Raho
|
Ojla! Da se še jaz malo javim. Danes sem si urejala papirje na CSD. Pa so mi tako pritisk dvignili, da to ni za povedati... Pred dvema letoma sem zato, ker mi niso dobro odbijali davkov (pol delovnega časa sem bila v službi, pol pa na porodniškem) - enako mož, plačala tako dohodnino, da me še sedaj boli srce ko se spomnim (več kot 350.000 bivših SIT). Pa sve sedaj z mojo tajnico skužile, kako je treba narediti, sedaj pa je ta gospa na CSD tako trda, da se ji nič ne da dopovedati. Tako, da papirji še vedno niso. Jutri nadaljujemo. Upam, da jih bom do 20. novembra imela porihtane. Vreme je ogabno - moram povedati, da vreme zelo vpliva na našo - že dav dni samo spi . Jaz pa se vsak dan znova zahvalim za angel sound. Če ne bi že bila v P. Magi* - dobro, da si se šla pokazat v P. - sedaj si jo pa lepo zrači . In ker ste vse tako vztrajno govorile o izcedkih - ne si misliti, da se meni tudi ni povečal . Je pa tak kot ga je opisala Magi* - mlečne barve. Pa ja to ne pomeni, da gremo počasi že v Rim? Mi še nimamo nič urejeno. Tako, da sva se z lepo dogovorile, da pred 22. novembrom ne bo nič. Upam, da je ta malo bolj ubogljiva kot je Črto. Glede zimske opreme - mi imamo za Črtoja že vse. Jakno sem kupila v H&M poleti - mi je bila tako fletna - znižana za 70%, taka kot jih nosijo mornarji. Obutev - ima Geoxove visoke čevlje, v Hoferju pa sem mu vzela še skibucke za okoli hiše. Kombinezon sem našla v C&A za manj kot 20 € (na Madžarskem), puhovke so mu pa prav še lanske - tiste za okoli hiše, pa v Benettonu na razprodaji sem poleti našla eno fletno za 21 €. Danes sem zjutraj najprej letela v Hofer, da bi mu kupila hlače na naramnice in sem dobila zadnje - zelene. Niso sicer za dol pasti, ampak za doma so OK. Pa še ful luštkane bodije so imeli za . Cena dveh je bila 4,99 €. Glede angel care-ja - jaz sem ga kupila na ameriškem ebayu - cena skupaj s poštnino je 110 $. Plus potem še carinski pregled in carina. Je občutno cenejši kot pri nas, saj gre za kombinacijo babyfona in ACja - ta je bil v Sončku sedaj v akciji 120 €, drugače pa je 160 €. No, da omenim, da mene hudičevo boli križ, pravzaprav celi ledveni del - tako, da občasno že vidim zvezde. Komaj se skobacam na posteljo in iz nje. Ne vem, kako se bo to izteklo. Če pomislim, da je do konca še 8 tednov. Jutri zvečer gremo na foto sassion - si je E. vzel čas. Potem bo pa 100% kakšen teden retuširal moj trebuh, da bo za v javnost . Popek mi je popolnoma izstopil - tako, da izgleda že malce neokusno. Pa še Črtomir se vedno zahakla ravno v njega. Najbolj originalen je, ko vpije v popek: "Živa, kaj delaš?" Pa z mandarino jo je hotel nahraniti. Sem že ugotovila, da bom morala biti zelo pazljiva, da mi je ne bo s čim nafujtral. Ha, mojega sem skoraj 2 meseca prosila, če mi pomaga porezati nohte na nogah in zdepilirati noge. Ker je to pri nas samo prošnja, ki je ponavadi neuresničljiva, grem v sredo h kozmetičarki, da mi spedenja noge. Pa bom kar z njegovo kartico plačala, da bo imel občutek, da je vseeno naredil on. Morala bi si oprati glavo, pa se mi ravno ne da ustvarjati akrobacij v kopalnici. Zadnje čase mi je že tuširanje muka, pa še tuš kabino imava postavljeno tako, da se komaj v njo stlačim (ja, nekoč smo bili suhi). Ne vem, če ne bi jutri odpeketala do frizerja, da mi jo opere. Bom videla... Da se mi ravno ne. Pa šđe tisto goro papirjev imam za zrihtati . Grem zdaj... Takšen blaženi mir je pri nas v hiši - mami se igra s tamalim (nič vpitja in prerekanja), jaz pa malo počivam. Danes sem uspela - končno - zložiti vse knjige v škatle. Res ne vem, kdaj se je nabralo v moji delovni sobi toliko knjig . Jutri ata gre v Novo Gorico na neki sestanek (s službenim avtom - občinskim - cliotom) pa sem mu rekla, da naj pokliče tipa in mu reče, da anj mu plačajo znižano kilometrino in naj gre z našim (je vseeno malo več pleha), pa so mu odgovorili, da ne more, ker imajo oni na razpolago službeni avto. No, s cliotom do NG - ha, ha, ha. Grem sedaj še malo štrikat. Kasneje se javim... Bodite pridne.
|