|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
23.9.2007 22:27:36   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*
Aleks mi je sicer lepo ime, ampak mi deluje Aleksej veliko bolj otmeno. a je treba napisat, da tudi Aleksa poznam? user posted image user posted image user posted image  mamin sinek. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Saj se ne bi branla, če bi bil...user posted image user posted image user posted image  Sicer pa mislim, da tu ni pri meni straha.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
23.9.2007 23:49:09   
Ayo
Da se se jaz danes na hitro javim, ker sem ze zelo zaspana. user posted image
Sem bila ze ob 7h pokonci, ful jezna ker ni slo dlje. Pol sem pa ob 9.30 nazaj zakinkala do 12.30 in sem spet izgubila 1/2 dneva. user posted image  Bil je pa res cudovit...in jaz sama brez user posted image ! user posted image
Ampak sem se sla pop na jezero lepo soncit, pol pa se nabirat kostanj in sem si ga sama spekla doma ampak je bil brez okusa! user posted image

Vidim da ste cez cel dan debatirale i imenih.
Pri nam smo imeli za user posted image  ime takoj drugi dan, ko smo izvedeli da smo user posted image . Je predlagal user posted image  in men je blo vsec. Sva se pa zmenila, da imena ne poveva. No, za user posted image  je bil pa kar problem. Sedaj imamo 2 imeni izbrani, on navija za enega jaz pa za drugega, samo sem rekla, da bi moglo prevladat moje, ker je on ze izbral za user posted image . user posted image

Med vasimi so mi zelo vsec: Iraja, Manca, Jernej, Victoria, Tjas, Kolja. Mogoce sem se kaksnega izpustila. Tudi meni je vsec, da je ime izvirno in ne pogosto, niso mi pa vsec zadnje case imena, pri katerih sploh ne ves al je ime al kaj, kr neki user posted image  
s.d., po imenu sodec Vinci - mogoce pa to osebo poznam tudi jaz? user posted image

Glede plenic - tudi pri nas za enkratno uporabo.

No, sedaj grem pa res spat. Lahko noc!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
24.9.2007 8:26:21   
Raho
Sem med prvimi danes, kajuser posted image ?

Magi* - glede imena - meni pa je Antoša ful všeč. Če bi mi imeli dečka in bi našla to ime, bi definitivno bil Antoša. Samo veš tisto foro - da pravi ded ima v imenu črko R. No, pri nas sem to jazuser posted image .

Meni ni nobeno ime ne vem kako grdo, pomembno je, kakšna je oseba, ki to ime nosi, ker je pač tako, da osebnost zaznamuje ime in ne ime osebnost.
Edino česar ne prenesem, so novodobna dvočrkovna imena, ker so brez zvena. Pa kakšne orto tuje popačenke ala Keti, Megi, Tami, Kevin, Dejvid, Dajana (ker so napisana v stilu piši kao što govoriš) - in ja, vse to sem že učilauser posted image  Ne prenesem namreč, da se izvirnik popačiuser posted image user posted image .

Drugače pa sem tudi sama pristašica slovanskih imen, predvsem pa izvorno slovenskih, čeprav jih je malo, pa še teh je nekaj čudnih tudi za slovensko okolje. Vsaj kar sem gledala na Heraldiki.

Živa pa je drugače tako ali tako Vivienuser posted image . In največja fora je, da je moja mama hotela dati sestri ime Vivien (ja, je gledala v Vrtincuuser posted image ) pa se je potem fotr uprl, tako, da je sedaj Cvetka.

Drugače pa so mi tako ali tako predvsem za deklice všeč imena, ki nikakor v Sloveniji ne gredo v kontekst: Nora in Mercedes pa še Aida. A si zamišljate, da bi dala v Sloveniji deklici ime MErcedes? Definitivno bi bila deležna opazk, če bo sin Audiuser posted image .

Skaana - če bi imela še eno deklico - meni je kombinacija Atena in Aida noro dobra. Čeprav meni bolj kot Aleks sede Aleksje, še najbolj pa Aslan. Meni je všeč in zaradi mene je lahko ime eskimskega izvora, če mi je všeč.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
24.9.2007 9:32:17   
Magi*
Alice, ko sem bila noseča z Zarjo, mi je bilo neznansko všeč ime Pablo - za punčko user posted image  a si lohk misliš kako so me domači gledali? sam meni je bilo res kul. pojma nimam zakaj, pojma nimam kje sem to staknila.

sicer pa poleg vse Patrikov, Paskalov, Noelov zakaj bi bilo ptoem pa Mercedes ali celo Pablo ali pa Paco čudnouser posted image  no, meni so všeč španska (pravzaprav vsa romanska) imena, samo ne bi glih svojemu otroku dala tako ime, ker pač nisem španka, niti tam ne živim.

po drugi strani pa potem spoznaš fantka z imenom Finn in je tok simpatičen in mu ime tako paše, da ne moreš kaj, kot priznati, da je zelo cort ime (na tem fantiču). tolk o čudnosti.

nisem pa vedla, da majo pravi dedi R v imenu. matr, pol mam jaz pravega deda user posted image user posted image user posted image  zdajle se skor po tleh valjam od smeha.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
24.9.2007 9:33:42   
Ayo
Alice, sem mislila, da bom zadnja vceraj in prva danes, pa si me prehitela! user posted image

Glede imen in tega o cemer si pisala -  ne vem ce poznate italijasnkega slavnega nogometasa Totti-ja. No, maja se jima je rodila user posted image , katero sta poimenovala Chanel (modna znamka). Ljudje so se ful zgrazal in korzit je zacel vic, da naslednji bosta dvojcka in jih bosta poimenovala Dolce&Gabana! user posted image  user posted image

Jah, mislim da pac vsak stars izbere ime po svojem okusu in nesmiselno se mi zdi sprasevati za mnenja ali je drugim vsec ali ne. Jaz osebno sem taka, da se ful hitro pustim pogojevat mnenju drugim, zato veckrat raje ne sprasujem in se odlocim sama tako kej najbolje zame.

No, drugace pa me je vceraj kostanj cisto zdelal in se pocutim totalno canic danes. Pa se jutri imam pri G pregled za sladkorno in moram priti ob 9h na tesce in se potem nekje do 11h baje nic, ker ti naredijo 2 testa v razmiku 1 ure... Kaj pa druge, kdaj imate kaj pregled za sladkorno?

Nekatere ste pisale tudi o bolecinah v trebuhu/zelodcu. Jaz imam ful obcutljiv zelodec in me tud skos nekaj tisci. Nam je zadnjic v materinski soli rekla, da je to normalno, zaradi maternice, ki z velikostjo pritiska na ostale organe in povzroca te nevsecnosti. PA veckrat se mi tudi zgodi, da se mi dvigne kislina, kot da bi bruhala, blekkkkk, a se se kateri to dogaja?

Kaj pa vas popek? Moj je totalno raztegnjen in se mi zdi, da se bo tudi pocasi izbocil.

Glede sluzbe - mislim, da je ElaM nekaj zadnjic sprasevala, jaz se kar hodim, 100% in mislim, da bom sigurno tudi se cel oktober, ker prakticno sem ok. Pa se tako majhen trebuscek imam, da me nic ne ovira. Ce bo vse ok, bom tudi novembra presedala v pisarni, vsaj sedaj razmisljam tako. Saj se mi ne da vec, ampak manka tako malo, da se ne obremenjujem prevec. Ker ce bi mogla bit doma, potem tudi velik drugih stvari ne bi mogla pocet, to pa no way, ker se prav fit pocutim in bi se kar letala naokoli. user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
24.9.2007 9:34:41   
lana38
Tudi jaz sem bila zgodnja, samo se danes bolj vlečem po stanovanju. Ponoči sem se zbudila in nisem nekaj časa mogla spati. Potem pa zjutraj, ko je zvonila budilka, sploh nisem reagirala in sem komaj odprla oči. Sem mislila, da bom spala, ko Blaž odide, ampak ne morem zaspati. Sem pa totalno neprespana. Komaj sem se spravila za računalnik.
Vidim, da ste kar udarile debato o imenih. Blaž in jaz navijava še vedno, da bi bil Tim. user posted image  sploh ni všeč in bi rad, da bi user posted image  bilo ime enako kot njemu.  Meni se je že celo življenje zdi butasto, da v vsej množici imen, ne najdeš drugega, kot tako kot je ime enemu od staršev. user posted image Do decembra se bomo verjetno uskladili.user posted image
s.d., če bi se ti odločila za pralne plenice pri dveh user posted image , bi bila za nagrado dobiti.user posted image
Komaj čakam, da bo popoldan in grem do G. Bom spet videla napredek user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
24.9.2007 9:41:10   
andreja2000
Hja,ta imena.No,pri nas se je tudi sukalo par imen,meni se pa nobeno ni vsedlo in smo to delo prepstili atiju,ki bo prvič očka.Je pa imel v igri tudi Klaro,samo kaj,ko pa že imamo Laro in je to res preveč podobno.No,na koncu smo pa se vsi strinjali z Evo in jaz sem se na to ime že pošteno navadila,bi mi bilo kar hudo,če bi se sedaj dragi spomnil kaj drugega user posted image

Alice joj,meni se pa zdi ta izjava tvoje znanke kar mal preveč.Pri imenih je itak vedno  tako,da se nikoli ne bo vsem dopadlo,pa obrneš ime tako ali drugače.Meni je čist vseeno,če se drugim dopade ali pa ne,mi smo ime izbrali,pa če je komu prav ali ne,otroček je vendar naš in največkrat ga bomo itak mi poklicali po imenu.
Meni osebno je Živa lepo ime,in Lara ima sošolko Živo,ki je tudi v resnici zelo živa user posted image  in tudi moja znanka ima Živo in zakaj ne bi bila Živa izvirno ime???

pralne plenice sina sem povijala v prane plenice in bilo je res ogromno dela,a pred 22 leti je to tako pač bolj ali manj bilo.Hčero pa sem povijala v enkratne pleničke.Sin je bil suh malo pred 2 letom,hčerka pa pri dveh letih.Ne vem,če imajo pleničke pri tem svojo vlogo,a brala sem,da pač mokra plenička moti user posted image  in je posledično temu prej suh.Ma ne vem no,sicer se bolj nagibam k enkratnim,morda pa bom kombinirala,no bomo še videli.user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
24.9.2007 9:43:24   
Magi*
jaz se pa resno sprašujem kako bom z mojim trebuhom zdržala v službi do 20. novembra. že zdaj je kar kriza. non stop sem na WCju, ful mi trebuh dol tišči. po drugi strani bi pa nadvse rada speljala svoje vaje do konca, ker imam sicer še več komplikacij, ker bom morala nekoga na hitro uvesti - to pa pri tem predmetu skoraj ni mogoče. ma bi najrajši uvedla e-learning in jih od doma komandiralauser posted image

ayo, moj popek je že davno izbočen. jaz sem kar fovš tistim, ki imajo manjše trbuščke. kolk je blo vse lažje. pa pravijo: "čakaj, zdaj bo šele začel rasti". o moj bog!

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
24.9.2007 9:55:26   
Raho
Jaz imam popek izbočen že kakšen mesec in pol - ful. V prvi user posted image  se mi je izbočil šele pred koncem. O tem, kolikokrat pa moram na WC, pa raje ne bom. Definitivno ene 4x na noč. Pa še križ (moj išias) me tako hudičevo boli, da se mi kegla od bolečine vsakič, ko se moram skobacati iz postelje. Izgleda pa moj trebuh sedaj ful smešno - je totalno špičast, spodaj mi pa kar malo kožeuser posted image  visi, ker se je user posted image  dvignil.

Ampak sedaj se pa že res tolažim - še 10 tednov (ma sem za celi kripl batljonuser posted image ). Še dobro, da sem vse nakupila prej, ker res ne vem, kako bi mi sedaj uspelo še touser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
24.9.2007 10:16:05   
t*e*j*k*a
Zdravo!!!

Ajtak me veseli da je s tvojim Tjašem vse ok in da veselo migauser posted image user posted image user posted image user posted image .

ElaM glede imena sva se midva tako zmenila, da če bo punčka dam jaz ime, če bo fant pa on. In če bo punčka bo Neja, če bo fant pa mogoče Mark, Marko ali pa celo Jan, no mogoče bo moj še do kakega čist kontra imena prišel. Vsekakor pa se bova dokončno skupaj odločila!!

Alice ja gradnja in obnova je nenormalno draga, midva že tri leta pačema pa sma prišla letos komaj do estrihov, je pa tud res da delava brez kreditov, tako gre še bolj počasi.
Glede težav s prehranjevanjem jaz tudi že dva dni opažam da se ne smem preveč najest. Včeri sem se ful najedla za kosilo in me je potem ful tiščalo v bušiju pa najraje bi šla bruhat!!!

V sredo imam pregled in sem v soboto stopla na vago in je pokazala 2kg več kot v petekuser posted image .  Pa tok lepo sem cel mesec držala zdej pa kr v enem dnevu gor, pa sploh nism nč kaj bolj jedla al pa kaj, nimam pojma.

Skaana pr nas je ena Živa Groza, sam res ne morš take kombinacije zbrat!!!

Aja od kod pa to da majo pravi dedi v imenu črko R??? To pomeni da mam jaz tud pravega dedauser posted image user posted image user posted image user posted image !

Ayo meni pregleda za sladkorno ni nobeden omenil tako da ne vem če ga bom sploh mela. PA sej se ga ne veselimuser posted image !! JA men se dvigne kot da bi bruhala in pol mam še pol ure okus po bruhecu in potem to zgine pa pride nov!!V glavnem bljek je vse skupi.
Popek mam že ful dolgo vn porinjen, no ne glih vn ampak včasih niti nisem vidla kr je bil ful notr, zdej ga pa takoj vidim kr je čist pri vrhu.

No zdej sem šla mal po vrsti brat kr ste včeri res ful napisale in sem kr vmes mal pisala , kr nakoncu itak vse pozabim.

Se še oglasim, zdej grem likat, že cel tedn ni noben likal, mislim, da na mene čakajouser posted image .

Čao

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
24.9.2007 12:00:40   
Kim80
Da se še jaz oglasim po brzečem vikendu. Se mi zdi, da sva z mojim cel vikend samo okoli skakala in je minil kot keks. V soboto sem bila spet na trgatvi v Prlekiji, v nedeljo pa na krstu na Koroškem. Smo rstili enega luštkanega user posted image , po imenu Jošt.
Ko je ravno tekla debata o imenih: Pri nas so rekli, da bo user posted image , pa sva se z dragim po dolgih razmišljanjih zedinila na ime Lara. Sama sem hotela imeti Lariso, pa je moj rekel, da dajejo pri njih tako kravam imeuser posted image  Jaz sicer še nisem slišala, da bi bilo kravam tako ime, prej kaka Lisa. No, pa sva sedaj pristala na Lari, čeprav poznam eno psičko s takim imenom. Ja kaj pa naj, če nosijo živali človeška imenauser posted image  Če pa bi bil user posted image , pa bi mu bilo ime Aleks.

Drugače pa se tudi jaz včasih jezim na mojega, ko ima toliko dela, časa zame pa ne. Živiva v Mariboru, tu pa jaz nimam ravno kakih kolegic pa mi je pogosto dolgčas. Človek rabi družbo za ženski 'čvek' občasno, a ne. Saj grem včasih sama na sprehod, samo meni je lepše v dvoje.

Glede plenic pa sem se že zdavnaj odločila za Pampers, saj se mi že zdaj včasih ne ljubi non-stop prat in likat in čistit, da bi mela pa še plenice zraven pa ne vem, kako bi to šlo.

LP! 

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
24.9.2007 13:49:20   
ajtak
Dober dan,
danes sem med poznimi ker sem se kar v postelji in sem se komaj privlekla do rac.... Sem se zbudila z groznim "grlobolom", zamasenim nosom in srbecimi usesi. Tako, da sem sedaj na caju in TV user posted image . Sem klicala zdravnico pa pravi, da ce ni vrocine naj nikar tja ne hodim, baje full virusi razsajajo.
To je zaenkrat vse od mene, imejte se fajn!

P.S.: Tjas pa veselo miga...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
24.9.2007 14:52:51   
soncek.djukelica
zdravo,

tudi jaz sem pridirkala user posted image  naokoli! Zunaj je tako lepo vreme, megla se je dvignila in sem bila že na sprehodu!Nevem, če ne bom šla mal odremat user posted image , sem kar nekam utrujena user posted image !

Ayo, morda si spoznala Vincija,če si bila kdaj v Avstraliji! Je pa žal že med pokojnimi!user posted image
Magi, upam da najdete primerno ime do decembra!user posted image

Lana, nam so v materinski šoli povedali določena imena,ki so sedaj izredno pogosto v rabi, in med njimi je tudi Tim; so priporočili,da starši razmislijo o kakšnem drugem imenu!Glede planic imaš pa prav, jaz bi jih mogla kar đaba dobit!user posted image  Upam,da boš fajn uredila pri zdravniku!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
24.9.2007 16:09:06   
DANVARI
Ej, Danvari, še nekaj, a se ti spomniš, oče se more potem v parih dneh po porodu še enkrat zglasiti na CSD-ju pri tej gospe, kjer se rihta očetovstvo, a ne? Jest sem že čist vse pozabila, pa je komaj dobro leto od takrat, ko smo to urejali.

madona ste čveke, vas komaj dohajam user posted image user posted image user posted image ElaM, kokr se jaz spomnim, mu potem ni bilo treba več hodit tja, ker so se uskladili med sabo potem: matičarka, ki je prišla v porodnišnico (oz nekdo iz matičlnega) in CSD.

A so se vaši že obrnili na glavo? Tinkara vem, da je bila že od 6-ega meseca prav obrnjena in je res brcala v prepono, ta drugi pikec, pa brca na zelo različnih lokacijah. Imam včasih občutek, da je v trebuhu prečno, ker ga mi razteguje v levo in desno. No, upam da se bo zakampiral, tako kot je prav in to čimprej.

ja v petek na pregledu je rekla da je že z glavo dol, ampak da se načeloma lahko še obrača, je bila pri prejšnjem pregledu počez (me je lepo enakomerno v obe ledvički suvala user posted image ) Super bi bilo če bi tako ostala ker tavelka se je obrnila čist na koncu in sem se skoraj zrušila, tak obrat je bil. Sem mislila da mi bo vse organe zmešala.

A imate ostale imena že zbrana? Loncica sem videla, da pričakuje Timoteja, Alice Irajo živo, Andreja Evo, ajtak Tjaša, ostale pa niste nič pisale o tem. A bodo imena skrivnost, a blodite v temi, tako kot midva.

Midva imava že izbrano in bo spet na A. Ga pa drživa zase do poroda, tako kot pri prvi, da jo predstavimo takrat. Drugače sva pa imela že Nežo v igri pa meni ni čist potegnil, no potem se je pa v žlahti lih rodila, pa sva se odločila da ne bo. ElaM, navijam za Manco, bi jo imela tud jaz pa je spet v žlahti - je kriza imet veliko žlahto! user posted image

Mi bomo imeli pa strelko, če pa pohiti pa škorpionko. Bi mi bila ljubša strelka, če sem čisto iskrena. Sem v ascendentu strelec, pa se mi zdi da so to taki iskrivi ljudje user posted image Za škorpione pa niti ne vem, mamo pa še dva rakca doma, pa nočem da se špikajo user posted image user posted image user posted image

A veste za kakšen kostanjev piknik? Meni se ful gre pa letos nikjer nič ne kaže user posted image

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
24.9.2007 16:47:23   
lana38
Moj user posted image  lepo napreduje. Zdaj je pa res že pravi "komad". To je tako, ko ga cel mesec ne vidim, potem se mi zdi pa velika razlika. G je rekel, da še mesec dni zdrživa in lahko grem tudi rodit, če bo sila. Ni pa videt, da bi bilo karkoli narobe ali bi nakzovalo prezgodnji porod. Naseldnji pregled imam spet 22.10.
LP

lana38

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
24.9.2007 18:09:32   
Raho
Me veseli, da je vse OK, Lana.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
24.9.2007 18:25:04   
loncica
Čav punce!

Najprej, a ste videle, da je naša bivša decembrka Kodrana spet noseča. Še tukaj ji še enkrat iskreno čestitam.

Jaz se samo na hitro javim. Vidim, da debatirate o imenih. Alice, jaz se strinjam s tabo. Meni so skoraj vsa imena lepa. Tudi vsa, ki ste jih tukaj napisale so lepa.

Včeraj me je nekaj glavobol mučil, ampak sem danes ok. Od obiskov na wc, pa ne bi. Zdajle sem šla 3krat v eni uri. Ponoči pa nekako dvakrat na nočuser posted image .

Zdaj grem pa mal pospravit, ker me cel dan ni bilo doma.

Lp

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
24.9.2007 21:01:36   
Vrtnica79
Čao!

Ko se že pogovarjate o imenih naj povem da še jaz nimam pojma kakšno ime izbrati! Smo se odločili da za user posted image  izbirama midve z hčerkico, za user posted image  pa izbira user posted image . No, ker naj bi bilauser posted image  se mora user posted image  potrudit in izbrati pravo ime. Pa pravi da morda nekaj na L, ker je že prva Lataša. Tudi za njo je izbral on ime, pa mi je bilo na začetku ful čudno. Zdaj pa sem kar vesela tega imena, saj ga nima nobena druga punčka. Je pa res, da morem včasih dvakrat povedat da je prva črka L in ne N!

No, Lataša bi pa takoj user posted image  dala ime Rebeka ali Domen- ker je nora na R. Dremelj in D. Kumra! Meni pa ime Rebeka nekako ni preveč všeč . Če bi pa slučajno bil fantek bi pa bil Domen.

Pa saj še imamo nekaj časa, si bomo že nekaj izmislili!

Plenice pa absolutno tiste za enkratno uporabo. Že tako bo dosti drugih stvari za prat; si res ne želim biti pol celi danuser posted image user posted image ! Bom raje tisti čas preživela z user posted image .

Joj, meni pa delate take lušte z pečenimi kostanji! Sem včeraj jedla kuhane pa ni istouser posted image . Si bom mogoče jutri šla po pečene na štant, samo ne vem če so že dobriuser posted image

Meni se  trebušček kar lepo pozna, je zdaj ravno pravšnji ko še mi ga ni čisto napihnilo. Popek mi je samo raztegnilo, se pa počast boči nazven( samo na zgornji strani).

Uživajte še te lepe jesenske dni na sončku, ker se nam zgleda spet približujejo nevihte. Upam da bo vsaj december miren in suh tako kod lani!

Prijetno noč vam želimuser posted image ...............

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
24.9.2007 22:00:44   
Mat3ja22
LP
Imam eno vprašanje, če mi bo mogoče katera lahko pomagala. v Arielu sem videla en voziček po ugodni ceni, s torbo in zimsko vrečo,... ( najprej namenjen dojenčku, potem pa se naredi v športni voziček) Zmotil pa me je en podatek in sicer, da je do maksimalne teže otroka 13 kg. je to normalno al se samo meni zdi malo malo. ker nebi rada potem pri kakem 1,5 starosti kupovala še en voziček, ampak bi rada kupila takega ,ki je funkcionalen in ga lahko uporabljam dokler otrok praktično nebo več hotel sedeti v vozičku in ga ne bo treba povsod nosit na rokah. kaj pravite ve, ima katera kakšne izkušnje s tem.

hvala za odgovore, pa lep večer še naprej.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
24.9.2007 22:12:06   
lorch
No, Alice tisti komentar o neizvirnosti imena Živa i ne smeš niti slučajno gnat k srcu. Men je to ful lepo ime. Ko skombiniraš z Irajo je pa celo zelooo izvirno, tako da lahko take neprimerne komentarje kar pozabiš.
Veliko lepih imen ste naštele, ampak mi imamo iz dneva v dan večje težave z imeni za fantka, zato sem prepričana, da bo fant. Če bo punčka bo Tjaša, če bo fant bo pa zgleda kr brez imena, ker se nikakor ne moremo dogovorit.
Js osebno sem za Jureta.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
25.9.2007 7:45:39   
lana38
Mat3ja22, če ti bo kaj pomagalo, moj Blaž je imel 13 kg, ko je bil star leto in pol. Ampak takrat sigurno ne boš več uporabljala tega istega vozička. Takrat je primernejši tisti, ki je samo za sedeti, ki se v dežnik zloži in je tudi dosti manjši. Vsaj jaz sem pri enem letu prešla na tisti manjši voziček, ker je dosti lažji in tudi če kam greš, zložen zavzame manj prostora v avtomobilu. Potem ti pa ostane več, za drugo prtljago, igrač ipd. sploh, ko greš na dopust za par dni. Pri enem letu moraš kar nekaj igrač že tovoriti s sabo, drugače se otrok prehitro vsega naveliča in mu ni zanimivo. Mi smo ponavadi imeli več igrač, kot jaz prtljage.user posted image  Igrače za pesek, čolniček za v vodo (spuščen seveda), igrače za deževne dni. To se pa kar nabere. Pa še za 14 dni gremo vedno na morje.
Uh, sem se kar razpisala.
Sem zgodnja danes, ker sem že bila pri osebnem zdravniku za podaljšanje bolniške. Spet bom cel dan zaspana.
LP

lana38

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
25.9.2007 7:58:50   
Magi*
hojla!

komaj sem moja dva spakirala od doma. uf, skoz bolj naporno mi je s tem trebuhom za tamalo skakat in se pregovarjat z njo. zdajle se še jaz zrihtam in šibam v službo. danes bom šla malo kasneje.

včeraj smo šli v BC pogledat koške in zibke in smo naročili zibko od lip poljčane, pa Zaki je dobila nov avtosedež. sedaj rabimo samo še enega za v drugi avto. kar drag špas so tile otroci user posted image

danes bo menda še lep dan, popoldne imamo roditeljski sestanek, naš prvi. pa prvi oktober se približuje, jaz pa še sploh ne vem točno kakšne vaje naj bi imela letosuser posted image  pa skoz bolj, ko se mi zdi, da se približujemo decembru, skoz bolj počasi mi grejo dnevi.

imejte se lepo, letim jaz....

PS: vozički: mi smo našo tamalo tam nekje do 1,5 leta vozili not, pol pa itak ni več hotla. je pa ful odvisno od otroka. sicer pa, mat3ja22, pobrskaj si malo po netu, saj so gotovo kake specifikacije zraven pri opisu vozičkov. tile kombinirani bi morali trajati tja do 3. let.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
25.9.2007 8:42:04   
Foxina
ojla

a mogoče ktera ve, kje se dobijo modrčki z E košarcami...po možnosti, da majo tudi kost, pa mal podloge, ne samo blago?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
25.9.2007 8:48:55   
ajtak
user posted image  Dobro jutro, pa ste res zgodnje...
Moje zdravje je se kar tako, tako. Celo noc sem se zbujala in hodila na wc- verjetno je kriv caj od vceraj. danes pa sem se kar v postelji, razen izjem ko sem na wc-ju, ne samo, da hodim lulat... zaradi ogromnih kolicin tekocin se je utekocinilo se vse ostalo user posted image .

Vsem zelim en lep dan, iskoristite ga, ce ga lahko- jutri bo baje spet dez.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
25.9.2007 10:34:42   
Skaana
user posted image

Ajtak, ubožica user posted image . Da bi čimprej ozdravela. Jaz se spomnim pri Ateni, ko sem bila v osmem mesecu user posted image , sem dobila hud prehlad in sem tako zelo kašljala, da sem mislila, da mi bo user posted image  ven pobegnila. Potem mi je zdravnica predpisala Hiconcil, vendar je kašelj ostal - no v blažji obliki, prav do poroda user posted image . Če se mi to zdaj zgodi, pa je zelo nevarno, da mi popokajo šivi od cerklaže in se sproži porod user posted image .
Koooommmmaaaajjjj čakam na 34 teden user posted image , ko bo mali pikec že dovolj razvit, da se lahko rodi brez posledic...

Foxina, jaz sem si večji moderc kupila v Modiani, kjer prodajajo Liscine. Kar prodajalko vprašaj. Vendar ne priporočajo takega s kostjo, ker je nevarnost, da ti  kost preveč pritiska na prsi. Imajo ene izredno dobre (so pakirani v škatli), z močnimi naramnicami in podložene, tako da če meni drži gor (do pred kratkim sem imela prsi večje kot trebuh user posted image user posted image ), bi moralo tebi tudi.

Magi*, kapo dol, da ti tole znese. Jaz se tudi buckam z Ateno vsako jutro in ker ne smem tekat za njo, ne smem dvigovat... traja celo večnost, da mi jo uspe zrihtat...
Glede avtosedežev je pa res kriza. Pred nekaj dnevi je bil ravno Maxi Cosi II v dnevni akciji na BC (vendar le črn), če bi vedela, ti bi sporočila. Mi imamo enega novega, tistega za rezervo pa smo dobili od sestre.

Lana38, pa pojdi malce podremat. Men je ful kriza, če se ne naspim ponoči, ker podnevi zelo težko zaspim...

Lorch, če vama je všeč Tjaša, potem bi pa user posted image  lahko bil Tjaš user posted image .

Mat3ja22, naša se je v vozičku hotla vozit le do dobrega leta. Potem pa obvezno peš. Ja, in potem je izredno praktična t.i. marela (voziček, ki se zloži na malo, je bolj lahek...). Tako da ti kar ta voziček kupi brez skrbi. Ja, pa naša pika ima še zdaj pri dveh in pol le 12kg in pol user posted image . Tako da bi se z vašim še lahko vozila user posted image .

Vrtnica79, mi smo tud pekli kostanj v nedeljo user posted image . Joj, smo tečke, kajne? Ti kar pojdi in si ga kupi, saj tisti so po navadi izredno dobri... Naši domači niso bili tak.

Popek - jaz ga v bistvu sploh nimam, je čist razvlečenuser posted image . Nimam pa nobene bulice v njem, da bi se izbočila.

Lončica - hvala za podatek o Kodrani - tako sem vesela zanjo user posted image user posted image . Obiski WC-ja? Jaz zdaj je že res zoprno, ker že imam spodnjo majčko in vse navlečeno na sebi...

Danvari, user posted image  in škorpijon se načeloma razume, tako da ne boš preveč žalostna, če pika pohiti... Mi imamo tud ogroooommmmnnnooo žlahto. Tak da nam tud imena pobirajo. Npr. Nike za user posted image  user posted image .
Imana na A so pa itak zakon user posted image .

Kim80, ti kar povej svojmu, da je Larisa bolj izvorno, Lara je le izpeljanka... In jaz sem doma na podeželju pa še v življenju nisem slišala za kravo Larisouser posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......