Magi*
|
dan! jaz sem pa spet čist fuč. ene 3 urce mi je ratalo dospati s tem zaštopfanim nosom, pa suho grlo za znoret, pa nakašelj sili. Zarja je prilomastila k nama seveda že ob polnoči. spet. no, sem ponoči prebrala celo Mladino, še reklame zdaj pa sem jo spet spakirala k tisti naši zlati tetici. jutri pa gre v vrtec. upam. ne upam, molim, da spet kaj takega ne poje. je pa boga reva prav gobava, kožo ima kot kakšna starka. sam, da bi bilo v redu. zdaj berem vse deklaracije in se sprašujem ali askorbinska kislina in citronska kislina tudi škodita (a je to eno in isto?) in potem otroku dopovej, da od zdaj pa ne sme pol stvari jest. no, saj za časa stroge diete, saj potem menda lahko počasi začnemo spet uvajat živila, razen agrumov. argggghhhhh. Ayo, se priporočam za seznam imen, prosim pa kar pusti se razvajat v.d. taščici. to je tako lepo, da je dragi poskrbel zate. Foxina, bolj bomo proti koncu, bolj bomo kilave. drži se! pa prsne blazinice dobiš v lekarni, baby centru, DMu, Mullerju...skoraj povsod. jaz jih imam še od prej pa nehajte se okoli kil sekirat. tako, kot so šle gor, bodo šle tudi dol meni tehtnica še vedno ne kaže 70kg , mi pa kaže 69,6 kg sam una smotana sestra pri G me pa naloži na tehtnico v vsej bojni opremi in noče stran odštet obleke, čevljev... smotka sam jaz imam doma svojo tehtnico in samo tej verjamem se še tipkamo. grem nekaj pojest, me je tejka spomnila, da sem danes samo kos kruha z belo kavo za zajtrk zmlatila. zdaj grem pa krispije z jogurtom pojest. potem pa že kuhat. čeprav...danes bosta mož in hčera pri tašči jedla. no, ker jim pride babica skuhat. tašča ne kuha, ji pride mama od 84 let kuhat pikica*, jaz ima kombinezonček, tak flisast z bombažno podlogo - fajn topel, iz H&Ma. sam se ga kupila že pri Zarji. je pa kot vreča, ki se lahko z zadrgo pretvori tudi v navaden kombinezon z nogicami. ali pa samo mal zadrgo odpreš in lahko paske od lupinice skoz potegneš. ej, pa dobra si, da si sploh še obula petke jaz jih že dooolgo nisem. se ne počutim stabilno. sem pa kupila gležnarje s čisto mal petke (tko, da ni čist flet, ker to mi pa tudi ne paše) v CHICu (podhod Ajdovščine). o ceni raje ne bi, so pa fenomenalni. predvsem si jih pa obujem z žlico :) moji tafini škorenjci pa čakajo v omari. jih že prav pogrešam. OK, pogrešam sploh, da bi si kaj obula in šla ven lorch, menda naj bi se dalo tudi porodniško prekiniti, koristiti dopust in potem nadaljevati s porodniško. nekaj o tem sem brala na forumu. no, grem jaz zdaj jest...