pikica*
|
Dobro jutro vsem skupaj! A ve že kar mehurčke čutite? Uf, to je pa res hitro. Jaz se niti ne spomnim kdaj sem jih začutila v prvi nosečnosti. No, ko bodo, bom že vedela . Včeraj sem imela končno prvi pregled. Vsi datumi se točno ujemajo, tako da je naše napovedano za 23.12., tako kot sem si tudi sama izračunala. Tudi velikost se točno na dan ujema. Vsaj ne bo dileme s PDP . Se je pa lepo videl utrip srčka in zametki rokic ter nogic. Dete očitno uživa . Sem dobila tudi eno slikico, ki sva jo z potem pokazala hčerki, ampak ji seveda nič ni bilo jasno . Sva ji razlagala, da je na slikici ula (vsem dojenčkom pravi ula), ampak je samo začudeno gledala . Slabosti so še vedno prisotne in bodo najbrž še par tednov, ampak ni kaj. Treba je zdržat. Mi pa vsake toliko zapaše junk food. Včeraj zvečer sem si grozno zaželela kraljevsko solato in pomfri. In to ob 1h zjutraj . Sem tako sanjala o tem, da je mož že vprašal, če mi gre iskat (drugače mi namreč hrana v glavnem ne paše zaradi slabosti in je potem treba izkoristit vsako priliko). Kile še ne gredo navzgor. V bistvu zaenkrat bolj navzdol. Ampak nič hudega, ker mi je od prvega poroda itak ostalo malo zaloge (par kg) in se zdaj ravno zopet bližam moji začetni kilaži. Ko se bodo nehale slabosti, s ebodo pa tudi kg ustavile. Sem pa ravno včeraj pri Pušenjaku brala, da sploh ni potrebe, da se do 20. tedna kaj zredimo, ker ima otrok takrat še tako minimalno težo, da se v bistvu nikjer ne pozna. No, po moje se nabere tudi nekaj plodovnice, kar takoj da kakšno kilco. Trebuh je še vedno raven (v bistvu se mi zdi, da je bolj raven kot je bil pred nosečnostjo). Bomo videli kako dolgo bo ostalo tako. Zato zaenkrat še nimam težav z garderobo. Bom pa za vsak slučaj počasi dala na kup stare nosečniške obleke, da vidim kaj sploh imam. Da ne bo kakšnih presenečenj. Vendar upam, da se jih bom čim dlje izogibala. Vem, da sem bila na koncu prve nosečnosti že prav naveličana enih in istih cunj in sem komaj čakala, da povlečem nase stare kavbojke . Pa so potem vse nosečke, s katerimi sem govorila, pripovedovale podobne zgodbice . Uf, sem se razpisala. Mislim, d abo zaenkrat kar dovolj. Uživajte!
|