|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
23.9.2007 10:17:21   
ajtak
Z veseljem sporocam, da sem vas zastonj strasila user posted image , bolecine so skoraj popustile, Tjas pa veselo miga user posted image .
Hvala za pestke, je pomagalo!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
23.9.2007 10:30:45   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Z veseljem sporocam, da sem vas zastonj strasila user posted image , bolecine so skoraj popustile, Tjas pa veselo miga user posted image .
Hvala za pestke, je pomagalo!!

Sem vesela, zdaj pa kar na sveži zrak in bo čisto vredu user posted image user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
23.9.2007 11:00:18   
ElaM
Punce, živjo.
Ajtak, samo da je vse ok, in da mali že telovadi.user posted image  Jaz sem v prvi nosečnosti, če kdaj dolgo ni migala, trebuh malo popihala s fenom, je bila zihr takoj budna. V tej nosečnosti, se mi pa zdi, da pikica non stop telovadi, tako da tega še nismo prakticirali, no zdaj imam AS in ni potrebno, da otroka budim.user posted image

Mi smo bili včerej na morju in je bilo tako lepo. Temperature ravno prave, nobene gužve, skratka uživancija. Danes pa gremo, ko se mala zbudi na praznovanje rd. Jutri pa spet služba. user posted image  Tiste, ki ste v službah, a že kaj odštevate dneve, ko ne bo treba tako zgodaj vstat?
Ajtak, res luškan kotiček bo dobil vajin Tjaš.user posted image

A imate ostale imena že zbrana? Loncica sem videla, da pričakuje Timoteja, Alice Irajo živo, Andreja Evo, ajtak Tjaša, ostale pa niste nič pisale o tem. A bodo imena skrivnost, a blodite v temi, tako kot midva.user posted image  No, do decembra je še kar nekaj časa, s tem se jaz tolažim. Vmes sva bila že odločena, da bo Jernej ali Manca, zdaj pa spet ne veva, kaj bi.

Še glede mojega user posted image , moj tudi skozi dela, po cele dneve ga ni, sem se že kar navadila. Odkar imava Tinkara hodi vsaj ob 6-ih, da je še kakšno uro s tamalo, jo skopa, to imata vsak dan svoj ritual, skupaj večerjata. Včasih se jezim, da sem za vse sama, samo po drugi strani, pa dokler dela mu ne težim, če ga ne bi bilo doma, ker bi visel v gostilnah, bi bila pa druga pesem.
Glede gosp. opravil, ga moram pa pohvalit, danes zjutraj je pomil vsa okna, ker to delam pa res zelo težko s  trebuhom.user posted image

Lepo nedeljo vam želim, vreme je čudovito, tako da narava prav vabi.user posted image

< Sporočilo je popravil ElaM -- 23.9.2007 11:07:08 >

:)

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
23.9.2007 11:00:32   
Mat3ja22
Dobro jutro vsem tudi iz moje strani!
tudi pri meni je tako kot pri večina. moj je sedaj kardosti v službi. vozi "kiper šleperja" če veste kaj je to. in gre vsak don od doma 05.15, pride pa domov okoli 17 ali pa še kasneje. sedaj pa so začeli delat še sobote, tako da ga skoraj nič ni doma. potem pa še na kaki trening let ( nogomet al pa kickbox), pa še kakšen sodniški al pa trenerski seminar in izkupiček je taki kot je = skupaj sva zelo malo. Na spomladi pa začneva še gradit tak da bo vsega poln kufer. tudi on ni za gospodinjska dela, to mu je španska vas, razen takrat, ko sem bila na AC se je res izkazal al pa takrat ko sem res tak bolana da iz mene ni nič.

sicer sem za vse sama, ker sva na svojem, naši so skoraj 180 km stran, ampak imam vsaj svoje sestrične blizu in se res fajn zastopimo, tako da ni panike da bi bla osamljena.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
23.9.2007 11:03:35   
Mat3ja22
aja še to sem pozabila;
ajtak - fajn da je s tvojim user posted image vse ok in res mata faj kotiček za vajinega Tjaša.
ElaM - midva imava za najinega user posted image tudi že izbrano ime in sicer bo najverjetneje NIK.

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
23.9.2007 11:26:20   
Magi*
hojla punce!

jaz sem pa Zaki odpeljala k mami, da nekaj nujnega za službo naredim. dec je šel na Šmarno user posted image  - bi lahko tamalo s sabo vzel, pa je preveč komot.

jaz sem pa glih zakjlučila z delom in se zrihtam, pa grem še jaz do naših. danes bo roštilj! pa tudi mene danes neke čudne bolečine po spodnjem delu trebuha matrajo. podobno kot pri menstruaciji user posted image  ampak mali brca, zelo. se grem mal vležt, mogoče bo bolje. saj se spomnim, da me je kak dan takole prestrašilo tudi v prvi nosečnosti.

ElaM: midva še tudi ne veva imena. sva mislila, da bo Nikolaj, pa so naju prijatelji prehiteliuser posted image  mi pa res ni, da bi imela oba otročka enako ime, pa še dosti smo skupaj. bomo že našli ime do decembra. upam.

Skaana, čevlji bodo pa bolj prikladni za noč čarovnic user posted image user posted image user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
23.9.2007 11:45:39   
Raho
Ojla!

Ma ste bile pridne s pisanjem včeraj... Jaz pa sem bila pri nas v  vinogradu - smo imeli trgatev in so prišli najini kolegi iz Logatca, potem pa res ne morem ostati doma. Me je pa zvečer tako bolel križ, da sem že ob 20.30 popihala v posteljo. Sem si pa nabavila neko masažno žavbo na podalgi divjega kostanja in arnike in ko me moj zmasira (opravičil ni), bolečina kar malo popusti. Danes sta pa fanta šla v vinograd k tastu in tašči, jaz pa sem malo pospravila po stnovanju in ščistila hladilnik. V petek zvečer pa sem šla h kolegici na RD. Je bila tako  dobra, da ga je naredila doma (vedno hodimo v eno gostilno), da sem lahko šla - druga kolegica, ki ima gostilno, pa je pripravila hrano (moj najljubši del in ni pozabila celo name - račja prsa v solati - njami, sem se najedla).

Iraja Živa je grozljivo živahna. Črtomir ni bil tako.

Ajtak - lepo sta uredila za user posted image . Jaz globoko upam, da bo naše stanovanje nared do konca novembra. user posted image

Magi* - sem ti kar malo fauš za nove čevlje. jaz pa strenutno prisegam na Pumine speedcatkeuser posted image user posted image  (je najbolj udobno obuvalo, ki ga imam).

Skaana - vem, kako je, ko zidaš ali obnavljaš. Mi2 sva denar od kredita že zdavnaj zarukala - je šel za streho (stala je več kot 7 starih mio) in izračun statike, okna in nekaj vrat (vhodna vrata so draga ko user posted image ), zimski vrt, stopnišče, izolacijo, kopalniško opremo (potem pa sva se odločila, da kopalnica ne bo tam, kjer sva hotela, tako, da je še vse v škatlah - jo moramo dozidati), pregrado v kuhinji in dograditev kuhinje, jedilnico, še eno garažo, ureditev najinega dvorišča, peč za centralno kurjavo (ja, tako to je - ko sva začela rihtati hišo, je šla še peč za centralno). V glavnem - 30 MIO sva zapravila, dokler sva se dobro obrnila. Je pa res, da nisva kupovala najcenejše, ampak sva rekla, da bova sedaj raje dala malo več, da bo nekaj časa mir.

Ja, tast in tašča sta se res izkazala, čeprav nista premožna, imata neke mizerne penzije. Sicer pa tako ali tako mi2 vzdržujeva celo hišo, onadva sta pa pač toliko prišparala.user posted image user posted image  Sicer pa je tako ali tako vseeno, še vedno na koncu gre v skupno kaso.

Sedaj pa pač štukava en konec z drugim - kako gre, pač gre.user posted image
Če se ne bi bila spravila obnavljat hiše, bi se nama sesedla na glavo - mimo naše hiše na dan pelje okoli 5000 kamionov in se je hiša že dobesedno sesedala.user posted image

Skaana - saj veš, da moraš imeti veze v bolniciuser posted image user posted image  - drugače imaš veliko možnost,da te zašuštrajouser posted image user posted image

Glede dela partnerjev - moj je nonstop v službi zadnje čase. Je pa odvisno od razporeda. Smo šefa že 4x prosili, naj ga ne daje v nočne ruske turnuse pa nič ne pomaga. Sedaj sem se pa tako razkajfala, da sem rekla zdravnici, naj napiše zdravniško potredilo, da se ne smem naprezati in smo končno naredili red. Ampak je bil začetek šole in je vsak dan delal od 6. zjutraj do 17.00. No, upam, da bo sedaj bolje.

Lana, me veseli, da je s sinom vse OK in da ni bilo kakšne hude zastrupitve.

Andreja, žal mi je za tvojo svakinjo. Hudo je, ko si na RD tako žalosten.

No, jaz sem pa danes zjutraj naredila piz* - pojedla sem princesko in se šele nato spomnila, da je v njej surova jajčna krema. Sedaj pa čakam, če bi slučajno kaj bilouser posted image .

Grem sedaj malo počivat, ker sem bila tkao pridnauser posted image user posted image

ElaM ima prav - kaj pa boste druge dale ime user posted image .

Še eno vprašanje - a se je vam v zadnjih dveh tednih tudi dvignil trebuh? Meni se je skoraj pod brado in obseg se mi je zmanjšal za polna 2 cmuser posted image user posted image user posted image . Posledično pa res lahko pojem samo manjše obroke (no, saj to tudi ni slabo, a ne?), ker ima Živa noge uprte direkt v moj želodec. user posted image

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
23.9.2007 12:06:37   
lorch
Pa ste res pridne glede pisanja, js pa lahko danes mojega dragega pohvalim ker mi tamle v kopalnici ploščice polaga. In zdaj imam celo občutek, da bo kopalnica še letos, ker sem mislila, da ne bo.
Dobro, da obstajajo nedelje, ker je to edini dan ko lahko nekaj zares naredi doma, drugače bi šlo samo če bi ukinil spanjeuser posted image
Me pa seveda po končanem dnevu čaka sesanje Celega stopnišča, ker prah je po celi hiši tako, da če že nimam dragega veliko doma, mi pa vsaj sesalec stoji ob strani vsak dan.user posted image

Saj nekaj pa moram počet, če pa po novem ne smem več v službo. So me kar v bolniško dali, zdaj se pa privajam na ta odvečni čas, pa mi kar malo manjkajo moji otroci iz vrtca. Verjetno malo traja, da se človek navadi na drugačen ritem. Bo že! Uživajte v tej lepi sončni nedelji!!!

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
23.9.2007 13:08:57   
Magi*
no, jaz sem pa zdaj malo k sebi prišla. bolečine v trebuhu so se umirile. imam pa jaz, za razliko od tebe Alice, trebuh skoz bolj nizko. se mi zdi, da že pri kolenih user posted image  torej težav s prehranjevanjem nimam (žal), imam pa težave s hojo in sedenjem. prav čudno zgleda, ko je trebuh čisto pri tleh. saj je bilo prvič enako, pa mi gre vseeno na živce, ker me še bolj omejuje pri gibanju. pa še polna 2 meseca sem v službi in zdaj se mi bo vsak čas začelo - taresni del.

zdajle se grem pa zrihtat za na piknik k našim:)

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
23.9.2007 13:59:33   
vetrnica
lep sončen pozdrav

no, zdaj ko smo (sama se sicer bolj malo oglašam, večinoma samo berem) enkrat prišle čez 100 pa strani res kar letijo user posted image

Spet smo dočakali eno lepo sončno nedeljo za sprehode. Če bo vse po sreči, bova danes šla z user posted image po kostanj in ga bomo proti večeru že lahko pekli. Še kosila mi ni potrebno kuhati, ker se je tašča ponudila, da skuha za vse. (Tudi midva sva ena od tistih, ki živijo v hiši od user posted image staršev. )

Zdaj se pa že od kar sem vstala ubadam s plenicami. Sem se odločila, da bom uporabljala pralne plenice in se sploh ni tako enostavno odločiti, kaj kupiti. Sem zasledila že nekaj časa nazaj pri novemberkah, ko so se menile o tem. Tako sem preverjala, kaj se dobi pri nas, kaj v tujini in za kakšno ceno pa koliko česa in kaj točno potrebujem. Sicer sem prila do nekega zaključka, a sem se vseeno odločila, kar poslati vprašanje v trgovino, pa mi naj napišejo, kaj predlagajo.
Ali ste ve že kaj razmišljale o plenicah? Ali se boste odločile za plenice za enkratno uporabo, ali boste prale? Jst sm se sicer odločila za pralne, sam če mi pa ne bo zneslo, bom pa uporabljala za enkratno uporabo.

Jah, glede imen je pa pri nama bolj slabo. Kot prvo ne vema ali bo user posted image ali user posted image , ker želiva izvedeti decembra ob rojstvu. Kot drugo sem pa že imela izbrani imeni (Ažbe in Tara), samo mi zdaj nista več tok všeč user posted image . Tako, da sva zdaj spet (skoraj) na začetku z izbiranjem imena. No, pa saj je še 2 meseca do takrat user posted image .

Počasi bom začela z odštevanjem tednov do porodniške. Naslednji teden nameravam it na CSD. Nekaj obrazcev sem si že sprintala z neta, ostalo mi bodo pa tam povedali (če katera potrebuje, imajo na strani od CSD Lj Šiška veliko napisano in objavljenih kar nekaj obrazcev). No, porodniška bi se mi naj po PDP začela s 5.11.07.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
23.9.2007 17:52:17   
loncica
Čav punce!

Jaz sem ravno iz mojega popoldanskega spanca. Sva šla z možem dopoldne na en hrib nad Medvodami (Osolnik), potem pa še na kosilo. Ko sva prišla domov me je pa zmanjkalo.

A še katero noge bolijo? Mene, ko spim ful bolijo. Tolk ratajo težke, da je za znoret. Pa blazina nič ne pomaga.

Alice, jaz imam trebuh že tako nenaravno zgoraj in, če bi šel še višje verjetno ne bi več mogla dihat.

Lp

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
23.9.2007 18:22:38   
soncek.djukelica
pozdravljene,

kako ste pridne,ste se resnično razpisale!user posted image
Tudi jaz sem prišla iz popoldanskega sprehoda, in mi je res pasal! Danes smo se kar doma držali, zato sva pa šla popoldan mal ven!

Pri nas je tudi nastal problem glede imen! Sej za eno user posted image  sva že izbrala ime(no, jaz sem ga user posted image , moj se je sam strinjal), ker pa sta dva, je nastal problem! No, če bosta punčka in fantek bosta Victoria in Vinci, če bosta dve punčki bosta Victoria in Sara, če bosta dva fantka pa Vinci in Robi! Imena niso izbrana naključno, posvečena so ljudem,ki jih poznava ali sva jih poznala in so na naju  naredila dober vtis! Pa tudi nisem želela izbirati podobnih imen, če bosta oba istega spola, ker vsak otrok je zasebnost zase!

Tudi meni trebuh tolče gor! Pod dojkami, me prav peče, posebno na presredku med obema dojkama!Sicer imam večji nedrček,pa je stanje isto! Kaj bi bilo to? 

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
23.9.2007 19:58:03   
lana38
Jaz sem prvič tudi mislila, da bom pralne plenice uporabljala, pa sem si že prvi dan, ko sem prišla iz porodnišnice premislila. V par urah je bila kad polna polulanih plenic. To ti potem leti pralni stroj 2-3 krat na dan. Pa še user posted image  je moker. To ni nobeneo delo. Sploh si ne znam predstavljati, kako so naši starši to zmogli.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
23.9.2007 20:03:58   
Raho
Pralne plenice? Ne, hvala. Komaj sfolgavam prati cunje za celo familijo, kaj šele, da bi bile poleg še plenice.

Danes me kliče ena znanka, ker je nujno nekaj potrebovala in me vpraša, če že imamo ime za našo pupo in ko sem ji rekla, da bo Živa (se mi ni dalo razpredati še o Iraji), mi je odvrnila: Kako neizvirno?user posted image

No, sedaj sem dobila servirano še, da je ime neizvirno.

Joj, Lana, pozabila sem se ti zahvaliti za informacije o kontroli s strani ZZZS. Najlepše hvala.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
23.9.2007 20:26:32   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: Alice in WL

Danes me kliče ena znanka, ker je nujno nekaj potrebovala in me vpraša, če že imamo ime za našo pupo in ko sem ji rekla, da bo Živa (se mi ni dalo razpredati še o Iraji), mi je odvrnila: Kako neizvirno?user posted image

No, sedaj sem dobila servirano še, da je ime neizvirno.

Da tole pokomentiram, sem že na imenih napisala, da je Živa fajn ime. No, meni je pa to neizvirno, da nekateri hočejo biti na vsak način tako izvirni, da otrok do 10. leta skoraj ne zna pravilno napisat imena. No, meni je to mimo, samo o okusih se ne razpravlja.user posted image
Pri nas, bližje je december, med večimi imeni izbirava.user posted image  za fanta imava zdaj Jernej, Urban je tudi stalnica, zdaj je nama postal všeč še Matevž.
Za punco pa poleg Mance še Klara. Samo ne vem, če ni Tinkara in Klara preveč podobno, kaj menite?

Plenice, pa absolutno, tiste za enkratno uporabo. Pri prvi jih uporabljamo od prvega dne in ni imela niti enkrat vnete ritke.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
23.9.2007 20:31:25   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica
...Pa tudi nisem želela izbirati podobnih imen, če bosta oba istega spola, ker vsak otrok je zasebnost zase!...

bravoooooo, meni tudi ni všeč, če dvojčkom dajejo podobno zveneča imena, še bolj mi je pa čudno, če jih isto oblačijo user posted image .

Jaz sem v mrtvi ulici glede imena user posted image . Načeloma je tokrat user posted image  izbiro prepustil meni (ker je pač prvič on prišel na svoj račun, ker je bila deklica user posted image ), seveda pa bo mojo izbiro moral "požegnati". Če bo user posted image , sem se močno nagibala k Zoji, sam imam pa občutek, da je zdaj že kar poplava Zoj, pa še user posted image  ni najbolj navdušen user posted image . K Ateni bi zelo pasala Gaja, vendar je Gaja od moje sestrične psica...  Pri user posted image  pa čista tema...

Glede plenic, saj se super sliši, veliko bolj naravno in zdravo, če bi imela racmanke, a ne hvala. Edino kar mi je mogoče žal, da jih zdaj ne uporabljam, ker naša dveinpolletnica še kar lula in kaka v "pamperske"user posted image .

Moj trebuh je še kr lepo na sredini user posted image .

Alice, blagor teb, ki si zasužnjila moža glede masaže... Jaz bi tud, pa mi ne rata user posted image user posted image . Pa zanimivo res, koliko enega denarja gre pri prenavljanju, še več kot pri novogradnji, se mi včasih zdi. Ker itak tisti cigli, ki z njimi postaviš zid, niso toliko... Pa še svinjarije je precej več, vsaj na začetku. Tak da, kapo dol.

Pobožajte naše migotajčke, prav?

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
23.9.2007 20:54:30   
Magi*
no, pa ste tu!

glede plenic: za enkratno uporabo seveda. pri Zaki sem razmišljala o pralnih, pa saj ne bi sfolgala. je bila kar zahteven dojenček, jaz pa totalno na psu, ko sem pri porodu igzubila skoraj 2l krvi. sem bila ko grof Drakula prve 3 mesce. je pa odvajanje od plenic, po mojem, čisto neodvisno od uporabe takih ali drugačnih. Zaki je bila v začetku marca že kopletno suha (takrat je imela torej 2 leti in dobra 2 meseca).

imena, imena... nama se bo utrgalo. se oddaljujeva od cilja. nama so všeč bolj rusko ali staro-slovansko zveneča imena, sam Nikolaj ne more bit. pol je pa še Kolja, Vasja, Juš, Jaša,  (se mi tudi zdi, da jih je že veliko) ??? ma ne vem no, nobeno ime se mi ni v uho vsedlo. zdaj sva se spomnila še na eno zelo staro slovansko ime Antoša (od moževe babice brat), ampak skrajšano je to ime Toša - v Srbiji (od koder je moj foter) pa je to oznaka za nekakšnega vaškega posebneža v negativnem smislu. pa smo spet na začetku. no, pa še eno dekle s tem imenom poznam, Tošo namreč, ki je sicer super punca, sam je punca user posted image

mi je pa Zoja zelo všeč (pa še eno punčko s tem imenom poznam, taka faca user posted image ) in v LJ jih spet še ni tako veliko, medtem ko je vsaka druga Gaja user posted image  čeprav lepo ime, ampak mi je ful čudno, ko so v vrtcu hkrati 3 Gaje v eni sami skupini, 2 Nala in 2 Lana.

ElaM, meni je Klara zelo lepo ime, pa Jernej tudi. pa spet eno super punco Klaro iz vašega kraja poznam user posted image

ma smo obremenjeni s temi imeni in več kot polovico jih midva črtava samo zato, ker poznava kakega smotanca s tem imenom user posted image user posted image user posted image

Alice, Živa je prekrasno ime s prekrasnim ponom. a moram posebej omenit, da poznam eno krasno in uspešno punco s tem imenom, pa eno nabrito punčaro, ki jo tudi krasi to imeuser posted image . Iraja pa je zelo spevno in nekaj zelo posebnega!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
23.9.2007 20:57:43   
loncica
Čav!

Alice, meni je Živa zelo lepo ime. V kombinaciji z Irajo pa še bolj super. Je nekaj posebnega.

Glede plenic: jaz sem razmišljala, da bi si nabavila ene troje racmanke, toliko, da bi bil vsaj par ur na dan v "naravnih" plenicah. Pa če bi imel izpuščaje, da bi malo kombinirala. Da bi pa sam pralne uporabljala, pa ni šans. Se mi ne da sam plenic prat, pa tudi preveč leteča družina bomo. Kje bi mi potem pokakane plenic po avtu ležale?user posted image

ElaM: meni osebno je ime Jernej ful všeč.

Lahko noč punce in user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
23.9.2007 21:15:37   
soncek.djukelica
čer,

Alice, tole me je resnično nasmejalo..user posted image  glede komentarja za neizvirno ime!
A ste gledale Vzemi ali Pusti? 70.000 € si je punca preigrala!user posted image  Vsem nam bi ta denar prav prišel!user posted image
Tudi jaz bom uporabljala planice za enkratno uporabo, razen če ne bo drugače priporočeno!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
23.9.2007 21:20:57   
Skaana
Magi*, če so ti všeč staroslovansko-ruska... Kaj pa Mitja oz. še boljše Iztok (jaz imam ravno to kombinacijo za bratranca, meni ful lepi imeni), pa Črtomir mi je tud ful lepo (tebi tudi, a na Aliceuser posted image ). Juša pa jaz poznam enega fuuuullll cortkanega fantka user posted image . Aja, pa Andraž mi je tud lepo...

Alice, vi ste pa itak zadeli z Irajo Živo. Res obe imeni sta zelo lepi, in če ste imeli žlahtnico Irajo še toliko bolje. In ker je Iraja tako zelo živa že v trebuhu, bo sploh super kombinacija (sam upam, da se ne pišete Groza user posted image )

ElaM, navijam za Matevža in Manco user posted image .

V razredu sem imela tudi zelo simpatičnega Urha, pa Ambroža in Jošta...

Brrr, kako se vam pa zdi ime Aleks?

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
23.9.2007 21:25:44   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

Brrr, kako se vam pa zdi ime Aleks?

Meni je všeč, pa Aleksej tudi.
Jošt je tudi fajn, samo se mi zdi, da so mu s sirom naredili krivico in je Joštov manj, kot bi jih sicer bilo.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
23.9.2007 21:28:53   
Magi*
Skaana, ob imenu Mitja mi grejo (še vedno) vse kocine pokonci. je bil moj ortodont user posted image  me je vedno vse bolelo, ko mi je aparat našponal. Iztok pa je bil moj bivši fant - nekako "no go" situacija user posted image

Juša pa tudi jaz enega malega nabritega pobiča poznam. res sem preveč obsedena s temi poznanstvi user posted image

matr, od študentov me pa nihče ni tako fasciniral, da bi mi njegovo ime v uho padlo user posted image user posted image user posted image  mogoče me pa letos kdo preseneti.

Aleks mi je sicer lepo ime, ampak mi deluje Aleksej veliko bolj otmeno. a je treba napisat, da tudi Aleksa poznam? user posted image user posted image user posted image  mamin sinek. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
23.9.2007 21:29:29   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Jošt je tudi fajn, samo se mi zdi, da so mu s sirom naredili krivico in je Joštov manj, kot bi jih sicer bilo.

se strinjam.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
23.9.2007 21:40:26   
ElaM
Magi*, kaj pa Matija?
Pri nas, žal odpade, ker je tako ime svaku, sicer mi je pa eno najlepših m. imen.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
23.9.2007 22:03:47   
Magi*
Matija - hehe, nov Zarjin "sodelavec" (tako jim pravi) je Matija - Matic in sta postala zelo dobra prijatelja. jap, Zaki ful navija za Matica, mojemu pa ni všeč user posted image  meni pa je, je bil en ful simpatičen sošolec user posted image user posted image user posted image  nepopravljiva sem.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......