|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
14.5.2007 7:55:50   
nanaa
Dobro jutro punce,

danes pa je tudi meni slabo, mislim da privč zjutraj, kar spat bi šla. Ampak služba je služba :).

Super Magi za glavo, jaz si pomaga s kapljicam 31, jih namažen na sence zmasiram je takoj bolje. A Rupurt se lahko vzame?

Raho moji podatki za evidenco;

pdp. 21.12.07, 2 pregled 31.5., NS 11.6. (dr.Strah), rodila pa še ne vem kje bom ali Trbovljah ali Ljubljani.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 576
14.5.2007 8:15:10   
loncica
Tudi jaz si sedaj pomagam z oljem 31, prej sem bla pa kar razvajena in sem takoj tablet pojedla.

Nanaa, za Rupurut piše, da se ga v prvih 3 mesecih ne priporoča. Kaj pravijo pa zdravniki pa ne vem.

Lep dan vsem

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 577
14.5.2007 8:19:29   
nanaa
Ja saj kar ne upam vzeti nobenega tableta, si pomagam z Donatom.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 578
14.5.2007 8:30:02   
loncica
Nanaa, enako. Čeprav mi ima donat ful slab okus, ampak se trudim.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 579
14.5.2007 9:04:30   
lana38
Dober dan!
Danes mi je malo manj slabo kot včeraj. Včeraj še jesti nisem mogla. Mi je še apetit izginil. Ampak do večera je še dolgo in še ne vem, kaj bo.

raho, moj sin je star 10 let-marec 1997, če boš dodala na seznam. Si pa zelo lepo uredila ta seznam.user posted image

Jutri zjutraj pa grem k G in že komaj čakam, da vidim, kako je moj user posted image , če pridno raste in se razvija. Seveda me je kar pošteno strah, sploh po vseh teh zgodbah o srčku, ki je nehal biti. tako da sem nekaj časa celo razmišljala, da več ne bi takih stvari brala. V 1. in 2. user posted image  se mi vse to ni niti sanjalo, da lahko srček tudi neha biti, ker je bilo na začetku vedno vse OK. Včasih je bolje, da čim manj veš o teh stvareh, si potem bolj sproščen. Ko pa enkrat doživiš, kaj žalostnega, potem pa je okrog tebe vedno več takšnih ali drugačnih žalostnih usod.
LP

lana38

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 580
14.5.2007 9:04:57   
Magi*
drage moje, sem že nazaj s pregleda! vse je v najlepšem redu, malo bitjece je veliko 19mm in srček bije tika-taka. nadomestna ginekologinja je bila najbolj prijazno bitje, kar sem jih v življenju srečala. oh, zakaj ne more biti moja Guser posted image user posted image   noseča sem 8t 5/7, UZ mere odgovarjajo 8t 4/7, PDP 20.12.2007.

glava je danes popolnoma v redu, me pa vrat še kar boli. sem se dobro zaležala, ni kajuser posted image

za težave z želodcem priporočam Donat. jaz sem ga dolgo pila in sem se na okus čisto navadila.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 581
14.5.2007 9:10:15   
pikica*
Ojla punce,

jaz sem tista anonimna s punčko, rojeno januarja 2006. Zdaj se pa že lahko pokažemuser posted image .

Vidim, da ene uživate v nosečnosti brez težav, druge pa se mučite s slabostmi. No, jaz sem nekje vmes. Stanje je sicer bistveno boljše kot v prvi nosečnosti, vendar bi vseeno lahko bilo boljše. Kaj bi dala za nosečnost brez slabosti. Prejšnji teden sem bila čisto povožena, zadnje dni pa je počutje že boljše. Čakam, da pridem do 12., 13. tedna, ko se bo najbrž tole stanje počasi zaključilo. Lana38, če se ne motim, si ti tarnala zaradi slabega počutja. Pri sebi opažam, da je najhuje ravno takrat, ko cel dan bolj kot ne počivam. Zato bolj pomaga akcija. Sicer sem potem na trenutke čisto izčrpana, ampak si takrat vzamem malo pavze, da se spravim k sebi, potem pa gre dalje. Sicer pa ob 16 mesečni punčici itak ni časa za kak hud počitekuser posted image . Pa mogoče  malo pomaga  voda s parimi kapljicami limone (pa da se pije po požirkih).

Proti glavobolu pa pri meni lekadol nima ravno veliko učinka. Še najbolj mi pomaga reiki (na srečo imam zlatega možeka, ki poskrbi zame kar se tega tiče).

Vidim, da ste večinoma že imele preglede. Jaz na prvega še čakam, ampak moram priznati, da je vse skupaj čisto drugače kot pri prvi nosečnosti in tudi ni neke hude neučakanosti. ali pa ni časauser posted image . Rok imam pa (po mojih izračunih) 23.12. Bomo videli, če bo držalo.

Lepo se imejte in uživajte

čau

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 582
14.5.2007 9:19:38   
lana38
Saj ne bi počivala, pa imam strogo mirovanje zardi rjavega izcedka, ki se mi je pojavil v 6T. Zdaj pa si ne upam, kaj drugega kot ubogati in počivati, ker se mi od časa do časa pojavlja svetlo rjav izcedek, kljub temu da pridno počivam. Ni druge. Bo treba pač potrpeti, čeprav ne bo lahko, ker me prav pošteno že boli tudi hrbet od ležanja. Včaraj me je user posted image  fino zmasiral in zdaj je malo bolje.
Lp

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 583
14.5.2007 12:01:27   
ElaM
Magi*, čestitke za srčka in uspešno poravljen pregled.user posted image user posted image user posted image  Mogoče bova pa cimri, meni je naračunala rok 18.12, pa pri nas je vse več malo kasno, tko da nikoli se ne ve.user posted image  No, samo če ne boš res šla rodit kar iz službe, čez cesto.user posted image  Jaz sem iz Gorenjskega konca, pa prisegam na Lj, v Kr so zelo skopi kar se protibolečinskih sredstev tičeuser posted image , pa še poglavitni vzrok , da mi je Ljubljana ljubša, moja sestrična je babica tam.user posted image  
Sicer je pa počutje še vedno katastrofa v malem, ko človek že misli, da mu ne more biti bolj slabo, kot mu je, doživi hladen tuš. Petek in soboto sem celo preležala, imam tudi zelo nizek pritisk, tako da ko se vse skupaj poveže, je pa res dobitna kombinacija.user posted image  No, dovolj jamranja.

Aja, še nekaj me zanima, koliko prej se je treba naročit na NS, sem od prvič že vse pozabila. Zdaj sem v 10t, tamaučk je za en teden manjši, torej 9. Kakšen teden imam še fore, a ne?
Punce, lepo bodite in pobožajte bušije.

:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 584
14.5.2007 12:14:36   
pikica*
Samo eno vprašanje. ElaM, kako si lahko noseča 10t, če imaš pa rok 18.12.?user posted image  Mi sploh ne gre  vračun - ali pa  je moja matematika zatajila.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 585
14.5.2007 12:44:28   
ElaM
Po ZM, sem noseča, točno 10t, po velikosti ploda, pa 9t, ker imam dolge cikluse 35 dni. Vsaj tako mi je naračunala G in tudi, če gledam nosečniški koledarček se pokriva.
Aja, pa Pikica* dobrodošla.

< Sporočilo je popravil ElaM -- 14.5.2007 12:50:21 >

:)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 586
14.5.2007 12:45:50   
soncek.djukelica
ojla,

kodrana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Andreja, tudi tebi čestitke za super opravljen pregled! user posted image  
Za sebe pa lahko rečem,da sem v user posted image ! Slabosti nimam! user posted image  Sem premišljevala,da glede na to,da nosim user posted image user posted image  bi jih mogla pričakovati vendar sem nekje brala,da vsaki user posted image  tudi ni slabo! user posted image  Sej ne študiram,da je kaj narobe z mojima dvema user posted image user posted image , ker nimam slabosti, zato me pa dojke bolijo kot user posted image  in še zmeraj imam kar nekaj belega izcedka, kot sem ga imela na začetku! Punce, ne smemo slabo študirati,je pa res, da tudi mene stisne pri user posted image  ko berem o izgubljeni pikici! user posted image
Mi smo že šli mal špegat za vozičke! Jao, eno solidno mesečno plačo bo treba odštet! user posted image  Sem mogla iti mal si očke nahranit! user posted image  

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 587
14.5.2007 14:04:19   
andreja2000
Magi*user posted image  čestitke za lepo opravljen pregled in user posted image user posted image user posted image user posted image

soncek.djukelica  hja,vozički so pa res kar dragi user posted image ,sem že tudi jaz mal pošpejala,ker ne morem mimo trgovine z vozički,ne da bi vsaj na hitro pogledala.user posted image

No,jaz pa sem kakor kdaj,enkrat boljše drugič slabše.Prsi me še vedno bolijo in slabo mi je še tudi,bruham pa res redko kdaj.

Lana38 tudi mene stisne pri srcu,ko preberem žalostno zgodbo,vendar moramo dalje in seveda upat na najboljše za naše user posted image ,je pa težko vem in me kar zmrazi,ko se spomnem vseh svojih slabih izkušenj,ampak sedaj ni čas za misliti slabo,moramo vrjeti v dobro.

Vsem user posted image  želim lep dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 588
14.5.2007 14:28:42   
Anonimen
No, da se še jaz malo javim (tako ali tako se prepogosto)user posted image

Magi* - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Čestitam za dobro opravljen pregled.

Pikica* - dobrodošla med decembrčicami.

Hja, nosečnost se nadaljuje. 3 dni pa se tudi jaz zbujam s "kamnom" v želodcu, vendar je takoj, ko si nekaj dam v usta boljše.user posted image  Pa prsi me bolijo nenormalno - najverjetneje tudi zaradi tega, ker še vedno dojim prvega. Danes sem prvi dan po bolniški v službi in sem že sedaj tako utrujena, da to ni za povedati - sicer pa smo v danes imeli še kar gužvo. Pa še ena od mojih pupk ima rojstni dan in smo šle na kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem si privoščila ričet - ne smejte se mi. Jaz nestrpno odštevam dneve do naslednjega pregleda in globoko upam, da je še vedno vse OK. Na NS se bom naročila v petek - najprej želim dati čez še ta pregled, čeprav vem, da na usodo narave ne moremo vplivati.

Ja, otroška oprema pa je razog zase - tudi cenovno. Mi2 sva se že odločila, da bova kupila Buzza, Rija pa mi bo prodala še njenega Stokkeja. Drugega pa ne potrebujemo. Potrebno bo nakupiti samo še nekaj oblačilc za otroka in bo.user posted image  Tako ta drugi user posted image  a naju ne bo predstavljal tako velikega finančnega zalogaja, česar se še posebej veselim.

Za vozičke se splača pogledati tudi na tujih spletnih straneh, mi bomo buzza najverjetneje naročili preko ebaya, saj pride nov s popolno opremo in maxi cosi lupinico 200 € ceneje kot pri nas.

Seveda pa nakupovanje otroške opreme pride v poštev šele jeseni - do tačas pa lahko malce šparamo.

Upam, da se tudi ve imate tako lepo kot jaz in uživate v user posted image  kolikor se ob vseh teh začetnih težavah le da.

Imam pa še eno vprašanje za vse tiste, ki ste prvič rodile s CR. A tudi vas občasno močno zašpika na področu reza? Mene občasno zna tako zategiti, da vidim vse zvezde tega osončja.

< Sporočilo je popravil raho -- 14.5.2007 14:29:51 >

(odgovor članu andreja2000)
  Neposredna povezava do sporočila: 589
14.5.2007 18:31:26   
matja
Živjo! Punce z glavoboli in migrenami, če imate čas si preberite knjigo Telo kliče po vodi, niste bolni, žejni ste.
Je malce debelejša in ne ravno lahka za brat, pa se stvari v njej večkrat ponovijo in lahko kaj tudi preskočiš. Je dobra knjiga, ki ti približa lastno telo z malo drugačnega zornega kota. In sicer, kako malo je včasih treba, da dosežeš velike izboljšave počutja. Preverjeno! Drugače jaz še vedno čakam na prvi pregled, ne vem kdaj in se vedno bolj debelim. L.P.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 590
14.5.2007 21:14:32   
sonček balonček
Zdravo,

sem se preselila k Januarkam, ker mi je g. neuradno naračunala PDP 1. 1.2008. Po mojih izračunih pa bi bil 31.12. i ne 23. 12, kot piše na seznamu. Tako, da me iz seznama lahko brišete. Berem vas redno  in to z veseljem.

Sočustvujem z vsemi tistimi, ki se vam je nosečnost žalostno zaključula. Držim pesti, da najdete moč za novo pikico.

Ostale, držite se. Morda se vam pridružim, če mi g. ob naslednji meritvi ploda spremeni PDP. Pri prevm pregledu je bil namreč plod premajhen, da bi lahko natančno izračunala.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 591
15.5.2007 7:25:05   
kajča
ojla souser posted image

jaz sem kar dobro, slabo bi večinoma ni, samo zjutraj dokler ne jem, potem je pa dobro, me pa velikokrat boli želodec. Sem ene 3x vzela rupurutuser posted image user posted image

kodrana user posted image user posted image user posted image  upam, da čimprej spet zagledaš user posted image user posted image

mene je skoz bolj strah, da bi bilo na naslednjem UZ kaj narobe user posted image , ker berem razne zgodbe, kako so srčki nehali biti.

Hlače so mi, no vsaj večina, še prav, ampak verjetno ne za dolgočasa. Se že ful veselim, ko bom imela že velik trebuh, pa še poletje bo in ful manj kompliciranja za oblečt kot pozimi.

Zanima me, če boste na NS vprašale za spol? jaz sicer ne bi, ker mi je popolnoma vseeno kaj bo, samo moj user posted image  pa hoče vedet. Nočem pa da ve samo on, jaz pa ne. Tako, da bova vprašala. Imam pa občutek, da bo punčka.

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 592
15.5.2007 10:27:41   
lana38
Dober dan!
Sem zelo vesela. Mojemu user posted image  lepo utripa srček, velik je 1,19 cm in izcedki so se umirili. G pravi, da je user posted image  OK, samo je pa rizična in treba mirovati do poroda. PDP po UZ je 29.12., tako kot sem si tudi sama izračunala. Torej me čaka ena dolga bolniška.user posted image  To mi ravno ne diši najbolj. No, saj čez čas bom verjetno lahko šla tudi na kakšen sprehod, upam. Danes zjutraj me je od strahu kar stiskalo v želodcu. Tudi jaz ne maram teh žalostnih zgodb o prenehanju bitja user posted image , me je potem zelo strah in se mi vse živo plete po glavi.
LP

lana38

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 593
15.5.2007 10:46:31   
NatašaC
Jutro vsem!
Jst imam pa občutek, kot da se sploh nič ne dogaja z mano. Glede na mojo prvo nosečnost, ko mi je bilo prvi mesec vsak dan vsaj malo slabo zdej sam nimam tolk apetita pa malce čudno se počutim, pa bel izcedek, sam to je pa vse. Se včasih kar vprašam, če sem jst res noseča, glede na vse to, kar berem. :) No, sej me veseli, da je tako, kot je.
Raho, meni so pri prvem sončku delali CR. Ja, me občasno špika v tem predelu (tako pred nosečnostjo kot zdaj), pa srbi me tudi še kdaj pa kdaj (to po moje pomeni da se vse skupaj še bolj zarašča skupaj al kaj pa vem). Drgač pa nič posebnega. Sem pa šele malce več kot 1 leto po CR.
Drgač pa CR ni prav noben bav bav. Jst sem ga bila na koncu še vesela, ker sem se matrala 3 dni, pa moj sonček ni hotel na svet.
Lepo bodte, pa ne tolk čakat velikih trebuhov, ker jih boste zadnji mesec že site. Zdej, dokler jih še ni še izkoristite čas in pejte v naravo al pa počnite kaj kar lahko, pa potem ne boste več mogle. Čav čav!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 594
15.5.2007 10:47:35   
medika 13
pozdravljene souser posted image

lana38 najprej user posted image user posted image user posted image zate in tvojega user posted image sem vesela, da je vse ok, kar se pa mirovanja tiče, ti bomo pa me tukaj krajšale čas pa bo tudi šlo a ne?

kajča tudi mene je ob vseh teh žalostnih zgodbah zelooo strah in že komaj čakam nasledni pregled, da se prepričam, da je z user posted image vse ok. Midva sva se z mojim user posted image pogovarjala, da nebi vprašala za spol, čeprav, če bi se pa 100% videlo bi pa skoraj rada vedela, no se še ne morem odločit user posted image Jaz imam občutek, da v mojem trebuščku pridno raste mali fantek.
Slabosti mislim, da se bodo počasi poslovile, hlače so za enkrat še vedno prav....sam tud verjetno ne več dolgo, res da prihaja poletje, ko se bo lahko oblečt, sam mi bomo mele največje trbuhe ravno ko se bo začela zima....mislim, da bom kar bundo od mojga nosla user posted image ampak do takrat  je še daleč...

user posted image uživajte, pustite se razvajat in se beremo!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 595
15.5.2007 11:53:38   
andreja2000
Pozdravček user posted image

Lana38 čestitke za user posted image ,sem tudi jaz zelo vesela zate in tvojo pikico.A počivati boš pa morala zaradi zarastlin ali kako?Oh,saj bo,saj vse naredimo ,samo,da so naše pikice zdrave.
Pa še to me zanima,si omenila na drugi temi,da boš šla tudi na NS,pa me zanima,zakaj ti je tvoj G to priporočal.

Medika13 A ti pa imaš občutek,da nosiš fantka.V prvi user posted image  sem tudi jaz imela tak občutek in res je bil fantek.

Meni pa se trebušćek že lepo vidi in o kakih prejšnjih kavbojkah ni več šans,da bi jih navlekla nase,ker se ne dajo niti zapret user posted image ,tako,da smo kar v trenerkiuser posted image

Pozdravček vsem user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 596
15.5.2007 12:09:53   
ajtak
No, pa da spet malo napisem...

Planiram zraven se poroko, ki jo imava 26.5., pa mam mal manj casa...
Drugace se pa tudi meni trebuscek ze lepo zaoblja (najvec zaslug imajo sicer stari grehi user posted image ), sam se tega, da bom imela vedno vecji trebuscek full veselim, komaj cakam, da se bom lahko razkazovala. Najraje bi vsem povedala, da bom mamica (predvsem tistim, ki me sploh ne poznajo, ker ostali ze vsi vejouser posted image ).

Kar se pa cen vozickov tice, pa sploh ne bom komentirala, je vse took drago, da je groza. Sploh se pa pri vseh modelih ne moreva odlocit ker nama je vsec.

Bozajte svoje busije!

Pa vsem user posted image za preglede!!
jaz imam v pon 21.5. ze NS. Komaj cakam, da spet vidim malo pikico, ki je sedaj (po mojih izracunih) ze prava pika. Mora met ze kakih 5cm.
Predvsem me firbec matra za spol in upam, da je nas dojencek vsaj malo po atiju in mamici in ni sramezljiv, da bomo vidli kaj je. Sem si celo zivljenje zelela puncko, zdaj se mi pa zdi da bo fantek (pa vedno bolj tudi upam, da bo res).

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 597
15.5.2007 12:34:31   
Ayo
Evo punce, tudi mi smo nazaj s pregleda! user posted image  user posted image  Na sreco je vse ok, veliki smo 26mm pri 9 3/7, PDP ostane 15.12. user posted image  Sem tako vesela, da ni za povedat, sploh se ne morem skoncentrirat v sluzbi in imam neprestano pred sabo slikco in fizolcka kako se je premikal!! user posted image
NS 31.5., no po tem datumu bova pa tudi pocasi zacela raztrosat novicko starsem in ostalim, do sedaj se nihce nic ne ve.

Glede spola midva ne zeliva izvedet, se rajsi pustiva presenetit. Drugace pa imam obcutek, da bo fantek, ceprav mi je resnicno vseeno. Za puncko imamo ze tudi vec ali manj izbrano ime (ceprav do decembra je se dolga in se lahko se vse spremeni), za fantka pa mislim da bo kar problem. user posted image

NatasaC, verjamem da te skrbi, ce nimas kaksnih posebnih znakov, ker jaz sem 10 dni nazj padla v totalno paranojo, ko so me nehale boleti prsa in se danes je tako, nic me ne bolijo. Tako da ni nujno da je kaj narobe. Jaz imam sicer slabosti, ki so kar precej nadlezne, se posebej pop in zvecer, zato sem danes g kar malo pojamrala in mi je napisal neke tablete, zdele ne znam prebrat katere, lahko vam sporocim kasneje ko stopim do lekarne.

Lana38 user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 598
15.5.2007 12:44:19   
soncek.djukelica
ojla souser posted image

natašaC, tudi jaz imam podobne simptome! Slabosti ni, veliko belega toka in pa boleče dojke!
Lana, čestitke tvoji user posted image , zdej si pomirjena,ko si slišala srčka!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 599
15.5.2007 15:25:13   
Magi*
tokrat moram pa malo pojamrati. spet imam rjavkasti izcedekuser posted image  saj ni čudno, ko pa imam cele dneve predavanja. to me ful izčrpuje. G mi je danes zabičal naj grem v bolniško. jaz pa nočem, da bi pri meni v službi že zvedli in imam samo še do petka predavanja, potem pa konec za letos. danes imam do 20.40 spetuser posted image

bom videla kako bo danes. če ne bo v redu, bom pa doma ostala. pa šit, ker me noben ne more nadomeščat. saj vem, da je dojenček prvi, ampak sem res v precepu. to je en hudič, ko nisi v redu, pa nobenmu ne smeš povedatiuser posted image  no, vsaj vam lahko zaupam. mi je tako lažje pri srcu.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?