|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
24.5.2007 10:05:28   
loncica
Čav punce!

Jaz tudi že odštevam dneve do NS, ki bo 5.6. v Dravljah. Pripravljam se na poroko, fax pa malce zapostavljam. Jaz sem skoz žejna, res veliko popijem - od 3 do 4 litre na dan. Slabost se pa ponavadi začne tam po šesti uri popoldne. Pa še tolk vroče je zdaj.
Jaz si bom tudi mogla kake hlače kupit, mam kar napihnjen trebuh. Če bo katere kje kupovala po ugodnih cenah naj sporoči, ker jaz za eno majčko ne mislim dat 35€, samo zato ker je nosečniška.

Lep danuser posted image

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 701
24.5.2007 10:13:39   
ElaM
Lončica, ne bom tukaj delala reklame, vendar jaz sem majčko, ki ji na trebuhu piše "pridem decembra" kupila za 15 E. Pa majčka je full ok, Fishbone. Lahko mi pišeš na Zs, pa ti pošljem sliko in kontakt gospe, ki to dela.
Cene v trgovinah za bodoče mamice so pa res oderuške, še dobro, da je letos moda tunik, da lahko kupimo kaj tudi v običajnih trgovinah. Hlače imam vse še iz prve nosečnosti, tako da si bom kupila samo ene 7/8 v Qulleju (30E) in ene malo lepše lanene.

< Sporočilo je popravil ElaM -- 24.5.2007 10:15:51 >

:)

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 702
24.5.2007 16:51:57   
lana38
Čakam na NS, da bom lahko vsem povedala, da sem user posted image . Zdaj me tako bolj malo ljudi vidi, ko sem skoz doma. Tisti ki so okrog mene pa so tako že vedeli od vsega začetka. Samo trebušček kar raste, tako da ne vem, če ne bo moj sinek prej že 100%, da je mama user posted image . Zdaj ni več tako majhen, da ne bi vedel. Pa od zadnje user posted image  tudi ni tako dolgo, da si ne bi nekaj zapomnil.
LP

lana38

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 703
24.5.2007 19:51:47   
hokejistka
Lana 38 kdaj pa imaš NS? Jaz tudi čakam na NS- takrat bova povedala prijateljem. Še 14 dni user posted image . Starši in v službi pa itak že vejo, ker sem morala ostati na bolniški.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 704
25.5.2007 7:35:37   
kajča
jaz sem bila včeraj na NS v dravljah in je bilo vse ok. Tveganje za DS je 1:5300, kar je kar slabše kot v 1.user posted image  pred 1,5 letom, ko je bilo 1:10000, samo za moja leta (29) je to baje ok. NS je bila pa 1,3 cm, kar ni veliko, v prvo je bilo pa 1,8 cm. Tako, da razumem izračunov teh tveganj za DS. Lahko bi šla še na dvojni hormonski test, pa bi mi potem še enkrat izračunal tveganje, pa ne bom šla. Je pa rekla, da je 90%, da bomo imeli punčko.user posted image user posted image user posted image user posted image . Velika je pa 61 mm in PDP mi je prestavila na 3.12.

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 705
25.5.2007 8:18:07   
nanaa
user posted image user posted image  Kajča, super. Mene tudi že kar zvije, ko vidim, da se bližamo :)).
Kajča kaj pa je to dvojni hormonski test, a to imamo možnost tudi iti?

Meni pa je ta teden zvečer tako slabo, da raje kar zaspim :).

ElaM a ti naročuješ Quelle kar navadne cote pa večjo številko ali kako?
Jaz sem bila včeraj v H&M sem probala tunike, katastrofa kar visi vse pa še dvakrat širšo me naredi. Imam občutek, da bom mogla najti šivilijo.

Ali ste se že kaj zredile?

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 706
25.5.2007 8:19:17   
loncica
Kako kaj punce?

Mene je včeraj tako zdelalo. Najprej glavobol, potem sem pa še bruhala zvečer. V bistvu sem si sama kriva, če jem ne dve uri mi je zvečer samo malo slabo. Včeraj sem bila pa na enem obisku in 5 ur nisem jedla nič, prišla domov in nekaj na silo pojedla in seveda, je šlo vse nazaj. Groza.

Nič, upam da bo dons boljše - me čaka nekaj zlo stresnih opravil.

Lep dan

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 707
25.5.2007 8:45:49   
lana38
Nimam še datuma za NS, ker bom šla kar pri svojem G in se bova dogovorila 5.6., ko imam pregled. Takrat bom user posted image  10T in 3/7, tako da bo še dovolj časa za določiti datum NS.
Ker je zelo vroče, ne morem več imeti oblečene trenirke.user posted image  Tako da imam zdaj 3/4 hlače od user posted image . Malo so mi sicer prevelike, ampak kaj čem, če mi nič mojega ni več prav. Sem prav napihnjena.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 708
25.5.2007 9:08:22   
Anonimen
Samo na hitro... Da vidim, kaj delate.user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki ste opravile NS, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki vas mučijo slabosti - še malo in bo konec.user posted image

Jaz sem včeraj bila v LJ in sem si v La vie (baby center) kupila eno zelo lepo črno oblekco za 47€ in eno user posted image  jakno, tako malo bolj elegantno - je bila znižana za 39 €.

Pa z našo Magi* sva bili na kavi. Upam, da kmalu ponovivauser posted image

Lepo se imejte, božajte user posted image  in uživajte. Bojda bodo v nedeljo ohladitveuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 709
25.5.2007 9:49:15   
ElaM
Punce, živjo.
Mene slabosti še kar mučijo in odštevam tedne, ko jih bo konec.
Čestitke vsem za uspešno opravljene NS.
Jaz jo imam pri dr. Pušenjaku, 4.6. Me kar malo stiska, ko se bliža ta datum, takrat začnem tudi delat po porodniški.user posted image
Raho, a imajo v LaVie kaj lanenih hlač? A si mogoče kaj videla?
Nanaa, jaz sem v Quelleju naročala izključno nosečniške cunje, eno številko manjše, kot je moja normalna konfekcijska. Imam 36, tam sem naročila 34 in so hlače ravno prav. So pa čisto ok, za teh par mesecev. Ker me res kar pri srcu boli, da bi dajala po 60E in še več za hlače, ki niso čisto nič boljše.
Zdaj pa šibam, grem s Tinkaro na sončka.
Lepo bodite in pobožajte bušije.

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 710
25.5.2007 9:58:10   
nanaa
Ja sej zato, tudi meni se zdi, čisto mimo plačevat ne vem kakšne denarje za par mesecev :).
A veš, da nisem v Quelle nikoli porajtal, da imajo nosečniške cote user posted image  ali je ša kakšen drug katalog.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 711
25.5.2007 9:59:10   
kajča
še to vam moram povedat, sem bila včeraj ravno na NS ko sem čutila mehurčke in na UZ sem gledala, da se pikica premika, potem sem vprašala, če je to možno in mi je G rekel, da je. Torej punce, mehurčki so že možni user posted image user posted image user posted image , jaz jih zdaj kar pogosto čez dan čutim, ampak so res nežni.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 712
25.5.2007 11:59:17   
MT
Ojla punce, da se še jst malo javim. Sem kar potihnila za nekaj časa ...

... no, včeraj sem imela pa 2. pregled in je bilo vse ok user posted image Srček bije, plodek je velik 58 mm, baje da je vse v redu, sem tudi vidla 5 prstkov na rokicah in nogicah user posted image Kak občutek gledat svoj zakladek .. sploh ne znam opisat, sem bila med oblaki user posted image

Kajča, kako pa zgledajo ti mehurčki? A to začutiš, ko se plodek premika? Ker jst nič takega ne čutim, pa je G rekla, da se plodek že lepo premika in sem morala še malo kašljat, ker je bil ravno takrat pri miru, ko je hotla naredit eno slikico zase za pogledat NS, čeprav nima licence.

Aja, pa ful je blo smešno, ko se jst uležem in mi pogleda trebušček in reče: "Ma kako lepo, he že prav izbočen." user posted image Drugače se pa nisem še nič zredila, celo malo shujšala. Ampak bom sigurno zdej nadoknadla in bojo šle kilce gor user posted image

Na NS greva pa z mojim v ponedeljek v Postojno. Komaj čakam, upam, da bo tudi tam vse ok.

Punce, uživajte, počivajte, bodite na hladnem, pa da bodo tudi vaši pregledi vsi ok user posted image

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 713
25.5.2007 12:00:43   
MT
Aja, pa še to .. za seznam .. mi je G premaknila PDP iz 6.12. na 4.12. No, bomo videli v ponedeljek na NS, če ne bo spet kak nov datum user posted image

(odgovor članu MT)
Neposredna povezava do sporočila: 714
25.5.2007 19:30:34   
Magi*
dan!

pa kakšen dan:-) vse je šlo gladko, kot po maslu. po službi se s tamalčico odpraviva na obisk k zgonji sosedi. jaz zadremam na terasi na blazinah, oni dve pa se gresta kopat. zdaj sem spočita, tamala je skopana, a ni to finouser posted image  če se bom kdaj selila, bom sosede kar s seboj vzelauser posted image

trebušček pridno raste, v službi me vsi samo začudeno opazujejo, pa nihče ne upa vprašat. čudno. a se jim zdim tako "ojštra"?user posted image  prav gotovo, a ne raho?user posted image user posted image user posted image  bova ponovili, brez skrbi.

naj vam bo vikend lep in čim manj delaven.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu MT)
Neposredna povezava do sporočila: 715
26.5.2007 10:08:41   
lana38
Dober dan!
Danes pa je že prav pošteno vroče navsezgodaj. Tako lepi dnevi so, jaz pa gledam samo čez okno.user posted image  Upam, da bom kmalu lahko šla vsaj na kakšen par minutni sprehod. Danes sem napolnila 9T user posted image .
Še 10 dni pa bom spet videla, kako napreduje moj user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 716
26.5.2007 16:28:25   
Magi*
lana, jaz ti čisto nič ne zavidam. sem morala v prvi N ležati. kako grozno. upam, da ti tale čas kar se da lepo mine in boš kasneje lahko šla že malo naokoli.

ne boste verjeli, ampak mi smo danes obrali našo češnjo. sredi LJ, nič špricano (OK, na ostale vplive iz okolja  res ne morem vplivati). no, skoraj obrali. jutri moramo od naših (s kmetovuser posted image ) prinesti večjo lojtro, ker so itak na najvišjih in nedosegljivih vejah najlepše češnje.

zvečer pa v Škofjo Loko na koncert. Zaki gre zraven, gre tetico gledat.

lepo se imejte še naprej!

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 717
26.5.2007 18:18:08   
lana38
Jaz tudi z veseljem vsak dan češnje zobljem. So sicer iz trgovine, ker naše še niso zrele, ampak bodo pa kmalu.user posted image  
Danes mi je nekako zelo dolgčas. Se mi zdi, da nikamor ne gre čas. Jaz pa samo ležim, sedim, jem, hodim na WC... Še TV mi ni za gledati. Prav dolgočasno je. Včasih pa nimam časa za nič, ker imam vedno vse polno obveznosti. Zdaj je vse to prevzel moj user posted image , ki pa pravi, da se mu zdi, da samo še okrog leta in več ne ve, kaj bi najprej naredil. Kaj čemo, bo že...
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 718
26.5.2007 20:04:19   
Anonimen
Ha, drage moje, jaz pa imam češnjo tako posajeno, da samo roko z balkona stegnem in jih lahko jemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

A ve tudi tako "ubijate" sadje? Jaz bi samo sadje jedla. čeprav sem danes naredila taktično napako in šla v MS na tešče - je bil Nodi in se nam je že mudilo, ker smo bili zmenjeni z Rijo. Potem sem si pa kupila sendvič in z njim me je ulovila naša Mukiuser posted image user posted image user posted image .

Magi* - lepo se imej na koncertu.

Lana38 - morda pa se stanje sedaj malce izboljša in ti več ne bo potrebno toliko mirovati. Upam, da bo tako. Jaz si anmreč ne predstavljam, da bi morala ležati. Sploh ne vem, kako bi mi to poleg Črtomira uspelouser posted image

A katera ve, kje je naša Andreja 2000? Že dolgo se ni oglasila ne tukaj ne na Upanjuuser posted image

< Sporočilo je popravil raho -- 26.5.2007 20:05:45 >

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 719
26.5.2007 20:40:35   
picola1
Ojla!

Da še vam sporočim, punce! Moja kolegica je zaposlena pri Hipp-u in pošiljajo okrog brezplačne promocijske paketke. Če katera želi tak paketek, naj mi pošlje zs.
Lepo se imejte in lepo nosečnost želim vsem skupaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 720
27.5.2007 10:24:37   
andreja2000
raho  hvala,da me pogrešaš,saj vas berem,le nič novega ni, včeraj  pa smo že zjutraj odšli od doma in prišli pozno zvečer,saj smo bili na pikniku in ni bilo časa za pisanje.
Torej,pri meni ni nič novega,no slabosti se malce umirjajo,jutri pa imam genetski posvet v MB.

Vsem user posted image  želim lepo nedeljo!user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 721
27.5.2007 10:30:28   
lana38
Ojla, andreja2000!
Tudi jaz sem opazila, da te nekaj časa ni bilo. Ja saj se nam prevzaprav nič ne dogaja, ko ni pregleda, razen slabosti. To je pa tako že stara tema.user posted image  
Kaj pa bo na tem gentskem posvetu? A je to kaj podobnega kot tam v porodnišnici, ko ti povedo, kaj je narobe z user posted image ? Tisti posvet ni bil meni čisto nič všeč. No, saj mi ni mogel biti, ko pa so mi tako grdo stvar povedali. Samo se mi je potem zdelo, da je nekako vse "v rokavicah" povedal tisti genetik. Šele ko sem šla z izvidim do G, me je ta postavil na realna tla. Zakaj so te pa pravzaprav poslali na ta posvet?
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 722
27.5.2007 13:23:53   
andreja2000
Lana38  na tem posvetu sem bila tudi v prejšnji user posted image .Tam so mi priporočali amniocintezo in vse o njej razložili,a ti nisi bila na tem posvetu pred AC?
Sedaj pa grem spet,da vidim,če bodo še kaj priporočali zraven AC.Na AC pa itak grem.
Ja,potem,ko so me v prejšnji user posted image  po AC poklicali domov,pa sem imela genetika,ki nama je vse natančno razložil kako bolna je najina deklica,ja,tisti posvet pa je bil najhujši v mojem življenju in upam,da nikoli več ne doživim česa tako bolečega enako želim vsem ostalim user posted image .user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 723
27.5.2007 16:19:17   
coolbabe
Hej hoj punce!
Evo me je zdejle pa skoraj kap! Se vedno sem anonimna (mislim da sem se javila nekje na 5 strani - z 10 mesecno puncko, no zdej že 11) ne mi zamerit ampak dokler ne povem v sluzbi moram bit tako ker nočem da zvejo na forumu.
Zakaj me je pa kap skor? Ker me ni par tednov gor k smo bli na dopustu (zadnji izkoristek preden se mi konča porodniška) pa ste prigurale do 29 strani! Čveke jedne user posted image !
V glavnem nakratko update: NS imam pojutrišnjem, prvi pregled uspešno dala skozi, srček videnuser posted image , slabosti recimo da pojenjujejo user posted image
V glavnem takooo bi čvekala z vami pa bom raje počakala da ne vnesem preveč zmede z mojo anonimnostjo ker vidim da nisem edina user posted image
Sicer pa uživajte vse v nosečnosti pa se tipkamo ko bom malo bolj javna user posted image

Aja, PDP mi pa še ni določila samo takole po spletnih straneh mi piše 15.12.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 724
27.5.2007 17:18:45   
Anonimen
Naslednjič še klikni anonimni uporabnik, preden potrdiš, ker je tvoja anonimnost šla po mašrumeuser posted image

V glavnem, lep pozdravček od ponoči bruhalne in migrenaste, sedaj pa pritisk pod nulo (50/100) Rahouser posted image

(odgovor članu coolbabe)
  Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?