|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
11.5.2007 14:24:30   
NatašaC
Lep pozdrav vsem!
Še ena kandidatka za seznam se vam oglaša. Čeprav me je malce strah tega, kar prihaja. Moj prvi sonček je bil šele pred kratkim star 1 leto in še ne hodi, tako da obdobje tekanja za njim šele prihaja. Sem pa zanj imela carski rez in baje je za drugo nosečnost še prezgodaj kao. Čeprav je zaželena. Me je pa strah kako in kaj bo. Najbrž me tudi v drugo čaka carski rez. A ta dr. Pušenjak, o katerem toliko govorite, dela tudi operira v KC?
Ste me prav malo pomirile, ko sem videla, da nisem edina z malčkom v pričakovanju. Ne vem pa kaj naj naredim glede NS, ker splava ne bi rada delala. A ima sploh smisel da jo grem delat - samo sekirala se bom. Za prvega jo nisem šla in je bilo vse vredu.
Prvi pregled imam šele čez 1 mesec, sam sej se nikamor ne mudi. Bo kar bo in kakor bo. Upam na najboljše in da bo vse vredu.
Lepo bodite!
ps: kodrana, sočustvujem s tabo

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 551
11.5.2007 16:39:42   
copatek
Upajoča in kodrana, en ogromen user posted image za vaju.

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 552
11.5.2007 16:44:52   
andreja2000
kodrana user posted image  joj,saj ne morem vrjet,jočem s tabo,žal mi je!user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu copatek)
Neposredna povezava do sporočila: 553
11.5.2007 16:52:36   
ajtak
Mojca g in Andreja hvala za odgovor. Je pa pravzaprav zadeva ze minila, tako, da me ne skrbi vec.

Kodrana user posted image , jocem s tabo!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 554
11.5.2007 17:00:31   
lana38
kodranauser posted image user posted image user posted image , pa saj ne morem verjeti, da se to res dogaja. user posted image user posted image user posted image
Me je prav groza, kaj me čaka. V prvi user posted image  sem bila tako nevedna. Niti sanjalo se mi ni, da lahko srček tudi neha biti ipd. Zdaj pa zadnje čase same žalostne novice. Se  mi zdi, da je včasih bolje, če manj veš. Potem te ne skrbi.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 555
11.5.2007 17:06:42   
andreja2000
Lana38 Prav imaš,tudi jaz sem bila v prvi user posted image  čisto nevedna ,sedaj je pa vse drugače in čedalje več žalostnih zgodb o prenehanju bitja user posted image .Res žalostno!
NatašaC user posted image  lepo pozdravljena in čestitke in seveda lepo in zdravo user posted image  ti želim.user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 556
11.5.2007 18:04:02   
Anonimen
kodrana, en user posted image še od mene, hudo mi je za vaju!

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 557
11.5.2007 18:49:02   
ElaM
Kodrana, iskreno sožalje.user posted image
Tako mi je hudo za vsako pikico, ki se poslovi, podoživljam svoje občutke iz pred 2 let. Drži se.

:)

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 558
11.5.2007 21:51:14   
Magi*
kodrana, moje globoko sožaljeuser posted image user posted image user posted image  saj vem, da je imela tvoja G prav, ampak kdo pa lahko v takem trenutku racionalno razmišlja? ...pa vseeno še enkrat preveri.

držim pesti, da se čim prej postavite na noge.user posted image user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 559
12.5.2007 9:37:20   
Ayo
kodrana, o ne!! user posted image user posted image user posted image
kako mi je hudo za vaju!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 560
12.5.2007 16:27:27   
matja
Ja, res je bolje, da veš čim manj, tako kot pravi Nataša. kar bo pa bo. Kako žalosto je, ko se takole zgodi. Joj joj Kodrana user posted image user posted image  sočustvujem s tabo. Ti kar joči in vso žalost izjoči. Stisni se k svojemu dragemu. Zdaj se ne smeš zapreti vase. Lepo pozdravljena, bodi močna.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 561
12.5.2007 19:40:52   
kodrana
punce hvala za vaše lepe besede, vse solzice, ki ste mi jih namenile..
s težkim srcem se poslavljam od vas.. user posted image user posted image
bojim se da si izjočem oči..
tako torej, danes smo še enkrat preverili in plodek je odmrl.. naredili so mi abrazijo .. vsi so bili zelo prijazni, celo ginekolog.. bova poskusila naslednjič. upam, da mi ne bo treba še kdaj čez to..
vas pa nočem s tem obremenjevat, ampak vam samo zaželim srečo.. da bodo vaše pikice zdrave in tako najlepše na svetu.  držite se in čim manj slabih misli.. pa,pa

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu matja)
Neposredna povezava do sporočila: 562
12.5.2007 19:53:27   
Anonimen
Kodrana - vem, kako se počutiš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tudi sama sem mislila, da si bom 1. teden izjokala oči. Potem pa je iz tedna v teden postajalo boljše. Upam, da bosta s tvojim dovolj močna, da bosta čim prej pregnala bolečino.

Glej, da te bom kmalu brala med marčevkami ali aprilčicami. En velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 563
12.5.2007 20:27:53   
MojcaG
kodrana... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 564
13.5.2007 8:26:08   
lana38
Nimam besed, kodrana.user posted image
Jaz sem pa tako švoh danes. Vse me boli od ležanja. Slabo mi je. Zjutraj mi je šlo celo na bruhanje. Komaj sem zdržala. Če ne jem, sem lačna, tako da mi drhti celo telo. Če jem, mi je slabo. Komaj že čakam, da prilezem do 12. tedna. Pa je tako daleč do tja, še cel mesec. Sploh več ne vem, kaj bi si začela. Niti na TV ni skoraj nič pametnega za gledati. Za računalnikom ne morem kar naprej sedeti. Zdi se mi kot da bi me psiha dajala. Za nič mi ni.
LP

lana38

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 565
13.5.2007 10:10:10   
Magi*
kodrana, še enkrat moje sožalje. zelo težko je, verjamem. čas pa zares zaceli vse rane. user posted image

punce, zdaj vam bom pa še jaz zamorila z mojim problemom. danes sem se zbudila s tako hudim glavobolom - pa ravno zadnjič sem napisala, da me glava že dolgo ni bolela. že zdaj mi razbija v buči, da komaj gledam in na bruhanje mi gre. a mislite, da lahko kak lekadol vzamem, ali bolje, da ne. v prvi N me niti enkrat samkrat ni bolela glava, zdaj pa je to že tretjič. samo tokrat je neznosno. kaj menite?

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 566
13.5.2007 10:24:38   
loncica
Magi, jaz mislim, da ti lekadol ne more škodit. Meni je zadnjič lekarnarca rekla, da lekadol lahko drugih protibolečinskih tablet pa ne. Če imaš hud glavobol kar vzemi lekadol, bolje kot da tako trpiš.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 567
13.5.2007 10:32:04   
Magi*
hvala ti loncica!

grem zdaj še k mami na masažo in še en lekadol, pa mora bit. sem si zgleda ponoči tako nesrečno vrat zaležala, ker komaj pogledam levo in desno. matr sem štoruser posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 568
13.5.2007 12:12:25   
ajtak
nNe vem, sama za glavobol raje uporabim olje 31, pa imam migrene... Se namazem in vlezem v temno, hladno sobo, ce mi rata zaspat sem zmagala!!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 569
13.5.2007 16:29:30   
hokejistka
Kodrana brez besed ti pošiljam en VELIK user posted image .

Ta teden me čaka prvi pregled pri G (končno) in me zanima, ali gre lahko moj dragi z menoj?

Drugače sem kar v redu, razen tega, da sem kronično utrujena. Vstanem ob 8-ih in sem ob 11-ih že čisto hin. Drugače pa cel dan samo poležavam. Ne vem, kako bom jutri v službi zdržala user posted image . Zaspim pa vsak dan ob 22-ih. Slabo mi je malo čez cel dan, trebuh je tudi zelo napihnjen, prsi so manj boleče.

Uživajte v user posted image in se javim sredi tedna, ko bo prvi pregled za menoj.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 570
13.5.2007 17:22:37   
nanaa
hokejistka mislim, da gre lahko tvoj dragi s teboj, čeprav jaz sem šla na prvi pregled sama, na naseldnjega a gre z menoj.
Jaz pa imam 11.6 . NS v Domažalah pri dr.Strahovi. Ima katera izkušnje z njo?

Drugače pa mene tudi tako daje spomladanska oz. nosečniška utrujnost. Vsak večer se borim, da bi zdržala pokonci vsaj do desetih pa zaspim kar pred TV. user posted image  Mi je prov hecno prej pred polnočjo nisem šla nikoli spat.

Se vam že kaj pozna trebušček?

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 571
13.5.2007 18:33:09   
Ayo
kodrana, zelim ti veliko srece!! user posted image user posted image user posted image

Magi* mene je tudi prejsnji teden par dni zapored ful bolela glava, no in sem kar vzela lekadol, mislim da ni nic narobe, sem se itak prej pozanimala v lekarni, pa se g sem klicala, so mi rekli poleg lekadola, lahko tud panadon.

No, grozno utrujeni smo pa tudi mi, cisto nic se mi ne da, danes sem komaj pomila malo stanovanje, ne vem kako se bom sparvila likat, ker imam gore perila!! user posted image  Med vikendi sedaj obicajno vsak popoldne malo zaspim, takoj me zmanjka, vcasih sploh ni bilo tako, med tednom v sluzbi je pa zelo tezko, tako da me je ze groza jutrisnjega dne... user posted image

Mislim, da je sedaj tale utrujenost postala vecji problem od slabosti, katera se mi zdi da pocasi pojenja...upam...ceprav mi se zmeraj vse smrdi. Joske me v glavnem ne bolijo (vec), trebuh pa opazim napet, ko dam gor kavbojke...in jih ne morem (vec) zapet user posted image  drugace druga oblacila pa kar gre.

Komaj cakam torek UZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image

Lp

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 572
13.5.2007 19:25:22   
ajtak
No, jaz imam ze kar precej napet trebuscek in sem si kupila ze tudi prve n. hlace, ker ne vidim razloga zakaj bi me tiscalo...

Drugace imam pa jaz nuhalno 21.5. pri dr. strahovi, a jo ma se kera ta dan???

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 573
13.5.2007 20:06:41   
Anonimen
DECEMBRČICE 2007

user posted image

1. kajča - 910. user posted image , user posted image  Nace 29.03. 2006 + user posted image , Kranj, PDP: 5.12.2007 
2. copatek - 
1. user posted image , Postojna/Ljubljana, PDP: 7.12.2007 
3. lilprincess
- PDP: 6. 12. 2007
4. Tasi81 - 1. pregled: 17.04.
5. MT - 1. user posted image , Izola; PDP: 6. 12. 2007 
6. Maja127

7. Ajtak - 1. user posted image , Celje, PDP: 3. 12. 2007 
8. Andreja2000 - 8. user posted image , sin 1985 + hči 1996 + user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , Maribor
9. Vetrnica
- PDP:03.12.2007 
10. Skaana - 2. user posted image , user posted image deklica 02.03.2005, Celje, PDP: 7. 12. 2007 
11. lončica - 1. user posted image , Postojna
12. raho
3. user posted image , user posted image  Črtomir 01.01.2005 + user posted image , Murska Sobota/Feldbach, PDP: 16.12.2007 
13. SašaL - 2.user posted image  , user posted image  deklica, stara 2 leti, PDP: 16.12.2007 
14. Medika 13 - 1.user posted image , PDP: 5. 12. 2007
15. MojcaG - 2. user posted image , user posted image deklica, Slovenj Gradec, PDP: 9. 12. 2007 
16. Karmen10 - 1. pregled: 10.05.
17. Skyline 1. user posted image , Šempeter, PDP: 20. 12. 2007 
18. Anonimna 1 -157158. user posted image , PDP:15. 12. 2007
19. Anakarin -1. pregled: 10.05. 3. user posted image , user posted image  2000 + user posted image  julij 2006, Postojna, PDP: 10.12.2007 
20. ElaM - 3. user posted image , user posted image  Tinkara 05.07.2006 + user posted image , Ljubljana, PDP: 18.12.2007 
21. Ayo - 1. user posted imagePDP: 15.12.2007
22. Magi* - 2. user posted image , user posted image  deklica 2004, Ljubljana/Kranj/Postojna, PDP: 18.12.2007
23. Nanaa - 1. user posted image
24. sonček balonček - 2. user posted image , user posted image  deklica januar 2006, PDP: 23.12.2007
25. Marakva - 1. pregled: 14.05., 2. user posted image , user posted image  deklica stara 6 let, PDP: 12.12.2007
26. Lana38 - 3. user posted image , user posted image  deček + user posted image , Ptuj, PDP: 29.12.2007
27. Anonimna 2
- 1. user posted image
28. Anonimna 3 - 2. user posted image , user posted image  deklica, PDP: 31.12.2007
29. na5o - 3. user posted image , PDP:03.12.2007
30. hokejistka - 1. pregled: 16.05.
31. soncek.djukelica - 1. user posted image , user posted image user posted image , PDP: 27.12.2007 , Ljubljana
32. PIKICA07
- 1. user posted image ,PDP: 20.12.2007 , Ljubljana/ Nemčija
33. matja - 3. user posted image , PDP: 19.12.2007, Trbovlje

34. NELY00 - 1. user posted image , PDP: 25.12.2007
35. Ula
36. Nana22- 1.user posted image , PDP: 17.12.2007
37. NatašaC - 2. user posted image  
Z nami so pot začele tudi:

1. Tinkamiškauser posted image user posted image
2. Skorpijauser posted image user posted image
3. upajoča user posted image user posted image  
4. kodrana user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
  Neposredna povezava do sporočila: 574
13.5.2007 21:37:02   
Magi*
dober večer!

tablete vseeno še nisem vzela. me je dopoldne zmasirala moja zlata mama in pomerkala našo pupo, da sem lahko malo počivala. popoldne me je še ata bioenergetsko obdelal in sem še kar OK. glava sicer še boli in strašno sem utrujena, je pa bolje.

jutri zjutraj imam pa pregled. imam kar pošteno tremo, me je strah, da ne bi bilo kaj narobe. držite pesti, vam jutri javim kako in kaj.

lahko nočuser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?