Skaana
|
Ajtak, ubožica . Da bi čimprej ozdravela. Jaz se spomnim pri Ateni, ko sem bila v osmem mesecu , sem dobila hud prehlad in sem tako zelo kašljala, da sem mislila, da mi bo ven pobegnila. Potem mi je zdravnica predpisala Hiconcil, vendar je kašelj ostal - no v blažji obliki, prav do poroda . Če se mi to zdaj zgodi, pa je zelo nevarno, da mi popokajo šivi od cerklaže in se sproži porod . Koooommmmaaaajjjj čakam na 34 teden , ko bo mali pikec že dovolj razvit, da se lahko rodi brez posledic... Foxina, jaz sem si večji moderc kupila v Modiani, kjer prodajajo Liscine. Kar prodajalko vprašaj. Vendar ne priporočajo takega s kostjo, ker je nevarnost, da ti kost preveč pritiska na prsi. Imajo ene izredno dobre (so pakirani v škatli), z močnimi naramnicami in podložene, tako da če meni drži gor (do pred kratkim sem imela prsi večje kot trebuh ), bi moralo tebi tudi. Magi*, kapo dol, da ti tole znese. Jaz se tudi buckam z Ateno vsako jutro in ker ne smem tekat za njo, ne smem dvigovat... traja celo večnost, da mi jo uspe zrihtat... Glede avtosedežev je pa res kriza. Pred nekaj dnevi je bil ravno Maxi Cosi II v dnevni akciji na BC (vendar le črn), če bi vedela, ti bi sporočila. Mi imamo enega novega, tistega za rezervo pa smo dobili od sestre. Lana38, pa pojdi malce podremat. Men je ful kriza, če se ne naspim ponoči, ker podnevi zelo težko zaspim... Lorch, če vama je všeč Tjaša, potem bi pa lahko bil Tjaš . Mat3ja22, naša se je v vozičku hotla vozit le do dobrega leta. Potem pa obvezno peš. Ja, in potem je izredno praktična t.i. marela (voziček, ki se zloži na malo, je bolj lahek...). Tako da ti kar ta voziček kupi brez skrbi. Ja, pa naša pika ima še zdaj pri dveh in pol le 12kg in pol . Tako da bi se z vašim še lahko vozila . Vrtnica79, mi smo tud pekli kostanj v nedeljo . Joj, smo tečke, kajne? Ti kar pojdi in si ga kupi, saj tisti so po navadi izredno dobri... Naši domači niso bili tak. Popek - jaz ga v bistvu sploh nimam, je čist razvlečen . Nimam pa nobene bulice v njem, da bi se izbočila. Lončica - hvala za podatek o Kodrani - tako sem vesela zanjo . Obiski WC-ja? Jaz zdaj je že res zoprno, ker že imam spodnjo majčko in vse navlečeno na sebi... Danvari, in škorpijon se načeloma razume, tako da ne boš preveč žalostna, če pika pohiti... Mi imamo tud ogroooommmmnnnooo žlahto. Tak da nam tud imena pobirajo. Npr. Nike za . Imana na A so pa itak zakon . Kim80, ti kar povej svojmu, da je Larisa bolj izvorno, Lara je le izpeljanka... In jaz sem doma na podeželju pa še v življenju nisem slišala za kravo Lariso .