|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
17.10.2007 13:18:40   
Vrtnica79
Dan!

Se na hitro malo javim! Andreja2000, za urejanje očetovstva ne rabiš nobenih papirjev. Tako da to lahko že greš zdaj uredit.

Tejka, tvoj buši je prav simpatičen. Te vsaj ne ovira toliko.

Aja, za pakete oz. denar po novem letu= jaz bom kar zdaj denar vzela ,itak nebojo dosti zvišali zneska. Tisto kar pa bo ponujeno v paketih pa tak že imam- no te osnovne stvari.

Uživajte.........

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
17.10.2007 13:37:17   
andreja2000
ElaM Hvala za informacije glede očetovstva,potem pa bova šla kar drugi teden to porihtat,ko bo moj imel čas.Ja,fajn no,če je to pri nas tudi tako,da ne rabiš nič papirjev od G.

t*e*j*k*a  buši je lep,vendar je res manjši od mojega,ampak,saj veš,ljudje smo si različni.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
17.10.2007 13:42:05   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Se na hitro malo javim! Andreja2000, za urejanje očetovstva ne rabiš nobenih papirjev. Tako da to lahko že greš zdaj uredit.

Tudi tebi hvala!
Kar se pa paketov tiče,bom pa tudi jaz kar denar vzela,ker ostalo že imam!

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
17.10.2007 13:48:06   
Foxina

Lorch
PDP mam 6.12....pa sem v tabeli pozabla popravit...jutri vstopam v 33t!!!! Ne morm verjet  

Kim80
hvalabogu, da nam ni treba širokih majic nosit...potem zgledam(o) res kot trodelne omare...tako, da jst mislim kr skoz oprijete majčke nosit...če pa komu ni všeč, pa nej stran pogleda he he  

Skaana
jst sem že oddala vlogo za paket...ker mi bodo prav prišle vse stvari.....morm namreč vse od začetka kupit

nick                          tedni                     kg            trebušček

Ajtak                        32t               +13kg                   124cm
Kim80                      32t4d           +7,5kg                 99 cm
Mat3ja                     32t                +11 kg               104cm
Lorch                       31 4d             +9kg                    105cm
Andreja 2000          31t                +9kg                   107cm
Foxina                     32t6d             +8,5kg                  100cm
Skaana                    30t5d           +12kg                   107cm
NosečkaL                 29t6d           +8kg
Ayo                           31t              +10kg                     98cm
Kajča                       31t3d             +13kg                  93cm
Alice in Wl                30t1d             +7 kg                120cm
Magi*                       28 4d           +14kg                    106cm
Nana22                    28t2d           +12kg                 108cm
ElaM                         28t                +9kg                      96cm
Pikica07                   28 t2d          +9 kg                   94 cm
Pikica*                      28 t2d          +9 kg                   94 cm
Hokejistka               28t2d          +10kg                     93cm
Vrtnica 79                32t               +13kg                   100cm
Ulla                             28t               +13kg                   93cm
Lana38                    27t 4d              +13kg                  107cm
Lončica                    29t5d           +11kg                     106cm
Soncek.djukelica     28t                +15kg                   107cm
Tejka                        29t3d              +7,5kg                  93cm
Danvari                     32t                +8 kg

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
17.10.2007 13:55:03   
Raho
No, sem že nazaj.

Glede paketa: Sem kar dinarčke pobasala. Pa nič ne bom čakala. veste, kako pravijo: Boljše vrabec v roki kot golob na strehiuser posted image

Sedaj pa greva s tamalim sestavljat družine - včeraj sem kupila neko igrico in jo greva sedaj sprobat.

A veste, kaj mi je danes izjavil: Da bi on tudi imel hlače z rožicamiuser posted image

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
17.10.2007 13:55:49   
lorch
Foxina tebi bo pa miklavž super darilo prnesuuser posted image user posted image user posted image

Kar se tiče oprijetih majčk, sem jaz tudi za to da jih nosimo, sej v tistih velikih vrečah pa zgledam še petkrat večja oz. širša.  Kot si rekla: če komu ni všeč naj pa stran gleda!user posted image Glavno da se me fajn počutimo!

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
17.10.2007 14:08:08   
soncek.djukelica
Tejka, tvoj bušek je pa res majhen! user posted image
Andreja, G. in sestre so očitno pozabile,da ti dajo tisti list! Jaz sem sestro kar sama spomnila,da mi da; hkrati pa sem dobila napotnico za porodnišnico in rešilca!
Magi, a pol čem kar novembra rodit?user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
17.10.2007 15:48:27   
Skaana
user posted image  evo me, drugi del.

Sem obljubila slikco od bušija user posted image . V albumu ga imate. Ne znam pripopat micene fotke z linkom - Tejka ali Alice help user posted image

Torej vas bo večina kar zdaj vzela denar. Ne, Magi*, ni stoprocentno da se bo po novem letu zvišalo. Samo lahk bi se, glede na to da je znesek že tri leta enak ostalo se pa draži ko user posted image . Pa če bodo res zamenjali... sem pač mislila, da bi še mal počakala. Sam sem prevelika prpa za to. Tak da bo verjetno jutri moja vloga šla še s tem listom skupaj user posted image .

Moj je pa bil na našem Centru za socialno delo in so mu rekli, da se očetovstva pri njih ne more prej uredit user posted image . Jaz pa potem berem dopis iz ministrstva, da morajo to omogočit... Enostavno se jim ne da. Zgleda da sem bom morala spet jaz po telefonu zdret. Ker je bilo res zoprno, ko sva dobila prvi rojstni list in na njemu pisalo oče neznan user posted image user posted image .

Alice, sobici bosta po moje ful lepi. Mi imamo tud za user posted image  posteljico od CRI Sylvia, beljen hrast, ki jo bo podedoval od Atene. Naša pa nima neke posebne risanke. Kar vse hoče gledat, zdaj so popularni smrkci, pa škrata smuka tudi rada gleda kar preko youtube - če kdaj slučajno pride do računalnika user posted image .

Ena je nekaj časa nazaj ponujala posnetke pesmic za malčke, pa sem potem pozabla, da bi jaz tud mela. Se mi lahko prosim javiš na ZS user posted image .

Jaz sem danes spala sicer v redu, vendar kratko, se je Atena že ob sedmih zbudila. Se mi je pa danes pojavil tak čisto tekoč brezbarvn izcedek... Upam da se bo zmanjšal, ker drugače bo panika da mi plodovnica odteka. Joj, vsaj še en teden user posted image  naš.

Lorch, hvala za pohvale glede domeka. Ja, čudovito bo, ko bo user posted image . Zdaj se pa stiskamo skupaj z mojimi starši v dveh micenih sobicah... Zdaj delam pa barvne študije za stene in se mi počasi že kar mal meša... Mah, saj bo.

Pa pred sabo imam Kebrov leksikon imen, ker za primer, če bo user posted image , še nimama izbrano user posted image . Tist kar sem jaz izbrala, mojmu nič ni všeč, zatorej jovo na novo... Mah saj bo.

Pa pa.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
17.10.2007 15:56:09   
ElaM
Skaana, pesmice sem jaz ponujala, samo niso posnetki, pač pa je skenirana knjigica. Če je to to, mi pošlji mail naslov in dobiš.
Glede očetovstva, nama je na CSD rekla, da to ni zakonsko določeno, da se pa da. Tam je napisala zapisnik, da ta in ta in je oče otroka, ki se bo predvidoma rodil__________, mati se pa s tem strinja.user posted image  Nekaj v tem stilu. Ravno tako sva naredila prvič in je prišel rojstni list s podatki o očetu. Imajo pa pri nas eno foro, da mora oče poklicat na CSD to gospo, ko bom jaz rodila, da sporoči ime otroka in potem se ta gospa poveže z matičarko v porodnišnici. In to je to.

:)

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
17.10.2007 16:46:18   
t*e*j*k*a
Skaana pomoč pri delanju povezav za slikco. Jaz sem tud namreč hotle kr tle gor prpopat jo pa ne znamuser posted image , zato sem naredila link, da kr kliknete in se odpre.
No to sem pa nardila tako da sem šla pisat sporočilo in sem napisala: Evo mojga bušija --in sem bušija označla in stisnala gumbek kjer je zemlja in zraven znak za neskončno (dodaj povezavo). Potem sem pa tja v polje skopirala http naslov kjer je moja fotka in to je to.

Sej vem da ne znam lepo razložit ampak upam da si vsaj malo razumela. Sicer je pa to že enkrat ena napisala..

Ej skana sej ti maš isto nareto v podpisu ko maš gradnja domka tko povezavo nareto. No to sem jaz naredila in čist nič druzga.

Bi pa jaz tud prosla Alice da pove kako kr tle gor prklanfa slikco.

Čao

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
17.10.2007 16:56:17   
soncek.djukelica
skaana, tvoj bušek je že bolj podoben mojemu!user posted image
Še ena novemberka bo jutri menda rodila; Tantri se obeta CR!  
Me prav zanima katera od nas bo prva odšla v Rim user posted image  Predvsem pa kdaj? user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
17.10.2007 17:05:13   
lana38
Gled denarja po novem letu, jaz mislim, da ne bo ne vem, koliko večji znesek. Že samo če pogledamo, za koliko dvigujejo otroški dodatek, je to takoj jasno. Jaz sem lani imela 24,95 eur, od januarja letos pa imam 25,15 eur. Teh 0,20 eur me ne reši nevem kako.user posted image  Morda bo edino boljša varianta, da boš lahko sam izbiral vsebino paketa. To je pa spet vprašanje, če bo takoj veljalo. Jaz bom tako vzela paket A. To sem se že zdavnaj odločila, ker rabim lupinico. Pa še všeč mi je ta, ki je not. Tudi tista torba za previjanje mi je všeč. Ostale malenkosti, ki so tudi not pa vedno pridejo prav. ča grem računat, tega na dobim za ta denar, ki ga ponujajo.
Komaj že čakam ponedeljka, da grem k G. Potem pa še paprije urejat. Se mi zdi, da zdaj sem vse bližje temu, da gre zares.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
17.10.2007 21:01:32   
Magi*
hojla!

Skaana, prekrasen in mogočen trebuh user posted image  priznati moram, da moj ni tako mogočen.

ampak punce moje, mene tile moji izcedki zdaj po Canesten terapiji še srbijo. za znoret, no. po boraxu me je peklo, zdaj me vse srbi, pa še kar mi svinjarija od tablet ven teče. škifo za umret. jutri kličem unega mojega AS(S)-a.

preživeli še en dan, Zaki je bila kolikor toliko v mejah normale. sicer sta jo teti malo iztirili. mater. jaz kuham, pa se seka dere iz delovne sobe: "Ej, a ji vi pustite tipke z rač. tipkovnice ven pulit?". ja valjda, da neuser posted image . še nikoli ni tega delala. sis pa: "too late, jo je že ven zbezala". tadruga seka gre (spet) brskat po moji kozmetiki (kt, da jo mam tolk) in ji tamala v momentu "pljune" mojo (še preostalo) zbirko senc (BTW, od 20ih jih je sam še enih par not ostalo, enaki razlogi kot danes) in šiba po stanovanju...mal jezi tetico. adijo pamet. smo po hitrem postopku moral narest fajront, da se je tamala pomirila in spet začela biti normalen otrok, s katerim se lahko kaj pomeni. ja takle mamo.user posted image

jutri popoldne imam pa frej, ker gresta moja dva z eno od sekic (upam, da ne bo tako kot danes doma) v šoping. Zaki rabi plašček in škorenjčke. a ima ktera kako idejo kam jih naj pošljem? sem mislila, da v Zaro ali Okaidi po plašček, za čevlje pa nimam ideje. edino kak Ciciban al pa Geox? a je kje še kaj? lani čez zimo je imela take cute zmajevsko zelene semiš škornje (smo jih na Nizozemskem kupili), sam so ji že premali. tukaj mi pa nič v oko ni padlo.

PS: dobila AngelCare blazino. zdaj jo moram dat pa tašči, da jo bo zavila in mi jo prinesla kot darilo user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
18.10.2007 8:04:39   
Magi*
dobro jutro punce.

sem že klicala G, pa pravi, da naj še malo počakam in opazujem izcedek in se sama odločim ali naj grem v P na test za odtekanje plodovnice ali ne. ma kako naj se sama odločim?

mi teče vse čudno tam ven. sicer je res bolj mlečne barve tekočina, pravi, da to ni plodovnica. plodovnica naj bi bila bistra, morda do zelenkasta.

jaz pa ne vem ali je mlečne barve od tistih Canestenov, ker mi poleg tega utekočinjenega izcedka zraven še vedno vsa svinjarija ven teče od vaginalet user posted image  najboljš, da si odločitveno drevo zgradim. se ne znam več odločat brez pripomočkov user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
18.10.2007 8:41:41   
pikica*
Dobro jutro!

Moja dva sta že odpeketala, jaz pa uživam v miru. Pašeuser posted image .

Kar se urejanja očetovstva tiče...a to se zdaj na CSD ureja? Dve leti nazaj sva midva to uredila na matičnem uradu. Tokrat nama na srečo to ne bo treba. Nisva pa rabila kakšnega drugega papirja razen osebnega dokumenta. Povedala sva samo PDP in priimek, ko sem rodila, sem morala pa na matični urad poklicat in povedat ime ter datum rojstva.

Punce, a zdaj boste pa vse kar novembra pobegnile rodituser posted image ? Jaz ne upam na kaj takega, glede na to, da imam rok konec decembra.
Če katero zanima kaj se letos nosi (je ravno na TV)user posted image . Ne kupovat špičastih čevljev, moderne so visoke pete, polškorenjci. ŠE vedno pa lahko nosite balerinke, škornje. Torbice pa morajo bit al zelo velike (ogromne) ali pa čisto mini. Al vam skoraj simultano tipkamuser posted image .

Magi*, za plašček se strinjam, da je Zara dobra izbira. Imajo kar nekaj luškanih. Kar se čevljev tiče smo pa tudi mi v dilemi. Kakšen Mass je katastrofa, mogoče najdeš kaj v Bati (ampak je tudi bolj bogo). Sem že jaz ugotovila, da se na koncu Ciciban še najbolj splača pogledat, ker je največ izbire. Cene so pa itak povsod že nore. A bi bila ti tiste škorenjce od Zaki pripravljena prodatiuser posted image ? Iščem kakšne za Zojo pa je povsod podnuser posted image . Saj imajo tudi v Zari par lušnih, ampak nisem prepričana, da so ne vem kako kvalitetni.

Jaz sem pa včeraj zmetala ven več kot pol vsebine omare z obleko. Ne moreš si mislit kaj vse je bilo notri. Zdaj pa izgleda prava revščina. Ampak kaj, ko sploh ne vem kaj kupit. Bi imela kakšno lušno oblekco, ampak nikjer nič pametnega.

Zdaj grem pa brskat po strani od Ikee, da dokončam seznam za nakup. Ko ga bo možek zagledal, ga bo po moje kapuser posted image .

čau 

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
18.10.2007 8:48:07   
t*e*j*k*a
Ola!!!

Joj boga Magi*!!Ti maš pa vedno pestro zraven tvoje hčerkiceuser posted image !!
Glede izcedka kako ti lahk reče da se sama odloči, sej pa je on zato plačan da it svetuje in pomagauser posted image . Mislim, ej!! Men tud včasih ful neki tekočega prteče, včasih ko kihnem in mam pol vse skoz mokro, je pa čist prozorno. Morm mal moji G to omenit drug tedn, sicer pa mam zdej kr kak tedn že mir s tem!!

JAz pa dans šibam v šoping v Avstrijo!!! Komi čakam, upam da se bo najdlo kej za našegauser posted image .
Včeri sem mojga vprašala če se je že odloču za ime in mi je začel čist neki kontra govorit kot zadnič. On bi rad mel soimenjaka, in ker je on Marko naj bi bil user posted image Mark - če bo seveda fantek. Sej ne vem al naj se strinjam s tem al ne.

Jaz sem pa včeri končno uredila papirje in sem se prepisala sem k user posted image . Pa sm ugotovila da bom verjetno ob štipendijo ker živim z njim v izvenzakonski skupnosti in ne več z mamouser posted image .
No pol sva pa hotl ait še očetovstvo zrihtat in je user posted image babji odsoten do 25.10., tko da greva novembra še enkrat.

No lepo se mejte!!!

MAriborčanke pa ne pozabit jutr ob 10.00 v evroparku pri info od Spara. Da  ne bom sama tamuser posted image !!!

Čao

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
18.10.2007 9:22:24   
loncica
Čav punce!

Magi, ti maš pa res pestro. Je res živahna tale tvoja hčerkica. Glede izcedka. Ko sem jaz jemala canesten, mi je tudi cel dan še ven teklo. Če vprašaš mene to ni plodovnica, seveda pa daleč od tega da bi bila jaz kak ekspert. Če te ful skrbi, se pojdi pokazat.

Tejka: zakaj misliš, da boš izgubila štipendijo? Če jo boš, pa lahko daš vlogo še enkrat ko rodiš (30 dni po rojstvu otroka). Če imata z fantom prijavljeno skupno gospodinjstvo, se ti bo za dohodke štela le njegova plača, boste pa trije. In jaz mislim, da bi jo morala dobit, edino če tvoj fant nima neke vrtoglave plače.

Jaz grem danes na pregled. Držite pesti.

Lp

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
18.10.2007 9:41:58   
t*e*j*k*a
loncica verjetno bom ob štipendijo če se moja mami ne upošteva. Moj ima sicer minimalno plačo + dodatki ki pa se v vlogi za štipendijo ne upoštevajo ampak je problem ker jaz dobivam pokojnino za atijem in imava tako oba dohodki. kriteriji za pridobitev štipendije so pa fullll nizki.  Ko sem bila z mamo sem bila v enorodni družini, pa še invalidsko je upokojena tako da je na koncu izpadlo kot da so v gospodinjstvu 4,3 člani, v bistvu sva pa samo dve bile.

Itak bom pa dala vlogo po rojstvu otroka še enkrat. mogoče pa bo kajuser posted image !!!

PAPA

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
18.10.2007 9:56:18   
Skaana
user posted image  jutro,

sem ob beli kavici, Atena je šla z mojo mami na zrak. Me je prej prosla za dinarčke in kazala prazno denarnico user posted image  Da ne bo mogla v trgovino, ker nima dinarčkov...

Magi*, če nisem prepozna, meni so prejšnji teden v Cicibanu rekli, da še nimajo zimske kolekcije. Da jo bodo dobili nekje v slabih dveh tednih, tako da se splača prej poklicat. So pa meni daleč najbolj lušni čeveljčki. No, geoks so tudi fajn, sam po navadi nimajo ne vem kako lepih modelov user posted image . Aja, pa punce dobte si kartico od Cicibana. Men se je splačalo. Zdaj ko bosta pa dva pa še bolj.
Glede izcedka, jaz sem tud včeraj paniko zagnala, ker ko sem se vstala, sem čutla, kako mi je nekaj priteklo. Itak imam skoz dnevne vložke noter in ves čas tak prozoren izcedek. Vendar ni tolk tekoč kot včeraj user posted image . Tak da se jaz tudi mal sprašujem. Sam potem se mi pa ni več pojavlo. Najboljši pokazatelj odtekanja plodovnice je v tem, da ti teče konstantno in ne moreš zadržat. Urin lahko. Je pa res zelo tanka meja, ker veliko pijemo in je urin itak čisto redek. Pa keglove vaje tudi pomagajo. Jaz pa tolikokrat pozabim na njih user posted image .

Pikica, fajn izbor iz Ikee. Jaz bom tudi. Če kupuješ kaj za bebija, ti močno priporočam tole. Ali pa še boljše tole, če imaš kam obesit. Ja, pa tista smejoča se marjetica z žužki je pri nas bila in je še zakon. Ne moreš verjet, kako se ji je smejala, ko sem imela obešeno nad previjalno na elastiki.

Tejka, tebi tudi fajn nakup. Če mene vprašaš, se ne bi strinjala da bi dala enako ime kot ga ima moj. Kar pomisli, kolikokrat ga pokličeš po imenu... In potem se ti bosta oba oglašala. Se pa strinjam s tem, da je Mark zelo lepo ime.

Loncica, držimo pestke za pregled. Saj bo vse super user posted image .

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
18.10.2007 10:04:41   
pikica*
Skaana, hvala za nasvet, ampak mislim, da teh posodic ne bomo potrebovali. Pri Zoji sem uporabljala kar navadne plastične posodice in je bilo čisto ok. Tisto rožico pa vswi pohvalijo, ja. Mogoče jo pa res kupimo. Je pa res, da je na tem seznamu bolj malo stvari za našega user posted image user posted image . Ampak njegova sobica je v bistvu opremljena, kaj drugega pa v Ikei težko najdemo. Kakšno rjuhico, dekico ipd. mogoče. Še pri Zoji bomo nekaj prišparali, ker bom dobila posteljnino od prijateljice, ki nam bo posodila tudi posteljico in bo dala kar vse v kompletuuser posted image .

Izcedki....po moje smo vse na istem. Mene tudi vsake toliko kaj preseneti. Zaenkrat se še ne sekiram, ker je bilo na UZ vse ok. Po moje imamo vse predvsem problem z bolj razrahljanimi mišicami (mene je kar groza, ko moram kihnit, ker skoraj vedno kaj priteče). Ni kaj...še malo pa bo mimouser posted image .

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
18.10.2007 10:06:00   
Skaana
SD, user posted image  ja je podoben, sam tvoj je brez strij od prejšnje user posted image  in ti nosiš dva user posted image .

ElaM, ti bom poslala na ZS, ja. Nekaj že sicer imam, a od viška glava ne boli, pravijo. Imam pa jaz zbirko od Raimonda Lap-a za user posted image  in cel kup slovenskih otroških pesmic (Sparky zbirka). Če hočete, vam lahko pošljem preko maila.
Glede urejanja očetovstva je pa pri naju taka situacija. Center je oddaljen pol ure vožnje od doma, user posted image  prihaja domov ob pol petih, tako da bi lahko samo v sredo zrihtala, jaz sem pa že čist nemobilna v avtu... No, saj še vozim, ampak kam daleč pa ne bi hvala. Pa tistim ženskam tam se kaj takega res ne ljubi, prav očitno. Mah, bomo pa požrli tisti prvi rojstni list in šli potem direkt iz porodnišnice z user posted image  v našem kraju na urad podpisat očetovstvo, kot prvič.

Lana38, saj imaš glede denarja prav, ziher če že bo porast, ne bo drastičen, žal user posted image . Bom kar zdaj pobrala denar.

Jaz sem se pa odločila in bom riskirala še tiste € za angelcare. Bom pač bolj mirno spala. Pa v končni fazi ga potem še vedno lahko prodam... Kje ste ve to naročale?

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
18.10.2007 10:23:58   
andreja2000
Dober dan user posted image

Magi vidim,da imaš res pestro ob tvoji hčerkici user posted image

soncek.djukelica ja,očitno sta pozabila na tiste napotnice...jaz pa sem tako čakala na vse skupaj in ne vem zakaj pri user posted image  nisem odprla ust in jih opomnila.No,očetovstvo baje gre urejat itak brez tega,rodit pa še menda tudi ne bom šlauser posted image .

Jaz pa sem včeraj prebarvala stene v hodniku stanovanja,saj so jih delavci,ki so delali centralno ful omazal.Če bi čakala na mojega,vprašanje kdaj bi to bilo user posted image .
Aja,pa včeraj sem dobila nek papir kjer moram vpiovati gibe,no to zdaj pridno počnem,jih pa Eva že zjutraj naštepa 10 .

Vsem lep pozdrav iz štajerskega konca.user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
18.10.2007 10:28:19   
lana38
Jaz se kar nagibam, da bi šla očetovstvo podpisat na CSD. Potem januarjauser posted image (prepričana, da bom dočakala PDP) bo pa morda še bolj mrzlo in mi takoj ne bo pasalo zunaj hoditi. Upam, da se bo dalo na CSD urediti. Ne vem, namreč kako je to pri nas. Ne poznam nikogar, ki bi urejal pred rojstvom. Očitno pa ima vsaka občina drugače urejeno.user posted image  Upam, da bomo to uredili še v oktobru.
Zdaj je še sonček zunaj in ga bom seveda izkoristila za sprehod. Popoldne se pa obeta ohladitev in dež. brrrr To mi je zoprno. Čez vikend pa celo sneg kaže.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
18.10.2007 10:31:55   
ElaM
Živjo, pupke.
Za mano je ena bedna noč, se zbujam bolj zmatrana, kot grem zvečer spat.user posted image  A je še prii kateri tako?

Skaana, jaz se priporočam za pesmice.

Magi*, jaz bi se šla pa kar pokazat v P. Bolje prej, kot prepozno.
Plašček smo mi za malo kupili v Wenice, je res luškan, podložen s flisom. Škornje pa tudi jaz iščem in obupujem. A mogoče katera ve, kako je zdaj s tem, a je pametno, da se otroku kupuje ortopedske čevlje, a je bolje, da je podplat usnjen, ampak raven. Nekateri ortopedi pravijo tako, drugi drugače, pa skozi se nekaj spreminja, potem pa vedi.user posted image
Loncica, dobro opravi na pregledu, ko ne boš imela več počivanja pa greva na kofe.user posted image
Tejka, moj je tudi Marko in, če bi si želel sina Marka, bi verjetno protestirala.user posted image  Čeprav je Mark lepo ime, pa še mednarodno, samo mi te variante z jr. ne potegnejo. Pa danes ti želim dobro nakupovanje.

Angel care sem naročila preko Sončka. Mislim, pa da je Alice pisala o tem, da ga je nekje v tujini in je bil bistveno cenejši.

Skaana, ti imaš kakor sem zasledila pupo doma, a te že kaj skrbi kako boš zmogla z dvema? Mene vedno bolj, najbolj se bojim tega, da bo mala na začetku prikrajšana za mojo pozornost. Ker dojenčki so prve tedne hudo naporni, pa hormoni divjajo, ... samo upam, da ne bo še krčev.

Naj neham, da ne bom zamorila vseh po spisku, lepo bodite.

:)

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
18.10.2007 10:33:03   
loncica
Malce butasto vprašanje. To glede urejanja očetovstva na CSD. A to velja, le če nisi poročen ali v vsakem primeru?

Lp

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

hrana ponoči
slovenka

Ali vašega 10-mesečnega malčka ponoči še hranite (oz. ste hranile)?

Da, enkrat na noč (31%)

Da, večkrat na noč (12%)

Ne (47%)

Drugo (10%)

Število vseh glasov: 305

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!