|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
16.10.2007 12:34:07   
Vrtnica79
Oooooooooo ste aktivne danes! Sem komaj vse prebrala.

Kim80, čestitke za izpituser posted image !

S.D., lep je ta tvoj bušček na kvadrat.

Ko ste že nekaj omenjale te user posted image  izcedke. Tudi jaz se jih ne morem rešit. Mi moja G. pravi naj poskušam z jogurtom, pa itak nič ne pomaga. Pol pa se filam z Canestenom, čez par dni pa je tak isto sranje.

Naš user posted image  je pa zadnje dni tak aktiven, da se mi zdi da mi bo kar roko ven potisniluser posted image . Pol pa še dobim kako brco pod rebra za posladek. No, je že bolje tako- vsaj vem da je vse vredu.

Hokejistka, upam da je z tvojim user posted image   vse vredu.
Moj pa je zdaj tak "bogi", ker je prehlajen. Mu morem kar neke čajčke kuhat. Pa kar misli da je zdaj on najbolj bogiuser posted image . Sploh ga ne poslušam več, ker se že smili sam sebi. Ko sem pa lani bila jaz bolana celo zimo, pa itak me sploh ni vprašal če kaj rabim. Upam, da ga čimprej mine, pa da se še jaz slučajno ne nalezem.

Bodite pridne in božajte svoje zaobljene bušije! 
Vsem pošiljam en šopek rožic  user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
16.10.2007 12:51:02   
lana38
Ja, vidim, da ste kar navalile komentarje o porodnišnicah. Jaz sem prvič rodila v Ptuju in bila zelo zadovoljna. UPN v LJ, zadovoljna edino z babico v porodnem bloku. Sicer na vsakem oddelku delajo druge sestre, ampak tistih z E oddelka si nikakor ne želim več srečati. Ne vem, kako je s tistimi, ki delajo na oddelku, kjer ležijo mamice z user posted image . Porodnišnico imam čez cesto, tako da prej pridem tja peš, kot z avtom.user posted image  Bila bi prava neumnost, če bi šla kam drugam rodit. Tudi domov z user posted image  bomo šli peš, ker je bližje do doma, kot do parkirišča.user posted image  Pri nas v Ptuju imamo 3 porodne sobe, za katere skrbita 2 babici. Ne vem, kaj pa naredijo, če morajo roditi 4 v istem času. Glede na letošnjo gužvo, me to kar malo skrbi.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
16.10.2007 12:59:26   
soncek.djukelica
oj,

tudi jaz sem žalostna zaradi Tošeta!user posted image user posted image user posted image
Mene je danes začel en zob "kljuvat"! user posted image  Pa v glavo mi vleče! user posted image
A ima katera izkušnje glede "nadležneža", ki se usede na gsm? user posted image  A se ne da že aparat naštimat tako,da mu sploh ne zvoni!
Pa glede porodnišnice, jaz grem v LJ rodit, ker imajo intenzivno, pa menda bom deležna večjega števila osebja, ko se bo res začelo! user posted image  Glede bakterije, valda bodo porihtal do decembra!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
16.10.2007 13:24:51   
pikica*
A danes so pa porodnišnice na tapeti?user posted image  No, jaz mislim it kar v LJ. en razlog je tudi ta, da imam porodnišnico skoraj pred nosom, drugi pa ta, da sem že prvič imela tam zelo dobro izkušnjo. če bo gužva, bom pa tudi preživela. Že prvič babice ni bilo veliko zraven, vendar pa mi je bilo pomembno predvsem to, da ve kaj počne. Tako je vse skupaj minilo zelo umirjeno. ElaM, kako pa je ime tvoji sestrični, ki je babica v LJ porodnišnici?

Po moje bo glede gužve povsod enako. Itak je pa tako, da lahko naletiš ravno na kakšno luknjo, ko je vse prazno. Tako ej bilo pri meni. Ko sem prišla tja, je bilo vse praktično prazno, potem pa so se punce počasi nabrale. Jaz o tem psloh nočem razmišljat. Bo, kakor bo. Itak bo pa hitro minilouser posted image . A katera kaj ve kolikoje resnice v tem, da gre v drugo hitreje? Če je to res, bomo pri nas precej ekspresni (prvič je minilo 5h in pol od prvega popadka pa do trenutka, ko sem prvič zagledala Zojo).

Grem kuhat. Se je možek najavil na kosilouser posted image .

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
16.10.2007 13:39:13   
Magi*
SD, upam, da z zobom ne bo hujšega. kako sobražim, ko se oglasijo takrat, ko ni treba user posted image

da vam dam še malo razloga za smeh:

moj mož se je hotu starega avta rešit in ga šenkat mehankarju za dele. uni smotko pa se tolk ni podvizal, da bi uredili odjavo iz prometa. pa ga je moj smotko hotu že na odpad pelat in plačat za recikliranje. sem mu rekla naj ga vsaj poskusi prodat, saj tolk kanta pa tudi ni. in ga je z včeraj zvečer na danes prodal, uredil prepis in vse kar je treba.

smo zaslužili celih 100€ user posted image  zdaj gremo pa lahko po fasngo user posted image user posted image user posted image  da ne pišem o tem kako težko se je poslovil od svoje nepremičnine user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
16.10.2007 14:54:07   
Kim80
Najprej hvala za čestitke od vseh.

Tejka, dobila sem tvoje ZS, pa sem ti jaz tudi poslala, pa ne vem, če si dobila, ker je tudi meni pisalo error.

Ja, glede porodnišnic in vsega tega. Zanima me, kako je kaj s prihodom babice na dom. Kdaj pride prvič in kako ve, kam naj pride? Ali se to zmeniš v bolnišnici ali pride kar direkt na tvoj domači naslov? Se prej najavi? Kolikokrat pride?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
16.10.2007 15:10:09   
Skaana
user posted image  čvekice,

danes se bom pa mal prej javla, da še mal mene pokomentirate user posted image . Lana, hvala za pojasnilo glede otekanja. Saj ni tako hudo, sam prvič nisem nič zatekala, je pa res, da tudi mirovala prav nič. Zjutraj se zbudim kot user posted image , potem pa seveda miceno zrihtat - verjemite, cel podvig - je še v plenicah pri slabih treh letihuser posted image . Mi pa najbolj paše zjutraj spat, tako da spim, dokler se Atena ne zbudi. No, in potem imam noge nekoliko zatečene, tako da se pozna rob zoknov, če jih spodviham...

Mislim, da je Lorch spraševala glede skrajšanja MV.  No, kot veste, so meni v 21.t nardili cerklažo. In mi je gin zelo zelo lepo razložila. Dolžina je odvisna od primera do primere (ene imajo že skoz kratkega, pa je lepo zaprt), je pa pomembna oblika. Če je MV lepo zaprt, je oblike kvadratka na ultrazvoku. Ko se začne odpirat, preide v obliko trikotnika. In moj je bil že čisto takrat. In dolg 12mm. Ko sem prišla v bolnišnico na sprejem, so mi ga še tam zmerili, je bil samo še 9mm dolg. No, upam da sem vas malce potolažla. Je pa to zelo prožna zadeva in če se začne odpirat, se to lahko zgodi zelo hitro.

hm, glede porodnišnic se pa sama držim načela več izkušenj, boljše je. Jaz imam do Brežic isto kot do Celja in bom šla v Celje. Pa ne da bi imela kaj proti Brežicam, a mi je dosti bolj pomembno, da da osebje tolk in tolk porodov skoz in potem točno ve, kaj nardit, kot pa da si jim ti prvi primer ne vem česa... In če ne bi imela babice skoz zraven, prava reč. Samo da bi vedela, da ve, kaj dela, kadar pride. Tako da jaz vam kar priporočam Ljubljano. Oni imajo izkušenj olala in če na vsake toliko slišimo kakšno negativno ja prava reč. Saj so ljudje. In veste koliko več porodov dajo oni skoz... In to je vsaj meni prej plus kot minus.
Glede prijaznosti osebja po porodu je pa prav smešna moja izkušnja. Blazno sem si želela dojit. In zato sem vztrajala in vztrajala (a zaradi urgentnega CR nisem dobila kar dolgo časa mleka). No, in sestra, ki je v Celju zadolžena za dojenje, je prijela mojo dojko, jo stisnila in rekla, tu pa nič ne bo... Lahko probate še z nastavkom, a bo zelo težkouser posted image . Jaz pa v jok, mala je vlekla kot da se ji gre za življenje - no saj se ji je  v bistvu šlo user posted image , ker ji niso štiri dni dali nič dodatka. Češ da se bo potem razvadla. To je edina stvar, ki jim jo zamerim. No, potem je pa prišla moja teta četrti dan na obisk, me potolažla, mi zmasirala dojke in dobila sem toliko mleka, da sem morala peti dan na pumpanje, če ne bi končala z mastitisom. In potem dojila brez težav 14 mesecev in pol.
Skratka, sestre ki so bile zadolžene za mene (imela CR) so bile opazno bolj prijazne in dobrovoljne kot tiste, ki so skrbele za user posted image . Men je blo to tako čudno, da nisem mogla verjet. Previjanje in tehtanje in umivanje micenih zakladkov jim je bilo res tako... ma ne vem. Medtem ko so se pa sestre do mene kar topile, vedno so se ful pogovarjale, me vse sorte spraševale, bile ustrežljive.

Skratka, jaz bom itak imela prej določen CR. In grem v Celje in bom prosila za spinalno analgezijo. Tako da se s prijaznostjo babic niti ne bom ubadala user posted image . Jaz sem prišla rodit zvečer, ob šestih mi je odtekla voda - prav počlo je kot balon 10 dni pred rokom. In potem mi je teklo nenormalno vse ven... Ker nisem imela nobenega popadka, so me kar pustili stati na hodniku, potem so me poslali na oddelek za nosečnice - kjer so pa izredno prijazni - ravno ko sem si vse razpakirala, pa se je začelo. No, ob devetih sem že bila v porodni, odpirala sem se čudovito, a kaj ko se user posted image  ni in ni spustila. Pa sma z babico probali žogo, pa čepe, pa... ah vse. No, torej sem bila nočna in čisto sama. Babica je bila skoz z nami, brala je Lady vmes user posted image . Tisti dan jih je v Celju še sedem rodilo, jaz sem bila prva. Če bi lahko kaj izbirala, bi izbrala to, da bi rojevala rajši podnevi user posted image , ker ponoči je vse bolj tak. Dolgočasno user posted image .

No, zdaj sem pa jaz tud nadoknadila za vse za nazaj... user posted image

SD, čudovit buši, in to z dvema user posted image user posted image . Res lepo. Daj razmisli o tem, da bi šla z user posted image  h kakšnemu profesionalnemu fotografu za nekaj prvih družinskih fotografij. Po moje bi bila prelepa user posted image .

user posted image ajte se.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
16.10.2007 15:29:16   
soncek.djukelica
skaana, kako lepo si napisala! user posted image
Nisem razmišljala,da bi se šla slikat, zdej me pa že mal mika! user posted image
Vendar k komu naj grem? vse,ki ste iz Lj. ali okolice, a ima katera kakšno idejo? Jaz sem tukaj čist gola!user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
16.10.2007 15:37:41   
t*e*j*k*a
Sam na hitrco

Kim80 dobila sem ZS tko da ni panike!!

Čao

Neposredna povezava do sporočila: 3259
16.10.2007 15:44:10   
ElaM
Tamala je zaspala, jaz pa spet na forumu.user posted image
SD, maš pa res lep trebušček, tako velik pa nobene strije. Super, moj se mi zdi, da je pol manjši, samo s to razliko, da imam strije.
Spet sem pri novembrkah brala, da v Lj porodnišnici nekaj mučkajo s Tantro. user posted image  Je pa tudi res, kot je napisala Skaana, je Lj porodnišnica le tako velika, da imajo sigurno veliko več izkušenj, kot kje drugje, če se kaj zalomi. No, upam, da bo šlo pri decembrčicah vse gladko in ne bo problemov.
Pikica*, moje sestrične poimensko ne bom izpostabvljala, ker ne vem, če bi ji bilo prav. Je pa fajn babca in ženska z velikim Ž.
Zdaj grem pa malo počivat, sem prej bila s Tinkaro na sončku, pa tako šiba, da sem se prav utrudila.user posted image

:)

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
16.10.2007 16:05:40   
lorch
SD ne morem verjet da sta noter dva! Čudovit trebuščekuser posted image
Tudi jaz sem brala da s tantro nekaj serjejo, se mi kar smili.
Skaana kako pa se sedaj počutiš? Kaj pravijo zdravniki glede poroda? A pričakujejo da bo prej? So ti dali injekcije za dozorevanje pljuč?
magi  dobro si ga prepričala, ker sta profitirala znesek za razrez+ 100€. To vama je verjetno kar malo polepšalo dan aneuser posted image
Lana38
tebi bi blo pa res brezveze nekam drugam it, če imaš porodnišnico tako blizu. Ti pa še jajčke ne rabiš za odhoduser posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
16.10.2007 16:16:16   
t*e*j*k*a
No zdej mam pa malo več časa tko da se grem razpisatuser posted image !!

SD ful velik buši pa res je lep kr ni nobene strije-upam da ne boš kakšne fasala.
pikica* a tebi pa G pravi da maš malega buša. Mam jaz tud neki takega kot ti po centimetrih sodeč pa mi ni nikol rekla da mam majhnega.
To mi pravjo vsi drugi. Včeri sem na primer šla k eni znanki in me gleda pa pravi ja kje pa maš ti trebuh, veš kak sem jaz bla pri sredmih mesecihuser posted image .
Je pa sigurno fajn kr mene tud buši skor nič ne ovira. včasih je tko kot da sploh nebi bila noseča, kr pozabim ampak me potem brce hitro spomnijo pri čem semuser posted image .

Midva z mojimuser posted image greva v četrtek mal v Graz kupovat stvari za najino user posted image . upam da se bo najdlo kaj fajnega in poceni!!! Je pa user posted image bil dans tud ful vesel ko je  prišu domov in vidu celo goro cotk!!! Komi čakam da bo december in da bom vse to dala prat in začela pospravlat v omaro!!!

No zdej a grem gledat če mamo kako jabolko na tleh in si grem sok naredit. Mam sokovnik pa ga že ful dolgo nisem uporablala ker je preveč dela s čiščenjemuser posted image , no zdej pa mam glih voljo in si grem sok pripravit. Upam da je kakšna jabolka kje če ne ne bo nič.

Glede porodnišnic ne me strašit s tem da bo gužva!! Ampak je res da se folk ful odloča za user posted image in jaz že tuki okol kr dost punc poznam k majo decembra rok pa sm v majhnem kraju doma. Upam da bojo meli plac za mene ko pridem tja!!! Da me ne bojo na hodniku pustli čakat.user posted image

Alice verjetno kr štrika zato se nič ne javlja, no kr pustmo jo naj naštrika v miru!

Ja zdej pa šibam lepo se mejte in čao!!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
16.10.2007 17:00:55   
hokejistka
lorch sem videla na drugi temi, da si naročila pumpico za nos. A lahko poveš kaj več o tem. Jaz bi tudi tako imela, ker vem, da je večina čisto neuporabnih.
Hvala!

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
16.10.2007 17:23:20   
lorch
sem jo danes naročila in plačala, tako da je še nimam. Ampak naročila sem jo pri Riji  preko zs. Je pa tam dala gor en link ki je v angleščini in se mal boljš vidi za kaj gre in kako se uporablja. Se pa menda lahko priklopi na sesalec ali pa kar na usta je rekla ena druga.Menda pa zelo dobro deluje ta pumpica za razliko od onih ročnih. Ženske kar hvalijo. Pa preko rije je ceneje.

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
16.10.2007 17:26:13   
lorch
http://www.babyvac.co.nz/
evo tu si jo poglej!

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
16.10.2007 17:35:13   
ajtak
user posted image , jaz mam tud tole Rijino pumpico, sem placala in cez en dan ze dobila!! Sprobal bomo pa ko rodim in bo kak zamasen nosek user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
16.10.2007 18:53:56   
Raho
Čao čveke!

Me ni en dan pa uspete naklempfati 2 strani. Komaj sem uspela vse prebratiuser posted image .

Najprej Kim80 - iskrene čestitke za opravljeni strokovni izpituser posted image .

SD - fantastičen buši. Jaz bi tudi takega imelauser posted image , ne pa polnega strij. Ampak me je očitno tukaj malo genetika zeznila pa sem zakasirala vse, kar sem si lahko sploh zamislila.

ElaM - kakšna lepotičkauser posted image . Slišim, da je še frajuser posted image

No, da vam napišem, kaj vse se je danes pri nas zgodilo - Nedokončana zgodba.user posted image  
Torej, tastarega sem spravila danes zjutraj v LJ, da končno enkrat že pripelje ta voz, ker bo drugače ostal v LJuser posted image , sama pa sem morala še enkrat na OGTT - tako se je včeraj odločila moja G., me kar lepo poklicala domov in mi naročila, da sedaj grem kar lepo v MS in ne v LE, ker ona hoče imeti do naslednjega tedna še ene rezultate. In, kaj mi je preostalo? Nič. Malega sem spakirala k svoji mami, jaz pa novim dogodivščinam naproti. Najprej sem 1 uro čakal v koloni (in s tem posledično seveda tudi eno uro zamujala v laboratorij), ker so delali cesto, nikjer pa nobenega obvestila. To pomeni, da so me v laboratoriju kar se da lepo sprejeli, še posebej, ko so ugotovili, da sem prišla sama - češ, kje imam spremljevalca, kaj če padem skupuser posted image . Potem pa se je začelo. Najprej so mi vzeli kri in potem sem dobila še enkrat za spit čisto 100tko - ma sem bila navdušena do solz. Vmes pa mi je začel zvoniti telefon ko za stavo. Kdo kliče? Moj - kakšne barve lupinico hočem - zelo pomembna odločitev, še posebej po tistem, ko je včeraj domov privlekel PINKI (ne zezeam se) kombinezon - me je skoraj kap, ko sem ga videla. Ampak, OK, trudi se. 3 minute po tistem zvoni telefon znova, če naj vzame te velike nalepke s Poohjem, ker so bolj ugodne kot tiste kakec v BC - da, dragi, vzami. Potem me je klical tretjič iz Baby centra, da ni Nodijevih nalepk z Črtojevo sobo. OK, bomo jih kupili v MS, samo počakaj, da mi do konca spojemljejo kri. Vmes mi je teta naredila na desni roki tak hematom, da me je skoraj kap.

No, zvoni telefon četrtič - kaj je spetuser posted image  - neznana številka. Dvignem - kliče prodajalec iz trgovine s pohištvom, da je prišla Črtomirova soba. Ej, halo, 2  tedna prezgdajuser posted image . SO reki, da je čakalna doba najmnaj 4 tedne, kdo jim je rekel, da sobo lahko dostavijo 2 tedna prejuser posted image user posted image . Da jo bodo pripeljali k nam... Mi pa še nič sporihtano. Kličem mojega, kje je, da mora priti čim prej domov... Kje je? V Bauhausu - še vedno v LJ. Meni pa morajo še 1x vzeti kri... Kaj zdaj? Tašče in tasta ni bilo doma... Moji pa ne ključa od naše hiše. Vseeno kličem fotra, da naj se skipa k nam in naj se znajde. Se je znašel...
Torej jaz že cela nervozna, ko me ena gospa prijazno vpaša, če moam biti v črniniuser posted image , ker je za nosečnico grdo, če je cela v črnem - kaj naj ji razložim, da drugegea kot enih ubogih črnih žametnih hlač več ne spravim na svoj trebuh? o tem, kako velike so mi v riti pa ne bom...

Potem sem letela še v BC po te nalepke in potem končno domov. Sva s tastarim prišla na dvorišče v isti minutiuser posted image . Bila sem tako utrujena, da sem po kosilu šla direkcion v posteljo eno oddremat - no, je bil bolj krepčilni spanec. Pa še naš tastari me je presenetil - mi je kupil eno obleko (no, bolj je krompirejva vrečauser posted image ), da bom do decembra lahko hodila spodobno oblečena zunaj - pa še črna ni, ampak olivno zelena.user posted image

V glavnem, voziček je noro dober, sva z mojim cela navdušena nad njim. Enako stolček - bloomov. Ravnokar ga Črtomir testira in je noro navdušen. Tako, da očitno nakup je bil dober. Pa še ata me je presenteil, ker je kupil rdečo lupinico.

Kasneje, ko gresta fana ajat še malo napišem...

Lep večer.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
16.10.2007 19:32:07   
Ayo

Joj kolk ste spet napisale!! Jaz sem pa prakticno sele prisla domov iz sluzbe in vseh podrobnosti res nimam casa brat.

Magi* izcedka tudi pri meni v potokih.
Alice, ja jasno da moski ne znajo nic sami, tud moj gre v trgovino, mu itak ze prej vse napisem in razlozim, ampak pol za vsako zadevo k jo je treba kupit, poklice! user posted image  Ampak so cukri a ne, ni kej!user posted image

SD, ful lep busi, sm ti kr fous ker sta dva! user posted image

Pikica* in tejka,glede velikosti busijev, evo prilagam sliko se enega tazga med bolj micenimi user posted image

user posted image

Pa se update: 31t 10kg 98cm

Lep vecer!

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
16.10.2007 19:36:55   
soncek.djukelica
Alice, sem se mogla nasmejati tvoji štoriji!user posted image user posted image user posted image  Ampak tale tvoj možek je pa res faca... user posted image  
Glede strij, sem vesela,da jih nimam, vendar sem začela mazati bušeka kar zgodaj in očitno pomaga!user posted image
A švedske kapljice se da pri nas kupit? Vem,da se jih včasih ni dalo! 

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
16.10.2007 20:34:51   
lorch
Alice se mi zdi da ti ni blo dolgčas. Je vsaj dan hitro minil, pa spala boš verjetno tudiuser posted image

Ajtak a tako hitro si dobila pumpico? Pol jo bom pa jaz tudi verjetno kmalu dobilauser posted image . A zgleda tak fajn tudi v resnici al sam na sliki?

Neposredna povezava do sporočila: 3270
16.10.2007 20:36:25   
lorch
Pa še to: danes sem končno našla olje za masažo presredka, zdaj mi pa prosim povejte da se splača matrat s tem.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
16.10.2007 20:47:41   
ajtak
Tezko ti povem, ce je pumpica fajn, ker se nimamo user posted image  da bi sprobali... Jaz pa si znam nos obrisat user posted image .

Kar se tice masaze presredka sem zacela danes, z weledinim oljem na tale nacin.
Sem mogla mal prebrat kako se tole pravzaprav dela, ker vse samo pisejo o masazi razlozi pa nobena...

Aha, na novemberkah ima(m)jo ze 8 dojenckov user posted image user posted image  in 6 mamic user posted image .
Sta namrec 2 para dvojckov user posted image .

A kaj berete kaksne guzve so v LJ porodnisnici?? Baje da je noro...

No, lahko noc, jaz grem nekaj pomalicat in gledat Housa user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
16.10.2007 20:56:18   
lorch
Ajtak Hvala za ta linkuser posted image user posted image user posted image
S tem si mi zelo ustregla, ker sem že večkrat razmišljala na kakšen način bi bila ta masaža učinkovit.
Moram pa rečt da sem se kar nasmejala ko sem prebrala tvoj post, ker sem si jaz ravno danes v DM kupila Weledino olje za masažo presredka, naročila sem enako pumpico, kakor zgleda tudi nisva tako daleč narazen doma.
Zgleda da sva si malo podobni.user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
16.10.2007 21:04:49   
Magi*
na hitrco:

dobili avto. sam ga jaz še nisem peljala, čeprav je mojuser posted image

kupila sem si medenični pas in je res malo lažje z njim po svetu hodit. kaj sem le trmarila tako dolgouser posted image

spičla sem se z možem. dolga zgodba. zdaj pa oba mulo kuhava.

aja, še ta "pomembna" informacija: jaz si prvič nisem presredka masirala in nisem bila rezana, kljub temu, da sem rodila težkokategornico. vseeno pa masažo toplo priporočam, baje je fajn - sam izvajat jo je treba user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
16.10.2007 21:10:44   
Raho
Magi* - čestitam za nakup avtomobila. Varno vožnjo.

A ne, da je ta medenični pas zlata vreden?

S tvojim pa se bosta že pomirila. Moj je danes ene 7x slišal: A ti nisem rekla (glede sobe).

Masiranje presredka - ne hvala, grem na CR.

Moja2 še vedno ne spita... Grem gledat, kaj tulita. Se kasneje javimuser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.