Skaana
|
Heej, pa ve ste res neverjetne , skoraj eno stran na dan . Kaj je novega pri meni? No to, da se boljše počutim, izcedek upam, da je preteklost, utrujena nisem več tako na smrt, več imam energije. Imam pa še vedno probleme z zaprtostjo, glavoboli in zoboboli (boli me cela čeljust ). Na pregled nisem več šla, prvega imam komaj 4.6. po nuhalni (dr. Strah 28.5.), kar tako nestrpno čakam kot še nič do zdaj. Glede dela - popolnoma vas razumem. Jaz sem v prvi nosečnosti delala neverjetno veliko in zagnano. Hormončki so divjali v pozitivo. Počutila sem se odlično, celo boljše kot pred . Zdaj pa kr neki izcedki . V službi sem povedala le ravnatelju, ker se končuje šol. leto in se mi zdi fer, da ve mal planirat. Drugače me bodo pa itak verjetno kmalu pogruntal, ker so mi samo še dvojne hlače prav oz. jih lahko zapnem ... Jaz pa pravim, delajte toliko, kolikor same čutite, da lahko. Če ste do zdaj tako delale, potem le naprej. Če pa so zdaj večje obremenitve, pa gotovo ne more biti v redu. Prisluhnite si, vsaka izmed nas je drugačna in prav tako je edinstveno bitjece v nas . IZVIRNO SPOROČILO: raho Imam pa še eno vprašanje za vse tiste, ki ste prvič rodile s CR. A tudi vas občasno močno zašpika na področu reza? Mene občasno zna tako zategiti, da vidim vse zvezde tega osončja. Jaaaa, ej Raho, midve sva v precej podobni situaciji, jaz imam marčevko 2005, ti pa januarca . In obe imava za seboj CR... Hm, mene včasih tako zaboli, da se mi zdi, da mi je trebuh preklalo . Sam to se ne zgodi velikokrat, nekje osemkrat do zdaj. Ravno prej se je Atena udarila in sem jo dvignila visoko v zrak (to obožuje), pa sem se kar zložila z njo , tako me je zabolelo. Samo ne vem, če je to normalno raztezanje, ali je res od šiva. Naj bi bilo vse že tipi topi tam doli . Dve leti, pravijo, kajne? Meni napovedujejo tudi v drugo CR in sem prav žalostna. Razmišljam celo, da bi se odločila za spinalno analgezijo, samo da bi pikeca videla prva. Mah, saj vem, da je zanj in zame boljše klasika, sam to si tako neznansko želim . ajte se.