|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
9.5.2007 11:10:28   
Ayo
Joj punce, ne se kregat!! user posted image

No, me veseli kadar preberem, da ste tukaj tudi taksne, ki nimate velikih problemov s prsi in da nekateri nosecniski znaki izginjajo. user posted image

Jaz sem vceraj glede slabsti bila kar v redu, danes pa me spet matra kot user posted image .  Najbolj to, da mi vsa hrana smrdi in se tako vsak dan, 3x/dan, ukvarjam s problemom kaj jesti.
Zanima me, tiste ki imate ze izkusnje, ko slabost mine, se povrne apetit?? Tako zelo si zelim uzivanja in okusanja hrane!!!

In s spanjem imam tudi probleme, 5 noci od 7 ne prespim oz. spim zelo slabo. Potem v sluzbi je pa cel user posted image

Pa se to vprasanje, koliko kaj user posted image Meni je g rekel, da so user posted image bolj voljne, jaz pa kaksne grozne razlike ne opazim, tako da user posted image 1-2 na teden, kot obicajno.

Raho, upam, da se stanje izboljsuje! user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 501
9.5.2007 13:02:51   
nanaa
Men za enkrat vsa hrana paše :) sem pa opazila, da morma ponoči večkrat na wc.
Koliko prej se je potrebno naročiti za nuhalno, sem v sedmem tednu.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 502
9.5.2007 13:19:54   
SašaL
Evo še moje podatke:

PDP 16.12.2007, Celje

No na hitro še moje stanje.... Vsak dan mi je po malem slabo, ampak ne tako, da ne bi imela apetita, tako da skoz kr nekaj jem. Sreča, da mi ne paše jest sladkarij, ker bi verjetno bila že kot mali slonček. Tudi jaz ne morem več obleči starih hlač, samo dvoje, ki imajo bolj nizek pas. Se pozna, da je druga nosečnost.
Na pregledu sem že bila in zaenkrat je vse O.K. Aha, pa na NS sem se tudi naročila in dobila datum 4.6.2007.

LP vsem in čimmanj nosečniških težav.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 503
9.5.2007 14:05:36   
ajtak
se opravicujem, sele sedaj vidim kaka tecka sem ispadla, pa ni blo tko misljeno.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu SašaL)
Neposredna povezava do sporočila: 504
9.5.2007 15:01:01   
PIKICA07
IZVIRNO SPOROČILO: raho

POMEMBNO OBVESTILO!

Vse, ki ste se pofočkale med decembrskimi nosečkami, lepo prosim, da navedete naslednje podatke:
a) PDP (tudi vaš izračuna je lahko)
b) katera nosečnost je to in koliko otrok že imate - lahko pripišete tudi rojstne datume otrok
c) kraj, kjer nameravate roditi

Vse, ki ste že bile na prvem pregledu pa poročajte, kako je bilo!user posted image

Evo še moji podatki:

a. 20.12.
b. 1.
c. ne vem še Ljubljana ali pa Nemčija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 505
9.5.2007 15:53:49   
Anonimen
Ojla punce!

No, pa se vam lahko še jaz pridružim, če me sprejmete. Sem 1. noseča, po današnjem UZ 8t 2d, PDP imam 17.12.2007. user posted image

Zanosila sem po 1 letu in pol, čisto nepričakovano, saj sem imela kr hudo obliko PCOS. Moja G mi je rekla, da največ kar lahko naredim za to da omilim PCOS je- hujšanje. No, uspelo se mi je znebiti 19 kg v 6. mesecih in evo, prikazala se je  prva user posted image po 7 mesecih. Takoj naslednji mesec mi je G že hotela predpisati Aglurab, ko sva z user posted image ugledala user posted image user posted image . Tako, to je moja zgodba na kratko. Oba sva ful vesela in upam, da se bo vse dobro izšlo in da bomo za Božič že 3.
Joj, sm se razpisala! V glavnem..... vsem user posted image želim lepo in zdravo nosečnost, naj izcedki in skrbi izginejo in da bo letošnji december res veseli december za vse nas!

Lp,
Nana

(odgovor članu PIKICA07)
  Neposredna povezava do sporočila: 506
9.5.2007 16:27:16   
andreja2000
Nana22  user posted image user posted image user posted image user posted image  iskrene čestitke in seveda lepo in zdravo user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 507
9.5.2007 16:29:54   
Anonimen
Hvala enako andreja2000, držim pesti za tvojo pikico saj že nekaj časa spremljam tvojo zgodbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
  Neposredna povezava do sporočila: 508
9.5.2007 16:43:05   
andreja2000
Nana22 hvala tudi tebi !user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa ravno močno dežuje in meni se pa spiuser posted image !
Drugače pa ni nič novega,jutri pa grem spet na pregled,saj sem naročena pri svojem G in me prav zanima kako bo.Upam,da pikica še vedno pridno raste!
Vsem user posted image  lep pozdrav user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 509
9.5.2007 17:29:37   
Anonimen
nana22 dobrodošla med čvekami, ki jih bodo avgusta najverjetneje zakleniliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, meni pa je boljše! Ne boste verjele. Brez vsega. Ravnokar sem prišla od zdravnice, ki me je seveda najprej poslala na krvne in potem še enkrat pregledala (celo, preveč - 3x poslušala pljuča, vzela bris grla - danes tudi user posted image user posted image user posted image user posted image , v laboratoriju so me spet prikrajšali za 2 epruveti krviuser posted image user posted image user posted image ). In začudo so danes vsi izvidi za 50% boljši. Torej se angina poslavlja. Pa smo jo premagali brez antibiotikovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

lana38 - ja, v nosečnosti so dovoljeni antibiotiki, vendar jih zdravniki brez problema pišejo šele po 10. tednu, pred 10.tednom pa razen Hikoncila redko katere, pa še za tiste so bolj pomirjeni, če jih napiše ginekolog in ne oni, saj lahko vsako zdravilo škodi plodu. Kolikor pa ti je najverjetneje znano, pa s Hikoncilom streptokokne bakterije ne moreš pobiti, ker hikoncil deluje na vnetje dihalnih poti z monokoknimi in tetrakoknii bakterijami, streptokoki pa to niso. In definitivno bi user posted image  škodovala bolj, če bi jemala antibiotike kot pa če jih ne, saj je antibiotik, ki je dovoljen v user posted image za angino Ospen (že v navodilh lepo piše, da se zdravniki zanj naj odločijo le v primeru, če se z njim pomaga materi bolj kot brez njih). Pa še nekaj mi je včeraj povedal Miglar, potem pa sem enako zasledila tudi pri Pušenjaku. Bakterijsko vnetje dihal zelo težko škoduje (kakorkoli) user posted image  ali plodu. Je manj nevarno kot viroza.

Pa še nekaj, dekleta: Jaz sem bila pred 4. leti pravi tabletoman (če me je kaj bolelo, sem že jemala razna zdravila). Ko sem bila 1. user posted image  pa sem mogoče v vseh 9. mesecih in do danes pojedla je škatlico lekadolov. Marsikaj se da pozdraviti z avtosugestijo in alternativo.

Ja, za grlo pa je odličen neki pripravek od aloe vere od forever livinga. S tem sem si včeraj enih parkrat pošpricala glo in danes je skoraj OK.

Neposredna povezava do sporočila: 510
9.5.2007 18:29:54   
kodrana
Nana22 en lep pozdravček in iskrene čestitke tudi od mene.user posted image user posted image user posted image

raho
vesela sem, da gre angina stran. in da je z vama z user posted image vse ok.  ja, je pa res, da so virusi bolj nevarni, torej viroze, kot pa bakterijska vnetja, ker so virusi veliko manjši od bakterij in tako lažje pridejo do user posted image .

danes  se počutim odlično in sem kar polna energije.. tko da če ktera kaj rabi.. pomivat, prat posodo, obešat perilo..ni panikeuser posted image . malo se hecam.
želim vam vsem veliko energije in zdravja za vas in vaše user posted image .
pa,pa

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 511
9.5.2007 18:35:02   
andreja2000
raho  sem ful vesela,da se angina poslavlja in boš vrjela ali ne sem si mislila,da jo boš ti že znala pregnati.Super!user posted image

kodrana ja,jaz bi te pa rabila,da bi mi kaj pospravila,kajti meni se čisto nič ne da.user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 512
9.5.2007 19:07:54   
vetrnica
pozdravljene user posted image

se bolj malo javljam , čeprav vas pogosto berem

Tudi mene kar precej muči slabost in utrujenost. A ste že probale pregnati slabost z ingverjem? Jst sm danes probala in mislim, da je kr delovalo za ene 2 uri (v vročo vodo sem za 5 min namočila rezine ingverejeve korenine, odcedila in dodala pol žličke medu) Že sam vonj se mi zdi, da rahlo odganja slabost. Jst sm to spila in je bilo kar vredu, čeprav mi okus ni bil najbolj všeč.

Še manjkajoči podatki za na seznam: to je moja prva user posted image , porod pa bo predvidoma v novem mestu

Vsem user posted image pošiljam user posted image user posted image user posted image
vsem pa želim, da nevšečnosti (slabost, izcedek, prehladi) čimprej minejo in začnemo uživati v user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 513
9.5.2007 19:26:15   
kodrana
še za seznam. ne vem, če sem se že pofočkala. bolje dvakrat, kot nobenkratuser posted image .

prva nosečnost, pdp 15.12, novo mesto.

fajn se imejte punce.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 514
9.5.2007 20:23:52   
upajoča
Se oglašam in se na žalost poslavljam iz decemberk,pred 14 dnevi je moji pikici še bil srček ,po včerejšnem pregledu pa ni več tako da moram na abrazijo,vsem želim veliko uspeha v nosečnosti.Ko se malo pomirim pa bova z mojim dragim šla v nove boje.    upajočauser posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 515
9.5.2007 20:38:42   
Anonimen
Ojoj, upajočauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
En topel objem samo zate.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
BODITA MOČNA!
Vem, kako se počutiš. Jaz sem to prestajala lani septembra.
Glavo pokonci, kmalu bo bolje. user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da te bomo brali na marčica, aprilčicah.

(odgovor članu upajoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 516
9.5.2007 20:40:36   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image   Upajoča, žal mi je in hudo mi je zate user posted image user posted image user posted image . En user posted image zate, pa čim prej v nove boje!

(odgovor članu upajoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 517
9.5.2007 21:14:50   
Magi*
upajoča, hudo mi je za vas. user posted image user posted image user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 518
9.5.2007 21:23:57   
ElaM
Upojača, iskreno sožalje.user posted image
Vem, da boli, sem šla skozi tak pekel, vendar bolečina s časom izzveni. Držita se.

:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 519
10.5.2007 7:31:35   
kajča
upajoča user posted image user posted image user posted image user posted image , bodi močna, vem kako se počutiš, mi smo to preživljali februarjauser posted image user posted image . Po abraziji sem zanosila že pred prvo M in je za enkrat vse ok.

raho user posted image user posted image user posted image  me veseli, da si se že skoraj pozdravila

Jaz sem danes tudi kar ok, počutim se odlično. Upam, da je s pikico vse ok. Zdaj na začetku je tako smotano, ker imamo tako redke preglede, pa še user posted image  ne brcajo in sploh nimaš filinga če je vse ok in me je prou strah naslednjega pregleda.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 520
10.5.2007 7:43:19   
nanaa
upajoča drži se, me smo s tebojuser posted image .

Jaz imam tudi naslednji pregled šele 31.5. se mi zdi kar dolgo.

Drugače pa punce jaz sema takooo lačna, zjutraj ko vstanem najprej pomislim na hrano in zvečer ko zaspim si kar predstavljam kaj bom jedlauser posted image user posted image , grozn, se morem prov kontrolirati, da ne dam vse v usta.

Potem pa jem me pa grozno zgaga peče, spijem malo Donata pa je za nekaj časa dobro.

Ali gre še katera v Domžale na nuhalno?

Lep začetek dneva vam želim in čim manj skrbi user posted image

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 521
10.5.2007 8:59:35   
lana38
upajoča, user posted image  zelo mi je žal, da te je doletela taka žalostna usoda. Tudi mene je prav strah, kaj bo zdaj 15.5. na pregledu. Včeraj popoldan se mi je spet pojavil svetlo rjav izcedek, pa tako pridno počivam, da bolj že skoraj ne morem. Samo na WC grem in jest, no pa vam se tudi malo oglasim, ampak to ni več kot max eno uro na dan, da sem za računalnikom. Na srečo je ta izcedek potem spet izginil. Slabosti pa kar ne ponehajo.

rahouser posted image , no super, če bo šlo brez zdravil. Nisem sicer tako naštudirana o vrstah bakterij, vem samo, da je Hiconcil dopusten, kaj več pa ne.

Pozdravljene tudi vse nove user posted image , ki ste se nam pridružile.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 522
10.5.2007 9:46:54   
Ayo
Ojoj,  upajoca, iskreno ti zelim, da v tvoj srcek spet cimprej posije soncek in da se spet pridruzis cvekam na tem forumu! user posted image user posted image user posted image

Drzi se!!

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 523
10.5.2007 10:20:31   
andreja2000
upajoča  user posted image user posted image user posted image  kako žalostno,res mi je žal za tvojo pikico,bodi močna!

Lana38 razumem tvoj strah in močno upam,da se vse vendarle dobro konča.Tudi mene večkrat popade strah,in ker imam že toliko slabih izkušenj se prav težko prebijam čez ta strah in pač upam na najboljše.Pomoje bom vso user posted image  preživela bolj ali manj v nekem strahu,ki se ga z velikimi napori skušam rešiti,a včasih je to zelo težko.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 524
10.5.2007 10:28:33   
matja
Upajoča, user posted image user posted image user posted image , zelo te razumem, tudi sama sem šla oktobra skozi takšno žalost. Drži se, skušaj vzeti tako, da je morda bolje zdaj, kot, da bi bilo kasneje kaj narobe. Saj vem, razum nam dela prav ampak v srčku pa boli. Te pozdravljam!

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?