|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
16.5.2007 21:22:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nanaa

Meni jo je priporočal moj ginekolog.

Ali boste vprašale za spol?? Jaz bi, saj veste ženske, moj dragi pa ne bi.

Če on noče vedeti za spol se pa zmenita, da pogleda in pove potem, ko gre tvoj dragi ven samo tebi... če boš pa lahko tiho... to je pa druga pesem.user posted image Midva bova definitivno vprašala.user posted image

Hvala za info glede dr.Strahove. H kateremu ginekologu pa hodiš? Ker moja ginekologinja mi je rekla naj pokličem v porodnišnico?! Ne vem, če sem jo dobro zastopila, ampak NS se itak plača, tko da je vseen kam grem. Hodim pa k dr. Dimnikovi v ZD Bežigrad. No, pa bom na NS videla ali sem decemberka ali januarčica, potem pa povem kdo sem.

LP

(odgovor članu nanaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 626
17.5.2007 8:28:21   
lana38
Uh, koliko napišete v enem samem dnevu, da moram kar nekaj časa brati. Jaz sem se pa že pošteno naveličala tega mirovanja. Oh, kje je še december.user posted image

andreja2000, jaz tudi mislim, da rumeni izcedek ni nič strašnega, čeprav je za nas čisto normalno, da nas je vsega bolj strah. Saj tudi jaz opazujem vse odtenke barv. Če boš pa počivala, pa ti tudi ne bo škodilo. Jutri pa boš tako videla, kaj pravi G.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 627
17.5.2007 10:06:38   
soncek.djukelica
ojla, souser posted image

kako ste? danes je končno lepši dan, in sem bila že zunaj!
jaz imam jutri zobarja? sej nimam velikih težav, le en zob mi bo popravljal, kako je glede injekcij in zdravil? a mu povem, da sem user posted image ?

lp

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 628
17.5.2007 10:16:24   
hokejistka
Vsekakor mu povej, da si user posted image . To sicer nima nobenega vpliva na dajanje inekcij proti bolečinam, saj jih lahko brez problema uporabljaš v nosečnosti. Glede ostalih zdravil je pa stvar bolj vprašljiva. kakšna zdravila si imela v mislih? analgetike? Od teh lahko uporabljaš samo Lekadol.

Zdaj si me spomnila, da bi bilo dobro, da se tudi jaz počasi odpravim k zobozdravniku. Samo bom še kakšen mesec počakala, da me slabosti minejo. Ker že tako težko prenašam vonje v ordinaciji, kaj šele, ko ima on roke v mojih ustih. Zaenkrat vrtanje odpade!

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 629
17.5.2007 10:25:11   
Magi*
dan!

sem ostala doma na počitku...in imam slabo vest. ma, sem res mahnjena jaz. pa še zravnica me je tako mrko gledala, ko da ne vem kaj hočem od nje. zdaj pa dva dni maksimalnega počitka in potem novim zmagam naproti. od ponedeljka dalje imam spet "normalen" delavnik, ki me ne bo zvil do konca.

PS: izcedka od včeraj niuser posted image  zdaj grem pa kar spat. pa-pa, M

PS2: raho, držim pesti za pregleduser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 630
17.5.2007 11:31:21   
nanaa
Anonimna poglej si še na tej strani http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1450283 glede dr.Strahove, vidim, da ena piše, da ni več najboljša user posted image . Bomo videli.

Punce eno vprašanje, berem na med.over.net  glede amiocinteze in vidim, da se vse več punc odloča za njo tudi če je rezultat ok. Kakšno je vaše mnenje glede tega. Ali mogoče veste koliko stane?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 631
17.5.2007 11:44:37   
ElaM
Prvič sem bila na NS pri dr.Strahovi, zdaj grem k dr. Pušenjaku, no se moram še naročiti. Čeprav sem bila prvič zadovoljna.
Na AC, sama ne bom šla, če bo rezultat ok, je le od 1-3% možnosti splava. Tako, da zame to ne pride v poštev, pa mislim, da je tudi precej drago, če ne greš na napotnico, točnega zneska se ne spomnim.
Magi*, pametna punca, da počivaš.user posted image
Lepo se imejte, ..

:)

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 632
17.5.2007 13:29:10   
Magi*
AC je pred leti stala 270.000 SIT, če ti ni pripadala zaradi starosti (37 plus, se mi zdi) in tako, kot pravi elaM to ni ravno neinvaziven postopek, zato so z njo v povezavi tveganja. jaz definitivno ne bom šla, če ne bo nobene indikacije.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 633
17.5.2007 15:42:31   
Skyline
živjo punce, kako ste kaj?

Jaz sem bila včeraj na kontroli....abrupcije na pregledu ni bilo več opaziti, tako da upam, da bo sedaj vse OK....pikica user posted image  je velika skoraj 2 cm, PDP pa imam 24.12.2007....na Božični večer...kako lepo!!!user posted image

Naslednji pregled mam 18.6., en teden prej pa NS...sm se naročila pri dr. Strahovi v Domžalah, mi jo je priporočila moja G, ker jo dobro pozna....sem hotela najprej iti v Šempeter ali Postojno, ker sm iz Ajdovščine, ampak sem vprašala G glede daljšega prevoza, pa je rekla, da ni panikeuser posted image

nanaa ali maš 11.6. NS tudi ti pri dr. Strah?user posted image

lp, sabina

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 634
17.5.2007 17:43:38   
lana38
Skyline!user posted image user posted image user posted image
No, pa je le šlo na bolje. Ti je počitek pomagal.user posted image

AC je lani stala 142.000,00 sit, torej je cena med 500 in 600 eur. Sem dobila račun, čeprav je pri meni zaradi starosti plačal ZZZS. Pravzaprav AC ni noben bavbav. sam postopek mine prej kot v 5 min in čisto nič ne boli. Najhujše je potem tisto čakanje na izvid. Še huje pa je, če te pokličejo in rečejo, da user posted image  ni v redu, kot se je zgodilo meni. To je pa pravo trpljenje, ki ga ne privoščim nikomur.
LP

lana38

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 635
17.5.2007 21:34:01   
nanaa
Skyline, ja 11.6. imam NS pri dr.Strahovi, po eni strani komaj čakam po drugi pa se bojim, sploh sedaj , ko berem vse te zgodbe.
Skyline ti vse poročam kako je bilo user posted image .

Lana38 a ti si šla najprej na NS potem pa še na AC. A na NS ti je pa pokazalo vse ok? Oprosti, ker te to sprašujem vem, da ti ni lahko o tem razmišljat. Jaz do nedavnega sem bila čisto brezskrbna nič nisem kaj razmišljala o tem (se vidi prva nosečnost user posted image ) sedaj pa berem razne zgodbe na forum in čezdalje bolj razmišljam, da bi šla na AC.  Danes sem res kar malo zbegan, verejtno sem preveč o tem brala user posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 636
17.5.2007 22:23:37   
Anonimen
nanaa, preberi si tukaj o AC: http://med.over.net/forum5/read.php?19,941389,941436#msg-941436

Priporočam ti, da greš na forum dojenček, starševski čvek, na marčevke 2007 in beri kaj lepšega, ne pa žalostnih zgodb. Teh je vsepovsod preveč.user posted image

Pa lepo nosečnost in zdravega dojenčka (vsem)!user posted image

jjasna

< Sporočilo je popravil jjasna -- 17.5.2007 22:24:43 >

(odgovor članu nanaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 637
18.5.2007 7:21:36   
loncica
Punce, kako ste?

Jaz sem danes tolk slabe volje, se še od včeraj nisem pomirila. Do poroke imam še manj kot en mesec in s fantom namenoma nisva povedala povabljenim prej, ker potem se samo govori kakšna nja bi poroka zgledala itd... Sedaj se pa seveda določena žlahta sprašuje, če sem morda noseča (ker še nisva povedala, čakam na NS), če se bova sam zaradi tega poročla. Mislim višek, očitno se iz ljubezni ne smeš poročiti, mora biti nek drug razlog. Vsi mi grejo na jetra, najraje bi vse nekam poslala in jim rekla, da jim sploh ni treba hodit. ž

Ok, mogla sem se enmu izkašljat.

A ima katera NS pri Pušenjaku 5.6. morda? Jaz komaj čakam in upam, da bo vse v redu. Nanaa, ti pa le ne beri samih slabih zgodb. Jaz sem jih tudi in ugotovila, da je skoraj nemogoče donosit otroka. Kar pa seveda ni res in zdaj vse teme z neprijetnimi naslovi preskočim.

Čav čav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 638
18.5.2007 8:39:30   
Anonimen
Evo mene s pregledauser posted image .

Bojda je vse OK. Miglar je celo komentiral lepa nosečnost. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Gospodič (ali pa gospodična; čeprav jaz mislim, da je kar fant) je velik 2,51 cm in pridno raste. PDP imam nekje med 17. in 19. 12. - natančneje bom določil na NS.

Sama sem se odločila, da grem v Feldbach na Combined test - NS in četverohormonski test obenem - cena je 81 €, opraviti pa se mora med 12. in 14 tednom.

Če katero zanima:
http://www.gyn.at/ordi/seiten/combined.html

5.6. grem v Feldbach na combined testuser posted image user posted image user posted image user posted image , ki je bojda 95% zanesljiv, da predvidi kromosomsko napako.

Loncica - ne se sekirat - to je sorodstvo. Naši so 10 let nazaj mislili, da se poročava zato, ker sem nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in ko čez 9 mesecev ni bilo nič so si naredili novo teorijouser posted image  Mah, jaz se ne oziram na to. V glavenm, ti lepo uživaj tako v nosečnosti kot v pripravah na poroko - pomembno je, da si zadovoljna ti.user posted image

Božajte svoje bušije. LP

(odgovor članu loncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 639
18.5.2007 8:42:18   
manca
Pozdravljene,

sicer sem med novembrkami, pa vseeno prebiram še decembrkeuser posted image . No, loncica, čisto brezveze je da se sekiraš kaj drugi mislijo. Boš lahko res srečna nevesta, glede na to, da se poročata iz ljubezni in da poleg tega pričakuješ še otročka.
Držim pesti zate za NS, prav tako pa tudi za vse ostale.

Neprijetne teme je pa res bolje preskočiti in naj vsaka čimbolj uživa v svoji nosečnosti, še toliko lepše pa bo ko bodo otročki prišli na svetuser posted image

lp, manca

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 640
18.5.2007 9:05:49   
Magi*
raho, super novica. tvoje mali naraščaj je že prav velikuser posted image

loncica, ne sekiraj se za govorice in ugibanja žlahte. tudi pri nama je bilo takouser posted image  ko sva rezervirala termina za poroko, še nisem bila noseča. vmes naju je presenetila prijetna novica...in sem na svoji poroki, v vinski kleti, o vinu lahko samo sanjalauser posted image

no ja, pa tudi žlahta se kasneje, za čuda, ni več nič kaj dosti spraševala zakaj in kako. jim je bilo všeč in smo rajali do jutra. glavno je, da vidva vesta zakaj se bosta poročilauser posted image

jaz sem naročena za NS k Strahovi 11.6., o kakem drugem testu za zdaj še nisem razmišljala, mogoče bom opravila še kak presejalni test.  kakšne žalostne štorije pa tudi raje preskočim, ker nočem še ene nosečnosti preživeti v večnem strahu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 641
18.5.2007 9:19:39   
nanaa
Magi tudi jaz grem 11.6. k dr.Strahovi, mogoče se pa vidiva user posted image .

Raho, ta g.Miglar je tvoj osebni g. ali si šla pe privat k njemu?

Lonica ti se pa ne sekiraj zaradi teh stvari, se mi zdi, da je pri vsaki poroki kdo ki kaj zateži.user posted image  Vedva uživajta, obvezno poročaj kako je bilo, lahko pa nas tudi razveseliš s kakšno slikico. Kako boš imela pa fešto? (piknik, gostilna,..)

Jjasna imaš prav, od sedaj naprej berem samo vesele forume :), včeraj pa res ne vem kaj mi je bilouser posted image , hormoni.

Punce danes je pa petekkk, jupi.user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 642
18.5.2007 9:21:09   
Magi*
nanaa, jaz imam pregled menda ob 16.15 - moram preverit. mi je sestrica zrihtala.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 643
18.5.2007 9:22:56   
nanaa
A ressss, jaz pa ob 17.00user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 644
18.5.2007 10:53:19   
lana38
nanaa!
Nisem bila na NS, ker mi je AC pripadala avtomatsko zaradi starosti. Samo sem vse gledala skozi rožnata očala in sploh nisem pričakovala, da bi lahko šlo kaj narobe. Ko so me klicali iz LJ, sploh nisem verjela, da je to res. Mislila sem, da gre za neko napako. Enostavno nisem hotela verjeti, da moj user posted image  ni OK. Še čez 14 dni, ko sem že šla na UPN, sem šla prej gledat v poštni predal, če je slučajno še prišla kakšna pošta, kjer piše, da gre za napako in je moj user posted image  zdrav. Zato bom tokrat šla tudi na NS, da se lahko pripravim, da lahko gre kaj tudi narobe. Misliti bi morala pozitivno. Zdanjič pa sem bila kar preveč pozitivno naravnana in me je toliko bolj prizadelo. Tudi z G sva se dogovorila, da opravim tokrat tudi NS.
Danes pa še me slabost ni prijela. Morda bo začela počasi popuščati.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 645
18.5.2007 10:54:34   
Magi*
potem pa zelo mogoče, da se sračavauser posted image

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 646
18.5.2007 13:29:54   
andreja2000
Hojla!user posted image

Prišla sem od mojega G in ta moj rumen izcedek je od vnetja.Dobila sem canesten tabletke za v nožnico.Naročiti se moram na genetsko posvetovanje in da mi bodo tudi tam svetovali,če še je potrebna kakšna druga preizkava kot AC.AC pa sem se odločila da bom spet delala v LJ in močno upam,da bo se tokrat srečno končalo.
Ja,dobila pa sem tudi materinsko knjižico,ki pa je tokrat nisem rabila plačat.
Datum poroda pa je 7.12,kar je par dni prej,kot sem si sama izračunala,vendar je rekel da ženske pri moji starosti večinoma rodijo prej.
Vponedeljek pa še moram dati kri.

Vsem lep dan in lep vikend  user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 647
18.5.2007 15:53:17   
nemrak
user posted image user posted image ,
andreja, bravo user posted image user posted image !!!
Sem res vesela, da je vse v redu. Tudi AC bomo preživele in letos dobile lepe rezultate.
Lep pozdrav!!!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 648
18.5.2007 17:23:44   
Skyline
Magi* in nanaa...tudi jaz imam NS pri dr. Strahovi 11.6., ampak ob 14.00 uri....so pa rekli, da bojo sporočili, če mislijo kaj urnike menjat...mogoče se srečamo, ravno ko bom jaz odhajala...bi blo prav res zanimivo, hihi....če boste vidle kako mikeno kodrasto blond deklico, ki čudno govori po Primorsko, sem to jaz, hihi user posted image

andreja2000....ker mam tudi jaz rumenkast izcedek, me zanima, ali te je kaj srbelo tudi....ker mene ne, me pa skrbi, da ni vnetje, ampak po moje ne, ker je G rekla, da na urinu ni vidnega kakega vnetja (ponavadi je v urinu videti, če je kako vnetje)...

lp, sabina

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 649
18.5.2007 18:05:09   
andreja2000
Skyline mene sicer ne srbi,le včasih za kratek čas sem v nožnici imela  nekak rahlo pekoč občutek in je rekel,da so prisotne bakterije in glivice,če pa je to bilo videti na urinu,pa ne vem,dala pa sem urin.
nemrak,hvala in držim ti pesti za naslednji petek,mislim,da imaš takrat že ti AC,če se ne motim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?