Skaana
|
IZVIRNO SPOROČILO: lorch Skaana kako pa se sedaj počutiš? Kaj pravijo zdravniki glede poroda? A pričakujejo da bo prej? So ti dali injekcije za dozorevanje pljuč? Ti kakor kdaj, včasih sem proti večeru že kar zmatrana... Trebuh je gromozanski - bom dala sliko v album. Ampak upoštevajte, da sem jaz zelo mičkena, nekaj čez meter in pol . Zdravniki so mi rekli, da če nisem mogla deset dni pred rokom spravit 3030g težko čez medenico, da so stoprocentni, da v drugo - naj bi bil drugi načeloma večji - ne bo šlo. Torej, napovedan CR. Ne, injekcije za dozorevanje pljuč mi niso dali - cerklaža načeloma drži vsaj do 34. tedna. To pa je še dober teden . Potem bomo pa samo čakali. 30. imam ponovni pregled, na zadnjem pregledu prejšnji teden je bilo tam doli vse super. Le glede zatekanja nog me je neki spraševala. Sam se je kar za glavo prijela, ko je videla moj pribitek na kilaži . Ostalo je pa vse vredu. V 38. tednu mi bodo pobrali šive ven, potem se pa lahko zgodi vsak hip. In glede na to, da mi je že prvič deset dni prej odtekla voda, mislim, da bo res kar kmalu potem. No, če me slučajno sfali, vedite, da sem šla v Rim . Ampak bi res rada počakala do našega čarobnega decembra ... Itak da bom sam ležala, ker se že zdaj počutim kot nasedli kit... No, moram se pa pohvalit, da sem si ravno prejle še uspela sama postriči nohte na nogah . Magi, pa ti bi morala biti dec . Alice, saj veš tisto, ko ima vrag mlade, jih ima več. No, pa saj se je čist fajn izteklo. So pa res zanimivi tile tvoji dnevi... Prav neverjetno. Kako pa je zdaj s perzijko? Ja, in kakšna je Črtomirova sobica? Jaz se tud zdaj z barvami ubadam... Tejka, tvoj je pa ful faca, da se veseli glede tega s tabo... Pa še peljal te bo po nakupih. Kapo dol. Jaz lahko o kaj takšnem le sanjam, žal . Da pa bi še bil vesel, ker sem nakupla goro cunj za Nepredstavljivo, njemu se to vse zdi nepotrebno... Ajtak, ti kar masiraj, ta zadeva lahko le koristi , v vseh pogledih. Lepo ninajte. Na noč.