|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
25.9.2007 10:42:29   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

...Kim80, ti kar povej svojmu, da je Larisa bolj izvorno, Lara je le izpeljanka... In jaz sem doma na podeželju pa še v življenju nisem slišala za kravo Larisouser posted image .

Ups, prehitro stisnila pošlji...

Tejka, zdaj se boš pač redila... Oz. tvoj user posted image  se bo in tu ni kaj pomagat user posted image . Ne vpraši, kako jaz "brstim", še mal pa bom širša kot daljša, pa se čist nič ne hecam user posted image .

Alice, v bistvu Aslan nikoli ni bil opcija. Čeprav mi čist fino zveni. Zakaj pa se ti zdi, da bi Aida pasala zraven Atene? Kako se vam pa zdi Aria(d)na? Ali pa Tiana?

Ovkidovki, grem zdaj malo mojega mrzlega nečaka polupčkat - en mesec je star user posted image . Ve pa se sončkajte, kolikor se da.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
25.9.2007 11:07:32   
pikica*
Dobro jutro punce!

Pa se še jaz po odlgem času oglašam. Morje je mimo (čisto prehitro...smo res uživali v fantastičnem vremenu in jutranjih kavicah na terasi in nabrali celo nekaj morske barveuser posted image ), jaz pa še vedno na bolniški. Že ves čas po dopustu samo okoli dohtarjev letamuser posted image . Zdaj sem fasala bolniško do porodniške in sem tudi uradno postala hausfrauuser posted image . Tako trenutno kuham joto, pospravljam in seveda čim več počivam. Kaj čmo.

No, vmes sem bila na glukoznem testu. Najprej 50g, na katerem so bili rezultati na meji, zato sem morala še na 100g. In preživela. Smo bile pa tam same decembrke. A je bila tudi katera od vas (včeraj dopoldne na poliklniki)? No, na tem testu so bili rezultati dobri, zato se še vedno lahko filam s čokoladouser posted image .

Za nazaj vas nisem brala, ker je materiala čisto preveč. Sem pa videla, da debatirate o imenih. Mi smo kar se tega tiče bolj izgubljeni, je pa zaenkrat v igri ime Jonas. nekateri se ob njem zgražajo, nama pa je všeč in kolikor naju poznam, ne bova več veliko iskala novih variant.

No, toliko od mene. Uživajte!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
25.9.2007 11:11:17   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

Lorch, če vama je všeč Tjaša, potem bi pa user posted image  lahko bil Tjaš user posted image .

Tako kot nas soncek user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
25.9.2007 11:31:37   
ElaM
Punce, živjo.
Javljam se iz bolniške, ja spet sem doma in tokrat do konca, ker imam zapovedano počivanje.
Včerej me je tako zvilo, da sem bila že na robu joka, da grem rodit, nisem mogla ne stat, ne hodit, ne sedet, samo ležala sem. Že iz službe sem komaj pripeljala, potem me je pa moj peljal do G, Mv je sicer še dovolj dolg se je pa v 14 dneh skrajšal 0,5 cm in zopet imam bakterije v urinu, tako, da sem dobila antibiotike, ker je rekla G, da je možno, da tale izcedek, ki me spremlja že od vsega začetka, povzroča nevšečnosti. Glede na to, da je od prve nosečnosti komaj 15 mesecev imam hudo zrahljane maternične vezi in to zna hudo bolet do konca. Včerej mi je tudi noro otrdeval trebuh, danes res počivam in je mnogo bolje. Sem se pa res hudo prestrašila, ker v 28t rodit, bi pa res bilo prekmalu. No, napisala mi je tudi napotnico za v porodnišnico, če se bo ponovilo, da naj grem po injekcije za razvoj pljučk. Upam, da se ne bo. Sem jamrala, kako je bilo prvič hudo, ko sem bila toliko čez rok, ampak zdaj pa takoj podpišem, da bi dočakala PDP.
Dovolj jamranja.user posted image
danvari, živjo, se že dolgo nisi oglasila.user posted image
Čestitke Kodrani za novi črtici.user posted image

Punce lepo bodite, grem nazaj počivat.

:)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
25.9.2007 12:00:05   
lana38
ElaM, glej da boš počivala!user posted image user posted image user posted image
Zdaj ni več daleč do decembra.user posted image

Prav zaspana sem, pa tudi jaz podnevi ne morem zaspati. Pol sem pa cel dan zanič.
LP

lana38

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
25.9.2007 13:17:43   
Foxina
Skaana hvala...bom šla pogledat...so mi namreč vsi modrci spet premajhni ratali...

drugače pa...a je še ktera kr naprej lačna? jst sem sploh ne morm najest user posted image sploh, ko pa pridem iz sprehoda....se komi brzdam...pa še dans je neki tko zmatran dan...se mi nč ne da...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
25.9.2007 14:02:35   
DANVARI
ja Foxina jest mam tud Cheek od Lisce iz Modiane, pa kr lepo stoji (so jih imeli nekaj v akciji tja nazaj)

Oj ElaM jaz mam pa tisti pas za zrahljane vezi in mi ful pomaga, če grem kam na daljši sprehod!user posted image Midve sva mal hitr zaštartali pa se ni imel časa vsa nazaj zategnit user posted image user posted image user posted image Ti kar počivaj in uživaj dokler lahko, potem bomo pa ko opice enega pod vsako roko nosile user posted image user posted image user posted image
Mene pa križ daje user posted image Me je včeraj takoooo uščipnilo, da sem mislila da bom obležala. Sem se kipala ven iz beanbaga in sem se samo prevalila na tla kot hlod in obležala na tepihu. Mam že od prej en vozel v križu, ga je ful čutit. Ampak mi je po porodu zgleda tamala tako lepo vse raztenila, da ga zlepa ni bilo nazaj user posted image No zdej mi pa spet preglavice dela user posted image

Joj a se vam tud dogaja. da se zatipkate. Jaz zadnje čase tako črke mešam pri tipkanju, da bohnedaj da nebi šla še enkrat prebrat, večina mojih postov ima pa na kocu "sporočilo je popravil DANVARI...." ker, ko preberem se kar zgrozim... o slovnici pa itak nebi, no pa saj je bolj sproščen forum user posted image

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
25.9.2007 14:14:53   
soncek.djukelica
ojla,

spet ste bile pridne!user posted image
Ugotovila sem, zakaj me skeli pod dojkami! Danes smo imeli fizioterapevtko v materinski šoli,in sem jo vprašala!Je rekla,da zato,ker se držim naprej in potem dojke pritiskajo ob trebuh! Sicer to ni nič hudega, naj imam medenico vzravnano in naj se vzravnano držim! Ah, sej to itak sam veš, sam očitno rabiš,da ti še kdo drug pove!user posted image

Pikica, dobrodošla nazaj!user posted image
Lana, čestitke za dobro opravljen pregled in čestitke tvoji user posted image !user posted image
Tudi jaz sem danes imela UZ,ki je pokazal vse krasno! Še vedno je plod A glavično, plod B pa prečno! MV se mi je celo izboljšal, sem iz 26 mm prišla na 28 mm! Naslednji UZ je ponovno čez 4 tedne! Se moram še naprej merkat,da ne bom šla prehitro v Rim! Vsaj do 35 tedna si želim da preguram!

Kodrani tudi iskrene čestitke za user posted image !user posted image  

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
25.9.2007 15:52:55   
Raho
Ojla punce!

ElaM - šit je to... Lepo počivaj, enako kot jaz.

Jaz sem pa danes morala na ponovljeni (ta dolgi OGTT), ker so prejšnjič bili rezultati slabi in sem danes dobila rezultate od tadolgega in imam sladkorno (nosečniško). Me je tako prizadelo, ker tega pa res nisem pričakovala.

Punce, držite se. Kasneje ko bom pri volji, napišem kaj več.user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
25.9.2007 16:15:56   
lana38
Aliceuser posted image , to je pa res zoprno, da imaš zdaj še sladkorno. A je enaka dieta kot pri navadni sladkorni? Kaj boš pa sploh jedla? Finta je v tem, da se ne izogibaš samo sladkarijam, ampak tudi belemu kruhu npr. Ne vem, ravno čemu vse še se moraš izogibati, ker nisem rabila te diete in upam, da je nikoli ne bom. Je pa res groza, da te v tej user posted image  vse živo napada.
LP

lana38

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
25.9.2007 16:56:21   
soncek.djukelica
Alice, tole je pa res šit! user posted image   Upam,da bo vse v redu!
Lana, a opažaš, da se nama v zadnjem času pridružujejo vedno več nosečk,ki so na bolniški! Punce, upam,da bo z vami in vašimi user posted image  vse v redu!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
25.9.2007 18:06:57   
lana38
s.d., vidim, da nas je vedno več, ja. Tudi jaz upam, da bo vse OK z user posted image  in user posted image .user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2612
25.9.2007 18:45:38   
Raho
Tudi jaz upam, da bo z našimi user posted image  in z nami vse OK. Samo še 5 tednov moramo zdržati (potem bo že bolje). Danes esm zvedela, da sta 2 moji znanki rodili (obe sta imeli rok decembra, za mano) in me je še dodatno stisnilo.

No, pa še ena pozitivna stvar. Dane sem kupila tako dobro volno za stvari za naše user posted image  - noro zgleda. Sem morala malo naplesti, da vidim, kako izgleda in sem čisto hin od navdušenja. Morda je malo preveč kosmata, ampak to bom uredila - saj veste, kako se naredi, da dlake ne odpadajo, ne? Ko operete zadevo, jo date v zmrzovalnik.user posted image  In potem celo moher ne spušča dlak.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
25.9.2007 19:15:44   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: Alice in WL

Tudi jaz upam, da bo z našimi user posted image  in z nami vse OK. Samo še 5 tednov moramo zdržati (potem bo že bolje). Danes esm zvedela, da sta 2 moji znanki rodili (obe sta imeli rok decembra, za mano) in me je še dodatno stisnilo.

Ojej, a pa sta user posted image  ok?
Mene je včerej močno stisnilo, res sem bila panična. Danes je mnogo bolje, ker res počivam. Mi je pa zelo hudo, ker ne morem dvigovat tinkare, pa skoz sili k meni, steguje rokice in govori mam, mam. Včerej zvečer sem se kar razjokala.
Danes sem govorila s sestrično, ki je babica v Lj in je rekla, do 33. tedna, se res pazi, potem pa delaj kar hočeš. Potem so pljuča otroka dozorela in ni več panike.

Alice, koliko cukra so ti pa namerili? Ko ima user posted image  mlade, jih ima res na kupu. Mene so prvič matrali s temi testi, prvi je bil čisto previsok 8,6 cukra, drugi je pa potem bil v mejah normale.

Danvari, jaz si bom zdaj tudi nabavila nosečniški pas za te moje razpotegnjene vezi. Samo bova res, ko opici, z mladičkoma pod pazduho.user posted image

Lepo se imejte.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
25.9.2007 19:35:00   
Raho
Imela sem 9,7 cukra. Preveč, občutno preveč.

Ja, za sedaj je z user posted image  vse OK. Ampak sta obe rojeni v 27. tednu. To pa veš, da je kritično. In ena je bila ful drobcena - 670 gramov

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
25.9.2007 19:44:07   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: Alice in WL

Imela sem 9,7 cukra. Preveč, občutno preveč.

Ja, za sedaj je z user posted image  vse OK. Ampak sta obe rojeni v 27. tednu. To pa veš, da je kritično. In ena je bila ful drobcena - 670 gramov

A je v mejah normale do 8.7 ali nekaj takega pri drugem odvzemu? A so ti prvič tudi delali ta test, ker je bil Črto tako velik?
Po sestričinih besedah je 27.t ravno na meji, kar je pa manj je pa zelo kritično.
Mah, kako se lahko hitro obrne, skoz sem javkala, da bom čez rok, zdaj pa taka panika, tolaži me to, da je MV še kar dolg za te tedne. Čeprav včerej, ko mi je rekla, da mi bo napisla napotnico za porodnišnico, sem kar prebledela, 1000 misli mi je šlo po glavi. potem mi je razložila, da zgolj, za injekcije. Ah, saj bo.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
25.9.2007 19:45:18   
Magi*
pa kaj je zdaj to? čisto vse ste mi ušle na bolniško? Alice, a zdaj pa še cuker? majku mu, a je sploh kaj takega, kar nimaš?

držte se punce, vsaj do 33t kot pravi ElaM! BTW ElaM, katera babica pa je tvoja sestrična? da bom mal pripravljena user posted image  

no, jaz sem dala službo čez, šla po tamalo in jo pustila z babico v parku, šla na roditeljski... nič novega, vse OK. pridem nazaj, sta bili babi in Zaki v popolni histerijiuser posted image  je še meni film poču. no, končno smo babico napotili domov in sva se z Zaki komaj pomirili. polna luna bo. ziher je to. no, do zdaj sva z Zaki po stanovanju pospravljali, enkrat mi je trebuh otrdel in sem se malo sesedla. zdaj pa je že mož doma in jo kopa. mene bo tale tempo fentau, čist zares. in vožnja v KR in nazaj mi tudi ne dene dobro. pa reflekse, se mi zdi, da imam že ko kaka stara nonica.

tako je to pri nas. DANVARI, zdaj grem pa še jaz ta nosečniški pas gledat, ker imam občutek, da že s stegni trebuh brcam, ko hodim. upam, da res kaj pomaga.

držte se. še mal pa bomo v ciljni ravnini!

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
25.9.2007 19:51:56   
Raho
Ela, v mejah normale je do 5,5. In pri Črtoju sems e nonstop gibala na meji ali malo višje. Prejšnjič sem na navadnem OGTT imela 8,3, danes pa me je skoraj kap, ko sem videla, da je po 1 uri bil cuker 12,6 in potem mi je v 4. urah padel na 9,7, kar je občutno premalo.

Jah, kaj čemo, grem pa še na dieto. Škodilo mi ne bouser posted image .

Ja, Magi, se vidi, da bo polna luna. Črto je danes nemogoč - uspelo mu je celo, da me je brcnil v trebuh (sicer v spanju), da ne rečem, da je stari čisto out. Pa tudi na temi, ki sem jo odprla, si videla, da bo polna lunauser posted image .

Ja, res je 27. teden na meji, ampak je user posted image  za 27. teden izjmeno mičkena. Sicer pa tudi druga ni kaj jaz vem kako velika (820 gramov). No, upam, da se bosta obe izvlekli.

Živa pa je danes ful mirna - se vidi, da sem jaz doživela s tem cukrom šok. Še sreča, da imam AS in se takoj pomirim.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
25.9.2007 20:10:48   
ElaM
Alice sem šla prav gledat moj lanski test, 1. 4,3, 2. 8,5, 3.6,9, 4. 6,2
Ma, kriza je to, jaz sem lani celo paniko zagnala, čuvaj se, čimmanj stresa in cukra. No, saj to itak že veš. A si dobila dieto?

Magi*, ne smem reklame delat za mojo sestrično, da ne bo decembra preveč zasedena.user posted image  Je pa ena boljših, tud na RR-jevi lestvici babic, visoko kotira.user posted image  Ma, saj je res super in tudi zaradi nje mene veliko manj skrbi vse skupaj, kot bi me sicer. In vedno najde prave besede, da me pomiri, ker ko mene panika, je res obup.user posted image
Magi*, midve imava rok skupaj, mogoče se srečava v Lj?

Tinkara je pa danes pridna, jo luna še nič ne trka, je pa moj ves tečen, tako da bo nekaj na tem.user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
25.9.2007 20:23:45   
Magi*
ElaM, saj jaz sem bila itak zelo zadovoljna z osebjem v LJ porodnišnici prvič in sem prepričana, da drugič ne bo nič drugače. sam upam, da se bo moj telo tokrat odločilo sodelovati in ne krvaveti kot za stavo. mogoče bova pa res skupaj, bi blo finouser posted image

Alice, danes je res en čuden dan. vsi po vrsti so našpičeni user posted image

da zamenjam temo: danes sem dobila super idejo od moje sosede. ko je po 10. dneh videla moj trebuh, se je skoraj polulala od smeha. je rekla, da je pa zdaj čisto prava fuzbalka. evo, si grem eno žogo na majico narisat. ker tiste "pridem decembra" si ne upam oblečt, ker pol je šele štala. me vsi pomilujejo. aja, obseg čez mojo fuzbalko je pa 105cm. o moj bog.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
25.9.2007 20:36:50   
soncek.djukelica
čer,

Magi, ElaM tudi jaz mislim rodit v Lj! Ko sem šla danes na UZ, sem srečala eno kolegico, ki je nisem videla cca 10 let, že v srajčki!
Ko pa sem odhajala ven, pa nabašem še na punco,ki je nosila trojčke in pravi,da je že rodila, brez CR, kar so ji napovedal, ampak kar naravno! Je rekla, da so vsi trije bile zunaj v razmaku 6 minut!user posted image  In otročki so pravi borci, sicer bodo še kar nekaj časa na intenzivi,ampak se borijo! user posted image  Kako lepo je to čuti!
Mislim pa,da je punca rodila v 28, morda 29 teden!
Ko že govorite o polni luni, res je čudovita, sem jo mal prej opazovala!user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
25.9.2007 20:42:57   
loncica
Čav punce!

Jaz sem šele zdaj domov prišla. Smo pripravljali drva za zimo, da nas z user posted image  ne bo zeblo. No jaz sem samo svetila zraven, ampak sem bila vsaj cel dan na svežem zraku.

ElaM, sem se kar prestrašila, ko sem prebrala, kaj se ti je dogajalo. Saj bo vse ok, mora bit. Samo lepo počivaj.

Alice, zdaj pa še sladkorna. Upam, da ne bo dieta prehuda.

Magi in ElaM - me imamo rok precej skupaj in Nana22 tudi. Pa vse bomo v Lj rodile. Moeda se pa res še srečamo. Bi blo prav fajn.

Glede šole za starše, a gre katera v KR? Men so v Škofji Loki rekli, da majo že vse zasedeno. Mi je šlo kar na jok. Tolk da vidite kolk je treba, da se me spravi v jok te dni.user posted image

Lp

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
25.9.2007 20:52:07   
Skaana
ElaM in Alice user posted image user posted image user posted image user posted image . Saj bo, malce so bomo tolažle, in bo... Je pa res, da gre kar hitro proti cilju, kajne? Jaz bom v četrtek že 30t noseča user posted image . Torej potem le še tri tedne zame, kot pravite user posted image .

Alice, moj ati ima hudo sladkorno, mene pa sploh niso dal na glukozni testuser posted image . Ne prvič, ne zdaj. Je pa res, da se mi včasih sladko kar samo zagabi... Pa tudi redim se nenormalno user posted image . Kaj boš torej morala črtati iz jedilnika?

Moram it Ateno zrihtat za spat. Pridem nazaj...

Mami, kdaj bo spet včasih?

Neposredna povezava do sporočila: 2623
25.9.2007 21:07:37   
ajtak
Samo na hitro vam povem, da sem ze velikooo boljse! Me je moj dobesedno zvlekel iz postelje s povabilom na kosilo v mehisko restavracijo, pa sem sla user posted image . No in dejansko se bolje pocutim, sam da sem mal zacela migat je boljs. In ko sva bila ze v sparu sva mal pogledala v H&M (sam tam moram bit sama- je bil kr zivcen po 5-ih minutah) in Ariela. Tam sva pa spet zapravljala, flaske pa dekica pa brisacka pa rjuhica in je bilo spet 40Eur.
Neverjetno kako balzamicno shooopinh deluje name in na moje zdravje user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
25.9.2007 22:32:19   
Ayo
Dober vecer se z moje strani!

Danes sem imela pa ful guzvo cez cel dan!! Bila prakticno celo dopoldne pri G (tudi jaz) za odvzem krvi za sladkorno. In zdej ko berem vase poste, sem cist zmesana, ker jaz rezultatov se nimam. A to je kar takoj al kako? Mah, ce bo kej kriticno, me itak poklicejo.
Alice, tebe pa res vse doleti v tej user posted image . user posted image  Sedaj se cuvaj grozdja, banan, spagetov/makaronov, kruha, krompirja. Tukaj notri se skriva sladkor, tako mi je rekla sestra danes. Bo pa to itak izginilo takoj po porodu.

ElaM, tudi tebi ni prizaneseno zdravje, ti user posted image ! user posted image   Lepo pocivaj in bodi pridna! user posted image

Ja pa res se mi zdi, sem tudi sama ugotavljala, da sva z Magi* edini se k delava. Jaz moram kar potrkat, se dobro drziva z user posted image . user posted image  kar ne morem si predstavljat, da bi morala ostati doma, v postelji. Imam poleg sluzbe se toliko drugih dejavnosti, da res dobro da sem tako fit. Tudi komaj cakam 18.10. ko zacnem z jogo za user posted image !

Aja, pa tudi jaz cestiatm Kodrani, kako je to lepo slisat!!!!! user posted image  user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......