s pregleda pri g, vse je ok user posted image , user posted image  je ze obrnjen z glavico navzdol user posted image  Po merah je rekl g da izgleda, da smo en teden pred PDP, ampak da on datuma ne spreminja, ker to se vse spreminja proti koncu in PDP je samo en provizoricen podatek, itak o vsem odloca user posted image . Tudi midva ne zeliva izvedeti za spol. Je pa tolk fajn tale moj g, je rekel, da naj poklicem kadarkoli bi imela dvome, da z user posted image  ne bi bilo kaj v redu, da sploh ni problem in pogledamo z UZ. Res fajn obcutek!user posted image

Hokejistka, glede trebuscka sva pa na istem, mene vcasih tudi cudno pogledajo, ko recem, da sem ze cez polovico, ces saj se komaj opazi user posted image  

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
9.8.2007 11:37:03   
andreja2000
Pozdravljene user posted image

Vidim,da ste bile zelo pridne v pisanju in sem kar nekaj časa porabila ,da sem vas prebrala user posted image ,no pa le tako naprej.user posted image

raho user posted image user posted image user posted image  zaslužiš si čestitke,ker si bila resnično pridna.user posted image user posted image user posted image

V torek imam morfologijo in upam,da bo tudi tukaj vse vredu,me je pa vseen malo strah-ja,to pa delajo slabe izkušnje.

Mi pa smo dobili že prvo darilo za našo punčko in sicer poslikane pralne pleničke,ki so ful lepe-jih še doslej res nisem videla.

Lana38 je pošta že prišla???

Lep dan vsem user posted image  user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
9.8.2007 11:54:42   
lana38
Danes ste pa res aktiven s pisanjem. Skoraj tako kot, da me par dni ne bi bilo tukaj gor na RR.user posted image
Izmerila sem si obseg trebuha in imama ravno 100 cm, sa pravi 1 m.user posted image
Poštar je že bil, pisma pa še ni. To kar ni za verjeti. Ne vem, kaj za vraga delajo s tem kosom papirja, ki je zame vreden zlata.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
9.8.2007 12:07:08   
Ayo
Aja, pa skos pozabim vprasat, koliko ste kaj aktivne pri user posted image ?
Meni se po pravici kar nic ne ljubi, ampak ko user posted image  mal podrega, pol je treba user posted image , na ene vsakih 7-10 dni...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
9.8.2007 12:44:07   
pikica36
lana - mam filing da boš jutri dobila pismo
samo je ta birokracija in administracija res malo too much.
jaz sem si meseca maja dala vpisat delovno dobo v del. knjižico za čas brezposelnosti pri prvem otroku , pa sem včeraj dobila odgovor oz. sklep.
mislim haloo?!
eno user posted image  za srečo!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
9.8.2007 12:59:37   
soncek.djukelica
lana, a meter si? user posted image user posted image user posted image user posted image
Ayo, izgleda,da sva na istem glede user posted image ! Tudi meni se ne da!Pa moj pravi,da 1x na teden bi že mogla!user posted image  K..user posted image , če je pa trebuh tle!user posted image
Andreja, sej bo vse v redu! user posted image user posted image user posted image
Jaz imam pa 1 teden za teboj morfologijo!Se je že veselim!user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
9.8.2007 13:02:07   
Anonimen
Punce, hvala vsem za naslove. Sedaj že finiširam tudi copatke, vse za nadaljevanje dela pa imam pripravljeno. Upam, da mi bo uspelo nazezati mamo, da mi jih vsaj nekaj zašije skupaj, ker jih je tako ali tako potrebno še vse obdelati.

Bom jih pa počasi že začela razpošiljati.

Jaz sem pa včeraj malo šla po nakupih in privlekla domov 2 kompletka (svetlo modra). NE vem, menis e to zdi neutralna barva, pa vam?

Lana38, jutri bodo izvidi, 100%. Boš videla in vse bo OK. Končno ti bo (sedaj že najverjetneje) skala padla s srca.

Jaz pa tako pogosto mislim na našo Mediko zadnje čase. Vsakič, ko se spomnim na njo, mi stopijo solze v oči.

Aja, glede user posted image user posted image  - ne hvala, mi ni do njega trenutno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
  Neposredna povezava do sporočila: 1685
9.8.2007 13:26:06   
benika
Lana, vsi držimo pesti, da tole pismo kmalu pristane v nabiralniku. Pa zdej smo že me živčne, kaj šele ti.

Punce, mul mulc se je očitno odločil, da mu december ne paše in bo na svet privekal januarja. Ampak sem se odločila, da ostanem kr na tem forumu, če me boste še hotle bratuser posted image  Danes sem imela morfologijo in je G ugotovil, da smo se ušteli za cca. 2 tedna, tako da imam rok v začetku januarja. Drugače pa naj bi bil otroček star 18 tednov, težek okoli 250g (k ena ornk žemljica, je rekel Guser posted image ), je v glavični legi, možgane ima, roke, noge tudi, želodček je lepo viden, tako da lačen ne bo, obseg glavice in trebuščka pa je za to starost tudi OK. Tako imam ponovno morfologijo 3. septembra in takrat upam, da bom izvedela še kaj več in lahko končno v miru uživala v nosečnosti.

Trma: mi imamo doma neukročenega trmoglavca in svetovno jokico. Benjamin zatrmjari vsakič, ko mu česa ne dovolimo in temu ponavadi sledi izbruh joka.

Sex; tudi pri nas na tem področju nismo ne vem kako aktivni, ampak važna je kvaliteta in ne kvantiteta, a ne punce. Že prej nisva ravno skakala drug po drugem vsak dan, sedaj pa sploh ne. 1x na teden je čisto dovolj....trenutno. Kaj pa še bo, bomo pa videli. Mene je v 1user posted image  zagrabilo zadnji mesec in takrat bi lahko user posted image  vsak dan...večkratuser posted image . Me je moj hotu že na zdravljenje poslatuser posted image .

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
9.8.2007 13:26:39   
MojcaG
Aja, pa skos pozabim vprasat, koliko ste kaj aktivne pri ?
Meni se po pravici kar nic ne ljubi

men se pa po pravici povedano ful ljubi user posted image  user posted image  user posted image  tako je bilo tudi prvič user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
9.8.2007 14:04:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katja

Mene je v 1user posted image  zagrabilo zadnji mesec in takrat bi lahko user posted image  vsak dan...večkratuser posted image . Me je moj hotu že na zdravljenje poslatuser posted image .

lp

Ko da berem o sebi...

Moj se že veseliuser posted image

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1688
9.8.2007 15:02:54   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Aja, pa skos pozabim vprasat, koliko ste kaj aktivne pri user posted image ?
Meni se po pravici kar nic ne ljubi, ampak ko user posted image  mal podrega, pol je treba user posted image , na ene vsakih 7-10 dni...

Pri nas od seksa še pri s nismo.user posted image  Mi ne paše čisto nič, tako kot prvič in moj se že tudi veseli decembra, ko si obeta da takrat pa le kaj  bo. Saj veste seks naj bi pospešil porod.user posted image

:)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
9.8.2007 15:15:57   
ajtak
Kar se slonckanja tice bi men najbolj pasal dopoldne okrog 11h ko ga seveda ni user posted image  in ker po dveh mesecih poroke se ne mislim za postarji letat pac pocakam da mine. In verjemite mi do vecera, ko bi moj akcijo ze posteno mine user posted image user posted image .
Tako, da ce nama rata enkrat do dvakrat na 14dni je kr kul user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
9.8.2007 16:50:00   
Anonimen
No, tukaj pa imate dejstva o slončanju iz nosečniškega koledarja:
Verjetno je vaše spolno poželenje na visoki ravni. Sprostite se in uživajte v ljubljenju s svojim partnerjem! Za intenzivne orgazme je »kriva« povečana količina krvi v vašem telesu. To je  obdobje res spontane in sproščene spolnosti.

(odgovor članu ajtak)
  Neposredna povezava do sporočila: 1691
9.8.2007 17:33:48   
lana38
Pri nas pa nič ne user posted image . Najprej je bilo tako 2 meseca mirovanja in ležanja, tako da nobenemu niti na misel ni padlo nič o user posted image . Potem je pa user posted image  že začel, da je 9 mesecev pa res dolga doba. No, pa sva se carkljala, ampak jaz si nič več ne privoščim orgazmov, ker me je po vsakem orgazmu zelo neprijetno "bolel" trebuh in zelo napet je bil, lahko bi celo rekla da je otrdeval. Pa sva se raje odpovedala tem užitkom. Bo že še dovolj user posted image  potem, ko se user posted image  rodi. samo da je z user posted image  vse OK.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
9.8.2007 19:30:12   
Skaana
user posted image

kolk ste res pridne user posted image .

Pa še jaz o user posted image . Meni je pa do pred kratkim zelo pasalo, tako da smo na morju večkratno uživali user posted image . Zdaj pa... cerklaža in prepoved user posted image . Še dobro da so drugi načini kako zadovoljiti moškega user posted image ...

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
10.8.2007 8:03:59   
ajtak
user posted image
Dobro jutro!

Morda bo hecno da ze ob 8h morim s tem ampak, KAJ BOSTE PA DANES KUHALI??
Sem malo brez idej, pa bi mi pomoc prav prisla!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
10.8.2007 8:06:40   
loncica
Čav punce!

Ajtak, jaz bom naredila pire krompir in kumare v omaki. Imamo tolk kumar na vrtu, da se ven ne vidimouser posted image .

A je katera, ki je bila kaj v Toys r'us gledala cene vozičkov in lupin (Quinny, Maxi Cosi), če je kaj ceneje kot pri nas?

Lp

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
10.8.2007 8:20:57   
hokejistka
Dobro jutro user posted image

Mi bomo danes jedli file lista in krompir z blitvo.

Glede user posted image je pa pri nas tako, da odkar sem krvavela med SO, meni ni do tega. Sva se oba tako ustrašila, da naju je za 14 dni popolnoma minilo user posted image . Z veseljem pa uporabljava druge načine zadovoljitve. user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
10.8.2007 8:54:15   
Ayo
Dobro jutro!

Glede kuhanja - jaz ze nekaj dni sanjam o rizevih polpetih, pa ni blo se casa, njami, bom nrdila za vikend, ko bo vec casa. Bom tud sama doma to srede, gre user posted image  na obisk k starsem v hribe, jaz pa sparam dopust za december pa tudi cisto nic se mi ne da, sem zacela vceraj strikat dekco za user posted image  in sem totalno naspidirana! user posted image

loncica, se priporocam za recept za kumaricno omako. user posted image

No pa ko smo ravno pri hrani, a vam kaj se posebno smrdi oz. ne jeste sedaj v user posted image ? Jaz sem postala vegetarijanka, fuj meso, pa tud rib se izogibam, nekako mi sploh ne potegnejo. Drugace pa sem cisto skenslala sladkarije, se posebej cokolado, katera je bila prej dnevno na jedilniku. user posted image

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
10.8.2007 9:38:55   
lana38
Meni tudi zdaj čokolada ravno ne gre najbolje. Jo pa še pojem kak košček tu in tam. Drugače pa mi včasih kakšna hrana posebaj zadiši, ko pa se tega najem, pa več ne morem jesti. Ni me paše. To je pač posebnost user posted image .
Mojega izvida AC še vedni ni. Očitno so zaspali.user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
10.8.2007 10:06:35   
hokejistka
lana38 pa je poštar že prišel? Zdaj sem pa že jaz jezna zaradi tega izvida.user posted image A morajo tako mečkat. Je res takšen problem list vtaknit v kuverto in oddat v nabiralnik?
Če mi daš telefonsko, jih jaz pokličem in jim povem, da smo že vse decemberke na ringaraji živčne, ker tako mečkajo user posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
10.8.2007 10:11:58   
lana38
Poštar je že bil danes, ja.user posted image  Res ne vem, kaj delajo. Samo zdaj sem že skoraj prepričana, da dobim dober izvid. Po 4 tednih me verjetno res ne bodo več klicali.
LP

lana38

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?