Ayo
|
Dobro jutro cveke! Bom danes jaz prva ker vceraj se pa tudi meni ni dalo niti prizgati pc-ja Sicer sva bila bolj leteca, zvecer pa obicajno tudi jaz kar prelezim pred tv in se mi cisto nic ne da. Slabosti tudi pri meni pocasi popuscajo oz se kazejo v precej milejsi obliki, joske me ze dolgo ne bolijo vec, utrujenost je pa se zelo velika! Mi danes zacnemo 11 t, JUPIIIIII!!! Tudi meni mesne jedi smrdijo kot ne vem kaj, sem ze vec kot mesec dni vegi, vcasih kaksna ribica pa se to se kar posilim, ker kaksno zivalsko beljakovino bi blo fajn dobit ceprav mi je g rekel, da naj se sploh ne obremenjujem s prehrano, ker pikica si vzame vse kar potrebuje, da zaloge so zadostne Vecjo preglavico mi povzrocajo pijace, vse mi smrdi, tako da ne vem ce na dan sploh popijem liter tekocine Drugace pa me mogoce 1x na dan za par minut boli v predelih jajcnikov, enkrat na dx enkrat na lx, pa vcasih tudi malo kriz, pa me niti ne skrbi, ker verjetno si pikica dela prostor tam notri, pa je to samo posledica dogajanja. Verjetno je normalno. Izcedki pa so vcasih prisotni tudi pri meni, ampak mislim da je vse pod kontrolo kot mora biti. Trebuscek pa ne vem ce je kaj dosti vecji zaenkrat mi grejo gor se vse hlace, razen kavbojk, sem se pa ravno vceraj zvagala in imamo 2kg vec... ...pa ne vem od kje, ker itak nic ne jem Glede AC, moj bi rad na vsak nacin da gremo delat cetudi po NS bp, stara sem pa 32...tako da se zadnje dni, poleg tega kam na dopust, veliko pogovarjamo tudi o tem. Joj kolk sem dons napisala! Grem sedaj plavat na bazen, mogoce se znebim teh 2kg Lepo nedeljo vsem vam!!
|