|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
8.11.2007 12:59:48   
andreja2000
želvauser posted image  toplo pozdravljena med nami in super,da se tako odlično počutišuser posted image .Imava pa kot sem videla samo en dan razlike v PDP.

Lana38 ma ja,ti kar pridi k meni,ko bom v vaših krajihuser posted image ,morda pa še res skupaj tam leživa,nikoli se ne ve.user posted image

Kar se tiče imen je pri nas že itak dolgo izbrano,če pa bi bil fantek,bi pa moj tudi želel,kot pri tebi Lana,da bi nosil njegvo ime-Gregor,sam to pa ne bi bilo najbolj izvedljivo,ker imam pa že jaz od prej sina z istim imenom in bi bilo res totalno noro user posted image user posted image user posted image ,ma dobro da bo punčka!user posted image user posted image user posted image

No,kar se nočnega spanja tiče je pri nas itak že ves čas zelo slabo,premetavanje iz enega boka na drugega,nemirne noge,bolečine v kolkah......
No,danes popoldan pa imam spet Uz,da vidimo,če se je naša Eva le spomnila spraviti v pravi položaj.

raho sem ti včeraj pozabila napisati,kako cart je tvoj Črtomir.Ful mi je všeč njegova frizurca,res je sladek!

Lep dan user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
8.11.2007 13:40:08   
želva
Ker sm zamudila materinsko šolo in bo to najin prvi user posted image , mi povejte ali se popek čisti samo s sterilnimi zloženci ali ga lahko očistiš z vato in fiziološko, pa pol čez prpopaš zloženec? Al ako to gre? Ker, če sam z zloženci pol jih rabiš ful, ne sam en paketek user posted image  Da grem še mal u lekarno!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
8.11.2007 14:13:05   
soncek.djukelica
ojla,

želva, dobrodošla med nami!user posted image  Res fajn, da si tako fit!user posted image
Moje noči so tudi kar spalne! Sicer imam ene dva izleta na WC na noč, zaspim pa tudi takoj, ko se uležem! Moja ura za spat je od 10-11, pa do 8 zjutraj!user posted image
Pikica, Magi, ElaM ,Raho, Danvari in ostale,ki jih nisem uspelaa našteti meni je tako fajn brati vaše dogodivščine glede vaših otrok! Ni vam dolgčas, to se vidi! user posted image
Jaz sem danes dobila odložbo iz CSD! A ve katera povedat, koliko % se odbije od bruto zneska, ki je tam napisan! A ni tako,da se od njega odštejejo prispevki za pokojninsko in socialno zavarovanje in pa akontacija dohodnine! Sicer sem si nekaj že sama računala, na nisem glih ziher, če sem si prav!
Meni pa zadnje dni paše kislo zelje! user posted image
V MŠ so nam rekli,da naj kupimo sterilne zložence!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
8.11.2007 14:34:51   
ElaM
SD, evo zate, tukaj si lahko izračunaš neto znesek:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/index.asp

Zdaj pa grem naprej našega gavnarja lovit.user posted image  Za njo skačem z robcem, ker je revca spet vsa smrkava. Še dobro, da sem noseča in imam boljši imunski sistem, da me virusi obgrejo. Upam, da se ne hvalim prehitro.user posted image

:)

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
8.11.2007 14:49:30   
hokejistka
Ker sm zamudila materinsko šolo in bo to najin prvi , mi povejte ali se popek čisti samo s sterilnimi zloženci ali ga lahko očistiš z vato in fiziološko, pa pol čez prpopaš zloženec? Al ako to gre? Ker, če sam z zloženci pol jih rabiš ful, ne sam en paketek Da grem še mal u lekarno!

Nam so v MŠ rekli, da se čisti s sterilnimi zloženci in fiziološko raztopino. Itak pa ga ne rabiš dolgo tako sterilno čistit, saj se kmalu zaceli. Ponavadi odpade že v porodnišnici, potem se pa kar hitro zaceli. Ko user posted image prvič kopaš (oz. to počneš skupaj s patronažno) mora biti popek OK. Če pa se popek slučajno ne celi najbolje- malo rosi, je fino da ga očistiš z malo alkohola. Zato kupi v lekarni tudi najmanjšo možno flaško alkohola.
Pa nič ne pripopaš zložencev na popek, ampak ga pustiš na odprtem. Nam je sestra celo svetovala, da prve dni v plenički izrežeš tako luknjico, da je popek direktno na bombažni majčki in pod plastično pleničko.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
8.11.2007 15:07:58   
Magi*
če se prav spomnim, imajo Fixies pleničke (2-5kg) že narejen izrez za popek user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
8.11.2007 16:04:47   
t*e*j*k*a
Nam v MŠ niso nč govorili glede čiščenja popkauser posted image . Oz enkrat je omenla 70%alkohol, za sterilne zložence pa prvič slišimuser posted image .
Mene kr panika grabi kako bom jaz znala skrbet za tega otroka če nimam pojmauser posted image .
Patronažna pa tud taka na našem koncu hodi da je kr brezveze, bolš da je sploh nebi blo!!

Jaz se odpravljam na sprehod, sem glihkar pojedla eno skodelo čokolinauser posted image , tko da mam zdej polno energijeuser posted image .

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
8.11.2007 16:18:49   
Magi*
tejka, nič bat, ti bojo v P vse pokazali. pa tudi sama boš kmalu ugotovila, da je najbolje poslušati sebe in otroka.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
8.11.2007 16:21:49   
ElaM
Saj kako se čisti popek pokažejo v P. Tako, da ni nobene panike. Je pa kar čudno, čeprav otroka ne boli, ko ga vlečeš za tisti štrikec.user posted image  Naši je odpadel 5 dan in malo je potem imela še rdečega, tako da smo mazali z bivacynom in to je to. Za plenice se pa ne spomnim točno, mislim, da sem jih zavihala toliko nazaj, da je bil popek na frej. Smo pa od začetka na pamperskah in tud zdaj imamo kupljene pamperske 2.
To bo še hecno, kako bojo izgledali tile prvi dnevi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4134
8.11.2007 16:22:33   
ElaM
Magi*, kako sva usklajeni.user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
8.11.2007 16:42:30   
lana38
Jaz nisem nič popka sama čistila Blažu. V P to naredijo sestre oz. babice. Potem pa pride vsak drug dan patronažna na dom. Ne vem, zakaj bi potem še sama kaj šarila po tem. Takih stvari se jaz raje izogibam, razen če bodo rekli, da zdaj to moram delati jaz sama, namesto patronažne. Mislim pa, da ne. Ravno pred enim mesecem je ena v bloku rodila, pa sem vsak drugi dan videla patronažno. Imam namreč okno na parkirišče in vidim, kdo prihaja.user posted image  Ja, imam preveč časa. Zdaj smo pa še računalnik prestavili k oknu, pa mi sploh nihče več ne uide.

s.d. prav imaš od bruto zneska odšteješ prispevke in akontacijo dohodnine, pa boš dobila neto znesek. Mene ful moti, da niso napisali tudi neto zneska na odločbo. Se mi ne da zdaj še nekaj preračunavati. To je pa že lenoba.
LP

lana38

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
8.11.2007 18:04:02   
Magi*
k meni je patronažna prišla takoj, ko sem prišla iz P, potem pa še enkrat čez 3 tedne. sem definitivno sama morala oskrbeti popek.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
8.11.2007 18:09:15   
loncica
Čav punce!

Mene pa danes nekaj želodec in prebava matrata. Ah, bo že minilo. Danes je mojega moža med pripravo drv uščipnilo v hrbtu in zdaj ves bogi leži. Imava kar velik problem zdaj, ko sva dva kripla. Prej mi je on kuhal, zdaj bova pa očitno mogla kupit Pogrej in pojejuser posted image .

Tejka, a ti še s čokolino ješ. Jaz zase pravim, da bom večni otrok, ker rabim vsaj eno dozo na dan.

Želva, dobrodošla!

Lp

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
8.11.2007 21:51:19   
Vrtnica79
Oj user posted image !

Kaj vse spiteuser posted image , ali se pripravljate na našeuser posted image ?

Ja, saj pri nas tudi ni nič kaj novega. Kot ponavadi jaz crknjena kotuser posted image , mala akitvna 100 na uro, moj pa še vedno v službi. Joj, kako bo šele potem ko nas bo več- pestro in verjetno nebom imela  več toliko časa zaseuser posted image .

Nekaj sem še hotela vprašati: ene ste rekle da ste že dobile odločbo za porodniško. Jaz pa sem iz CSD dobila samo potrdilo za odobren paket(oz. denar sem vzela).A to pošiljajo posebejuser posted image  Kako ste to ve dobile?

Želva dobrodošla! Lepo da te nič ne muči. Ti kar uživajuser posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
9.11.2007 0:13:35   
Magi*
dober večer! ma kaj dober, za znort. danes me pa tak noge dajejo, da sploh ne morem ne ležat, ne sedet, hodit pa tudi ne, ker mi tok dol pritiska vse user posted image  

zgodaj zjutraj pa imam pregled. mogoče sem pa zato nervozna? al pa zato, ker sem med dnevnikom začorila. ja, če so pa tok dolgcajtna poročila...sam ena podtikanja, pa streljanja...user posted image user posted image

pa nos mam še kar zamašen. kljub inhalacijam in hektolitrom sterimarja. vsaj Zaki je boljš. je celo pustila, da jo z olivnim oljem po obrazu namažem in je res koža zdaj veliko lepša. hvala trdozimc user posted image

Raho se danes ni javila na raport. bog ve kje je ona zaglavila? no, če bi karkoli bilo, bi že vedele. verjetno si je dala duška v šopingu al je šla pa v službo kaj zrihtat. še dobro, da mam jaz šiht dovolj daleč stran user posted image

to bo vse. itak se mi danes ni dogajalo nič pametnega. same neumnosti. naj me že tačke popustijo, da grem v horizontalo. pobožna želja.user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
9.11.2007 2:51:00   
lorch
O Magi, jaz sem spala, ko si ti pisala post, potem sem morala na wc in zdaj že od poldveh lutam po bajti. Sem poskušala nazaj zaspat, pa ne greuser posted image .
Želva dobrodošla!user posted image
vrtnica, Jaz sem dobila posebej odločbo za porodniški dopust, tisti prvi del, ki jekrajši. Zdaj sem mislila, da sem dobila odločbo še za tisti drugi del, pa sem dobila odločbo za paket oz. denar od paketa tako kot ti. Mislim, da imajo na CSD malo preveč časa in malo premalo dela, ker takole ne samo podvajat ampak kar pomnoževat delo, je pa po moje bedarija. Za vsak drek ,oram posebej na poštouser posted image , bi se mal zorganiziral, pa poslal vse v enem, vsaj kar se porodniške tiče.
Lončica a pri vas se tudi odpira kripl bataljon? No, pri nas to nisva jaz in moj, ampak smo tašča, tast in jaz. Moj je tisti božček ki mora delat cele dneve, da malo odtehta za ostalih 75% ljudi v tej hišiuser posted image .
No, grem poskusit še malo zadremat, mogoče bo pa uspelo, čeprav ugotavljam da imam zdaj že en ritem: ena noč za spanje , ena noč za bedenje...user posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
9.11.2007 4:35:04   
lorch
Hja! Mi še ni uspelo zadremat, sem mal po internetu gledala, pa ugotovila, da bo šlo še nekaj denarja za tiste drobne prčkarije ki jih še potrebujem za našega novega člana.
Sem se pa spomnila še nekaj: Bodite pozorne kako vam kasirajo v prodajalnah!!! Se mi je dva dni zaporedoma v dveh različnih trgovinah zgodilo, da so mi en artikl 2x potegnali. Seveda sem potem plačala v pikapolonici 2kremi in v DM-u 2x palčke za ušesa. No, za palčke sem ugotovila še pravočasno, in sem se takoj obrnila in prodajalki pokazala, da se je zmotla, v pikapolonico bom pa še šla, ker sem doma ugotovila, da sem nekam velik plačala in ko sem pogledala na račun sem ugotovila, daso mi dolžni čez 3 €.user posted image
Grem jutri v mesto na pregled in se bom oglasila še v trgovini, ker takole razmetavali z denarjem pa ne bomo.
No, zdaj grem pa spet poskusit, če se bo dalo malo zaspat.
Čau!

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
9.11.2007 8:49:48   
pikica*
Dobro jutro!

A ste bile spet ponočnjakinjeuser posted image ? Jaz sem danes kar dobro spala. Vstala nisem niti 1x, sem se pa 1x zbudila, ker je Zoja klicala za mleko. Ampak na srečo je klicala očijauser posted image .  Tako sem ga kar zbudila in je moral on vstat.

Drugače sem se pa zvečer prav slabo počutila. Nimam pojma zakaj, ampak se mi je začelo fulvrteti pa kar malo slabo mi je bilo. Na srečo je danes boljše.

Magi*, dobro poštimaj danes na pregledu.

A naša ajtak se je že kaj oglasila? Je res čudno, da včeraj ni bilo nobenega glasu od nje. Hm, mogoče pa že pestuje svojega user posted image .

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
9.11.2007 8:53:16   
Ayo
Dobro jutro babnice!

No, lorch, upam da spis, jaz sem bila ob 3.30 ze pokonci in zanalasc nisem prizgala pc-ja, sem rekla itak vse user posted image , sem sla strikat in skoraj dokoncala jopico za user posted image . user posted image  
Moj prst se lepo zdravi, tako da tudi nimam vec na tako debelo povitega, sem vsaj lahko strikala. user posted image

V sredo sem se nazadnje oglasila iz sluzbe, zvecer sem bila pa tako povozena in me je spet kuhal prehlad, da sem pa vceraj spet ostala na bolniski, pa tudi danes sem klicala v sluzbo, da bom se pocivala, ker sedaj se mi pa ta prehlad res vleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeece in sem ze posteno sita. In se naredit ne morem nic. user posted image

Je bila tukaj tasca, ker je bil moj na sluzbenem potovanju, sva malo pregledale stvari, ki mi se manjkajo za user posted image , tako da jutri upam da bom ok, da greva z user posted image  mal v shopping. Na primer, sem cisto pozabila na rjuhe za jogi za posteljico, vsaj 2/3 moram kupiti. Kaj pa ve, koliko jih boste imele?

Magi*, ne najdem tista ruska imena user posted image  sem angazirala enga sodelavca, ko se vrnem v sluzbo, ti sporocim, ce bo kaj. Sooooorry!!

No, lep dan in se slisimo kasneje! user posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
9.11.2007 9:07:28   
pikica*
Ayo, po moje bodo tri rjuhice čisto dovolj. Mi smo imeli dolgo časa samo dve. Seveda, če imaš sušilec. Potem itak ni problema, ker lahko praktično takoj opereš rjuhico in jo posušiš. Če se bo pa kasneje izkazalo, da je premalo, pač še kakšno dokupiš. Ne pa si delat zaloge.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
9.11.2007 9:40:06   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: loncica

Tejka, a ti še s čokolino ješ. Jaz zase pravim, da bom večni otrok, ker rabim vsaj eno dozo na dan.

JA jaz bom tud večni otrok glede tega. Komi čakam da zraste naš user posted image da bomo imeli polno čokolinov in kosmičev in podobnih stvariuser posted image .

Ayo jaz sem kupila tri rjuhice za jogi.

Ajtak pa res nič ni grem mal pogledat kdaj je bila nazadnje na forumu, ker če je včeraj ni bilo sploh na nobenem forumu je to mal čudno.

Jaz sem danes spet spala ko ubita do štirih zjutraj, potem sem imela predaha dve uri in spet do osmih.

Sem se spravila pečt ciabatte. Upam da bodo uspele.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
9.11.2007 9:44:39   
t*e*j*k*a
Toliko glede Ajtak  Zadnji obisk 7.11.2007 17:29:49

Jaz sem pa včeri najdla en ful dobr rablen vozek za 350eur. Z jajčko in prevleko za dež in dežnikom. Star 8 mesecev, bi ga ful mela. Kr taki nov pride okol 600eur. Ima pa ročno zavoro kar sem si vedno želela ker se bom rolala z vozičkom.

Neposredna povezava do sporočila: 4147
9.11.2007 10:34:21   
lana38
Vrtnica79, jaz sem dobila odločbo za 105 dni porodniške in tisto za paket v eni kuverti v enem tednu. Pa še prezniki so bili tisti teden. V ponedeljek sem bila na CSD, v soboto pa sem imela že obe odločbi doma. Torej so pri nas res pridni.

Raho mislim, da je napisala, da bodo nekaj računalnik servisirali in je ne bo. Vsaj zdi se mi, da je tako.

Tudi jaz sem bila že danes pri G. Sem vesela, ker sem spet videla svojega user posted image  in je vse v redu. Včeraj zvečer je spet neke prevale delal, pa me je vse tiščalo. Me je celo malo skrbelo, da se bo obrnil na noge. Samo mislim, da je zdaj že prevelik, da bi se lahko tako zasukal. Zdaj naj kar lepo ostane z glavo navzdol in čaka, da pride njegov čas..
Potem ob 12h pa moram še do osebnega zdravnika, da vloživa še zadnjič podaljšanje bolniške. Jutri mi namreč poteče. Do konec meseca pa še rabim, ker 1.12. pa sem že v porodniški.user posted image  Neverjetno, kako hitro zdaj mineva čas. Še dobro, da sem poklicala v začetku tedna in se naročila za danes, drugače bi spet morala iti zjutraj stat za številko. Te številke so res en tak trotl sistem. Samo vedno se ne moreš naročiti, ke rne vedo kako bodo delali. To je tako čudno vse skupaj, ker imajo v ZD premalo zdravnikov.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 4148
9.11.2007 10:40:34   
Foxina
hello pupe....da se mal pohvalim...še 2 izpita sem nardila, tko, da mi je ostal le še 1 in magistrska!!!!user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
9.11.2007 10:55:13   
lana38
Foxina!user posted image
Si pa pridna. Jaz sem v prvi user posted image  napisala diplomsko nalogo VII. stopnje in tudi diplomirala. Imela sem pa že vse izpite narejene, ko sem zvedela, da sem user posted image .

Prej sem pozabila napisati svoje nove mere. user posted image  sem 33T in imam + 16 kg in 108 cm obseg trebuha. Sem se začela bolj počasi rediti.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Izbira imena za tretjega otroka
gugla

Katero ime k Neli in Filip,bi bolj pasalo:

Tim (53%)

Patrik (47%)

Število vseh glasov: 179

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!