|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
7.11.2007 9:51:20   
loncica
U, Raho kašne corti slikice.

Jaz sem tudi danes bolj švoh spala. Sicer sem spala od devet ur, ampak sem se zbujala vsako uro in potem meditirala v postleji. Tolk sem bila lena, da se mi ni dalo prestavit v dnevno sobo, da bi gledala tv.

Sem pa zjutraj tudi jaz razmišljala o praznikih letos. Midva ne bova nikamor šla, bo mali še čisto premajhen. Drugače pri nas smo se vedno obdarovali samo za miklavža, za božička pa kakšno malenkost. Kako bova midva za user posted image  se odločila pa še ne vem. Pomoje bomo kar oboje imeli: miklavža in božička.

Jaz sem razmišljala glede obiskov. Tiste, ki imate že bolj zimske otroke, po kolikem času ste začele sprejemat obiske?

Lp

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
7.11.2007 10:09:29   
Magi*
glede obiskov. ko se je Zarja rodila, je ravno razsajal respiratorni siciijski virus (upam, da sem prav napisala) in so itak množične obiske odsvetovali. k nam so prišli starši, moje sestre, svak in najožji prijatelji. seveda ne vsi naenkrat. tisti z otroci v vrtcu pa so bili lepo naprošeni, da malo počakajo.

no, sedaj bomo sami imeli vrtovčka, sam Zarje pač ne moremo prositi, da gre k babici za par mesecov user posted image

mogoče sem jaz še malo bolj komplicirala, ker sem bila res povožena po porodu in tudi nisem zmogla vsega ferkerja.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
7.11.2007 10:11:20   
lana38
Mi letos sigurno ne bomo z user posted image  okrog hodili za praznike, sploh če se bo rodil okrog PDP.user posted image  Bom verjetno ravno za praznike v P. Morda bom celo silvestrsko večerjo imela v P. Kdo ve...
Jaz še tudi nisem nič otečena in upam, da ne bom. V prvi user posted image  so mi začele noge otekati nekje zadnjih 14 dni. Pa še to mi je bilo preveč. Tako da se mi prav smilite tiste, ki vas to muči.
LP

lana38

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
7.11.2007 10:17:56   
t*e*j*k*a
Ola!!

RAho ful lepa družinica z božičkomuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Pri nas se obdaruje samo otroke za božička in miklavža, odrasli pa se med seboj ne obdarujemo. No moja mami meni itak vedno neki kupi, vsaj kako čokoladico!!
Midva imava okoli božiča tradicionalen izlet v LJ, kr je ful fino vzdušje tam pa lučke in vse. No pa sm ga glih včeri vprašala kam me bo pa letos pelal pa je reku v bolnicouser posted image .
Tko da bom mela letos božično vzdušje v porodnišniciuser posted image .

Včeri sem sosedovi mali barvice šilila pa sm žulj dobilauser posted image na prstu.Ampak je blo res ful barvic za ošilit.

čao

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
7.11.2007 10:24:08   
soncek.djukelica
ojla,

Raho, jaz bi tvojega Črtoja kar popapcala!user posted image  Tok je luškan!user posted image
Tudi jaz sem bila budna ponoči, ne za dolgo...sem pa študirala, tako kot lorch, kako bodo letos prazniki drugačni! user posted image  Pri nas se malenkostno obdarujemo, sedaj, ko bodo pa otroci pri hiši bo pa drugače! Na božični večer smo na školjkah, in ribah, menda je sveti večer nekakšen post!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
7.11.2007 10:59:21   
Kim80
Zame je Božič en tak fajn praznik. Mislim, da ga imam najraje od vseh praznikov. Pa ne glih zaradi daril, ampak zato, ker se ob tej priložnosti zberemo s celo družino po atijevi strani in večer preživimo skupaj. Sicer nas pa niti ni toliko. Najprej slastna večerja - vsakič kaj drugega (jo pripravi moj stric, ki je kuhar) in nekaj posebnega. Potem pa se začnejo "ceremonije". Teta in mama se oblečeta v božička in delita darila. Zraven si vedno izmislita neke smešne verze, ki opisujejo nas in darila. Odvijanje in delitev daril se ponavadi kar zavleče in zdi se mi, da se pri tem vsi spremenimo v otroke. Saj ne kupujemo bog ve kaj, sam toliko, da se obdarujemo. No, potem se pa še pogovarjamo in ob polnoči nekateri odidemo oz. odidejo k polnočnici. S tem se stvar zaključi.

Glede zatekanja - moram nekam potrkat, da zaenkrat nimam teh problemov in upam, da jih tudi ne bo. Sočustvujem pa s tistimi, ki jih imate.

Moje mere: 36t 4d          +9 kg     101 cm

Lp!

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
7.11.2007 11:03:23   
Kim80
Aja, pa to sem še pozabila napisati. Včeraj so me s tem CTG-jem fajn prestrašili. Zjutraj na pregledu mi G reče, da otrokov utrip ne izgleda čisto tako kot bi moral. Da naj bi bil razredčen. Popoldne me je poslala v bolnišnico na ponovni CTG. Seveda sem šla s strahom. Človek nikoli ne ve, kaj naj pričakuje. Je pa res, da dopoldne user posted image  ni bil glih aktiven - je pač spal. Popoldne v bolnišnici pa kot da ima žur. K sreči se je vse izkazalo za ok, pa še pol mi je zdravnica rekla: "O, vi imate pa zelo aktivnega user posted image ." Ja, odvisno, kdaj te priklopijo na tisti aparat.

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
7.11.2007 11:25:32   
lorch
O ste se lepo razpisaleuser posted image .
Jaz sem telovadla po hiši do 4h zjutraj, pol sem se premetavala v postli in končno bogve kdaj zaspala. Ob 6h sem se zbudila, ker je šel mij na šiht, pa spet ob sedmih, pa ob osmih, ampak sem se odločla, da bom trmasta kot vedno in sem nazaj zaspala, kar do desetih, pol sem pa še poležavala enmaluser posted image .
Glede praznikov me pa mal muči zato, ker mi je še iz otroštva ostala v glavi tista čarobnost pričakovanja božička, s sestro sva ga poskušali ujet, ko pride in celo zaspali pod jelko, pa naju je nategnu in mu je uspelo, da ga nikoli nisva videle kako nosi darila. Vsako leto smo vstale na božično jutro in tekale po hiši, da pejmo gledat darila! In pol seveda k atiju in mami v postlo ker je bil ponoči božiček pri nas in je tudi za njiju kaj prinesu in se morta vstat da vidimo kaj je. Sta bla take face, da sta se obdarovala in bla presenečena , sam da je blo za nas otroke čimbolj pravljično vse skupaj. Tamala sestra se je pa v vrtcu enkrat celo skregala al hotla nekoga tepst ko je reku, da božička niuser posted image .  Smo pa pri obojih verni, ampak moja tašča še najbolj in nas malo posiljuje  s tem, pri nas pa verujemo, se trudimo bit pošteni, ne pa glih svetit v cerkvi kar naprej. pa vsak ima pravico se sam odločit koliko če sploh bo hodil k maši, zato sem včasih malo slabe volje, ko si tašča jemlje pravico men govorit  da morva midva k maši, pa take. Halo! Če se moji v to ne vtikujejo, se tudi tuji starši nimajo pravice. Ampak to jaz lepo preslišim , pa je.
Je pa tako, da ima še moj oče na božični večer rojstni dan, zato imamo pri tašči eno večerjo z obdarovanjem, pol pa šibamo 10 km stran k mojim kjer je pa taka orng slavnostna večerja, ker združimo božično in rojstnodnevno večerjo.
Drugače sem pa za tiste VIR 70 vprašala ravno zato, ker sem zanje prvič slišala. Sem vedno slišala samo zaVIR80, pa sem začela ugibat kaj moram pravzaprav nabavituser posted image

RAHO! Jaz sem se zaljubila v tvojega sinauser posted image .  Vsi otroci so lepi, ampak roko na srce, eni so še malo bolj. In tvoj Črto po moje spada med te.

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
7.11.2007 11:32:18   
lorch
Kim80!
Ne se sekirat. Tista naprava je res tako narejena, da je vse odvisno kdaj te nanjo priklopijo. Jaz se zaradi tajminga en dan skoraj bila puščena iz bolnice domov, pol pa naenkrat dobila še injekcije za dozorevanje pljučuser posted image . Mi je zdravnica napisala da je vse kul, da lahko grem, pasem povedala, da mi  je trebuh otrdel, ko sem šla dol s ctg-ja in me je zaradi lepšega še enkrat poslala na ctg, ampak so mi že papirje pripravljali da lhko grem, ampak ker sem bla mal živčna, pa malo manj spočita ker je blo že popoldan , je ctg zaznal rahle krče in potem pa naenkrat SO obstajali. Tako, da če se mene vpraša je ctg bolj tako tako. Vse je odvisno od trenutka kdaj te priklopijo.

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
7.11.2007 11:49:58   
lana38
Ja, saj user posted image  ne more biti skoz enako aktiven in živahen. Če bi skoz in skoz migal, potem sploh več ne bi imel energije za rojstvo. Torej mora tudi počivati. Je pač smola, če te ravno takrat priklopijo na CTG, ko user posted image  spi.
Danes pa je res en tak fajn in lep dan. Zunaj na sončku je prav prijeteno.
LP

lana38

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
7.11.2007 11:57:04   
soncek.djukelica
ojla,

Kim, so te pa res prestrašili! Je tudi mene stisnilo pri user posted image  ko sem brala,kaj se ti je zgodilo! In, veselim se z teboj,da je vse v redu!user posted image
Lorch, tudi meni je Božični čas najlepši v letu! Pa ne toliko zaradi daril,ampak ker je to čas veselja, družina se zbere, čas upanja! Lanski December sva šla z mojim na Gibbonija,ki je bil na Tromostovju!user posted image  Novi župan je častil!user posted image  Tejka, tudi jaz sem hodila po stari Ljubljani, ko je okrašena z lučkami! Za letos, pa ne vem kako bo! user posted image  
Jaz sem še eno žehto otroških oblačil oprala! Sem vam pravila za bodije dolgi rokav, da jih imam veliko, mislim,da je številka narasla na 50 kom! Sicer so različne velikosti,ampak vseeno! Od tega sem jaz kupila ene 3, vse ostalo sem dobila od dveh kolegic! Pa pajackov imam tudi precej!
V torek imam ponoven UZ, pa pregled, me prav zanima koliko bosta težka! Upam,da bosta že dvo-kilaša, al pa več!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
7.11.2007 12:07:49   
Ayo
No, jaz pa se danes po dopustu in bolniski javljam iz sluzbe!

Vidim, da ste danes nekatere ponocevale, kadar pa jaz ne morem spati pa vse drnjohate!! user posted image  Sem pa tudi jaz ful tezko zaspala, sele ob 1.30, ob 6h je pa ze zvonila budilka! user posted image

Raho, ful se mi dopade ideja o stricu, ki se na vasi vasi preoblece v bozicka in obiskuje hise, res ful fino! user posted image  Pa tud lepe slikce, Crto je pa itak kjut!!! user posted image

Pri nas je okrog bozicka ponavadi tudi kar pestro, ima  moj 28.12. skupaj s sestro dvojcico RD. Sedaj bo pa se user posted image , tako da bo res en vesel december!!user posted image
Je pa tako, da predbozicni vecer praznujemo pri tasci in tastu, oni ful dajejo na to kot druzinski praznik, meni je pa tudi lepo, saj z moje strani nikoli ni bilo takega razpolozenja. Tako da tasca pripravi mega vecerjo, ponavadi pridejo se tisti najozji prijatelji, med vecerjo se obdarujemo. Ampak ta glavna darila pridejo drug dan zjutraj. Imajo navado vedno pretiravat z darili, ce bi bilo po moje bi rajsi da so samo kaksne simbolicne stvari. Tako se pa potem se sama obremenjujem z letanji po stacunah, poleg daril za RD na katere moj user posted image  ful da in se je treba ful potrudit.
No, letos bomo pa kar doma, ker pride user posted image , mogoce celo v p. med samim bozicom. Meni je prav! user posted image  user posted image

Magi*, se iscem tista ruska imena, ne vem kam sem jih zalozila user posted image  user posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
7.11.2007 12:26:17   
ElaM
Ojla,
a se malo javim, danes sem pa tako slabe volje. Spala sem slabo, pa še takrat se mi je sanjalo, samo o tem, da je moj otrok narobe obrnjen. Ma, sem jaz en zapsihiran človek, čeprav ima še 3 tedne časa, da se spravi v pravi položaj, kar paničarim.
Včerej sem sestrični cvilila, da glede na to kako sem prvič fajn rodila, res ne bi rada, da bi imela CR. Se mi je samo smejala in me mirila, da se da super roditi tudi otroka, ki je v medenični ustavi, samo malo bolj pozorni morajo biti.
No, danes zjutraj sem izvajala vajo, ki mi jo je priporočila G in uspeha ni bilo, le mali-a, je noro protestiral v trebuhu in me za kazen brcal v mehur. To, pa so muke, da jih kasiraš v prepoln mehur.user posted image

Kim80, super, da je s pikijem vse ok. mah, ti CTG-ji so itak ena čudna reč, jaz se že od prvič spomnim, da je občasno začel piskat oz. se je vklopil nek alarm, jaz sem bila pa vedno trda od strahu, kaj za vraga je narobe.
Raho, lepe slikce. Sem gledala vašega Črtota in se mi zdi, da sta si z našo babuško, kar malo podobna. Zdaj bom napisala nekaj nabolj osladnega, oba sta res lepa otroka.user posted image  Upam, da vam ni narasel cukr.user posted image
Še glede obiskov, Tinkara je poletni otrok, takrat je virusov mnogo manj, kot jih bo decembra, in pri obiskih nismo nič komplicirali. Stari starši in stric so jo prišli gledat prvi dan, ostali pa v roku od parih dni do enih 2 mesecev.Po porodu sem bila kar fit in mi obiski res niso bili v breme, verjetno bi bilo drugače, če bi bila šivana ali kaj podobnega.
V P so me pa obiskali samo novopečeni očka, sestrična in teta, ki delata v KC, ter 2 kolegici. Domače sem prosila naj ne hodijo, ker v sobi so 3 porodnice in zna biti preveliko število obiskovalcev moteče.
Aja, še prazniki, pri nas so darila bolj simbolična, niti niso v navadi kakšne obilne večerje. Bolj na izi vse skupaj, meni to itak paše, ker ne maram praznovanj.user posted image  Ja, priznam, mal sem čudna.user posted image
Zdaj grem pa mal počivat, potem bo pa treba kaj za kosilo pripravit.
Lepo boite.

:)

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
7.11.2007 12:38:30   
andreja2000
Hojla!

Ste bile pridne in zelo veliko napisale!user posted image
Pri nas pa imamo neverjete probleme z internetom,zato se tudi ne morem javljat tako pgosto kot bi želela.No,kakorkoli,ko bo prišel moj čas za v Rim,bom to javila Lani38 ,saj na ta naš internet se ne morem zanesti.

No,hvala vam za lepe želje,glede mojega počutja,ki je sedaj vredu.Malo mi zatekajo noge ,a ni take sile.
Ja,je pa danes še točno mesec dni do mojega PDP.user posted image Začenjamo počasi odštevat.....................

Vsem lepe pozdrave iz zaenkrat sončne štajerske!user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
7.11.2007 12:58:14   
Foxina
nick                          tedni                     kg            trebušček

Ajtak                        37t            +13kg              127cm
Kim80                      36t4d           +9kg                 101 cm
Mat3ja                     36t               +14 kg              104cm
Lorch                       36t 1d            +9kg                 106cm
Andreja 2000          36t                +9kg                   113cm
Foxina                     35t4d             +11kg                  102cm
Skaana                    34t5d           +14kg                   109cm
NosečkaL                 33t           +10kg
Ayo                           34t              +9kg                     100cm
Kajča                       31t3d             +13kg                  93cm
Raho                        34t             +12 kg                126cm
Magi*                       28 4d           +14kg                    106cm
Nana22                    31t4d           +12kg                 109cm
ElaM                         33t               +10kg                    96cm
Pikica07                   28 t2d          +10 kg                   98 cm
Pikica*                      31 t          +10 kg                   96 cm
Hokejistka               32t            +11kg                     97cm
Vrtnica 79                35t1d             +15kg                   104cm
Ulla                            28t               +15kg                   107cm
Lana38                    30t               +15kg                  107cm
Lončica                    34t1d           +15kg                     106cm
Soncek.djukelica     32t                +17kg                   111cm
Tejka                        32t4d                +8kg                  98cm
Danvari                     35t                +10 kg                 124cm
Skyline                                           +10 kg    

Klarisima                35t                +17kg                  117cm

Sade                          31t              ­+12kg

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
7.11.2007 13:12:48   
Mat3ja22
Kim80 - samo da je vse vredu s tvojim user posted image . ni prov nič fajn da te tako prestrašijo, potem pa čakaš kaj bo.

pri nama pa je na predbožični večer tako, da greva na kosilo k njegovim, potem pa še malo poklepetamo. proti večeru se vrneva domov in začneva priprave na najin bižični večer. postaviva smrekico in jaslice, obesiva lučke, zraven pa poslušava kaki božični cd ali pa gledava kakšen film. tako je to že odkar živiva na svojem in sicer 5 let.
k našim ne hodiva za božič, ker so preveč daleč (170km - iz Železnikov, midva pa iz okolice Ptuja).
ponavadi sva šla po božičnih nakupih najprej v Avstrijo potem pa en dan še v Ljubljano (takrat sva se oglasila pri mojih).
pod smrekico postaviva darila za moje, njegove in ožje prijatelje, ko pridejo pa si pod smrekico poiščejo svojo darilo.
miklavža pa moramo praznovati saj ima takrat moj RD, pa še možno bo da se bo user posted image takrat rodil. user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
7.11.2007 13:13:02   
DANVARI
Punce, tista fotka moje noge je iz prve nosečnosti, tokrat je mnogo bolje, se tudi bolj pazim user posted image Boljš da nisem prilepila slike mojega obraza iz prve nosečnosti, ker to je pa bila zabuhla groza - sem neprepoznavna. Ob porodu mi je pa še žilica v očesu počila pa še vse žilice po vratu in dekolteju so mi popokale  zaradi napenjanja in me je že babica iz porodne opozorila: "No da se ne boste ustrašili, ko se pogledate v ogledalo....bo v parih dneh bolje" Na srečo so tiste prve slikce iz porodne še normalne, ker potem sem imela pa skor vijoličen dekolte - to je pa tko če ne znaš prav pritiskat user posted image
No pa da ne bo katera panik zagnala -  po praih dneh je bilo res bolje, samo oko je rabilo dva tedna user posted image

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
7.11.2007 13:27:31   
Kim80
Hvala vsem za spodbudne besede o ctg. Ja, se mi zdi, da včasih kdo prehitro paniko zažene. Sam po eni strani je pa bolje, da se stvari preverijo, da si vsaj pol miren.

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
7.11.2007 13:39:24   
Kim80
Imam eno vprašanje: Ali katera kdaj sliši nekakšno pokanje v svojem trebuhu (kot bi pokali s členki na prstih)? Jaz to zadnje čase slišim in mi je malo čudno.

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
7.11.2007 13:49:12   
Magi*
Kim80, slišim ne, čutim pa kot, da bi nekaj počilo. takrat, ko je kak večji premik z nogico (predpostavljam, da je tisto nogica).

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
7.11.2007 14:32:20   
Vrtnica79
Se še bom jaz malo vrinila pa kaj pokomentiralauser posted image .

Kim80, a veš da jaz te zvoke slišim že kar nekaj časa! Pa res nevem kaj bi to lahk bilouser posted image  Meni se čuje tak kot bi delala "balončke z usti" nekakšen tak zvok je.

Za vse ponočnjakinje pa: ali imate predpriprave na user posted image , ko boste mogle vstajatuser posted image user posted image . Jaz pa sem danes kooooončno spala kotuser posted image . Še na wc nisem nič šla. Se pa je mala vstala že 6.15, tak da sem že bila hitro pokonci. Sma še zjutraj obdelale eno knjigo za dom. branjeuser posted image .

Oj, kaj vidim- ve ste že pri božičnih pogovorihuser posted image . No, pri nas bomo letos kar doma sami praznovali saj si ne predstavljam kako bi z user posted image  hodila naokoli. Drugače pa imam ta čas izjemno rada, ker me spominja na tiste brezkrbne otroške dni ko sva z sestro nestrpno pričakovali božička. Zadnja leta pa to ni več to, ker imam tako službo da ni nedelj in praznikovuser posted image  . Sem lani ravno za božič delala, pa se mi je zdelo da ga sploh ni. Ja, pa tudi 1.1. sem že morala biti v službi ob 6.00 in to sem  še za nagrado dobila celodnevnouser posted image . Bom pa letos uživala domauser posted image , saj si menda zaslužimuser posted image

Sem skoraj pozabila Raho, tvoj Črto je res pravi cukerčekuser posted image . Pa ona slika ko ste vsi 3-je gor je tudi tako pravljična. Oh, prazniki..................

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
7.11.2007 16:44:33   
sade
Hola user posted image še malo pa bomo na cilju, ja tudi jaz zelooo pogrešam moje telo,,, ampak imamo razlog in še čisto malo... imam tudi jaz plane kako se bom povrnila v prejšnje stanje, čeprav se mi včasih zdi da je to mission inposible, ampak bodo user posted image pomagali in bomo šlo.
Res ste pridne in pišete ... zanimivo branje.
Tudi jaz sem ena izmed tistih, ki cele noči ne spi in potem se premetujem po postelji in meditiram in se igram z mačkom in pijem toplo melko katero mi nič ne pomaga.... ja verjetno je to  res priprava psihološkega značaja ne naslednje mesece.
Aja da vas vprašam; kaj so to racma planeice - racmanke??? Mogoče je hecno vprašanje... sicer sklepam da je to tista plenica ki se da navrh povijalnih za široko previjanje ??? Ampak vseeno bo razlaga dobrodošla, ker jaz imam povijalne plenice.... pa če je to lažje in boljše bi poskusila.
Nič upam da bomo imele tokrat mirnejšo noč z manj izhodi na wc in premetavanji.
Božič... kak se fajn sliši da se že pogovarjamo o božicu, res smo že blizu, čeprav jaz imam PDP 31.12. ampak sem se s punco zmenila da bova kar na božič rodili, se mi zdi tako posebni datum... poln čudežev in pričakovanj...
Tudi jaz bom počasi začela s pranjem in pripravami za bolnico...
Pozdravček vsemuser posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
7.11.2007 17:30:46   
t*e*j*k*a
Sade racmanke so pralne planice. Nam so jih v MŠ kazali. Ko so pokakane jih daš v stroj in opereš in spet na rito. Jaz se z njimi ne bom ubadala bom lepo pamperske uporablala in jih vrgla v koš pa bo.

(odgovor članu sade)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
7.11.2007 17:48:58   
Skaana
user posted image

danes drvim...

Imam eno prošnjo za vse, ki že imate otroke v vrtcih oz. za Lorch, ki dela v njem. Nocoj moram napisati vlogo za vrtec, pa ne vem, kako naj se zadeve lotim.
Na hitro smo se zaradi težkih razmer doma odločili, da našo Ateno skušamo vpisati v vrtec za pet ur.

Hvala, se javim kasneje.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu sade)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
7.11.2007 18:11:36   
Vrtnica79
Skaana, ko smo mi našo vpisovali v vrtec nisem pisala nobene vloge. Samo do ravnateljice sva šla in to uredila. Vsaj pri nas je tako.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Otroški voziček
pikpiki

Koliko ste pripravljene odšteti za otroški voziček?

do 400eur (55%)

med 400 in 700eur (30%)

med 700 in 1000eur (10%)

več kot 1000eur (5%)

Število vseh glasov: 100

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!