Raho
|
Ojla! Evo mene . Vidim, da ste me že pogrešale. Torej... danes sem štartala v 35. teden. Bila na pregledu in seveda bila kregana zaradi kil. No, ker sem tako blazno predvidljiva (sem res?) in je zdravnica slutila, da sem bila pred velikim OGTT testom na strogi dieti (ah, ma ne ), sem si poleg vseh ostalih testov (tokso, hemoglobin....) zakasirala ponoven OGTT, ampak takratki . In seveda - posledično, ker nisem vedela, kaj me čaka in nisem pazila na prehrano, sem spet imela povišani cuker . Klasika... Torej aktualizacija mer: Raho 34t, +12kg, 126 cm Po tistem sem šla z Rijo na kavo, potem pa v službo - samo nekaj podpisat in sem bila v službi do treh, ker so nam z ministrstva spet (kako klasično) poslali zadnji dan neke obrazce, ki smo jih morali nujno danes vrniti. Jaz sem dobila prvo 100% nadomestilo bolniške in je mojo tajnico skoraj kap, ker se ji zdi malo. Pa sem jo vprašala, kaj je pričakovala . Pri nas še vedno montirajo skupaj pohištvo. Sedaj so čakali, da se zbudim (sem morala eno oddremati), da sem jim povedala, da manjka ena luknja na komodah in da jo je treba zvrtati. Mater, nisem vedela, da za takšno blazno pogruntavščino moraš imeti končano slovenščino. Drugače se mi vse, ki ste zatečene smilite v dno duše. Jaz nisem še nič. Vsaj v noge ne, čeprav sem si danes posledično (zaradi boljšega feelinga) kupila copate za v porodnišnico 38. Pa še v adessi sem našla eno tako dino tuniko XL za 12 €. Mi jo je bilo kar škoda pustiti tam, zato sem jo raje vzela domov . Je pa bela z modrimi rožami, prerezana pod joški in široooooookaaaaaaaaaa. Tako se sedaj lahko pohvalim, da sem ponosna lastnica dveh tunik in ne ene, ki mi je prav. Sedaj vsaj vem, kaj bom imela oblečeno na izpite. Ja, imajo pa še črno-belo. Ne vem, če ne bom skočila še po njo. Naslednji rpegled imam 20. novembra, potem moram pa že na CTG najprej - ob pol osmih zjutraj . Kako fajn, a ne? Danes mi je Organ uspelo celo nazezeati, da greva v soboto malo v šoping - jaz si moram kupiti še nekaj stvari in nekaj moram kupiti za našo deco za božička. Pojma sicer nimam kaj, ampak nekaj bom že našla. Ima katera kakšno idejo? Črtoju moram kupiti 11 daril. Če to spravim skupaj... Ja, vse vesoljno sorodstvo mi naroči, naj nekaj kupim... Ne pove pa kaj, jaz pa tudi nimam pojma, kaj naj bi. Tetici sem rekla, da naj mu za RD in NL skupaj kupi tisti DVD predvajalnik za v avto. Mi2 mu bova kupila viličarja na daljinca - to hoče imeti - ki mu ga bo prinesla Živa v porodnišnico. Za RD in božička od nas (mene, Organa in Žive) dobi traktor na akumulator (ja, kaj čmo, smo na vasi doma ). Za Miklavža bo dobil en mali traktor in sladkarije. Sedaj tako ostanejo samo 3 darila od mojih, 3 darila od Organovih in 3 darila od Organove babice, ki seveda hoče vse v velikih škatlah . Ko jo vprašam, koliko lahko dam za darila pa mi reče madžarsko (prevajam v slovenščino): 200 evrov bo dovolj In potem mu moram kupiti za 200 evrov igrače, da je ona srečna. Je skomentirala prejšnjič, da si je za pogreb že našparala, sedaj pa tako ali tako nima več kam z denarjem in potem hoče dajati Črtoju. Ne morem pa je prepričati, da bi bilo fajn, če bi mu dala od teh 200 evrov 100 na knjižico in bi mu kupili igrače za 100 evrov. Ne, to pa ne, ker on potem nima občutka, da mu je nekaj dala. Ja, tako razmišljajo 85-letnice... In tako sedaj v soboto grm v lov na darila...
|