|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
10.5.2007 13:20:18   
Anonimen
Zdravo souser posted image ! Uradna potrditev - jaz sem zdrava (skoraj) - levkociti bodo do jutri v mejah normale, o temperaturi ni ne duha ne sluha, edino pokašljujem še malo.

Upajoča, kako si ti danes?

(odgovor članu matja)
  Neposredna povezava do sporočila: 526
10.5.2007 13:24:42   
Anonimen
prosim za nasvet... Sem tudi decemberka, rok PDP 25.12., prvi pregled sem imela v 9t, plod je bil velik 7mm, srček se je videl, nisem ga slišala utripati....G je ocenila nosečnost na 6t5d. Za naslednji pregled me je naročila šele v 12t (glede na plod, glede na mojo m pa je to že 14t)... vsekakor se želim že prej prepričati, če je vse ok in slišat srček in bi šla na samoplačnisški pregled - zanima me, kam lahko grem (sem iz lj.) in ali te tam ne gledajo čudno, da prihajaš k drugi G, čeprav imaš svojo...? Zanima me tudi za nuhalno - naj se naročim že zdaj, potem bo hkrati s prvim pregledom pri G (13t in 14t bom na potovanju, torej ostane samo 12t)?  Hvala...

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 527
10.5.2007 14:29:10   
Magi*
Anonimna, ti imaš pravico do drugega in celo do tretjega ali pa četrtega mnenja. nihče te ne bo čudno gledal, če boš prišla na pregled še kam drugam. tudi svetovali ti bodo radi, četudi jim poveš iskreno zakaj si prišla. ne skrbi.

ne vem pa kam bi šla, jaz ti mojega ne bi priporočilauser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 528
10.5.2007 14:39:12   
kajča
draga anonimna jaz ti priporočam dr. Pušenjaka v Dravljah, naročiš se pa na tel: 051321224. Je ful dober, pa še dober UZ imajo tam. Moj user posted image  je bil na 1. pregledu velik 7,5 mm in mi je G ocenil tudi 6t5d.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 529
10.5.2007 15:14:05   
matja
user posted image user posted image Jz sem pa spet klicala g. in mi je sestra povedala, za izvide od brisa in je vse O.K. Juhuuhu! V ponedeljek moram pa spet poklicat, da mi pove kdaj pride z dopusta moj g. in kdaj lahko pridem na prvi pregled. Komaj čakam! Zdaj se mi zdi, kot da sem se zbudila iz enega napol spečega stanja. Sem spet jaz! Vas vse lepo pozdravljam!

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 530
10.5.2007 15:35:28   
soncek.djukelica
pozdravljene,

upajoča, še tukaj ti rečem,da mi je hudo kar se je zgodilo tvoji pikici! user posted image  Vzemi si čas,da preboliš,da si nabereš novih moči za nove boje! user posted image

Jaz sem pa danes imela prvi UZ, tok sem srečna! user posted image Nosim dve user posted image user posted image , obe sta ostale pri meni po transferju! user posted image  Gestracijski vrečki sta veliki 25 mm z plodom 10 mm, druga pa 23 mm z plodom 9 mm! A ve katera kaj več o tem povedati?user posted image
Imam sicer povečane jajčnike, vendar je zdravnica rekla, da to ni problem, in z maternico je vse super! user posted image  Bitja srca nisem slišala, zato tudi jaz razmišljam da bi šla tudi drugam pogledat, dobila pa sem prve slikice mojih dveh user posted image user posted image ! Naročila sem se na pregled, imam ga šele čez slab mesec 8.6.07! Moj rok je 27.12, ker pa nosim dva, se vse skupaj predstavi na 14 dni prej, v začetek decembra! user posted image
lp user posted image

< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 10.5.2007 15:39:20 >

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu matja)
Neposredna povezava do sporočila: 531
10.5.2007 15:51:58   
ajtak
Hej punce.
Danes je spet en lep soncen dan, ravno sem prisla iz sluzbe, zdaj grem pa v mb na kavo...
Zanima me, ce katera ze cuti podobno kot sem opisala par strani nazaj??? Take bolece-srbece bolecine v medenici??? A je mozno, da se mi v 11.t  ze medenica siri?

Vsem zelim en lep dan in uzivajte!!

Ps: Danes sem si kupila prve n. hlace. Vem, da sem kar malo hitra, sam ce pa stare ne grejo vec skupuser posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 532
10.5.2007 15:56:04   
Magi*
matja, a si ti slučajno iz LJ in hodiš v privat ginekologijo?? samo sprašujem, ker mam zelo podobne izkušnje z mojim G... so mi pozabli sporočit izvide, ker je bil kao G na dopustuuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu matja)
Neposredna povezava do sporočila: 533
10.5.2007 16:36:54   
andreja2000
Hojla!
soncek.djukelica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,bravo zate in tvoja user posted image user posted image .

Tudi jaz sem pravkar spet prišla iz UZ,in je vse kot mora bit za to starost plodeka.user posted image Spet sem dobila slikico,na kateri se zelo lepo vidi naša user posted image .Naj bo še tako naprej!!!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 534
10.5.2007 17:37:07   
nemrak
user posted image user posted image ,
andreja2000, čestitke!!!!

Vidiš, da je vse v redu!!
Mislim nate in ti pošiljam user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 535
10.5.2007 17:59:14   
lana38
soncek.djukelica in andreja2000, bravo za vaše user posted image .user posted image user posted image user posted image Jaz pa tudi
že komaj čakam torka, da bom videla, kako je moj user posted image . danes izcedka še ni bilo.

raho, tudi ti si super, da si že bolje.
LP

lana38

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 536
10.5.2007 19:45:00   
medika 13
Pozdravljene!

soncek.djukelica čestitam za user posted image user posted image user posted image user posted image

andreja2000 tudi zate sem ful vesela, da je vse ok user posted image

lana38 ti kar počivaj, pa naj ti čas hitro mine, da boš šla lahko pogledat user posted image

Tudi jaz že komaj čakam, da grem spet pogledat mojega user posted image , sam se bom še kar načakala saj imam nasledni pregled z NS šele 29.5. ko bi šlo prestavit časuser posted image

Pozdravček vsem user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 537
10.5.2007 19:48:22   
Anonimen
Andreja2000 - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem ful vesela, da je vse OK.

soncek.djukelica - pri vas pa bo decembra ZELO veselo. ČEstitam za user posted image user posted image .

Lana38 - sam da se izcedek umirja.

NO, tudi jaz sem začela odštevati dneve do naslednjega pregleda.user posted image  Imam ga 17.5. v Mariboru pri Miglarju, potem pa 22.5. še pri moji ginekologinji. Potem pa bo skrajni cajt, da se naročim na NS.

(odgovor članu medika 13)
  Neposredna povezava do sporočila: 538
10.5.2007 19:56:01   
Skaana
Končno se spet oglašam user posted image .

Najprej vsem čestitke, ki ste opravile prve preglede in je vse ok.user posted image user posted image user posted image

Potem mi je zelo žal za Upajočo user posted image . Iztoči solze, kmalu bo boljše.

Pri meni je pa zdaj spet vse OK. V petek sem spet dobila rjavkast izcedek. Ful sem zagnala paniko. Pa me je g potolažil, ko sem klicala. Da mi v bistvu v bolnišnici ne morejo kaj več pomagat. Da naj strogo počivam, če pa bo izcedek bolj močan ali se bo pojavila sveža kri, moram takoj pridet na pregled. No, in potem sem res dobesedno ležala cel vikend - in že v soboto je izcedek minil user posted image . Zdaj pa samo upam na najboljše do ... 28, ko imam NS. Ja, ko bi se čas dal prestavit... Joj, potem sem pa še pomotoma prej kliknila na novembrke in kaj najprej preberem, da so eni šele pri NS ugotovili, da je plod odmrl že 14 dni prej, ona pa nič čutila... Mah, ne smemo tako gledati, kajne?

Zunaj je sonček in maj. In me gremo proti drugemu trimesečju. user posted image  Še malo, še malo...

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 539
10.5.2007 20:10:29   
MojcaG
ojla!

soncek.djukelica čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  !! mene je en kolega ves čas do prvega pregleda hecal, da nosim dvojčka. še zdaj, ko sem mu pokazala slikoico, da je samo en bejbi, trdi, da se eden skriva za njim! user posted image

ajtak, jaz nimam pojma, kaj se ti dogaja. oz. ali je to širjenje medenice. če so mravljinci, ti lahko na kakšen živec kaj pritiska...? ne vem.

jaz se prav fajn počutim, saj mi je tu in tam slabo, drugače pa ales okej.

tudi meni je zelo žal za upajočo, za vsemi, ki so izgubile svoje pikice....user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 540
10.5.2007 20:20:06   
Ayo
soncek.djukelica in andreja2000 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lana38, tudi jaz naslednji UZ 15.5. user posted image  kolk se vlece a ne?!! user posted image

Sicer pa tudi mene kar zmrazi, ko berem o prenehanju bitja user posted image  brez predhodnih znakov in podobna user posted image user posted image
Upam, da bo tega cim manj!!!

Lep vecer!

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 541
10.5.2007 21:04:35   
matja
Magi,jaz sem iz Trbovelj in imam tam ginekologa, čeprav sem bila včasih zelo zadovoljna pa se je zadnja leta nekaj spremenil. Mislim, da si nalaga preveč dela in je postal malo površen in neobčutljiv. Sem ravno razmišljala, da bi šla drugam, pa v bistvu ne grem zato, ker mi je v redu v Trbovljah rodit. Je pa moj user posted image  rekel naj začnem hodit k dr. Miglarju v Mb. Mu je všeč zato, ker vodi v Avstriji take bolj naravne porode. ne vem, zaenkrat je to še daleč. 

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 542
10.5.2007 21:30:14   
Anonimen
matja! Jaz hodim k Miglarju in ti moram povedati, da je enkraten G in enkraten človek. V glavnem večina G. (razen mojega pokojnega) se lahko pred njim skrije. Moje G. v MS ne morem šteti zraven, ker se poznamo in je odnos popolnoma drugačen.

(odgovor članu matja)
  Neposredna povezava do sporočila: 543
11.5.2007 8:48:39   
lana38
Pozdravljene!
Kakšen lep dan je zunaj, jaz pa zaprta med 4 stene. Pa saj bo, samo da bo user posted image  OK. Včeraj in danes je bila slabost manjša, ampak še vedno prisotna. Izcedka pa ni.user posted image  Tako da sem v glavnem OK. Komaj čakam torek in upam, da mi vikend čim prej mine. Pravzaprav se mi nič ne vem kaj ne dogaja, da bi imela še o čem pisati. Opazila pa sem, da so se mi prsi kar precej povečale.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 544
11.5.2007 8:53:09   
upajoča
Punce hvala za tolažilne besede.Saj sčasoma bo vse v redu,uživajte v user posted image ,držim pesti za vas.En lep dan.   upajoča

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 545
11.5.2007 9:00:24   
Anonimen
Upajoča, hvala za lepe željeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mislimo nate.

(odgovor članu upajoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 546
11.5.2007 9:57:13   
nanaa
Punce jaz pa že od 8 zjutraj kličem v ordinacijo dr.Strahove, da se naročim na NS pa jo sploh ne prikličem :( pa še tukaj v službi moram iskati primerna mesta, da lahko kličem.

Vidim, da se stanje počasi izboljšuje pri decembrskih nosečkah user posted image , da bomo začele pisati z navdušenjem in pričakovanjem :).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 547
11.5.2007 11:43:13   
andreja2000
Punce,vsem hvala za čestitke,glede pregleda,tudi sama sem zelo vesela in si želim,da bo še naprej tako.

Včeraj in danes mi je malenkost manj slabo,prsi,posebaj bradevičke,pa so ful občutljive.
ajtak jaz takih težav nimam,zato ti ne bi vedla nič pametnega odgovorit.

Vsem želim lep vikend user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 548
11.5.2007 12:54:09   
nanaa
Punce, končno mi je uspelo priklicat ordinacijo dr.Strahove, dobila sem datum 11.6 ob 17.00.  Se mi zdi takoo daleč, ne vem če bom lahko zdržala da bom do takrat tiho user posted image , saj veste ženskeuser posted image .

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 549
11.5.2007 14:02:31   
kodrana
danes sem bila pri svoji g. in ni videla utripa, tako da je najin plodek odmrl. veste kako mi jeuser posted image user posted image .. jutri imam abrazijo. jokam kot dež.. ne vem kako bom preživela. v nedeljo, ko sem bila na urgenci je lepo videl utrip, vse ok.. in imel je boljši uz, kot ga ima naša g. bi bilo možno, da bi spregledala? jutri bom zahtevala še en uz. je pa od nedelje do danes bil večji za 3mm. torej 1.09cm. g. me je tolažila, da je bolje sedaj, kot kasneje in da je to pogosto, pa da je bila verjetno kaka genska napaka. in da sem še mlada in bo naslednjič lahko vse ok.. naslednjič? ja, ampak jaz hočem imet tega user posted image .. ker je bil tako zaželen.. tolk sva ga imela že rada.

punce očitno se poslavljam od vas. želim vam uspešno user posted image in da donosite zdravega user posted image iz srca..
lp.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?