ElaM
|
Ojla, a se malo javim, danes sem pa tako slabe volje. Spala sem slabo, pa še takrat se mi je sanjalo, samo o tem, da je moj otrok narobe obrnjen. Ma, sem jaz en zapsihiran človek, čeprav ima še 3 tedne časa, da se spravi v pravi položaj, kar paničarim. Včerej sem sestrični cvilila, da glede na to kako sem prvič fajn rodila, res ne bi rada, da bi imela CR. Se mi je samo smejala in me mirila, da se da super roditi tudi otroka, ki je v medenični ustavi, samo malo bolj pozorni morajo biti. No, danes zjutraj sem izvajala vajo, ki mi jo je priporočila G in uspeha ni bilo, le mali-a, je noro protestiral v trebuhu in me za kazen brcal v mehur. To, pa so muke, da jih kasiraš v prepoln mehur. Kim80, super, da je s pikijem vse ok. mah, ti CTG-ji so itak ena čudna reč, jaz se že od prvič spomnim, da je občasno začel piskat oz. se je vklopil nek alarm, jaz sem bila pa vedno trda od strahu, kaj za vraga je narobe. Raho, lepe slikce. Sem gledala vašega Črtota in se mi zdi, da sta si z našo babuško, kar malo podobna. Zdaj bom napisala nekaj nabolj osladnega, oba sta res lepa otroka. Upam, da vam ni narasel cukr. Še glede obiskov, Tinkara je poletni otrok, takrat je virusov mnogo manj, kot jih bo decembra, in pri obiskih nismo nič komplicirali. Stari starši in stric so jo prišli gledat prvi dan, ostali pa v roku od parih dni do enih 2 mesecev.Po porodu sem bila kar fit in mi obiski res niso bili v breme, verjetno bi bilo drugače, če bi bila šivana ali kaj podobnega. V P so me pa obiskali samo novopečeni očka, sestrična in teta, ki delata v KC, ter 2 kolegici. Domače sem prosila naj ne hodijo, ker v sobi so 3 porodnice in zna biti preveliko število obiskovalcev moteče. Aja, še prazniki, pri nas so darila bolj simbolična, niti niso v navadi kakšne obilne večerje. Bolj na izi vse skupaj, meni to itak paše, ker ne maram praznovanj. Ja, priznam, mal sem čudna. Zdaj grem pa mal počivat, potem bo pa treba kaj za kosilo pripravit. Lepo boite.