|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
16.10.2007 21:56:53   
lorch
Ato mislite ta pas za nosečnice?
Ker potem moram povedat da ga js tudi imam in je res zakon, ker hrbet dosti manj trpi.

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
16.10.2007 22:46:52   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: lorch
Skaana kako pa se sedaj počutiš? Kaj pravijo zdravniki glede poroda? A pričakujejo da bo prej? So ti dali injekcije za dozorevanje pljuč?

Ti kakor kdaj, včasih sem proti večeru že kar zmatrana... Trebuh je gromozanski - bom dala sliko v album. Ampak upoštevajte, da sem jaz zelo mičkena, nekaj čez meter in pol user posted image . Zdravniki so mi rekli, da če nisem mogla deset dni pred rokom spravit 3030g težko user posted image  čez medenico, da so stoprocentni, da v drugo - naj bi bil drugi user posted image  načeloma večji - ne bo šlo. Torej, napovedan CR. Ne, injekcije za dozorevanje pljuč mi niso dali - cerklaža načeloma drži vsaj do 34. tedna. To pa je še dober teden user posted image user posted image user posted image . Potem bomo pa samo čakali. 30. imam ponovni pregled, na zadnjem pregledu prejšnji teden je bilo tam doli vse super. Le glede zatekanja nog me je neki spraševala. Sam se je kar za glavo prijela, ko je videla moj pribitek na kilaži user posted image user posted image user posted image . Ostalo je pa vse vredu. V 38. tednu mi bodo pobrali šive ven, potem se pa lahko zgodi vsak hip. In glede na to, da mi je že prvič deset dni prej odtekla voda, mislim, da bo res kar kmalu potem. No, če me slučajno sfali, vedite, da sem šla v Rim user posted image . Ampak bi res rada počakala do našega čarobnega decembra user posted image ... Itak da bom sam ležala, ker se že zdaj počutim kot nasedli kit... No, moram se pa pohvalit, da sem si ravno prejle še uspela sama postriči nohte na nogah user posted image .

Magi, pa ti bi morala biti dec user posted image user posted image user posted image .

Alice, saj veš tisto, ko ima vrag mlade, jih ima več. No, pa saj se je čist fajn izteklo. So pa res zanimivi tile tvoji dnevi... Prav neverjetno. Kako pa je zdaj s perzijko? Ja, in kakšna je Črtomirova sobica? Jaz se tud zdaj z barvami ubadam...

Tejka, tvoj je pa ful faca, da se veseli glede tega s tabo... Pa še peljal te bo po nakupih. Kapo dol. Jaz lahko o kaj takšnem le sanjam, žal user posted image . Da pa bi še bil vesel, ker sem nakupla goro cunj za user posted image user posted image  Nepredstavljivo, njemu se to vse zdi nepotrebno...

Ajtak, ti kar masiraj, ta zadeva lahko le koristi user posted image , v vseh pogledih.

Lepo ninajte. Na noč.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
17.10.2007 8:22:46   
Magi*
dobro jutro!

skaana, to, da bi morala biti dec, sem pa že večkrat slišala user posted image  sam ne verjamem, da bi bli deci zmožni vse živo in še otroke rojevat in pedenat user posted image user posted image user posted image  (ja, še sem jezna na tastarga user posted image )

lorch, ja tisti pas (za nosečnice), ki pride okoli medenice. sicer ga jaz dam gor samo, ko okoli hodim, sicer se pa še vedno bolje brez počutim.

punce, jaz sem mislila, da bom šla ponoči rodit. že par dni imam po malem krče v trebuhu (boleče) in še mal me prebava zeza... danes zjutraj se mi pa vsipa preostanek tiste nesnage od Canestena in se spomnim, da je med stranskimi učinki navedeno ravno to: črvičenje in prebavne motnje user posted image  jaz pa skor celo noč nisem spala, pa predihavala sem črevesne krče user posted image user posted image user posted image

moram Zaki pohvalit. danes je bila pa pravi mali angelček. je spala do zjutraj, vstala in si šla sama obleko pripravit in se sama oblekla. OK, o barvnih kombinacijah ne bi, ampak to me sploh ne moti. je pač malo bolj nekonvencionalno gor zrihtana. samo, da je oblečena! je pa res, da sem ji sinoči obljubila, da bova danes napisali pismo dedku mrazu, če bo pridna.

še malo po netu sčekiram, ob 9.00 imam pa pomemben telefonski pogovor. s šefom šefov user posted image

kako ste pa ve kaj spale?

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
17.10.2007 8:32:16   
Foxina
nick                          tedni                     kg            trebušček

Ajtak                        32t               +13kg                   124cm
Kim80                      32t4d           +7,5kg                 99 cm
Mat3ja                     32t                +11 kg               104cm
Lorch                       31 4d             +9kg                    105cm
Andreja 2000          31t                +9kg                   107cm
Foxina                     33t4d             +8,5kg                  100cm
Skaana                    30t5d           +12kg                   107cm
NosečkaL                 29t6d           +8kg
Ayo                           31t              +10kg                     98cm
Kajča                       31t3d             +13kg                  93cm
Alice in Wl                30t1d             +7 kg                117cm
Magi*                       28 4d           +11kg                    106cm
Nana22                    28t2d           +12kg                 108cm
ElaM                         28t                +9kg                      96cm
Pikica07                   28 t2d          +9 kg                   94 cm
Pikica*                      28 t2d          +9 kg                   94 cm
Hokejistka               28t2d          +10kg                     93cm
Vrtnica 79                32t               +13kg                   100cm
Ulla                             28t               +13kg                   93cm
Lana38                    27t 4d              +13kg                  107cm
Lončica                    29t5d           +11kg                     106cm
Soncek.djukelica     28t                +15kg                   107cm
Tejka                        29t3d              +7,5kg                  93cm
Danvari                     32t                +8 kg  

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
17.10.2007 8:41:29   
pikica*
Dobro jutro!

Mi spo pa danes spali kot angelčki. No, jaz sem se sicer zbujala, ker me bolijo kolki, če sem predolgo v enem položaju, ampak to je že klasika. Zoja je bila pa očitno čisto zmahana in je do jutra dala popoln mir. Očitno jo je tisto drgnjenje po toboganih v Tivoliju čisto uničilo. Je pa naš otrok čisti norcuser posted image . Se spusti s tanajvečjega tobogana in leti dol kot utrgana, potem pa samo obrat in spet šiba gor.

Magi*, čestitke za avto. Ga boš pa gledala, če ga vozit ne morešuser posted image .

Alice, pri vas se pa res dogaja. A za OGTT naj bi imela spremstvo? Očitno v vsakem laboratoriju drugače povejo. mene namreč nihče ni nič vprašal oz. ni bilo nobene potrebe po spremstvu. je pa res, da sem test dobro prestala. Po zadnjem odvzemu krvi sem bila lačna kot volk, noro pa mi je zapasala čokoladauser posted image .

tejka, ja, meni g. vedno komentira trebuh. pa je bilo že v prvi nosečnosti enako. V bistvu je bil takrat trebuh še manjši. Bom enkrat prilepila gor slikco bušija, ko sem šla rodit. Zato mi pa malce večkrat naredi UZ, da preveri, če user posted image  pridno raste. ampak je ponavadi vse ok. Sicer je tokrat mali malenkost manjši kot je bila Zoja pri istih tednih, ampak gre res za minimalno razliko.

Krema proti strijam....joj, vsak dan se spravljam v DM po mandljevo olje pa potem vedno pozabim. Včasih se sprašujem, če ime sploh še smisel, da se mažemuser posted image . Glede olja za presredek....ja, menda je fajn zadeva. V prvi nosečnosti sem imela tistega od Welede, ampak sem se samo parkrat poskusila masirat. Oz. je pomagal user posted image . Ampak me je preveč bolelo. Na koncu sem rodila brez težav, dobila pa samo dva mini notranja šiva. V glavnem.....tudi brez mazanja je šlo ok čez. Škodi pa verjetno vseeno ne.

ElaM, saj verjamem, da nočeš sestrične javno izpostavljat. V bistvu sprašujem samo zato, ker sem jaz imela eno tako fajn babico. je bila bolj mlada in sem pomislila, da je mogoče tvoja sestrična. No, meni je ostala v zelo lepem spominu in bom prav vesela, če zopet naletim nanjo.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
17.10.2007 9:02:07   
t*e*j*k*a
Dobro jutro!!

Jaz sem tud vredu spala ampak me moj zbudi ko ob štirih zjutraj hodi v službo in glih ob štirih ima naša user posted image kolobocije po trebuhu tko da ne morm kr nazaj zaspat, no ampak sem potem zaspala nazaj in se zbudila ob osmihuser posted image user posted image !!!

Ja jaz si tud grem dans verjetno kupit olje za masažo presredka. A sm še prehitra za masažo?? V 30 tednu??? Bom verjetno mal počakala še.

Ayo tvoj trebuh je kr mal večji od mojga ki je res miniuser posted image !! Morm enkrat eno slikco prpopat da bote vidle zakaj se tok sekiram okol tega!!

Alice ni kaj tebi se pa dogaja  sto na uro!!!

MAgi* čestitke za nov avto, pa varno vožnjo!!!

Skaana jaz sem ful zapaničarla kr mi folk ni nč cotk nosu in sem mojmu rekla da boma šla v šoping ker decembra se men itak ne bo dalo. Zato je verjetno bil tolk bol vesel kupa cot. Glede nakupov v Avstriji pa je bla to bol njegova ideja kot moja tko da mu grejo vse pohvaleuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Pikica* men je pri 20 tednih G rekla da mam že kr lep trebušček, pri 26 tednih ga ni nč komentirala, bomo vidli kaj bo zdej pri 32 ko mam pregled ponovno. Če se ji bo zdel majhen mi bo mogoče celo UZ nardilauser posted image !! Drgač pa sem šla mal po forumu gledat te velikosti trebuha in sem najdla folk v 30 tednu z obsegom pod 90cm tko da verjetno bol zadi nosimo.

Glede kreme proti strijam mam jaz VICHYjevo, sej je draga ko user posted image ampak če pomaga je vredna!! Si pa enkrat na dan mažem z njo, enkrat pa z mlekom za telo-kr navadnim.

Sej sem verjetno še kaj pozabla napisat pa bom drugič nadaljevala!!

Uživajte čao

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
17.10.2007 9:10:12   
Raho
črvičenje in prebavne motnje jaz pa skor celo noč nisem spala, pa predihavala sem črevesne krče

Sorry, ampak to mi je pa polepšalo jutro. Sem se do solz nasmejalauser posted image .

Evo mene. Včeraj sem ju komaj narazen spravila. Tamali je namreč hotel spati v stolčkuuser posted image , tastari pa je dobil živčni zlom. Mislim... Jaz ne vem, kako bom sfolgavala s tremi otroki.

Skaana - ti samo lepo zdrži do decembra. Novemberke namreč prehitevajo po levi in po desni. Sedaj je tudi mene že malo začela panika dajat, ker se bojim, da ne bo vse gotovo in bom morala jaz it rodit. Če pomislim, da sem v 1. nosečnosti v tem času že vse imela zrihtanouser posted image . No comment.
Črtomir ima modro sobo (novolesovo - Mavrica, tisto, ki ima posteljo s toboganom) v kombinaciji z natur, stene bodo živo rumene ker smo Nodimanijaki, bo dekoracija seveda Nodi (zavese, posteljnina, stenske nalepke). Živina sobica je Sylvija - natur les, beljeni. Stene bodo rumene, modre in zelene - zgornji del moder, spodnji del čisto nežno rumen (malo vleče na bež) in zelen - da se ustvari občutek reliefa in pokrajine, zraven je dekoracija Winnie the Pooh - rumena in modra, za na steno pa je moj kupil v Bušiju tiste gigantske nalepke in bomo naredili gozd 100 akrov. Bom, ko bomo gotovi, če bomo gotovi, poslikala in vam pokazala. Samo sedaj se moram še pleskat spravituser posted image . Če bom mojega čakala, bo to naslednje leto decembra.

Jaz imam roko tako, da se bom zjokala - user posted image  babji mi je naredil tak hematom, da se mi fuzla - je vseh barv - zelen, moder, vijoličast... nema šta nema... In potem sem še zvedela, da so mojemu fotru, ko je bil v MS na OGTT dali v žilo kateter (meni niti pod razno), da so mu žilo samo enkrat prešpikali.

Tako, sedaj grem v službo in h kozmetičarki, da mi gel nohte potegne dol.

Aja - gelde perzijke - trenutno imamo moratorij. Ko bo stanovanje končano, se lahko začnemo znova pogovarjati.user posted image user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
17.10.2007 9:12:47   
Raho
Ah, ja, še to - vse, ki pravite, da so se vaši user posted image  umirili. Naša je komaj sedaj postala živahnauser posted image  - upam da ne bom rodila januarjauser posted image .

Pa novi obseg trebuha imamuser posted image : 120 cmuser posted image . Sem zračunala, da na teden grem povprečno 2-3 cm narazen.user posted image  Še 8 tednov do konca pomeni še 24 cm (najmanjuser posted image ).

Bodite pridneuser posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
17.10.2007 10:27:18   
lana38
Alice, tebi se pa res dogaja....user posted image
Moj user posted image  je pa včeraj take akrobacije izvajal, da je joj. Prave prevale od glave na noge in obratno. Parkrat se je tako obrnil in me je prav pošteno že bolelo. Na koncu je pristal v prečnem položaju in tu je še danes. Zdaj, ko bi se moral že počasi na glavo obrniti, pa leži prečno. Ne vem, no... Pa ravno včeraj sem se hvalila, kako me brce in gibi čisto nič ne bolijo.
Jaz zase močno upam, da ne bom prehitevala in bom rodila, takrat kot je treba.
LP

lana38

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
17.10.2007 10:36:36   
lorch
Dober dan !

Foxina  a ti maš 1.12. PDP? Tako kot Kim 80. Pazita, da vaju ne prehitim, ker sem tik za vamauser posted image
Jaz sem pa tako fino spala, da kar verjet ne morem. Se mi zdi, da je tisto noro obdobje nespečnosti končano.user posted image
Zdaj pa opažam da mi iz prsi pridno teče, tako da se verjetno res počasi približujem tistemu času ko bom postala mamiuser posted image . Ampak upam da ne prekmalu!

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
17.10.2007 10:53:18   
Kim80
Lorch, a misliš, da je to mlezivo tudi pokazatelj tega, da prej rodiš? Ali to nima veze s tem? Ker enim teče, drugim ne. Ne vem.

Glede presredka - nam so v materinski šoli rekli, da ga je dobro masirat in da lahko uporabimo kar mandljevo ali olivno olje (da ni treba komplicirat s tem). Vendar naj si ga ne masiramo pred dopolnjenim 35. tednom nosečnosti, ker gre za raztegovanje.

Alice - tebi se pa res dogaja v življenju. user posted image Ne vem, kdaj smo mi nazadnje imeli tako gužvo.

Aja, a veste kaj je meni zadnjič moja babica rekla? Sem imela oblečeno na sebi eno nosečniško bluzo, ki pač pride bolj opeta čez trebuh. Mi je rekla: "Zdaj se moraš pa svoji postavi bolj primerno oblačit."user posted image  Mislim, da je hotela, da se oblečem v eno široko majico.

Ko gledam slikice vaših trebuhov, se mi zdijo tako lepo oblikovani - kot kakšne žoge.user posted image  Moj je pa nekam čudne oblike; se mi zdi, da mi ga bolj dol vleče. Kako je s tem, ko naj bi se trebuh dvignil pa pol spet spustil? Se dvigne bolj na koncu ali kako?

Tejka - res lepo od tvojega, da te pelje po nakupih za user posted image  in podobno. Mojega oblekice sploh ne zanimajo.user posted image  Je zadnjič izjavil, da je tako vseeno kako bo oblečena, ker itak takoj vse prerastejo. Meni pa sploh ni vseeno. No, sam moram pa reči, da glede ostalega je pa priden - je naročil jajčko, kupil posteljico in jogi, pripravlja sobo, ker tud midva nimava še vsega urejenega.

Lp!

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
17.10.2007 11:09:14   
lorch
Ne kim sej nisem mislila tako. Samo da je pač še ena stvar zaradi katere se bolj in bolj zavedam oz dojemam novo vlogo ki me čaka. Vsake toliko časa me kaj zadene pa si rečem vau js bom pa mama!user posted image

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
17.10.2007 11:35:35   
lana38
Trebuh bi se naj spustil na koncu user posted image . Drugače je pa dvignjen. Ne spomnim pa se, koliko časa pred porodom se spusti.
Jaz sem se pa danes napasla z gledanjem novega kataloga od Pikapolonice. Same lepe stvari za user posted image  so notri.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
17.10.2007 11:37:33   
loncica
Čav!

Moja noč danes je bila pa porazna. Zbujala sem se vsako uro, potem nisem mogla nazaj zaspat. Vse kosti so me bolele, noge so bile nemirne. Višek!

user posted image  brca na vso moč, kot ponavadi. Jutri imam pregled pri G, bomo videli kakšno je stanje.

Alice, jaz grem za sladkor drug teden na pregled, upam, da bom imela bolj umirjeno kot tiuser posted image .

Lorch, mene je tudi kar zadelo prejšni teden pri G, ko mi je rekla, da moram počivat, da ne bo prehitro. Jaz še sploh nisem pripravljena it rodit, se mi zdi vse še tako oddaljeno, bi me verjetno kap če bi se prehitro začelo.

Lp

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
17.10.2007 11:48:47   
Skaana
user posted image  spet nimam časa vse prebrat, bom potem.

Rada bi vas sam neki vprašala. Ali bo katera počakala z vlogo za paket do januarja? Mene ful mika, pa ne upam najbolj user posted image . Ker če se bo januarja res dalo naročat stvari preko spleta, bo po moje ful boljše. Pa še videla bom, kaj nam bo manjkalo. Če pa dvignem zdaj denar, ga je pa res zeloooo malo user posted image . In če bodo potem povišali, se bom žrla... user posted image  to jaz pravim, ko mi je skoz dol viselo za dnaruser posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
17.10.2007 12:03:08   
loncica
Skaana, zdaj si pa še mene spravila v dilemo...user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
17.10.2007 12:08:48   
lorch
Skaana! Jaz sem sicer že oddala vlogo za paket in sem se odločila za denar, tako da bom imela nakazilo novembra.
Sem si ogledala slike vašega domeka in moram rečt da sem kar malo favš. Bi js tudi imela svojo hiško, pa so zaenkrat to samo sanje. Enkrat nekoč.... mogoč...user posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
17.10.2007 12:15:58   
soncek.djukelica
dan,

Alice, tebi se pa res dogaja!user posted image  Sam,da si porihtala svoje "otroke" včeraj!user posted image
Kdo bo pa sestavu otroško sobo? Upam,da bo vse nared, preden greš v Rim!user posted image
Magi,a s teboj pa ni dobro češnje zobat?user posted image  Čestitke za nov avto, pa da z svojim porihtata stvari!user posted image  
Jaz imam za sabo tudi mal slabšo noč!user posted image  Se zbudim okoli 4.30 grozno žejna; kot Sahara sem bila, pa ustnice vse suhe; čeprav včeraj nisem jedla nič takega! In sem spila najmanj 3dcl vode, pa še na nočno omarico sem si prinesla vodo, ki sem jo tudi spila malce kasneje! Ko sem pa zjutraj vstala, sem ponovno čutila žejo! user posted image  Sploh nevem od kod takšna žeja, čeprav dnevno spijem 2L tekočine!user posted image
Meni se pa zdi,da se je Bejček tudi dol obrnu, nisem pa glih ziher, mal špekuliram,ker ga čutim po desni strani! V torek imam UZ, takrat bom že kaj več zvedela!
Tudi jaz si želim,da bi rodila v decembru, imam pa resnično vse šanse,da bosta novembrčka, ker že z koncem novembra(28.11) stopim v 36 teden! Mah, kompliciram... a,ne? Sem včeraj gledala kolendar, se mi zdi,da bo sedaj še bolj hitro šlo!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
17.10.2007 12:25:03   
andreja2000
Hojla!

Pravkar sem se vrnila od mojega G,ki me je pohvalil glede Kg.No vsaj v tej user posted image  nisem kot slonuser posted image .Pazim pa popolnoma nič,pojem kar mi zapaše,le naj tako ostane,imam še vedno +9.
Naša Eva je z glavico obrnjena navzdol in kontrole imam na 14 dni.Čudi pa me,ker nisem dobila še nič papirjevsem pa sem v 33 tednuuser posted image .Bom ga čez 14 dni spomnila na to.Dobila pa sem železov sirup,ker mi ga baje malo primanjkuje.
No in ker nimam papirjev nemorem še nič rihtat,niti it podpisat očetovstvo......user posted image ,to sem pa kar malo razočarana,ker bi že rada kaj porihtala.
Nič,fajn bodite,vas bom še kasnje prišla kaj pogledat,sedaj pa mi že zmajkuje časa.....pa,pauser posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
17.10.2007 12:39:37   
ElaM
Ojla, punce, danes ste bile spet pridne.user posted image
Andreja za rihtanje očetovstva ne rabiš nobenih papirjev, samo oba gresta na CSD, tam dasta osebni dokument in to je to. Vsaj pri nas je bilo tako.
Papirje za porodniško pa lahko istočasno dvigneš na CSD-ju. Zdravnik ti da samo potrdilo o predvidenem datumu poroda.
Skaana, a ti kaj veš kaj bo v paketih januarja? Če bo višji znesek bi tudi jaz kar počakala.user posted image  Kaj čem, če sem pa Gorenjka.

Magi* srečno vožnjo, mah saj s temile našimi desci se je pa včasih potrebno malo spičit. user posted image  Se imamo potem rajši.

Alice in kako je bilo včerej s cukrom? A si že dobila rezultate?

Še masaža presredka, prvič ga nisem nič masirala, najbrž ga tudi zdaj ne bom. Računam na to, da če sem prvič pri popolnoma umetno sproženem porodu (jaz sploh ne vem kako naj bi zgledali naravni popadki, kako je ko ti voda odteče,...), pridelala samo 2 notranja šiva, se zdaj tolažim s tem, da ne potrebujem nobene masaže.user posted image
Sem razmišljala, kaj če res rodim na poti? Prvič je trajalo 4 ure od sprejema v porodno do rojstva. Baje pa, da je drugič veliko hitreje. To so potrdile tudi vse kolegice, ki imajo dva otroka.

Lepo se imejte, grem kuhat.

:)

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
17.10.2007 12:43:05   
t*e*j*k*a
Evo mojga bušija!!

Zdej pa izvolite kritizirat kok je majhenuser posted image !!!!!

PAPA

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
17.10.2007 12:46:34   
Magi*
ojej, par ur me ni...ino nadrobite tolko novegauser posted image

službene stvari pošlihtala. kolikor toliko. še par navodil spišem in pošljem.

otroka nahranila (no, sebe in otroka): bučkina omleta, hrenovka in solata. njam.

do mene tehtnica ni tako prijazna kot do tebe andreja2000. kaže že +14kg, sam sem še vedno sexi user posted image  oblačim se še vedno v oprijete in črne obleke - katastrofa user posted image  da vas pomirim, sem že pri Zarji nosila take cunje in je Zarja čsito OK. no jauser posted image

zdaj se spomnim zakaj si v prvi N nisem presredka masirala - sem čakala na "safety zone", pa sem prej rodila user posted image

SD, 28.11. je super datum. poglej mene user posted image

Alice, naš malecki se tudi ni še nič umiril. še kar fuzbal špila z mojimi notranjimi organi.

Kim80: glede spuščenega trebuha: moj je tak že od začetka. in tudi prvič je bilo tako. zato pa so me v 7. mescu že vsi prestrašeno gledali kdaj bo kaj ven padlo. če te skrbi, da imaš trebuh prenizko ali ti zelo dol tišči, povej to tvojemu G! normalno namreč je, da se pri prvorodkah trebuh spusti dol par tednov pred porodom, pri drugo in več rodkah (kakšen izraz user posted image ) pa tik pred zdajci.

lana38, a ti tut? sem že obkrožila kaj vse moramo nujno imeti.user posted image

skaana, vprašanje kaj bo drugače po novem letu. jaz jim prav nič ne verjamem, zato bom svojih 250€ pobasala kar zdaj user posted image

in potem naj še kdo trdi, da delo ne osvobaja user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
17.10.2007 12:46:48   
t*e*j*k*a
Punce jaz bi tud počakala do januarja če bo več denarja potem!!!

Jaz sem jim na CSD omenla da pridejo novi paketi pa ni mel noben pojma o tem so prvič slišali. In je ženska mene spraševala kaj naj bi blo v teh novih paketihuser posted image !!

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
17.10.2007 12:52:35   
Magi*
tejka, ampak tvoj buši je proti našim res micen user posted image  nič se sekirat, če je bejbiju notri dobro, potem je to samo plus zate, ker po porodu ne boš jamrala, da zgledaš kot v 6. mescu.

punce, a pa to, da bo več keša januarja, je 100%? kaj čmo, sem naturalizirana Gorenjka user posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
17.10.2007 12:58:56   
lorch
Tejka tvoj buši je zelo lep. res je manjši, ampak lep. Sicer je pa pomembno samo to, da user posted image paše in se v njem dobro počuti. Vsaj ne boš imela toliko odvečne kože po poroduuser posted image .

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Praznovanje rojstnega dne otroka
Volga

Ali vaši otroci praznujejo RD doma ali kje organizirano (TUŠ, Mcdonalds, drugo)?

doma (85%)

organizirano (15%)

Število vseh glasov: 235

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!